USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
PCsabi
aka Game90

2013.11.20. 02:10:22

Rubio-Martin-Brewer-Love-Pekovic has outscored opponents by 66 points this season, most of any 5-man lineup.

Philippines: nothing can stop the basketball.
KATT
Elképesztő.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MessiFan
Llegenda del Barça

2013.11.19. 19:08:53

Örülnék annak a cserének amit Cumbee felvázolt, én már ezerféle cserét megnéztem az összes létező csapattal az NBA-ben, de a legjobban a Rocketssel lehetne üzletelni. De egyenlőre térjen vissza Rondo, és nézzük meg hogyan sikerült a rehab.
Szerintem vele sokkal jobbak lehetünk, emiatt is akarhatja majd Ainge cserélni. Egy blokkoló, lepattanózó, karrierje csúcsán (volt előző szezonban) lévő Asikot imádnék látni a csapatban.
De nem nagyon kéne ebbe belemélyedni, mert úgy is még sok idő fog eltelni addig amíg el kezdenek mozgolódni a csapatok.
Holnap, vagyis ma pont Houston-Celtics meccs lesz, jó lenne megnyerni, de egyértelmű, hogy a Rockets az esélyesebb. Úgy érzem lesz bőven TO mindkét oldalt, nekünk ez a specialitásunk, Hardenék meg szeretik eladni a labdát, nálunk meg igaz csökkentek a TO-k azzal, hogy Crafi irányít, de annyira sokat nem javított a helyzeten.
Hardenen kíváncsi vagyok hogyan védekezik majd Bradley, gondolom tőle sok pontot nem kell majd várni, mert a védekezés elveszi majd az erőt, Howarddal majd megbirkózik Faverani meg Olynyk, szerencsére mindkettő tud hármast dobni, így nem kell annyira fosni attól, hogy szanaszétblokkol minket, de nem kéne elkiabálni :D
Mindenesetre Let's Go Celtics! Beat The Beard!
PCsabi
aka Game90

2013.11.19. 18:45:20

neobarca írta: Hmm... Nem emléxem rá, sorry. Nem direkt volt, de elég lett volna egy cenzura is Game! :lol:
1x már megmentettelek egy törléstől, de most már nem voltam elnéző.

CP3 kapott egyet:
KATT
Mondjuk azért megpróbálta Allen-hez vágni a labdát...

Catch and Shoot ill. Pull Up Shots:
KATT
Egyik sem meglepő.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.19. 11:16:49

Akkor jó ha Ainge nem ficánkolt. :D Beverley-Asik plusz pick szerintem jó lenne. Rondoról az egyik Celtics szurkoló ismerősömmel szoktam mindig vitatkozni. Én is imádom szeretem, parádés a szerződése, akiket ledraftolunk és elkezd fejlődni azokban zöld vér kezd csorogni az ereikben, de mást meg nem tudunk cserélni. Beverley fiatal fejlődik, Asik meg liga szerte hiányposzton játszik hatékonyan és hasznosan. Azért ez ha felmerülne mint ötlet plusz jönne cetli is, erősen elgondolkodtató lenne. Biztos vagyok benne, hogy a szokásos fáma lesz Rondo nem érinthetetlen, minden érdeklődést szívesen veszünk és meghallgatunk, de kapkodni nem fog Ainge, s ha csak nem érkezik olyan, amivel egyértelműen a jövő szempontjából előrébb lennénk, akkor nem cseréli el.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.11.19. 10:36:03

most ahogy láttam a képeket, eszembe jutott,hogy nyáron ott voltam,sétáltam a székek között, a pályán, fent a vip-ben , a közvetítőállásokban, voltam az öltözőkben,klubhelységben...durva érzés ,leírhatatlan volt ott lenni 8)

Nekem a Houstonos ötlet sem tetszik, bár mindent utálok,amiben az van,hogy Rondo megy... :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Primitive
Entrenador del Barça

2013.11.19. 10:07:38

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.11.19. 01:55:29

Bob_Marley írta:Rondot tuti elfogjuk cserélni, de számomra érthetetlen miért Shumpert a célpont. Ezt múltkor Cumbee kifejezte, megértem de mégse, NY-nak szerintem a következő időszakra pont ideális Shumpert, oké hogy nincs más cserealapjuk, de én úgy vagyok vele aki biztos maradjon, s van benne jövő, lehet szívok 2-3 évet hogy csapatot építsek, de klasszikus idézzek, türelem rózsát terem.

