USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
kanty
Llegenda del Barça

2013.10.31. 00:59:06

Ezt a Clevelandet öröm nézni.
Cumbee!
Nem hiszem, hogy Bynum padról jönne be, szerintem amikor olyan állapotban lesz, akkor ő lesz a kezdőcenter.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.31. 00:58:08

Cumbee írta:
Bob_Marley írta:Andrew él, eddig remekül mozog, ha ő egészséges TOP center ez nem is kérdés. Jack meg remekül szállt be, nagyon felgyorsult a Cavs.
Hozzátenném még, hogy bár egyelőre még nem látszik, az előszezon 1-2 villanása alapján azt mondom, hogy 1-2 hónap múlva Bennett nagyon jó lesz. Ha így lesz, akkor pedig ez a Jack-(Karasev)-Bennett-Bynum sor bármelyik NBA paddal felveszi majd a versenyt. Végre nem csak vesztes meccseken kell néznem a Cavst. :D :mrgreen: =D> =D>

Közben a Heat elkezdett visszakapaszkodni. :mrgreen:
Heat valóban felébredt (MCW-vel nagyon megvagyok elégedve, bár csak statokat látok, s csak első meccs, de jó lesz ő, érzem. :D előszezonban is nagyon tetszett, még ha jönni fognak majd a 30%os meccsek tőle, de van esze ehhez a játékhoz) Egyértelműen erősödött a Clveleland nagy harc lesz a PO-ért Keleten a Wizards-Atlanta-Detroit-Cavs között.

Azért az gyönyörű, hogy még az időkérések is szinte együtt vannak a Toronto-Celtics és a Cavs-Nets meccsen, akárhányszor átkapcsolok épp reklám van. :D

Knight tényleg el van átkozva, mindenki rajta röhögött tavaly Irving meg DAJ mutatványaihoz asszisztált most meg 104 mp után megsérült a nyitómeccsen. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.10.31. 01:06:11-kor.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.10.31. 00:48:12

Bob_Marley írta:Andrew él, eddig remekül mozog, ha ő egészséges TOP center ez nem is kérdés. Jack meg remekül szállt be, nagyon felgyorsult a Cavs.
Hozzátenném még, hogy bár egyelőre még nem látszik, az előszezon 1-2 villanása alapján azt mondom, hogy 1-2 hónap múlva Bennett nagyon jó lesz. Ha így lesz, akkor pedig ez a Jack-(Karasev)-Bennett-Bynum sor bármelyik NBA paddal felveszi majd a versenyt. Végre nem csak vesztes meccseken kell néznem a Cavst. :D :mrgreen: =D> =D>

Közben a Heat elkezdett visszakapaszkodni. :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.31. 00:22:43

PP hamar letette a névjegyét fekete-fehérben. :D Jól kezdett a Nets, Lopeztől még nagyobb kiugrós év lehet, ilyen emberekkel körülötte rengeteg labdát fog üresben kapni, plusz erősödött is. Nagy éve lehet. Védekezés meg elég tetszetős a Netsnél, persze még nem pörgött be a Cavs, jó a meccs.
Ahogy a minék is, Faverani gyerek továbbra is remekül dolgozik s nem csak preaseson meccseken, Valanciunastól féltem, de eddig remekel ellene.
Mondjuk csak írni kellett, s a litván minden patit leszed.....

Az megvan, hogy SIxers-Heat 26-6 ???? :shock:
Fogadás gyilkos meccs!!!
Hofi jut eszembe erről, "Guszti bácsi, ezek berúgják...." Sixers a tankolás mintaképe, gondolom a tegnapi után picit nagy mellény van a Heat játékosokon.

