Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Pont lemaradtam róla, ezek szerint szép gól volt.shutterisland írta:közben rafinha golazo.![]()
simán alapember a celtában, kíváncsi leszek, mit kezdünk vele.
Hatalmas volt.shutterisland írta:ez az adama gyerek óriási, 100 perce ha volt eddig a b-ben, juvenilben nyomja, de azért elővette a színesceruzát.![]()
Szegényt mire beépítik jöhet visszaErxy írta:Láttam már a szezonban pár meccsen Deulofeut, jól betörte az edzője, fel alá futkározott a jobb szélen, öröm volt ezt látni.. Türelmesnek kell lenni vele, nagy ugrás neki minden szempontból (elvárás, nyomás, ellenfelek) a PL a másodosztályhoz képest. Martinez okosan építi be folyamatosan a csapatba, lépésről lépésre.
Kár a kihagyott helyzetéért, de amúgy nem játszott rosszul, gyakorlatilag megváltoztatta a meccs képét.
'' Deulofeu looked like a player that is ready to excite the fans '' - Martinez a meccs után.
Rio Ferdinand @rioferdy5
Delofeou could of had a couple of goals today...looks a real talent him #anotherSpanishTalent
Ez meg Rio Ferdinand.Nincs egyszerű neve Deulofeu-nak, ez tény

Ráadásul pont az újonc Jaéntől, akiket búcsúztattak pár éve a playoffban, így jött össze a feljutás a másodosztályba akkor. Most bosszút állnak a katalánokon, úgy tűnik...Barcaman1993 írta:Kicsik megint égnek. Ezúttal otthon kaptak (eddig) 2 nyuszit a zsákba...
Laza.sjd írta:Ma este ugyanezt szeretném látni.![]()

Ne is mondd, kis híján szívrohamot kaptam, amikor átkígyózott ott két védőnk között.shutterisland írta:deulo-t becserélték a spurs ellen 30 percre + hosszabbítás.
volt egy gyönyörű szólója, ahol aztán lloris védett, azon kívül viszont látszik, hogy iszonyatosan meccshiányos, kemény 53 percet kapott eddig a premier league-ben.
Nem tudom, hogy fog kinézni a keret jövőre, illetve hogy Tata milyen változásokat tervez a keretben, de én csak akkor hoznám vissza, ha valóban reális esély mutatkozna arra, hogy nem csupán Jonathan-szerepkörben fogja végig"játszani" a szezont.shutterisland írta:tello helyére mehetne majd jövőre a keretbe, aztán ha nem reked meg, pedro-t ki lehet simán szorítani a 4.helyről.
Az a baj, hogy nem találok sehol... Pedig ilyen nem szokott lenni... Már fel is adtam, még egyszer ránézek pár oldalra, aztán ha semmi, akkor inkább nézem az Arsenal-Liverpoolt...Chino írta:Valaki tudna egy jó stream-et a második félidőre?
Előre is köszi!
Bevallom, hogy én egyáltalán nem hiányolom Dani Nietot. Nem tudom, hogy Ti mit láttok benne? A bajnokság elején lőtte a gólokat, de rengeteg helyzetet kihagyott. Most ráadásul olyan formában van, hogy a gólokat se lövi. Játékban sem érzem vmi hú, de nagy klasszisnak a srácot. Dongou viszont végre visszatérhet, na ő tényleg lökést adhat a csapatnak.Chino írta:Nieto kiesése elég érzékenyen érintheti a csapatot, de végre Dongou visszatér.
Én is ettől félek, a Numancia nagy formában van, mi meg az utóbbi 6 meccsünkön egyetlen győzelmet tudunk felmutatni. Itt az ideje, hogy vége legyen ennek a negatív sorozatnak. Nieto kiesése elég érzékenyen érintheti a csapatot, de végre Dongou visszatér. Remélem egy mesterhármassal feledteti majd a sérülését.Gareth Tello írta:Ma hattól Numancia-Barça B. A hazaiak négy mérkőzés óta veretlenek, otthon pedig szintén nem kaptak még ki, szóval nem lesz egy könnyű meccs ez sem.
Eusebio nem számolhat az eltiltott Dani Nietóval és Gabarrónnal, valamint a sérült Sandro Ramírezzel sem, ennek fényében a várható kezdőcsapat a következő:
Masip - Lucas Gafarot, Sergi Gómez, Bagnack, Planas - Edu Bedía, Samper, Espinosa - Denis Suárez, Dongou, Joan Román.
Visca el Barça!