Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Heat valóban felébredt (MCW-vel nagyon megvagyok elégedve, bár csak statokat látok, s csak első meccs, de jó lesz ő, érzem.Cumbee írta:Hozzátenném még, hogy bár egyelőre még nem látszik, az előszezon 1-2 villanása alapján azt mondom, hogy 1-2 hónap múlva Bennett nagyon jó lesz. Ha így lesz, akkor pedig ez a Jack-(Karasev)-Bennett-Bynum sor bármelyik NBA paddal felveszi majd a versenyt. Végre nem csak vesztes meccseken kell néznem a Cavst.Bob_Marley írta:Andrew él, eddig remekül mozog, ha ő egészséges TOP center ez nem is kérdés. Jack meg remekül szállt be, nagyon felgyorsult a Cavs.![]()
![]()
![]()
![]()
Közben a Heat elkezdett visszakapaszkodni.
Hozzátenném még, hogy bár egyelőre még nem látszik, az előszezon 1-2 villanása alapján azt mondom, hogy 1-2 hónap múlva Bennett nagyon jó lesz. Ha így lesz, akkor pedig ez a Jack-(Karasev)-Bennett-Bynum sor bármelyik NBA paddal felveszi majd a versenyt. Végre nem csak vesztes meccseken kell néznem a Cavst.Bob_Marley írta:Andrew él, eddig remekül mozog, ha ő egészséges TOP center ez nem is kérdés. Jack meg remekül szállt be, nagyon felgyorsult a Cavs.
Én vele úgy vagyok, mint a Mikulással: hiszem, ha látom. Persze drukkolok neki, s nem csak azért, mert egykori laker. Kell ennek a ligának egy egészséges Irving-Bynum kettős.Bob_Marley írta:S Bynumot???? Mert dobpergés konfettizápor, Bynum úgy néz ki ma pályára kerül!!!!!!kanty írta:A kedvenc fantasy játékosom.Game90 írta: Ira Winderman @IraHeatBeat
Dwyane Wade will not play tonight. Being held out to protect knee.![]()
Én a Cavs-Nets meccsre maradok, rég láttam játszani Uncle Drew-t.
Andrew Bynum will play in season opener!!!!!
S Bynumot???? Mert dobpergés konfettizápor, Bynum úgy néz ki ma pályára kerül!!!!!!kanty írta:A kedvenc fantasy játékosom.Game90 írta: Ira Winderman @IraHeatBeat
Dwyane Wade will not play tonight. Being held out to protect knee.![]()
Én a Cavs-Nets meccsre maradok, rég láttam játszani Uncle Drew-t.
A kedvenc fantasy játékosom.Game90 írta: Ira Winderman @IraHeatBeat
Dwyane Wade will not play tonight. Being held out to protect knee.
Nets-Cavs szerintem a mai nap egyik legjobb meccse, fiatalság vs rutin. De valóban sok érdekes meccs van ma Detoit-Washington is nagyon érdekel. ÁÁÁ nem egyszerű főleg, hogy mi is éjfélkor kezdünk.Game90 írta:Rohadt életbe, hogy ma 5 meccs is érdekel és nem tudom, hogy melyiket válasszam...![]()
Ő lesz az új edzésekért felelős szakember.neobarca írta:
Lemaradtam basszus! Miért tart sajtótájékoztatót? Visszavonulás? Vagy megkapott vmi pozíciót a Phillí-nél?
Na menjenek aaaa...Bob_Marley írta:Vannak veszélyes dolgok az Interneten.
What The Mavs Say
http://www.youtube.com/watch?v=Z2D-BJrD-N0#t=35" target="_blank
Lemaradtam basszus! Miért tart sajtótájékoztatót? Visszavonulás? Vagy megkapott vmi pozíciót a Phillí-nél?Cumbee írta:Iverson sajtótájékoztató. Most.
http://www.nba.com/live1/" target="_blank
Clippset megverték.Zolee23 írta:és mi a véleményetek a lakers idei erősítéseiről?![]()
![]()
![]()
![]()
Ezt bemásolom, mert itt sok mindent írtam a Netsről.Zolee23 írta: olvasom bob aka sambarca a netsnek szurkolsz keleten. mit gondolsz kiddről mint edző? ő egy nyugodt, iszákos fazon, ere alkalmatlan szerintem. mondjuk az érdemi részét pierceék lehozzák.