Nekünk meg minek Shumpert???Ainge kapd már össze magad, Bradley oké RFA lesz, meg kell tartani, még ha Shumpert támadóoldalon erősebb is, de Bradley fejlődik, s Rondot nem egy Shumpertért cserélném el. Nem az a kérdés, hogy SHumpert jobb-e mint Bradley, hanem hogy egy Green-Bradley és egy Rondoért kapott valakivel jobb lábakon érzem a jövőt. Nálam egyértelműen Monroe a célpont, csak ugye a Detroitnak minek Rondo... :? Szóval nehéz ügy, meg a NY-nak nagyon pickje sincs, nagyon csalódott lennék, ha Rondoból nem tudnánk többet kihozni. Úgy érzem jó alapokon vagyunk, s akár még Rondo is maradhatna, de remek draft következik, nagyon jó a szerződése, van pár szerződés amit ki kéne pucolni, s ezért Rondot "kötelező" beáldozni. De, akkor ennél többet is kilehetne szerintem hozni. Kíváncsi vagyok mi lesz, Shumpertnek mint játékos örülnék, az ő habitusa meg Boston, Celtics Pride nagyon összeillene, de érte azért Rondot nem adnám, s főleg Bradley miatt nem. Huh szíven ütött a hír, bár egyértelmű volt, hogy idén minden cserehírben említésre kerül a Celtics.....
Ne parázz nagyon rá, jött is gyorsan a hír, hogy Ainge röhögött egy jót és mondta, hogy simán hajlandóak vagytok átvenni Amare-t, de szerződéseket adtok vissza és Rondonak és Shumpertnek nem lenne semmi köze az ügyhöz. Elvileg Wallace lenne az egyik szereződés és mellette még 1-2 ember. Ezt meg a NYY-nak kéne röhögve visszadobnia, mivel hosszabb szerződéseket kapnának vissza, mint amennyi Amare-éből még hátra van, de az ottani menedzsmentből én már mindent kinézek.:D Amúgy én Ainge helyében nem nagyon tökölnék, Houstonban most nyakig ér a valami, egyből venném is fel a kagylót és hívnám őket, hátha belemennének egy Rondo for Beverley+Asik+2015-től 3 éven keresztül lottery protected első körös pick. Nekik [auto_cenzúra] lenne, Lin 6. emberként úgy tűnik beválik, Beverley Rondo érkezésével fölösleges lenne, Asik nem hisztizne és konkrét értéket kapnának érte, az idei draftba nem kavarna be, jövőre meg már elvileg lesz olyan csapatuk, hogy első kör végi picket tolnak majd át. Az elit PG-k közül Rondo az aki talán leginkább megférne Harden mellett, Howardnak meg kifejezetten jót tenne. Más kérdés, hogy még egy város méretű egó befér-e abba az öltözőbe. A Boston kapna egy jól védekező, fejlődőképes fiatal PG-t és végre lepottyanna hozzájuk egy használható center is. Beverley-Bradley-Green-Sullinger-Asik. Nem túl ütés kezdő, de mindegyikben van még fejlődési lehetőség, alapnak jók, melléjük pedig a draftról szépen lehetne gyűjtögetni a tehetségeket.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.18. 23:43:44

Rondot tuti elfogjuk cserélni, de számomra érthetetlen miért Shumpert a célpont. Ezt múltkor Cumbee kifejezte, megértem de mégse, NY-nak szerintem a következő időszakra pont ideális Shumpert, oké hogy nincs más cserealapjuk, de én úgy vagyok vele aki biztos maradjon, s van benne jövő, lehet szívok 2-3 évet hogy csapatot építsek, de klasszikus idézzek, türelem rózsát terem.

