Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én ha jól tudom 2011-ben lett megtervezve, és a 2015/2016-os szezonban már ott játszanak. A mostani 55.000 helyett 70.000-es lesz az új stadion (Így nézhet ki: http://i43.tinypic.com/6fob49.jpg" target="_blank )Barcaman1993 írta:Erről mit tudtok? Nem is tudtam, hogy az Atletico is új stadiont húz fel...
Nem volt egy siker történet ez a Djukic a denevéreknél. Remélem az új edző, akárki is lesz az, győzelemmel akar majd debütálni, és a játékosok is bizonyítani az új edzőnek, remek alkalom lesz rá majd a Mestallában játszandó Real elleni derbijük.bence-barca írta:A gyenge szereplés miatt menesztették Miroslav Djukicot, a Valencia focicsapatának edzőjét. - origo
Pont múltkor néztem a tabellát és lepődtem meg, h mennyire le vannak maradva.
visca el barca írta:addig amíg a kulcsjátékosok közül 1-2 ki nem esik hosszabb távra...S.Agüero írta:Atletico nincs rossz formában, most is eltettek egy hetest a Getafénak. Kíváncsi vagyok meddig bírják.
addig amíg a kulcsjátékosok közül 1-2 ki nem esik hosszabb távra...S.Agüero írta:Atletico nincs rossz formában, most is eltettek egy hetest a Getafénak. Kíváncsi vagyok meddig bírják.
Én nagyon remélem, hogy csak a szezon legvégén fognak leengedni. Egyrészt jót tenne a spanyol focinak, ha végre egy 3. tényező is lenne a bajnokságban, meg azért dagadna a májam, ha Madrid piros felével csatáznánk az első helyért, miközben a habfehérek megküzdenek a Villareallal.shutterisland írta:az atletico meccsein csak én vagyok sokszor tanácstalan ?
a, le kellene őket rázni, jó lenne, ha botlanának ők is.
b, amíg ők a másodikok, és a real, akit nagyobb ellenfélnek tartok a bajnoki címre, csak a harmadik, addig valamiért nyugodtabb vagyok.
no persze nagy kérdés, hogy mikor fog leengedni az atletico, és a tavalyi évhez hasonlóan idén is visszaesnek e majd, főleg a kettős terhelés okán.
Úgy látom nem teljesen ment át az irónia! Ez nem egy szakmai sorrend volt.Varatrix írta: A fent említett három név előtt van bőven formáját tekintve. Villa előtt egyértelmű. Negredo és Torres kiegészítő ember szint. Fabregast is szívesebben látom elöl a válogatottba mint őket. Szerintem Soldado jelenleg a legkomolyabb spanyol csatár. De jó lesz Costa is...