Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az arsenal-chelsea-t szépen megölte mourinho, de nagyon kevés meccs volt eddig a szezonban, ami nekem nem tetszett a nagyobb csapatok egymás elleni meccsei közül.De az utóbbi időben ha pl rangadóra tévedek a nagytöbbségben nem jó meccs
Persze ,hogy nem mind az. De az utóbbi időben ha pl rangadóra tévedek a nagytöbbségben nem jó meccs...Természetesen van kivétel , és örülnék ha ez megváltozna.De lehet ,hogy ezen a téren egyedül vagyokshutterisland írta:
azt viszont nem gondolom, hogy nézhetetlenek lennének a rangadók.
a chelsea meccsei (például konkrétan az arsenal elleni 0-0) nem véletlen ilyenek, meg kell nézni a padot, hogy ki is ül ott, és hogy milyen felfogással küldi ki a csapatát.
ellenben a kisebb és nagyobb rangadók többsége is élvezetes, jó színvonalú.
az olasz,spanyol,német bajnokságokban sincs minden derbin jó foci.
Game90 írta:Amúgy néha elgondolkodok, hogy mi lett volna, ha azt az 50 milliót nem Özil-re, hanem Suárez-re költjük...
Azért még van két forduló 2013-ban...messideco írta:Nem az élen fogjuk várni az új évet, de sebaj.
Hát igen, rossz rangadót fogtál ki, nézted volna inkább a Southampton-Spurs-t előtte...recrea írta:Megmondom őszintén, tényleg izgalmas és változatos most a bajnokság, de ilyen nézhetetlen rangadó más bajnokságban is ritka. Hányni tudnék attól, amit a Chelseavel játszat ez a szerencsétlen, pedig megvannak a játékosai, nekem nem ez a nagy edző ismérve, pénz mindig alá volt rakva, focit pár Inter meccsen láttam tőle, csókolom.
Ilyen szituba nem lehet töketlenül belemenni, én úgy megyek oda, h maximum egy ember fog megsérülni.Bob_Marley írta:Tizenegyes az inkább szerintem fújható volt, mint nem. Labdát elpöcizi, de utána beakaszt. A Mikel eset viszont szerintem semmi nem volt. Labdát éri el először, utána megy tovább, összecsúsznak. Ha valaki vállalja, hogy egy 50-50es labdára bevetődik, vállalja, hogy lehet következménye. Tuti fájt Artetának, de egy sima ki-ki labda volt, összecsúsztak megy tovább a játék.
Mióta felépült, sajnos nagyon halvány... De remélem a West Ham ellen kezdeni fog Özil helyett.Barcaman1993 írta:Másrészt az számomra talány, hogy ebben a csapatba hogyan nem fér be Santi Cazorla.
Walcott.Gareth Tello írta: Nálatok azt éreztem, hogy valahogy túl sok már a kreatív emberből, egy olyan kellett volna, aki egyszerű, mint a faék, nem tud nagyon cselezni, de tízből legalább ötször megveri a védőjét, leviszi az alapvonalig és be tudja adni.