2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egyetértek.B. Tamás írta:Pep mindig változtatott. Lehet kétségbe vonni a képességeit, hogy ilyen játékosokkal könnyű, ami ugye azóta tökéletesen kiderült, hogy nem igaz, de egyet nem lehet elvenni tőle: azt, hogy nem akart változtatni.Chino írta:Csakhogy ezek a problémák nem újkeletűek, már Pep sem tudott (akart?) változtatni rajtuk.
Az első évben megnyert mindent, majd eladta Eto'ot azért, hogy Messi bemehessen középre kiteljesedni.
A második év után látta, hogy Ibrahimoviccsal melléfogott, hozta Villát, a svéd elment.
A harmadik év után látta, hogy a legjobb csapatok már nagyon megtanulták, mit, hogyan és mikor csinálnak, ezért hozta Fábregast és Sánchezt, valamint a 3-4-3-as játékrendszert. Ez a 3-4-3 egyébként nagy szívfájdalmam, mert pl. a Chelsea ellen végre egy valós alternatíva lett és bevált, hiszen ebben a szerkezetben - és nem a kiállítás miatt - vezetett 40 perc után 2-0-ra a Barça. De ugye abban az évben sok minden más dolog - Tito betegsége, Abidal betegsége, Roselltől kapott támogatása, Villa sérülése - is volt, így végül nem csak a szerkezeten múlt a sikeresség.
Guardioláról azt állítani, hogy nem akarja meglátni a problémákat, és nem akar változtatni, az nem is állhatna messzebb az igazságtól. Azon lehet vitatkozni, hogy tudott-e ténylegesen változtatni, de azon, hogy próbált-e, azon nem. Most Münchenben is módosítja azt a csapatot, ami mindent megnyert nagy fölénnyel tavaly.
Félreértetted a mondandómat. Én Pep utolsó évéről beszéltem, amikor a "kiismerhetőség" (bár ezt én ebben a formában nem tudom elfogadni, inkább egy berögződés, ami után megy mindenki és gondolkozik el mit is jelentett) már komolyabb problémákat okozott és még ő sem tudta az igazi motivációt fenntartani. Kicsit úgy éreztem -lehet, hogy tévesen- Pep már egy kicsit belefáradt az egészbe.B. Tamás írta:Pep mindig változtatott. Lehet kétségbe vonni a képességeit, hogy ilyen játékosokkal könnyű, ami ugye azóta tökéletesen kiderült, hogy nem igaz, de egyet nem lehet elvenni tőle: azt, hogy nem akart változtatni.Chino írta:Csakhogy ezek a problémák nem újkeletűek, már Pep sem tudott (akart?) változtatni rajtuk.
Pep mindig változtatott. Lehet kétségbe vonni a képességeit, hogy ilyen játékosokkal könnyű, ami ugye azóta tökéletesen kiderült, hogy nem igaz, de egyet nem lehet elvenni tőle: azt, hogy nem akart változtatni.Chino írta:Csakhogy ezek a problémák nem újkeletűek, már Pep sem tudott (akart?) változtatni rajtuk.
Pontosan erről van szó. Szerintem Tito-nak lehetett volna még egy évet adni, de nem hiszem, hogy sokat változtak volna a dolgok.shutterisland írta:majd a szezon végén megnézzük, hol tartunk, de egyelőre én is elégedett vagyok vele.
az egy dolog, hogy a hülye is látta, hogy a letámadás és az intenzívebb játék mennyire hiányzik a csapatból, és azt is, hogy a messi függőséggel jó lenne kezdeni valamit.
de az már egy másik kérdés, hogy ki lett volna az, aki felvállalja ezt, és ki az, aki erőltette volna azt, ami jól látható, hogy ÚGY, ABBAN A FORMÁBAN nem ment.
socio66 írta:Eddig annyit tett, amennyit azt gondolom bármelyik józan gondolkodású edző megtett volna, a problémák világosak voltak, mi szurkolók is láttuk őket, ettől függetlenül nem lebecsülendő természetesen az eddigi munkássága sem.
Egyértelmű viszont, hogy igazán a Bl-ben fog kiderülni mit tud, hogyan fog erősebb, dominánsabb csapatok játékához alkalmazkodni, bele tud-e nyúlni a csapat játékába nehéz helyzetben, és így tovább. Nekem azért vannak kétségeim, de egyelőre egy intelligens, alapos, jól felkészült szakember benyomását kelti, úgyhogy övé a bizalom.
