Nálunk olyan sárga lapot sem törölnek amit a bíró saját bevallása szerint is benézet.Barcaman1993 írta:Már majdnem meglepődtem, hogy nem törlik el... Csak a szokásos.Fecooo írta:Sajnos ugyanolyan nehéz a válasz, mint arra a kérdésre, hogy mikor adtak helyt egy Barca fellebbezésnek....
Egyébként egyszer Thiagot kezezés miatt kipirosozta a játékvezető. A felvételekből egyértelmű volt, hogy csak mellel ért a labdába. Akkor eltörölték neki, de azt hozzá kell tenni, hogy rögtön azután, hogy az egyik Real játékosáét is eltörölték. Se előtte se utána nem emlékszem 1 esetre sem. Egyébként mit vártunk az LFP-től? Évre évre alulmúlják magukat, ezen most meglepődtünk? Aki szeret sportfogadni, az nyugodtan tegye meg, hogy Ramos gólt fog szerezni a Valencia ellen.99%, hogy be fog jönni.
Barça vs. Real - El Clásico
- Capon
- Llegenda del Barça
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Már majdnem meglepődtem, hogy nem törlik el... Csak a szokásos.Fecooo írta:Sajnos ugyanolyan nehéz a válasz, mint arra a kérdésre, hogy mikor adtak helyt egy Barca fellebbezésnek....
Egyébként egyszer Thiagot kezezés miatt kipirosozta a játékvezető. A felvételekből egyértelmű volt, hogy csak mellel ért a labdába. Akkor eltörölték neki, de azt hozzá kell tenni, hogy rögtön azután, hogy az egyik Real játékosáét is eltörölték. Se előtte se utána nem emlékszem 1 esetre sem. Egyébként mit vártunk az LFP-től? Évre évre alulmúlják magukat, ezen most meglepődtünk? Aki szeret sportfogadni, az nyugodtan tegye meg, hogy Ramos gólt fog szerezni a Valencia ellen.

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
recrea írta:Ramos lapját szokás szerint törölték...
őőő mikor is fordult elő olyan, hogy egy fellebbezésüket elutasították? hm...?
Sajnos ugyanolyan nehéz a válasz, mint arra a kérdésre, hogy mikor adtak helyt egy Barca fellebbezésnek....

Ramos lapját szokás szerint törölték... 

-
- Capitá del Barça
Lehet,hogy ez lesz a Real jövő évi idegen meze.
http://www.footyheadlines.com/2013/12/e ... -away.html" target="_blank
Hát mit mondjak...illik CR pofikájához.

http://www.footyheadlines.com/2013/12/e ... -away.html" target="_blank
Hát mit mondjak...illik CR pofikájához.

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ebben egyáltalán nem lennék be biztos. Mondjuk én nem láttam az esetet, de csak nagyon extrém esetben szokták eltörölni a lapokat. Meg ugye a spanyol szuperkupa előtt... Szurkoltam a Valenciának, hogy ne kapják el az Atleticot. Nem tartom reálisnak, hogy egy hét alatt 2 nagy csapatot is megfogjanak. A hétvégén itt lesz az alkalom, hogy elcsípjék a Realt...csababarca írta:Ramos lapjait megfellebbezik,szóval ő ott lesz a vale ellen.

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ramos lapjait megfellebbezik,szóval ő ott lesz a vale ellen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
5. sárga

-
- Llegenda del Barça
Pepevel mi van? Sérülést szedett össze vagy sárgákat gyűjtötte be?shutterisland írta:jövő héten mennek a valenciához egy szem nachoval hátul, arra kíváncsi leszek.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
shutterisland írta:jövő héten mennek a valenciához egy szem nachoval hátul, arra kíváncsi leszek.
Az ilyen "várható" pontvesztéseik alkalmával gáláznak általában,szóval hiába lesznek hiányosak hátul...persze jobb lenne ha botlanának,de nem ez a realitás.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Az Év fórumozója 2013
Arra én is, bár sajnos ez a Valencia már nagyon nem a régi... De egy döntetlenre talán jók lesznek.shutterisland írta:jövő héten mennek a valenciához egy szem nachoval hátul, arra kíváncsi leszek.
Bale meg elvileg szimplán csak gyengén játszott ezúttal.
- shutterisland
- Director del Fútbol
jövő héten mennek a valenciához egy szem nachoval hátul, arra kíváncsi leszek.
Bale miért lett lecserélve?
Gondolom nincs már perclimiten december közepén.
Gondolom nincs már perclimiten december közepén.
-
- Az Év fórumozója 2013
Micsoda véletlen, hogy pont egy Real-pontvesztésnél pörög ennyire a topik.
Egyébként nem láttam a meccset, Ramos piros lapját csak most nézem...
A bíró meg hozta a szokásos spanyol színvonalat, ahogy olvasom.
No mindegy, nyerjünk ma este, akkor lesz értéke ennek a döntetlennek.

