Chino a Spanyol Kupa & Szuperkupa topicból írta:
Számomra az egyetlen amit nem igazán értek, hogy miért nem Montoya kezdett. Ez talány, viszont Albat jó volt újra pályán látni.
Engem egyedül ez zavart a tegnapi meccsbe, és ez igazából úgy all in zavar Tatába. Mert ez nagyjából le is fedte a fiatalokkal való "kapcsolatát". Inkább játszatta Adrianot, aki emlékeim szerint legutóbbi meccsén kicsit meg is sérült, úgyhogy ismét extrakockázat volt játszatni, és Albát, aki meg hetek óta egy percet sem játszott, mintsem Montoyát, aki ép, egészséges, és percekre van szüksége.. Félreértés ne essék, örülök hogy Alba visszatért, meg hogy Adriano is bevethető volt végül, de folyton ez van szinte, hogy amint épphogy felépült állapotba van egy rutinosabb játékos, Tata rögtön padoztatja az ifiket, sokszor ok nélkül - Bartra, Montoya, Rob, Tello az akikre most gondolok, nem Dongouékra. Semmi felelősséget nem mer rájuk bízni. Most volt az Ajax és Bilbao elleni meccs is, amelyek előtt Bartra toronymagasan a legjobb védőnk volt, de egyiken se kezdett ezek közül. Az Ajax elleni még talán érthető lett volna akkor, hogyha pihenteti az utána levő rangadóra, de ott se ő kezdett, hanem a fergeteges formában levő Pique-Masch párosunk - nem az ő számlájukra írnám csak a vereségeket amúgy, azt se mondom hogy Bartrával nyertünk volna, de azért ironikus hogy mindkét meccsen kikaptunk. És a többiekkel is ez van, szinte csak akkor játszanak ők, amikor már nincs más lehetőség akikhez lehet nyúlni, vagy mikor már rég lefutott a meccs, és felküldi alibizni őket Tata. Montoya is, egyre jobb formába került már végre, a legutóbbi meccsen a legjobbjaink között volt konkrétan, erre 3-1-nél merte csak beküldeni, mire biztos volt a győzelem - biztos rajta kaptunk volna gólt akkora roham alatt volt a védelem hogy kockázatos lett volna előbb cserélni..
Ahhoz képest ahogy beharangozták, hogy ő is szeret az ifikhez nyúlni, nekem ez csalódás ahogy idén kezeli őket Martino bácsi. Ezért remélem is amúgy, hogy Rafinha és Gerard D. se jönnek még vissza a kölcsönből, mert most legalább játszanak és fejlődnek jelenlegi klubjukban - habár Deu sem játszott eddig túl sokat, de az edző is megmondta, hogy mostantól fogja egyre többet bevetni, és tartja is a szavát ehhez úgy tűnik. De ha most visszahozzuk őket, akkor az 5 meccsenkénti utolsó 20 perces játékidővel csak megtörnénk a fejlődésüket - szerintem.
Ettől eltekintve bírom az ürgét, sok elképzelése tetszik, de ezeket a dolgait nem bírom felfogni. Mi elvileg olyan klub vagyunk, akik bátran használjuk az utánpótlásunkat, és bízunk bennük, hát idén ez nem nagyon látszik szerintem.. A másik amitől a falat kaparom még amúgy az Cesc "Messi poszton" való játszatása, de most sanszos hogy megint rákap Tata, mert volt ott egy jó meccse ismét - harmadosztályú ellenfél ellen -, de ebbe már kezdek beletörődni. Csak pazarlásnak érzem ezt is, lévén Fabregas kb a legjobb formában levő középpályásunk, már ha ott játszhat ahol tud..