Andrew él, eddig remekül mozog, ha ő egészséges TOP center ez nem is kérdés. Jack meg remekül szállt be, nagyon felgyorsult a Cavs.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.10.31. 00:11:21

Bob_Marley írta:
kanty írta:
Game90 írta: Ira Winderman ‏@IraHeatBeat
Dwyane Wade will not play tonight. Being held out to protect knee.
A kedvenc fantasy játékosom. :mrgreen:
Én a Cavs-Nets meccsre maradok, rég láttam játszani Uncle Drew-t.
S Bynumot???? Mert dobpergés konfettizápor, Bynum úgy néz ki ma pályára kerül!!!!!!
Andrew Bynum will play in season opener!!!!!
Én vele úgy vagyok, mint a Mikulással: hiszem, ha látom. Persze drukkolok neki, s nem csak azért, mert egykori laker. Kell ennek a ligának egy egészséges Irving-Bynum kettős.
socio66

2013.10.31. 00:10:32

Ahhoz képest, hogy Bynummal amolyan bónuszként számoltak, aki hátha majd valamikor pályára kerül, kemény hogy már az első meccsen ott lesz, még ha limitált percekkel is.
Szép éve lehet így a Cavsnek.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.31. 00:04:52

kanty írta:
S Bynumot???? Mert dobpergés konfettizápor, Bynum úgy néz ki ma pályára kerül!!!!!!
Andrew Bynum will play in season opener!!!!!

Torontóban nem kis hangulat van, Macklemore zenére bevonulás meg zenekar meg minden. :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.10.31. 00:00:53

Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.30. 23:54:11

Game90 írta:Rohadt életbe, hogy ma 5 meccs is érdekel és nem tudom, hogy melyiket válasszam... :D

Nets-Cavs szerintem a mai nap egyik legjobb meccse, fiatalság vs rutin. De valóban sok érdekes meccs van ma Detoit-Washington is nagyon érdekel. ÁÁÁ nem egyszerű főleg, hogy mi is éjfélkor kezdünk. :?
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.10.30. 23:31:22

Rohadt életbe, hogy ma 5 meccs is érdekel és nem tudom, hogy melyiket válasszam... :D

Iverson... :(

"I want to thank the fans for always supporting me... I'm gonna always be a Sixer 'til I die."

Allen Iverson announces his retirement:
http://youtu.be/2STsAPK87Iw" target="_blank

A Tribute to The Answer:
http://youtu.be/d3j_mKYURkE" target="_blank

Ira Winderman ‏@IraHeatBeat
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.30. 19:42:49

neobarca írta:
Lemaradtam basszus! Miért tart sajtótájékoztatót? Visszavonulás? Vagy megkapott vmi pozíciót a Phillí-nél?
Ő lesz az új edzésekért felelős szakember. :mrgreen:
Viccet félre téve visszavonul, s most van a sajtótájékoztató, kösz Cumbee hogy betetted.
Én annyira nem voltam soha oda érte, főleg a hozzáállása miatt a játékhoz, de remek kisember volt a szó szoros értelmében kicsi. S a győzni akarása, a sok megpróbáltatás ellenére a kitartása példaértékű.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.10.30. 19:40:53

Bob_Marley írta:Vannak veszélyes dolgok az Interneten. :D
What The Mavs Say
http://www.youtube.com/watch?v=Z2D-BJrD-N0#t=35" target="_blank
Na menjenek aaaa... :lol: Már az eredetitől is hánytam...
Cumbee írta:Iverson sajtótájékoztató. Most.
http://www.nba.com/live1/" target="_blank
Lemaradtam basszus! Miért tart sajtótájékoztatót? Visszavonulás? Vagy megkapott vmi pozíciót a Phillí-nél?
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.10.30. 19:28:44

Iverson sajtótájékoztató. Most.
http://www.nba.com/live1/" target="_blank
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.30. 19:11:49

Kemény, hogy a számítógépes technikával milyen reklámokat lehet csinálni.
NBATNTFuturePromo
http://www.youtube.com/watch?v=00EiKvqIcTI" target="_blank
OKC győzelem, Harden MVP, James zsákolóverseny, Kobe-ék visszavonulása, s tök élethű. :D

Ma van 1-2 elég szép kis csörte.
Cleveland-Brooklyn, Detroit-Washington, Pelicans-Pacers, Spurs-Memphis s a mindig pikáns meccs főleg Oaklendben GSW-Lakers.
Ja mi is toljuk a jó kis Raptors ellen, Game-el fogadtunk 22,5 győzelem felett kell teljesíteni, így jó lenne valahogy nyerni Torontoban. :D