Abszolút egyetértek, vannak még hibák, hiányosságok, de az irány mindenképpen jó. Éppen ezért én nem is veszem túl komolyan ezeket a pletykákat. Ha így maradnak a dolgok, akkor maradni fog, a 2014-2015-ös szezon erejéig biztosan, aztán meg ki tudja... Ez nem egy olyan állás, ahol el lehet tölteni 8-10 éveket, úgyhogy előbb-utóbb garantáltan itt fog hagyni minket. Mindenesetre eddig nekem nagyon tetszik a munkássága, ha tartani (és még emelni) tudja ezt a színvonalat, akkor örülnék neki, ha minél tovább vezetné a csapatot.Chino írta:Javítsatok ki, ha tévedek, de szerintem eddig kitűnő munkát végez és nem azt érdemli, hogy már a távozásáról hápogjanak.
Én is sajnálnám ha elmenne szerintem jó szakember az öreg bár csak pletyka lenne.Barcaman1993 írta:Én is olvastam. Elég csúnya lenne. 4 év 4 edző... Remélhetőleg nem több egy egyszerű firkász képzelgésénél. Hiddink meg minek kéne ide? Realba tökéletes lenne, ide aligha... Inkább Frank de Boer.kadarzsolt85 írta:http://www.mundodeportivo.com/20131219/ ... 58701.html Tata lehet hogy tavozik a nyaron azt irjak hogy nem apol valami jo viszonyt a klub belso embereivel de lehet hogy csk pletyka.Öt valthatja a nyaron Gus Hidink.http://www.mundodeportivo.com/20131219/" target="_blank ... 81470.html nem semmi hirek.
Én is olvastam. Elég csúnya lenne. 4 év 4 edző... Remélhetőleg nem több egy egyszerű firkász képzelgésénél. Hiddink meg minek kéne ide? Realba tökéletes lenne, ide aligha... Inkább Frank de Boer.kadarzsolt85 írta:http://www.mundodeportivo.com/20131219/ ... 58701.html Tata lehet hogy tavozik a nyaron azt irjak hogy nem apol valami jo viszonyt a klub belso embereivel de lehet hogy csk pletyka.Öt valthatja a nyaron Gus Hidink.http://www.mundodeportivo.com/20131219/" target="_blank ... 81470.html nem semmi hirek.
nincs azzal semmi baj, teljesen okés. van rajta egy kis zsír, viszont mellé kapnak egy akkora adag fehérjét h ihajcsuhaj.Tobias88 írta:Én úgy tudom, hogy ilyen zsíros grill húst nem igazán ehetnének, vagy tévedek? Érdekes volt ez így Martino-tól
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/" target="_blank ... eo-2300779
Engem egyedül ez zavart a tegnapi meccsbe, és ez igazából úgy all in zavar Tatába. Mert ez nagyjából le is fedte a fiatalokkal való "kapcsolatát". Inkább játszatta Adrianot, aki emlékeim szerint legutóbbi meccsén kicsit meg is sérült, úgyhogy ismét extrakockázat volt játszatni, és Albát, aki meg hetek óta egy percet sem játszott, mintsem Montoyát, aki ép, egészséges, és percekre van szüksége.. Félreértés ne essék, örülök hogy Alba visszatért, meg hogy Adriano is bevethető volt végül, de folyton ez van szinte, hogy amint épphogy felépült állapotba van egy rutinosabb játékos, Tata rögtön padoztatja az ifiket, sokszor ok nélkül - Bartra, Montoya, Rob, Tello az akikre most gondolok, nem Dongouékra. Semmi felelősséget nem mer rájuk bízni. Most volt az Ajax és Bilbao elleni meccs is, amelyek előtt Bartra toronymagasan a legjobb védőnk volt, de egyiken se kezdett ezek közül. Az Ajax elleni még talán érthető lett volna akkor, hogyha pihenteti az utána levő rangadóra, de ott se ő kezdett, hanem a fergeteges formában levő Pique-Masch párosunk - nem az ő számlájukra írnám csak a vereségeket amúgy, azt se mondom hogy Bartrával nyertünk volna, de azért ironikus hogy mindkét meccsen kikaptunk. És a többiekkel is ez van, szinte csak akkor játszanak ők, amikor már nincs más lehetőség akikhez lehet nyúlni, vagy mikor már rég lefutott a meccs, és felküldi alibizni őket Tata. Montoya is, egyre jobb formába került már végre, a legutóbbi meccsen a legjobbjaink között volt konkrétan, erre 3-1-nél merte csak beküldeni, mire biztos volt a győzelem - biztos rajta kaptunk volna gólt akkora roham alatt volt a védelem hogy kockázatos lett volna előbb cserélni..Chino a Spanyol Kupa & Szuperkupa topicból írta: Számomra az egyetlen amit nem igazán értek, hogy miért nem Montoya kezdett. Ez talány, viszont Albat jó volt újra pályán látni.