Egyébként nem láttam a meccset, Ramos piros lapját csak most nézem...

A bíró meg hozta a szokásos spanyol színvonalat, ahogy olvasom.
No mindegy, nyerjünk ma este, akkor lesz értéke ennek a döntetlennek.
- noname
- Llegenda del Barça
Az Osasuna legalább igazságos. Tőlünk is elvettek 2 pontot.
A mieink nagyon jó formában voltak a válogatott szünet előtt(utálom őket), utána ugye bajok voltak. Most megint jól játszunk, remélem ez kitart a téli szünetig.

A mieink nagyon jó formában voltak a válogatott szünet előtt(utálom őket), utána ugye bajok voltak. Most megint jól játszunk, remélem ez kitart a téli szünetig.
A Fifa egy szégyen
- shutterisland
- Director del Fútbol
semmit nem ér a real botlás, ha mi nem nyerünk este.
egyébként a piros után mikor egyenlítettek, letettem arról, hogy itt lesz ma pamplonai pontszerzés.
egyébként a piros után mikor egyenlítettek, letettem arról, hogy itt lesz ma pamplonai pontszerzés.
- sörvirsli
- Capitá del Barça
Biztos voltam benne,hogy szokás szerint be fogja húzni ezt is a real,de azért a 80. percig álmodoztam. 
Szerk:2-2 lett

Szerk:2-2 lett

Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
ennyi, a szabiból 2-2, a mészáros egyenlít.
kiszórtak egy osa-ást...és már egyenlő 

Pirosakkal egyenlít az Osasuna... jogos, így izgi lesz 

Bár annyi ilyen meccset láttam már, hogy semmiben sem hiszek, de nagyon nyom az OSA, sokat van náluk a labda, sokat futnak, jól nyomják nagyon.
Lopez most fogott egy nagy helyzetet...sokadszor maradtak ott többen üresen a 16-on belül, jó lesz ez
(csak el ne kiabáljam)
Lopez most fogott egy nagy helyzetet...sokadszor maradtak ott többen üresen a 16-on belül, jó lesz ez

(csak el ne kiabáljam)
- sörvirsli
- Capitá del Barça
Modirc feldobta magát,most mutatták az elemzésnél!
Eddig nagyon tetszik a meccs,de kár volt a madridi gólért.
Iscoval nagy vételt csinált a real,még jó,hogy Ancelotti csak héba-hóba játszatja!
Bél meg hozza a szokásos kuka szintjét! (pár meccset kivéve)
Szerk: Bélt le is cserélték!

Eddig nagyon tetszik a meccs,de kár volt a madridi gólért.
Iscoval nagy vételt csinált a real,még jó,hogy Ancelotti csak héba-hóba játszatja!

Bél meg hozza a szokásos kuka szintjét! (pár meccset kivéve)
Szerk: Bélt le is cserélték!

Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.
Igen ezt ki is felejtettem. Csont tizi volt. Ráadásul a játékvezető nem volt takarásban, tisztán látta az esetet. Erélytelen, gyenge bíró, az állandó fetrengéseket is engedélyezi folyamatosan.ferninho írta: hát igen... a meccs elejét megnyomta Real, nem mentek be a helyzetek, aztán jött az Osasuna gól...
erre a már sárgalapos Arribas szabálytalankodik Modric-csal szemben a 16oson belül és semmi.....![]()
![]()
![]()
![]()
ott kellett volna pirosat adni és 1-1... nevetséges a bíró, de nagyon.