Vannak veszélyes dolgok az Interneten. :D
What The Mavs Say
http://www.youtube.com/watch?v=Z2D-BJrD-N0#t=35" target="_blank
Kép
Kép
Kép
socio66

2013.10.30. 12:45:59

Ilyen felszabadultan szerintem tavaly egyszer sem játszott a Lakers, látszott hogy semmiféle nyomás, vagy feszültség nincs bennük, aztán mikor egyre jobban ment a szekér, már egymást lovalták bele a kosarakba, olyan dobások is bementek, amik máskor soha.
Tipikusan ez lesz szerintem az egyik arca az idei Lakersnek, a másik meg amikor harminccal égnek, mert nem lesz ember a csapatban, aki képes lenne pontot dobni.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.10.30. 11:30:55

A Lakers bravúrgyőzelme meglepő volt számomra, főleg úgy hogy a pad majdnem 2x annyit dobott mint a kezdő 5-ös =D> A Heat is simán "levadászta" a Bulls-t, Rose-on látszott a rengeteg kihagyás (27% FGM), Boozer 31 PTS :mrgreen: Na majd holnap éjjel a csapatom a Charlotte Bobcats ellen......sajna HARDEN nélkül :roll:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.30. 07:22:48

Zolee23 írta:és mi a véleményetek a lakers idei erősítéseiről? :D :D :D :D
Clippset megverték. :D
Úgy gondolom a Lakers hasonló cipőben jár mint mi (C's), nincsenek kiemelkedő játékosai, de olyan embereket szereztek, akiket kiebrudaltak más csapattól, s fiatal nyers emberek vannak náluk, lsd a remeklő Henry vagy Wes. Johnson, de idevehetem a már nem fiatal Kamant, vagy végre Jordan Hill talán kiteljesedhet. Nálunk is hasonló a Brooks-Olynyk-Bass vagy éppen az összekukázott Faveranival a helyzet. Nyilván mindkét nagy múltú csapat számára ez amolyan "tanulóév" s, akik jól teljesítenek maradhatnak jövőre, amikor mindkét gárda megpróbál majd szinte(ke)t lépni erősítésekkel, de addig is, azért szerintem a Lakers szurkolóknak nem kell csüggedni, mert pl ez most egy nagy győzelem, de inkább vereségek lesznek, viszont az biztos, hogy D'Antoni rendszere a támadójátékot szeretőknek élvezetes, s mint írtam a fiatalok teret kaphatnak, s bizonyíthatnak. Lakers pad ma 76 pont, NBA rekord???? Nem néztem utána, de ha nem is rekord TOp5-ben biztos benne van, le a kalappal előttük.
Zolee23 írta: olvasom bob aka sambarca a netsnek szurkolsz keleten. mit gondolsz kiddről mint edző? ő egy nyugodt, iszákos fazon, ere alkalmatlan szerintem. mondjuk az érdemi részét pierceék lehozzák.
Ezt bemásolom, mert itt sok mindent írtam a Netsről.
Bob_Marley írta:Az idei évben számomra a Nets az a csapat, akiért "szorítok" a bajnokesélyes csapatok közül, mondanom sem kell miért. :D Preseason sok konzekvenciát nem szabad leszűrni, de tegnap azért nagyon kemény védekezést tettek le az asztalra. Rendben Wade se volt, meg ugye felforgatott csapattal állt ki a Heat, de D-Will se játszott, s egy nagyon fontos láncszem Kirilenko sem.
Iszonyat érdekes kis csapat van Brooklynban, véleményem szerint ha Kidd összetudja ezt rakni, akkor igenis sötét ló lehet a Nets. A PO-ba fog igazán kijönni, hogy nincs olyan edzői tapasztalata, ahol minden játéknak óriási jelentősége van, pár másodperce felrajzolt figurák, jó időkérések, megfelelő motiválás stb. Sokszor szó esik róla, hogy itt aztán tényleg hova kerül az az egy Spalding, de úgy gondolom az ex kelta különítmény tudja, hogy mi a szerepük, KG személye sokat jelenthet védekezésben, PP meg remek passzoló, s ez meg is látszik, Brook Lopez nagyon szépen muzsikál a felkészülési meccseken, szépen bepöcögteti a leosztott zsugákat. A pad is megfelelő, simán tudnak majd pihenni az öregek, 20-25 percnél nem kell többet pályán legyenek. Nagyon sok lehetőség van ebben a Netsben a padról Blatche-Plumlee-Terry s Kirilenko rengeteget segíthet, főleg az orosz lehet kulcsember, nagyon sokoldalú, s azon kevés játékosok egyike, aki Jamesen rendre remek munkát végez. S akkor még Anderson is ott van triplákra, Livingston egy remek csere irányító s az ősember Evansről sem szabad elfeledkezni. Tényleg nehéz erősebb keretet elképzelni, Kidd ha megtalálja a szerepeket, akkor bizony a Nets igenis esélyes lehet idén, s a Pacers mellett a másik olyan csapat, akinek van esélye a Heat ellen. Megy is kőkeményen a trash talk a Nets meg a Heat között, mint ismert James azt mondta, hogy KG-ék "kritizálták" Allent aztán szintén elhagyták Bostont, erre mindkettő kulturáltan válaszolt, KG: Lebron aggódjon csak a Miami miatt s ne üsse bele az orrát a Celtics ügyeibe, PP pedig csak annyit mondott elhagytam Bostont? Tudtommal elcseréltek s nem úgy mentem el mint Ray.