Nekünk meg minek Shumpert???Ainge kapd már össze magad, Bradley oké RFA lesz, meg kell tartani, még ha Shumpert támadóoldalon erősebb is, de Bradley fejlődik, s Rondot nem egy Shumpertért cserélném el. Nem az a kérdés, hogy SHumpert jobb-e mint Bradley, hanem hogy egy Green-Bradley és egy Rondoért kapott valakivel jobb lábakon érzem a jövőt. Nálam egyértelműen Monroe a célpont, csak ugye a Detroitnak minek Rondo... :? Szóval nehéz ügy, meg a NY-nak nagyon pickje sincs, nagyon csalódott lennék, ha Rondoból nem tudnánk többet kihozni. Úgy érzem jó alapokon vagyunk, s akár még Rondo is maradhatna, de remek draft következik, nagyon jó a szerződése, van pár szerződés amit ki kéne pucolni, s ezért Rondot "kötelező" beáldozni. De, akkor ennél többet is kilehetne szerintem hozni. Kíváncsi vagyok mi lesz, Shumpertnek mint játékos örülnék, az ő habitusa meg Boston, Celtics Pride nagyon összeillene, de érte azért Rondot nem adnám, s főleg Bradley miatt nem. Huh szíven ütött a hír, bár egyértelmű volt, hogy idén minden cserehírben említésre kerül a Celtics.....
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.18. 20:47:21

Szerk.: én töröltem, káromkodás miatt. G90.[/quote]

Hmm... Nem emléxem rá, sorry. Nem direkt volt, de elég lett volna egy cenzura is Game! :lol:

Na mind 1 akkor megismétlem az érdekes hírt: Shumpertet beajánlották Bostonba Rondoért illetve Hustonba Asikért. Mondjuk Asik ha jól tudom pont azért akar elmenni, mert nincs megelégedve az idejével. Pedig ha Chandler felépül, nálunk sem fog többet kapni...
Viszont a bostoni trade ötlet elgondolkodtató. Azért Rondo egy Rondo. Feltonnál 100x jobb. És Melo is meggyőzhető lenne a maradásról.
Egyébként a hírek szerint így nézne ki: Shump+Amera for Rondo+Wallace+Bass
A Celtics megszabadulna asok valak szerződéstől, mi kapnánk egy Top 3 irányítót és még Amara papa is elhúzna. :mrgreen: :wink:

Szerk: Socio! Nézz be fantasy topkiba! Van egy csapat akit lehetőséged lenne átvenni!
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
socio66

2013.11.18. 20:43:36

A Bostonnak már van egy 'Shumpertje', fölösleges még egy.
Persze Rondot én is szívesen látnám, vele új alapokra lehetne helyezni a játékunkat, érte odaadnám Imant, de egyébként vicc, ahogy áruljuk, nem ezt érdemli ő.
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.18. 19:10:31

Hová lett a hozzászólásom? :shock: :shock: :shock:
Pedig Shump elcserélése a Bostonba reakciókra kíváncsi lettem volna... :(

Szerk.: én töröltem, káromkodás miatt. G90.

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2013.11.18. 18:53:56

LeBron this season:
14th in field goal attempts
1st in field goals made

Damian Lillard made all three of his field-goal attempts in overtime vs Raptors. Lillard's career FG percentage in OT is 81% (13-for-16).
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.11.17. 23:49:06

messideco írta:Holnap Portland-Brooklyn.

Hát kíváncsi leszek, a konferenciáját vezeti a Portland, a Nets meg korán sincs jó formában (Clippers -7). Kíváncsi leszek.

Ha már Nets: miért költözött Brooklynba át a franchise? Valaki felvilágosíthatna :)
Portland nem vezeti a konferenciáját, a Spurs vezeti.

