Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azért még van két forduló 2013-ban...messideco írta:Nem az élen fogjuk várni az új évet, de sebaj.
Hát igen, rossz rangadót fogtál ki, nézted volna inkább a Southampton-Spurs-t előtte...recrea írta:Megmondom őszintén, tényleg izgalmas és változatos most a bajnokság, de ilyen nézhetetlen rangadó más bajnokságban is ritka. Hányni tudnék attól, amit a Chelseavel játszat ez a szerencsétlen, pedig megvannak a játékosai, nekem nem ez a nagy edző ismérve, pénz mindig alá volt rakva, focit pár Inter meccsen láttam tőle, csókolom.

Ilyen szituba nem lehet töketlenül belemenni, én úgy megyek oda, h maximum egy ember fog megsérülni.Bob_Marley írta:Tizenegyes az inkább szerintem fújható volt, mint nem. Labdát elpöcizi, de utána beakaszt. A Mikel eset viszont szerintem semmi nem volt. Labdát éri el először, utána megy tovább, összecsúsznak. Ha valaki vállalja, hogy egy 50-50es labdára bevetődik, vállalja, hogy lehet következménye. Tuti fájt Artetának, de egy sima ki-ki labda volt, összecsúsztak megy tovább a játék.

Mióta felépült, sajnos nagyon halvány... De remélem a West Ham ellen kezdeni fog Özil helyett.Barcaman1993 írta:Másrészt az számomra talány, hogy ebben a csapatba hogyan nem fér be Santi Cazorla.
Walcott.Gareth Tello írta: Nálatok azt éreztem, hogy valahogy túl sok már a kreatív emberből, egy olyan kellett volna, aki egyszerű, mint a faék, nem tud nagyon cselezni, de tízből legalább ötször megveri a védőjét, leviszi az alapvonalig és be tudja adni.
Az volt sajnos, pedig nagy várakozásokkal ültem le a képernyő elé, sokgólos meccset reméltem, nem jött össze.Game90 írta:Nagyon gyenge meccs volt.
1 cselt nem láttam egész meccsen az Arsenal játékosoktól. A bunker ellen viszont vállalni kell az 1v1-eket. Másrészt az számomra talány, hogy ebben a csapatba hogyan nem fér be Santi Cazorla.Game90 írta:Nagyon gyenge meccs volt.
Chelsea bunker, néhány kontra, nekik tökéletes volt a döntetlen. Mi meg hiába játszottunk kisebb fölényben, semmire sem mentünk vele, tele vagyunk kreatív emberekkel, aztán 2 értelmes támadásunk volt egész meccsen. Wenger miért nem cserélt? Pozitívum: Arteta nem sérült meg ill. Vermaelen jól játszott.
utálom ezeket a megmozdulásokat az angol bajnokságban, mert ha arteta ér egy tizedmásodperccel később oda, akkor most fordítva lenne. pontosan ugyanúgy mentek a labdára, ugyanakkor, ugyanazt akarva. de mivel mikel egy picivel később ért oda, ezért szabálytalan és sárga. vagy ha piros, mert elkésett és durva volt, ahogy odament, akkor arteta is kaphat egy sárgát. de mivel ez a második megoldás lehetetlen, ezért inkább mikel sárga.Game90 írta:

Nagyon állat! Iszonyat, ahogy játszik. A gólpasszt is berúghatta volna, de rendkívül önzetlen volt!zola8787 írta:Suárez 1. félidőben 2 gól + 1 gólpassz, elképesztő