Továbbra sem szeretik egymást a fiúk, mindegy hogy zöld a mez vagy fekete-fehér kontra piros-fekete. :D

KG a motiváltságot tudja hozni s a rutint illetve Deron Williams személyében megint olyan irányító van mellette aki kitudja szolgálni, mert már egyedül nem vagy alig tud helyzetet kialakítani, de a tempója életveszélyes, s leosztásokból továbbra is szorgosan gyűjtöget pontokat...s egy motivátor a pályán továbbra is Garnett ami pl tavaly nagyon hiányzott belőlük a Bulls elleni párharcban, PP szintén rutin, illetve játékintelligencia, leosztott labdák pár tempó elsüllyesztése. Joe Johnson lehet itt a kérdőjel nálam a kezdőben, de szerintem befog tudni állni a sorba, s egy sokpasszos Nets támadóoldalon nagyon szép sikereket érhet el, védekezésben meg KG-vel tuti fejlődnek, s ez látszódik már most, egy szó mint száz sokan úgy vélik nagyobb a füstje mint a lángja a Netsnek, erre a PO-ban kapunk választ, hogy igaz vagy sem, én bizakodok, mert nagyon sok variáció van ebben a csapatban s hangsúlyozom nálam Kirilenko a jolly joker ember Blatche mellett, ők ketten rengeteget jelenthetnek fű alatt a Brooklynnak, kezdődjön már a szezon. :D

Celtics meg szépen épülget, Stevens megvan elégedve a munkával, s látni is fejlődést meccsről-meccsre s ez a lényeg, a PG poszt lesz nálunk kritikus Bradley továbbra sem érzi, Pressey remélem fog lehetőséget kapni.
Játszottunk mi is már a Brooklynnal Green oda is pörkölt egy keményet. :D
http://www.youtube.com/watch?v=e8nSwmcoaEo" target="_blank
PP a meccs előtt bejött az öltözőbe köszönteni a régi harcos társakat, KG nem játszott de ez várható is volt, igazán kemény majd Januárban lesz a Gardenben, látni ezt a két embert más mezben.
Egyértelműen Kidd számomra a kérdőjel, s a rutintalansága a PO-ban ütközhet ki igazán, viszont az öregek rendbe fogják tenni ezt a csapatot, s pl a pénteki Nets-Heat meccs részemről már nagyon várós, mert igaz csak előszezon, de az épülgető Nets nem kis borsot tört a Heat orra alá (akik mondjuk egy kis erődemonstrációt tartottak ma)a felkészülés során. Iszonyat mélyek, sokan leégést "várnak", Kidd faktor miatt én is azt mondom Keleti döntő a max ennek a csapatnak, viszont a mélység s a rutin, valamint a KG féle nem adom fel szellem miatt iszonyatosan kellemetlen ellenfél lesz a Brooklyn.