Egyértelműen Kidd számomra a kérdőjel, s a rutintalansága a PO-ban ütközhet ki igazán, viszont az öregek rendbe fogják tenni ezt a csapatot, s pl a pénteki Nets-Heat meccs részemről már nagyon várós, mert igaz csak előszezon, de az épülgető Nets nem kis borsot tört a Heat orra alá (akik mondjuk egy kis erődemonstrációt tartottak ma)a felkészülés során. Iszonyat mélyek, sokan leégést "várnak", Kidd faktor miatt én is azt mondom Keleti döntő a max ennek a csapatnak, viszont a mélység s a rutin, valamint a KG féle nem adom fel szellem miatt iszonyatosan kellemetlen ellenfél lesz a Brooklyn.Bob_Marley írta:Az idei évben számomra a Nets az a csapat, akiért "szorítok" a bajnokesélyes csapatok közül, mondanom sem kell miért.Preseason sok konzekvenciát nem szabad leszűrni, de tegnap azért nagyon kemény védekezést tettek le az asztalra. Rendben Wade se volt, meg ugye felforgatott csapattal állt ki a Heat, de D-Will se játszott, s egy nagyon fontos láncszem Kirilenko sem.
Iszonyat érdekes kis csapat van Brooklynban, véleményem szerint ha Kidd összetudja ezt rakni, akkor igenis sötét ló lehet a Nets. A PO-ba fog igazán kijönni, hogy nincs olyan edzői tapasztalata, ahol minden játéknak óriási jelentősége van, pár másodperce felrajzolt figurák, jó időkérések, megfelelő motiválás stb. Sokszor szó esik róla, hogy itt aztán tényleg hova kerül az az egy Spalding, de úgy gondolom az ex kelta különítmény tudja, hogy mi a szerepük, KG személye sokat jelenthet védekezésben, PP meg remek passzoló, s ez meg is látszik, Brook Lopez nagyon szépen muzsikál a felkészülési meccseken, szépen bepöcögteti a leosztott zsugákat. A pad is megfelelő, simán tudnak majd pihenni az öregek, 20-25 percnél nem kell többet pályán legyenek. Nagyon sok lehetőség van ebben a Netsben a padról Blatche-Plumlee-Terry s Kirilenko rengeteget segíthet, főleg az orosz lehet kulcsember, nagyon sokoldalú, s azon kevés játékosok egyike, aki Jamesen rendre remek munkát végez. S akkor még Anderson is ott van triplákra, Livingston egy remek csere irányító s az ősember Evansről sem szabad elfeledkezni. Tényleg nehéz erősebb keretet elképzelni, Kidd ha megtalálja a szerepeket, akkor bizony a Nets igenis esélyes lehet idén, s a Pacers mellett a másik olyan csapat, akinek van esélye a Heat ellen. Megy is kőkeményen a trash talk a Nets meg a Heat között, mint ismert James azt mondta, hogy KG-ék "kritizálták" Allent aztán szintén elhagyták Bostont, erre mindkettő kulturáltan válaszolt, KG: Lebron aggódjon csak a Miami miatt s ne üsse bele az orrát a Celtics ügyeibe, PP pedig csak annyit mondott elhagytam Bostont? Tudtommal elcseréltek s nem úgy mentem el mint Ray.
Továbbra sem szeretik egymást a fiúk, mindegy hogy zöld a mez vagy fekete-fehér kontra piros-fekete.
KG a motiváltságot tudja hozni s a rutint illetve Deron Williams személyében megint olyan irányító van mellette aki kitudja szolgálni, mert már egyedül nem vagy alig tud helyzetet kialakítani, de a tempója életveszélyes, s leosztásokból továbbra is szorgosan gyűjtöget pontokat...s egy motivátor a pályán továbbra is Garnett ami pl tavaly nagyon hiányzott belőlük a Bulls elleni párharcban, PP szintén rutin, illetve játékintelligencia, leosztott labdák pár tempó elsüllyesztése. Joe Johnson lehet itt a kérdőjel nálam a kezdőben, de szerintem befog tudni állni a sorba, s egy sokpasszos Nets támadóoldalon nagyon szép sikereket érhet el, védekezésben meg KG-vel tuti fejlődnek, s ez látszódik már most, egy szó mint száz sokan úgy vélik nagyobb a füstje mint a lángja a Netsnek, erre a PO-ban kapunk választ, hogy igaz vagy sem, én bizakodok, mert nagyon sok variáció van ebben a csapatban s hangsúlyozom nálam Kirilenko a jolly joker ember Blatche mellett, ők ketten rengeteget jelenthetnek fű alatt a Brooklynnak, kezdődjön már a szezon.
