Rondot tuti elfogjuk cserélni, de számomra érthetetlen miért Shumpert a célpont. Ezt múltkor Cumbee kifejezte, megértem de mégse, NY-nak szerintem a következő időszakra pont ideális Shumpert, oké hogy nincs más cserealapjuk, de én úgy vagyok vele aki biztos maradjon, s van benne jövő, lehet szívok 2-3 évet hogy csapatot építsek, de klasszikus idézzek, türelem rózsát terem.
Nekünk meg minek Shumpert???Ainge kapd már össze magad, Bradley oké RFA lesz, meg kell tartani, még ha Shumpert támadóoldalon erősebb is, de Bradley fejlődik, s Rondot nem egy Shumpertért cserélném el. Nem az a kérdés, hogy SHumpert jobb-e mint Bradley, hanem hogy egy Green-Bradley és egy Rondoért kapott valakivel jobb lábakon érzem a jövőt. Nálam egyértelműen Monroe a célpont, csak ugye a Detroitnak minek Rondo...

Szóval nehéz ügy, meg a NY-nak nagyon pickje sincs, nagyon csalódott lennék, ha Rondoból nem tudnánk többet kihozni. Úgy érzem jó alapokon vagyunk, s akár még Rondo is maradhatna, de remek draft következik, nagyon jó a szerződése, van pár szerződés amit ki kéne pucolni, s ezért Rondot "kötelező" beáldozni. De, akkor ennél többet is kilehetne szerintem hozni. Kíváncsi vagyok mi lesz, Shumpertnek mint játékos örülnék, az ő habitusa meg Boston, Celtics Pride nagyon összeillene, de érte azért Rondot nem adnám, s főleg Bradley miatt nem. Huh szíven ütött a hír, bár egyértelmű volt, hogy idén minden cserehírben említésre kerül a Celtics.....