Clipps-re visszatérve, csak nem tudtam elaludni az első negyedet láttam, Reddick állatkodott, illetve Jordan tényleg nem viccel próbál szintet lépni, s úgy néz ki jó úton halad. Nyilván picit erős túlzás volt Doc-tól az a kijelentés, hogy akár év védője is lehet, adottságai megvannak hozzá, s ha fejben összetudják rakni a gyereket, akkor tényleg úr lehet a palánk alatt. S látható volt, hogy a Bostonban is honos sok passzos rendszerre próbál alapozni Doc, s pl Reddick amolyan Ray Allen stílusban tolta az elején, sok elzárásból kilépés, leütés-tempók. A Clipps is nagyon mély, bízom benne összeállnak a PO-ra, mert alapanyag megvan bőven, edzői kvalitás is megvan, Paul személyében abszolút elit irányító van, aki kontrollálja a csapatot, de hát Nyugat annyira erős, s vannak jóval összeszokottabb csapatok, hogy nem hiszem, hogy odaérnének, de értük is szorítok.

Amúgy érdekességképp eddig Kobe 4 szezonnyitót hagyott ki, s 4-0 volt a Lakers mérlege, most már 5-0, egyértelműen ő a kerékkötő. :mrgreen:

Pacers-Magic meccs amúgy nagyon jó kis csörte volt, sokáig meccsben volt az Orlando, Nicholson remekelt, le is ültették a padra nehogy véletlenül nyerjenek. :lol: A tavalyi szezonban imádtam, amikor Afflalonak pár meccsen ömlése volt, s kiültették utána pár meccsre, mondván túl lelkes a srác még a végén meccseket hoz, tankolás level 99. :mrgreen:

Miami meccsbe bele-bele néztem, Oden nem játszott, iszonyat erős ez a Heat, tényleg nehéz elképzelni hogy ne legyen triplázás, s igazat adok Cumbeenak nem biztos, hogy elsők lesznek az alapszakaszban, mert a riválisok nagyon ki vannak éhezve, s inkább vigyáznak majd Wade kondijára, meg James állapotára, viszont ha a PO-ra Oden tud csak 15-20 perceket játszani, akkor ott kalap-kabát. Ha ezek kapnak még egy Top5 embert a palánk alá még ha limitáltan de akkor is, akkor nem fog nekik senki pontot dobni.

Rose-ot párszor leültetik még, megint nem játszik 1 évig. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=M-eFHejj1nE" target="_blank
Cumbee írta:
szerk.2: Ééééééés meg is érkezett az első CB gif. Nem kellett túl sok álmatlan éjszakát eltöltenünk erre várva. Beteg ez az ember.:D
Tényleg nem százas, meccs után is alkotott:
http://www.youtube.com/watch?v=MWU-N7ixyzE" target="_blank
Kép
Kép
Kép
Zolee23
Capitá del Barça

2013.10.30. 03:25:05

és mi a véleményetek a lakers idei erősítéseiről? :D :D :D :D

olvasom bob aka sambarca a netsnek szurkolsz keleten. mit gondolsz kiddről mint edző? ő egy nyugodt, iszákos fazon, ere alkalmatlan szerintem. mondjuk az érdemi részét pierceék lehozzák.
PCsabi
aka Game90

2013.10.30. 02:22:38

Ezt hívják úgy, hogy erődemonstráció.
Cumbee írta: A Pacers necces, de a Bulls nálam tuti első. Ha a Heat megy az alapszakasz győzelemért, akkor szerintem nem nyernek bajnokságot. Olyan szinten verekedniük kell majd a PO-ban már a keleti csapatok ellen is, hogy ha Spoelstra nem változik Popovich-á és nem pihenteti szisztematikusan már az alapszakaszban is a nagy hármast, akkor nem fogják bírni erővel a végéig. Nekik nem élet halál kérdés a hazai pálya végig, a Pacers, de főleg a Bulls viszont nyomni fogja a gázt mint állat, hogy elöl végezzenek.