Celtics meg szépen épülget, Stevens megvan elégedve a munkával, s látni is fejlődést meccsről-meccsre s ez a lényeg, a PG poszt lesz nálunk kritikus Bradley továbbra sem érzi, Pressey remélem fog lehetőséget kapni.
Játszottunk mi is már a Brooklynnal Green oda is pörkölt egy keményet.
http://www.youtube.com/watch?v=e8nSwmcoaEo" target="_blank
PP a meccs előtt bejött az öltözőbe köszönteni a régi harcos társakat, KG nem játszott de ez várható is volt, igazán kemény majd Januárban lesz a Gardenben, látni ezt a két embert más mezben.
Tényleg nem százas, meccs után is alkotott:Cumbee írta:
szerk.2: Ééééééés meg is érkezett az első CB gif. Nem kellett túl sok álmatlan éjszakát eltöltenünk erre várva. Beteg ez az ember.![]()
Heat-nek mennyi W kell, hogy behúzzák Keletet, 60? Annyi szerintem simán van bennük.Cumbee írta: A Pacers necces, de a Bulls nálam tuti első. Ha a Heat megy az alapszakasz győzelemért, akkor szerintem nem nyernek bajnokságot. Olyan szinten verekedniük kell majd a PO-ban már a keleti csapatok ellen is, hogy ha Spoelstra nem változik Popovich-á és nem pihenteti szisztematikusan már az alapszakaszban is a nagy hármast, akkor nem fogják bírni erővel a végéig. Nekik nem élet halál kérdés a hazai pálya végig, a Pacers, de főleg a Bulls viszont nyomni fogja a gázt mint állat, hogy elöl végezzenek.
OKC? Szerintem tavaly óta nem gyengültek, sőt.. Westbrookot ugyan nem tudom, hogy mikor tér vissza, szóval lehet kicsit benéztem, de talán tőle függetlenül is verik majd a közepes csapatokat, a divíziójukban pedig nincs igazi nagy riválisuk. A Clipperst látom ellenfelüknek, de ott még pár dolgot össze kell rakni, ráadásul Rivers szerintem nem az az edző, aki széthajtaná a csapatát egy alapszakasz első helyért.
Majd írok last.fm-enZolee23 írta: hallgattál valamit az utóbbi időben? mostanában nem nagyon csapatom ezeket, meg több hónapos iphone playlistekben kimerül a zenehallgatás.
drummondra és monroera leszek ott kiváncsi, meg hogy a szellemi fogyatékos smitht hol fogják erőltetni.Game90 írta: Ez a Jennings - Josh Smith kettős tényleg kemény, de egyelőre megkajálom őket, ahogy nagyon sok amerikai oldal vagy az nba1.hu is.
A Pacers necces, de a Bulls nálam tuti első. Ha a Heat megy az alapszakasz győzelemért, akkor szerintem nem nyernek bajnokságot. Olyan szinten verekedniük kell majd a PO-ban már a keleti csapatok ellen is, hogy ha Spoelstra nem változik Popovich-á és nem pihenteti szisztematikusan már az alapszakaszban is a nagy hármast, akkor nem fogják bírni erővel a végéig. Nekik nem élet halál kérdés a hazai pálya végig, a Pacers, de főleg a Bulls viszont nyomni fogja a gázt mint állat, hogy elöl végezzenek.Game90 írta:Szerintem a Heat nem fogja megengedni magának, hogy csak keleti 3. legyen. Illetve az OKC miért 1.?
Inkább erősorrend.
Ez a Jennings - Josh Smith kettős tényleg kemény, de egyelőre megkajálom őket, ahogy nagyon sok amerikai oldal vagy az nba1.hu is.Zolee23 írta: ezt a pistonst ennyire megkajáltad? ez szubjektív nyilván, csak kíváncsi vagyok a véleményedre.
ott azért a baj nem kevés, ahol brandon jennings és/vagy josh smith a csapat vezére.
Szerintem a Heat nem fogja megengedni magának, hogy csak keleti 3. legyen. Illetve az OKC miért 1.?Cumbee írta: A Power Rankingod full erősorrend, vagy alapszakasz végeredmény?
ezt a pistonst ennyire megkajáltad? ez szubjektív nyilván, csak kíváncsi vagyok a véleményedre.Game90 írta: Frissített Power Rankings-em:
1. Heat
2. Pacers
3. Bulls
4. Nets
5. Knicks
6. Pistons
7. Wizards
8. Hawks
9. Cavs
10. Raptors
11. Bucks
12. Bobcats