Hivatalos, Sherwood lesz a vezetőedzőnk, a 2014-2015-ös idény végéig írt alá.

Elégedett vagyok a döntéssel, nála jobbat így szezon közben nem igazán találhattunk volna, a hozzáállása, a bátorsága mindenképpen figyelemre méltó, ráadásul a fiatalokat is nagyon jól ismeri, bátrabban fog hozzájuk nyúlni szerintem, mint Villas-Boas.
Sok sikert, Tim! COYS!
És még a Soton elleni meccsünkhöz: őszintén szólva az előzmények ismeretében egy döntetlennek is örültem volna, úgyhogy abszolút pozitív csalódás volt ez a győzelem.

Egy spursös kolléga írta egy másik platformon, hogy AVB nála nem a Liverpool ellen bukott meg, hanem ezen a találkozón - egyetértek vele. Annyival jobban, kreatívabban, ötletesebben játszottunk, mint ABV alatt gyakorlatilag bármikor, hogy az elképesztő. Sherwood igencsak bátor kezdőt küldött ki a pályára, az a Lamela-Dembélé-Eriksen-Siggy középpálya, előttük pedig a Soldado-Adebayor csatárpáros enyhén támadó szelleműnek nevezhető.

Féltem attól, hogy így kevesek leszünk védekezésben, igazam is lett, de szerencsére a hátul előkerülő hiányosságokat elfeledtette velünk Adebayor.
+ Adebayor, az első és legnagyobb pozitívum. Elképesztő. Mintha egy másik Adebayort láttunk volna a pályán. Jót tett talán neki ez a hosszú pihenő, illetve az, hogy Sherwood az első pillanattól fogva a legteljesebb mértékben bízik benne. Magabiztosan, mégsem beképzelten futballozott, látszik rajta, hogy elképesztően motivált, ennek meg is lett az eredménye, lőtt két szép gólt és ezektől eltekintve is nagyszerűen játszott, szerencsére érzik egymást Soldadóval.
+ Eriksen, azt hittem, nem fogja jól érezni magát a 4-4-2-ben, de tévedtem, jól mozgott, irányította a játékot, és védekezésben is meglepően jól teljesített, jár a pacsi.
+ Dawson, remekül fogta össze a védelmet, áthatolhatatlan fal volt, kár, hogy nem tud mindig így játszani.
+ Bentaleb, a fiatal gyerek, aki beszállt Dembélé helyére, nem stresszelt, nem izgult, nyugodtan, magabiztosan tette a dolgát, tetszett.
+- Soldado, a plusz jel azért jár, mert csodálatos gólpasszt adott a togóinak az első találatnál, a mínusz jel azért, mert meglehetősen fontos pillanatban hibázott el egy meglehetősen nagy ziccert, amit ha belő, azzal eldönthette volna a mérkőzést. Az a szerencséje, hogy még így is nyerni tudtunk, de a helyzetkihasználáson javítania kell még a spanyolnak.
- Chiriches, szimplán csak gyenge napot fogott ki, olyan hibákat is láthattunk tőle, amilyeneket talán még életében nem követett el.

Remélem, ez csak egy egymeccses hullámvölgy volt a részéről.
- Lamela, neki sem ment a játék, egyébként kiváló technikai képességeit nem tudta kamatoztatni ezúttal.
- Lloris, most is volt nem egy ragyogó védése, de ezekkel a kijövetelekkel kellene már kezdeni valamit...
Jöhet két otthoni meccs, a West Brom, majd a Stoke ellen, jó lenne a White Hart Lane-en tartani mind a hat pontot.
Game90 írta:Nagyon gyenge meccs volt.
Az volt sajnos, pedig nagy várakozásokkal ültem le a képernyő elé, sokgólos meccset reméltem, nem jött össze.
Nálatok azt éreztem, hogy valahogy túl sok már a kreatív emberből, egy olyan kellett volna, aki egyszerű, mint a faék, nem tud nagyon cselezni, de tízből legalább ötször megveri a védőjét, leviszi az alapvonalig és be tudja adni.
A Chelsea meg Chelsea, Mourinhótól ennél többet nem lehet elvárni, tele van baromi jó támadókkal, mégsem tud nézhető focit játszatni a csapatával, most is lekapta Hazard-t, aki a legjobbjuk volt addig nagyjából, hát miért is ne. Aztán a Torres-David Luiz csere még szebb volt...
A két gifhez: szerintem egyértelmű tizenegyes, Arteta viszont a labdára ment (igaz, nyújtott lábbal és kicsit elkésve), nem állítottam volna ki.