OKC? Szerintem tavaly óta nem gyengültek, sőt.. Westbrookot ugyan nem tudom, hogy mikor tér vissza, szóval lehet kicsit benéztem, de talán tőle függetlenül is verik majd a közepes csapatokat, a divíziójukban pedig nincs igazi nagy riválisuk. A Clipperst látom ellenfelüknek, de ott még pár dolgot össze kell rakni, ráadásul Rivers szerintem nem az az edző, aki széthajtaná a csapatát egy alapszakasz első helyért.
Heat-nek mennyi W kell, hogy behúzzák Keletet, 60? Annyi szerintem simán van bennük.

KD fejlődött, valószínűleg Ibaka is, meg talán Reggie Jackson-ban is lehet bízni, de ennyiben ki is merültek a pozitívumok. Westbrook sérülésből jön vissza, Kevin Martin helyett lesz egy Jeremy Lamb és még mindig Brooks az edzőjük.
Zolee23 írta: hallgattál valamit az utóbbi időben? mostanában nem nagyon csapatom ezeket, meg több hónapos iphone playlistekben kimerül a zenehallgatás.
Majd írok last.fm-en :wink:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.30. 02:05:32

Hasonló mészárlás van a Miami-Bulls meccsen mint tavaly az egyik PO meccsükön. Jó hogy a Pacers-Magic meccset választottam, izgalomra mindenképp. :D Eddig bírta a fiatal Orlando-i csapat, itt is eldőlt a meccs.
Kép
Kép
Kép
Zolee23
Capitá del Barça

2013.10.30. 01:34:55

Game90 írta: Ez a Jennings - Josh Smith kettős tényleg kemény, de egyelőre megkajálom őket, ahogy nagyon sok amerikai oldal vagy az nba1.hu is.
drummondra és monroera leszek ott kiváncsi, meg hogy a szellemi fogyatékos smitht hol fogják erőltetni.

off:

hallgattál valamit az utóbbi időben? mostanában nem nagyon csapatom ezeket, meg több hónapos iphone playlistekben kimerül a zenehallgatás.
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.10.30. 01:14:47

Elkezdődött a Miami meccs. Chalmers nem szarozott, megmutatta Rosenak, hogy ki a király a grundon. Nem mindenki lehet TOP5...
Indianaban pedig standing ovation Oladiponak ellenfélként. Milyen kemény már.:D Kb Amerikában tényleg fontosabb az egyetemi kosárlabda, mint az NBA.
Game90 írta:Szerintem a Heat nem fogja megengedni magának, hogy csak keleti 3. legyen. Illetve az OKC miért 1.?

Inkább erősorrend.
A Pacers necces, de a Bulls nálam tuti első. Ha a Heat megy az alapszakasz győzelemért, akkor szerintem nem nyernek bajnokságot. Olyan szinten verekedniük kell majd a PO-ban már a keleti csapatok ellen is, hogy ha Spoelstra nem változik Popovich-á és nem pihenteti szisztematikusan már az alapszakaszban is a nagy hármast, akkor nem fogják bírni erővel a végéig. Nekik nem élet halál kérdés a hazai pálya végig, a Pacers, de főleg a Bulls viszont nyomni fogja a gázt mint állat, hogy elöl végezzenek.

OKC? Szerintem tavaly óta nem gyengültek, sőt.. Westbrookot ugyan nem tudom, hogy mikor tér vissza, szóval lehet kicsit benéztem, de talán tőle függetlenül is verik majd a közepes csapatokat, a divíziójukban pedig nincs igazi nagy riválisuk. A Clipperst látom ellenfelüknek, de ott még pár dolgot össze kell rakni, ráadásul Rivers szerintem nem az az edző, aki széthajtaná a csapatát egy alapszakasz első helyért.

szerk.: Friss infó, hogy 2 héten belül visszatérhet Westy. Így akkor áll a tippem.

