Vakmacska írta:Nos hát...
Messi.. nem jó hír
Neymar: jó volt, nem csoda a csere, faragták rendesen. Az, hogy még ő is lesérüljön, nem hiányzik.
Xavi: elég szürke volt.
Pedro: nekem tetszett a játéka
Fabre: végre egy edző, akinek sikerült megtalálni a posztját.
Alves: a negatív véglet. Végig gyenge volt, fentragadt szokás szerint, és a tizi a végén feltette a pontot az i-re
Song: csöndes iparosként hozta le a meccset, jól játszott, sallangmentesen.
Iniesta: kezdi érezni a játékot. Jöttek tőle szépen a bepasszok.
Valdes: nagyon jól védett, úgy tűnik jót tesz neki, hogy eldöntött dolog, hogy lelép.
Puyol: hát, elkövetett egy-két hajmeresztő bakit
A fiatalok remekül teljesítettek, bár Tello és S Roberto nem sok lehetőséget kapott.
Remélem a kupameccsen több lehetőségük lesz.
A csapat elég könnyedén vette a meccset, túlságosan is. A 2. félidő elején totál alvászat volt, nagyon kellett a harmadik gól.
A bírókról meg no comment. Ami les, engedi, ami nem volt az azt belengeti, rengeteg szabálytalanságot elnézett. Szóval csak a szokásos.
Betis: szimpatikus csapat, nem adták fel.
Messiről, írtam a topkjában, Neymar:azért egy kissé aggaszt, hogy sok a kihagyott helyzete de a játéka így is klasszis.
Pulyol: soha még ilyen gyengének nem tűnt nekem, hiába ő is a teljes terheléshez volt szokva.....,Xavi: bizony ma a középpályán (is!) gyorsan és sokat mozgó ellenfél miatt gyakorta ő is csak nyomozta a labdát....ritka az ilyesmi! Iniesta: javul! benne is volt egy kis nagyképűség(túlzott lazaság) amikor el is szedték tőle a labdát(vagy megelőzték) de azért egyre jobban mozog. Fabre: cca. ilyesmire képes de vegyük hozzá, hogy egy laza védelmi alakzattal szemben(!) Alves: azt mondanám egy kész ámokfutás amit művelt, de ezzel együtt is jó párszor megverte a védője, vagy ott sem volt, a lerántás pedig ostoba és indokolatlan volt, mentségére: volt néhány jó beadása is.Montolya: sajna ő is átjátszható, ha gyors és jól cselez a szélsője..( persze, mondhatnánk : ki nem?!)Bartra:néhányan itt egyértelműen jónak ítélik, pedig szerintem az első 30 percben lépten nyomon átverték...(azért ebben a periódusban is volt egy nagy mentése, tudom) szóval azt mondanám: fokozatosan lendült játékba... Pedró : jól mozgott tegnap valóban.Valdés: amit védett azt kellett is...( az ő szintjén elvárható...)
Betis: igaz amit eddig írtunk róluk, de azért: a Barca ellen valjuk be ez egy elhibázott taktika volt, a másik: a faragást túl is teljesítették...