Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1x már megmentettelek egy törléstől, de most már nem voltam elnéző.neobarca írta: Hmm... Nem emléxem rá, sorry. Nem direkt volt, de elég lett volna egy cenzura is Game!![]()
most ahogy láttam a képeket, eszembe jutott,hogy nyáron ott voltam,sétáltam a székek között, a pályán, fent a vip-ben , a közvetítőállásokban, voltam az öltözőkben,klubhelységben...durva érzés ,leírhatatlan volt ott lenniPrimitive írta:Kemény arcok ezek a C's szurkolók!![]()
![]()
Ne parázz nagyon rá, jött is gyorsan a hír, hogy Ainge röhögött egy jót és mondta, hogy simán hajlandóak vagytok átvenni Amare-t, de szerződéseket adtok vissza és Rondonak és Shumpertnek nem lenne semmi köze az ügyhöz. Elvileg Wallace lenne az egyik szereződés és mellette még 1-2 ember. Ezt meg a NYY-nak kéne röhögve visszadobnia, mivel hosszabb szerződéseket kapnának vissza, mint amennyi Amare-éből még hátra van, de az ottani menedzsmentből én már mindent kinézek.Bob_Marley írta:Rondot tuti elfogjuk cserélni, de számomra érthetetlen miért Shumpert a célpont. Ezt múltkor Cumbee kifejezte, megértem de mégse, NY-nak szerintem a következő időszakra pont ideális Shumpert, oké hogy nincs más cserealapjuk, de én úgy vagyok vele aki biztos maradjon, s van benne jövő, lehet szívok 2-3 évet hogy csapatot építsek, de klasszikus idézzek, türelem rózsát terem.
Nekünk meg minek Shumpert???Ainge kapd már össze magad, Bradley oké RFA lesz, meg kell tartani, még ha Shumpert támadóoldalon erősebb is, de Bradley fejlődik, s Rondot nem egy Shumpertért cserélném el. Nem az a kérdés, hogy SHumpert jobb-e mint Bradley, hanem hogy egy Green-Bradley és egy Rondoért kapott valakivel jobb lábakon érzem a jövőt. Nálam egyértelműen Monroe a célpont, csak ugye a Detroitnak minek Rondo...Szóval nehéz ügy, meg a NY-nak nagyon pickje sincs, nagyon csalódott lennék, ha Rondoból nem tudnánk többet kihozni. Úgy érzem jó alapokon vagyunk, s akár még Rondo is maradhatna, de remek draft következik, nagyon jó a szerződése, van pár szerződés amit ki kéne pucolni, s ezért Rondot "kötelező" beáldozni. De, akkor ennél többet is kilehetne szerintem hozni. Kíváncsi vagyok mi lesz, Shumpertnek mint játékos örülnék, az ő habitusa meg Boston, Celtics Pride nagyon összeillene, de érte azért Rondot nem adnám, s főleg Bradley miatt nem. Huh szíven ütött a hír, bár egyértelmű volt, hogy idén minden cserehírben említésre kerül a Celtics.....
Portland nem vezeti a konferenciáját, a Spurs vezeti.messideco írta:Holnap Portland-Brooklyn.
Hát kíváncsi leszek, a konferenciáját vezeti a Portland, a Nets meg korán sincs jó formában (Clippers -7). Kíváncsi leszek.
Ha már Nets: miért költözött Brooklynba át a franchise? Valaki felvilágosíthatna
#kantytimeGame90 írta:Ez a Raptors még mindig kabaré, Gay és DeRozan 27-27 FGA, többieknek meg összesen volt 40.
Elképzeltem Glen Davis-t ebben a mezben.Eazzy írta:Ez az NBA, nem valami hulladék soccer, látni akarom azokat a vállizmokatPersze a hurkagyurkáknak biztos könnyebb eladni ezeket a mezeket vagy mi a fene.
Köszönöm a szabály magyarázást, számoltam pár statot (HARDEN + Howard)Bob_Marley írta:Asikkal állítólag mi próbálunk "randevúzni".Én mikor már Chicagoban volt is tárt karokkal vártam volna, Bassért egye-fene bevállaljuk a törököt.
Melo esete meg jött az oldalbedobás, s Harden odaütött, ilyenkor ez sima falt, mert nem dobómozdulatnál szabálytalankodott, úgymond mezőnyben elkövetett szabálytalanság volt, s mivel megvolt a csapatszemélyi limit ezért dobhatott kettőt. Az ne tévesszen meg, hogy Anthony ráemelte és be is ment, mert a szabálytalanságot úgy ítélték meg rögtön a bedobás után követték el, amolyan hack a Melo dolog volt.![]()
Asikkal állítólag mi próbálunk "randevúzni".varnagykrisztian írta:Denver Nuggets - Houston Rockets 111-122
Mik vannak, Howard 71%-al dobálta a büntiket, HARDEN alaplángon égett viszont kiosztott 9 AST-ot, 7 játékosunk is 10+ dobott, viszont sok pontot kapunk ami hosszú távon nem jó
, Asik-ot meg el kell engedi......sajnálom hogy nem akart beállni a sorba
Egyébként a Knicks ellen a végén mikor JH13 faltolta Anthony-t miért nem 3 büntit dobhatott......kívűl volt nem
Igazad volt nyertünk, azért az "embered" sem volt semmi, 45 PTS, .567 FG%, 10 REBneobarca írta:Nem az én csapatom de köszi!Ha az enyém lenne, Dolan-t száműzném még NYC-ből is...
![]()
![]()
![]()
Az az Istenverte idióta. Faried? Mi a túúúúúúronak? Shumpertet meg el ne cseréljék![]()
![]()
![]()
Nah de visszatérve a meccsre. Sztem simán van esélyetek. A védelmünk kuka Chandler miatt. Sokan még csak keresgélik a formájukat. A Gardennek nagy ereje van, de ha Harden is visszatér, sztem be tudjátok venni. Sajnos.![]()
Hát igen. Ezt mai napig meghatódva nézem:socio66 írta:Természetesen nem Shumpert helyett, ő kell nekünk, ahogy örült a draftolásának, ahogy a közösségi oldalakon, nyilatkozatokban mindig nagyon lojális a csapathoz, és a többiekhez, igazi leader lehet belőle később, nagyon buta dolog lenne elherdálni, és rossz üzenet is, miszerint hiába játszol szívből a csapatért, akkor is elcserélhetnek.