szerk.2: Ééééééés meg is érkezett az első CB gif. Nem kellett túl sok álmatlan éjszakát eltöltenünk erre várva. Beteg ez az ember.:D
Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2013.10.30. 01:54:05-kor.
PCsabi
aka Game90

2013.10.30. 01:05:01

Nicholson nem viccel :shock: :mrgreen:

MVP: 1. LBJ, 2. Rose, 3. KD
ROY: 1. Oladipo, 2. Cody Zeller, 3. Burke/MCW
Defensive Player of the Year: Howard
Sixth Man: Tyreke Evans
MIP: Bledsoe (mondjuk ide van még vagy 5 tippem)
Év edzője: Rivers
Zolee23 írta: ezt a pistonst ennyire megkajáltad? ez szubjektív nyilván, csak kíváncsi vagyok a véleményedre.

ott azért a baj nem kevés, ahol brandon jennings és/vagy josh smith a csapat vezére.
Ez a Jennings - Josh Smith kettős tényleg kemény, de egyelőre megkajálom őket, ahogy nagyon sok amerikai oldal vagy az nba1.hu is.
Cumbee írta: A Power Rankingod full erősorrend, vagy alapszakasz végeredmény?
Szerintem a Heat nem fogja megengedni magának, hogy csak keleti 3. legyen. Illetve az OKC miért 1.?

Inkább erősorrend.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.30. 00:15:45

Év Újonca: Cody Zeller (csak azért se Oladipo :P viccet félre téve, én Zellerben nagyon sok lehetőséget látok)
MVP:James
Év védője: Howard (ritkán osztogatják nem magas embereknek, ezért szerintem James kb szóba kerül de kicsi rá az esély, Artest kapta utoljára nem PF/C poszton talán, s az se ma volt)
Hatodik ember: Tyreke Evans
Legtöbbet fejlődött játékos: Drummond (Kanter)

Kelet:
1;Heat
2;Bulls
3;Pacers
4;Knicks
5;Nets
6;Pistons
7;Wizards
8;Hawks
Sólymokról kevés szó esik, nagy gondjaik vannak 2-3 poszton, de szerintem ők a besurranók, meglepetéscsapatnak érzem őket idénre.

Nyugat:
Itt fogalmam sincs, de tényleg. :D Keleten gyakorlatilag csak a sorrenden lehet vitatkozni, Nyugaton meg kb mindenen. GSW-Rockets-Spurs-OKC-Memphis-Clippers ezt 21 féle variációban letudom írni. :D
1; Clippers
2; Rockets
3; Spurs
4; GSW
5; Memphis
6; OKC
S a maradék két helyre is Portland-Pelicans-Wolves-Nuggets s nálam a Dallas is pályázik.

Nyugatot azt teljesen megjósolhatatlannak érzem, Jazz-Suns-Kings nem a többi meg bármilyen sorrendben.

Top 5 érdekelt csapat: Celtics-Nets-Clippers-Pacers-Grizzlies s Wizards-Kings, akiket kíváncsian várok.

Bulls-Heatre nem maradok, de a Pacers-Magic meccset már követem. :D

Pistons valóban 50-50 meg Cheeks is óriási lutri, már meg is győztek, úgyhogy legyen Wizards-Pistons-Hawks alsó hármas. :D

Magic 4 perc után be is talált....
Jameer de szépen játszik, egyedül hozta vissza a Magicet. George nagyon él, Hibbertre meg nincs emberük. 8 pattanó 5 perc alatt....
Kép
Kép
Kép
Zolee23
Capitá del Barça

2013.10.29. 23:57:11

Game90 írta: Frissített Power Rankings-em:

1. Heat
2. Pacers
3. Bulls
4. Nets
5. Knicks
6. Pistons
7. Wizards
8. Hawks
9. Cavs
10. Raptors
11. Bucks
12. Bobcats
13. Magic
14. Celtics
15. 76ers
ezt a pistonst ennyire megkajáltad? ez szubjektív nyilván, csak kíváncsi vagyok a véleményedre.

ott azért a baj nem kevés, ahol brandon jennings és/vagy josh smith a csapat vezére.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zolee23 2013.10.30. 00:22:21-kor.
Válasz küldése