Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze, egyértelmű. Évek óta ezzel szórakoznak. Emlékszem a Spanyol Szuperkupa-féle villantásaikra, vagy a Pepe 10 meccses eltiltására is... És ezek csak a legdurvább esetek...Capon írta:Nálunk olyan sárga lapot sem törölnek amit a bíró saját bevallása szerint is benézet.
Nálunk olyan sárga lapot sem törölnek amit a bíró saját bevallása szerint is benézet.Barcaman1993 írta:Már majdnem meglepődtem, hogy nem törlik el... Csak a szokásos.Fecooo írta:Sajnos ugyanolyan nehéz a válasz, mint arra a kérdésre, hogy mikor adtak helyt egy Barca fellebbezésnek....
Egyébként egyszer Thiagot kezezés miatt kipirosozta a játékvezető. A felvételekből egyértelmű volt, hogy csak mellel ért a labdába. Akkor eltörölték neki, de azt hozzá kell tenni, hogy rögtön azután, hogy az egyik Real játékosáét is eltörölték. Se előtte se utána nem emlékszem 1 esetre sem. Egyébként mit vártunk az LFP-től? Évre évre alulmúlják magukat, ezen most meglepődtünk? Aki szeret sportfogadni, az nyugodtan tegye meg, hogy Ramos gólt fog szerezni a Valencia ellen.99%, hogy be fog jönni.
Már majdnem meglepődtem, hogy nem törlik el... Csak a szokásos.Fecooo írta:Sajnos ugyanolyan nehéz a válasz, mint arra a kérdésre, hogy mikor adtak helyt egy Barca fellebbezésnek....
recrea írta:Ramos lapját szokás szerint törölték...
Ebben egyáltalán nem lennék be biztos. Mondjuk én nem láttam az esetet, de csak nagyon extrém esetben szokták eltörölni a lapokat. Meg ugye a spanyol szuperkupa előtt... Szurkoltam a Valenciának, hogy ne kapják el az Atleticot. Nem tartom reálisnak, hogy egy hét alatt 2 nagy csapatot is megfogjanak. A hétvégén itt lesz az alkalom, hogy elcsípjék a Realt...csababarca írta:Ramos lapjait megfellebbezik,szóval ő ott lesz a vale ellen.
Pepevel mi van? Sérülést szedett össze vagy sárgákat gyűjtötte be?shutterisland írta:jövő héten mennek a valenciához egy szem nachoval hátul, arra kíváncsi leszek.
shutterisland írta:jövő héten mennek a valenciához egy szem nachoval hátul, arra kíváncsi leszek.
Arra én is, bár sajnos ez a Valencia már nagyon nem a régi... De egy döntetlenre talán jók lesznek.shutterisland írta:jövő héten mennek a valenciához egy szem nachoval hátul, arra kíváncsi leszek.