Azért költöztek át, mert Brooklyn sokkal kőkeményebb, mint New Jersey.
messideco
Presidente del Barça

2013.11.17. 22:37:38

Holnap Portland-Brooklyn.

Hát kíváncsi leszek, a konferenciáját vezeti a Portland, a Nets meg korán sincs jó formában (Clippers -7). Kíváncsi leszek.

Ha már Nets: miért költözött Brooklynba át a franchise? Valaki felvilágosíthatna :)
Kép
"And my heart will leave you never."
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.17. 22:31:06

Game90 írta:Ez a Raptors még mindig kabaré, Gay és DeRozan 27-27 FGA, többieknek meg összesen volt 40.
#kantytime :mrgreen:

Viszont legalább Valanciunas végre túl van egy értékelhető meccsen.

LeBron's Last 4 Games: 31.8 PPG, 70% FG%, 62.5% 3PT%. Doing most of his damage inside 8 feet (74.4% FG%).
PCsabi
aka Game90

2013.11.17. 22:22:56

Eazzy írta:Ez az NBA, nem valami hulladék soccer, látni akarom azokat a vállizmokat :D Persze a hurkagyurkáknak biztos könnyebb eladni ezeket a mezeket vagy mi a fene.
Elképzeltem Glen Davis-t ebben a mezben.

Ez a Raptors még mindig kabaré, Gay és DeRozan 27-27 FGA, többieknek meg összesen volt 40.
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.11.17. 13:06:49

Gondolom ez mindenkinek megvan, Jingle Bells a sztárokkal:
http://www.youtube.com/watch?v=EYEHUOpwNvE" target="_blank

Egy valamit tisztázzunk, ezek a mezek ultra fosok. Ez az NBA, nem valami hulladék soccer, látni akarom azokat a vállizmokat :D Persze a hurkagyurkáknak biztos könnyebb eladni ezeket a mezeket vagy mi a fene.

Mellesleg király ez a ötlet, de kíváncsi lennék hányszor próbálták el, vagy ki volt ilyen ügyes a vágással :D (nah megnéztem a behind the scenes-t, tényleg összevágták)
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.17. 12:53:29

Bob_Marley írta:Asikkal állítólag mi próbálunk "randevúzni". :D Én mikor már Chicagoban volt is tárt karokkal vártam volna, Bassért egye-fene bevállaljuk a törököt. :D

Melo esete meg jött az oldalbedobás, s Harden odaütött, ilyenkor ez sima falt, mert nem dobómozdulatnál szabálytalankodott, úgymond mezőnyben elkövetett szabálytalanság volt, s mivel megvolt a csapatszemélyi limit ezért dobhatott kettőt. Az ne tévesszen meg, hogy Anthony ráemelte és be is ment, mert a szabálytalanságot úgy ítélték meg rögtön a bedobás után követték el, amolyan hack a Melo dolog volt. :lol:
Köszönöm a szabály magyarázást, számoltam pár statot (HARDEN + Howard)

42.7 POINTS PER GAME
48% FIELD GOALS
19.7 REBOUNDS PER GAME
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.17. 12:40:27

varnagykrisztian írta:Denver Nuggets - Houston Rockets 111-122

Mik vannak, Howard 71%-al dobálta a büntiket =D> , HARDEN alaplángon égett viszont kiosztott 9 AST-ot, 7 játékosunk is 10+ dobott, viszont sok pontot kapunk ami hosszú távon nem jó :-k , Asik-ot meg el kell engedi......sajnálom hogy nem akart beállni a sorba :roll: Egyébként a Knicks ellen a végén mikor JH13 faltolta Anthony-t miért nem 3 büntit dobhatott......kívűl volt nem :?:
Asikkal állítólag mi próbálunk "randevúzni". :D Én mikor már Chicagoban volt is tárt karokkal vártam volna, Bassért egye-fene bevállaljuk a törököt. :D

Melo esete meg jött az oldalbedobás, s Harden odaütött, ilyenkor ez sima falt, mert nem dobómozdulatnál szabálytalankodott, úgymond mezőnyben elkövetett szabálytalanság volt, s mivel megvolt a csapatszemélyi limit ezért dobhatott kettőt. Az ne tévesszen meg, hogy Anthony ráemelte és be is ment, mert a szabálytalanságot úgy ítélték meg rögtön a bedobás után követték el, amolyan hack a Melo dolog volt. :lol:

Ez nem tegnap volt, de azért na, Iggy buzzer beater s előtte Westbrook tripla, mennyből pokol. :D
http://www.youtube.com/watch?v=BhC_K7T-dUk" target="_blank
Nagyon szeretem Iggyt, imádom az ilyen játékosokat, rengeteget dolgozik, s ha ott van be is tudja fejezni. Ez a GSW nagyon jó lehet vele.
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.17. 12:13:42

Denver Nuggets - Houston Rockets 111-122

Mik vannak, Howard 71%-al dobálta a büntiket =D> , HARDEN alaplángon égett viszont kiosztott 9 AST-ot, 7 játékosunk is 10+ dobott, viszont sok pontot kapunk ami hosszú távon nem jó :-k , Asik-ot meg el kell engedi......sajnálom hogy nem akart beállni a sorba :roll: Egyébként a Knicks ellen a végén mikor JH13 faltolta Anthony-t miért nem 3 büntit dobhatott......kívűl volt nem :?:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.17. 10:59:27

Oladipo mellett Lillard is szakmát válthatna:
http://www.youtube.com/watch?v=rmJ805iq85g" target="_blank
:lol:
PCsabi
aka Game90

2013.11.16. 16:00:46

Free Omer Asik! Trade ideas from the Artists of the Trade Machine:
KATT
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.15. 22:16:07

neobarca írta:Nem az én csapatom de köszi! :mrgreen: Ha az enyém lenne, Dolan-t száműzném még NYC-ből is... :x :x :x
Az az Istenverte idióta. Faried? Mi a túúúúúúronak? Shumpertet meg el ne cseréljék :!: :!: :!:

Nah de visszatérve a meccsre. Sztem simán van esélyetek. A védelmünk kuka Chandler miatt. Sokan még csak keresgélik a formájukat. A Gardennek nagy ereje van, de ha Harden is visszatér, sztem be tudjátok venni. Sajnos. :(
Igazad volt nyertünk, azért az "embered" sem volt semmi, 45 PTS, .567 FG%, 10 REB =D> , mondjuk az enyém is kitett magáért......36 PTS, .529 FG%, 16 FT :mrgreen: . Parson és LIn is felnőtt a feladathoz......Howard pocsék volt mezőnyből (20%) #-o
kanty
Llegenda del Barça

2013.11.15. 16:34:41

MJ és Kobe zseniális, de Nowitzki és Shaq sem rossz :D :
http://www.youtube.com/watch?v=9qq8J9tTQdc" target="_blank
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.14. 23:05:27

socio66 írta:Természetesen nem Shumpert helyett, ő kell nekünk, ahogy örült a draftolásának, ahogy a közösségi oldalakon, nyilatkozatokban mindig nagyon lojális a csapathoz, és a többiekhez, igazi leader lehet belőle később, nagyon buta dolog lenne elherdálni, és rossz üzenet is, miszerint hiába játszol szívből a csapatért, akkor is elcserélhetnek.
Hát igen. Ezt mai napig meghatódva nézem:
http://www.youtube.com/watch?v=pCutBqhNsd0" target="_blank
Lehet, hogy nem ő a legjobb dobó, a legjobb passzoló, a legjobb patizó, de hatalmas szíve és szeretete van a Knicks-hez. Bátran állíthatom, hogy ő maga a "Knicks". Imádja a Garden és a csapattársai is. Kár lenne elpocsékolni, mert ilyen csapat hű embert szökőévben 1x ha találni. Dolan-t sokan meg fogják utálni (már így is sokan teszik) ha lesz olyan barom és elcseréli a jövő nemzedék egyik pillérét...

Válasz küldése