Neymar
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Neymar apja 40-et keresett az átigazolással, de kereshetett volna 120-at is. Az átigazolás háttértörténete az apja szemszögéből angolul:
http://www.totalbarca.com/2014/intervie ... lys-image/" target="_blank
http://www.totalbarca.com/2014/intervie ... lys-image/" target="_blank
http://www.novidadediaria.com.br/wp-con ... eira-9.jpgDeus írta:Néztem ezt a képet, s... eh, srácok nem tűnik nektek gyanúsnak, hogy a Neymar gyerkőce bőrszíne feltűnően világos? Nah meg szőke is![]()
Biztos hogy övé a gyerek?
![]()
http://media3.fcbarcelona.com/media/ass" target="_blank ... 104367.JPG
Ő az anyukája, így már szerintem érthetőbb. Ne legyünk rosszindulatúak.
(persze ezzel együtt nem biztos)

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- Deus
- Boixos Nois
Néztem ezt a képet, s... eh, srácok nem tűnik nektek gyanúsnak, hogy a Neymar gyerkőce bőrszíne feltűnően világos? Nah meg szőke is
Biztos hogy övé a gyerek?
http://media3.fcbarcelona.com/media/ass ... 104367.JPG" target="_blank

http://media3.fcbarcelona.com/media/ass ... 104367.JPG" target="_blank

Vagy ezek a plusz pénzek valójában Neymar fizetésébe vannak belekalkulálva, még ha mást is mondanak. Nem tudom, talán 46%-ot kell adózniuk a fieztésből? Vagy ennyivel kapna kevesebbet Neymar, vagy ennyivel többi kerülne a klubnak, így meg ő kapja meg, csak most pihen valami bankban évekig egy alapítványon keresztül.
Így is jól keres, de megkapja a gigafizetést, mert a Santostól 17 millióért jött. Ami egyébként nem újdonság, akiért nem kell fizetni, az általában azért magasabb bérigénnyel bír. Ez volt a Villa üzlet kulcsa is (csak mert valahol most belefutottam, hogy nem valakinek világos), ezért engedtük el ocslón, mert tett egy szívességet és maradt, majd mi tettünk neki, hogy ilyen igényei lehessenek az Atleti felé.
Így is jól keres, de megkapja a gigafizetést, mert a Santostól 17 millióért jött. Ami egyébként nem újdonság, akiért nem kell fizetni, az általában azért magasabb bérigénnyel bír. Ez volt a Villa üzlet kulcsa is (csak mert valahol most belefutottam, hogy nem valakinek világos), ezért engedtük el ocslón, mert tett egy szívességet és maradt, majd mi tettünk neki, hogy ilyen igényei lehessenek az Atleti felé.
- Normandia
- Director del Fútbol
Mess2009!
Így van ahogy írod. Majd a bíróság eldönti.
Arra próbáltam keresni példát, ahol ennyire részletesen bemutatja egy giga club a szerződését, de nem találtam, így akár precedens is lehetne ez az ügy. Persze az semmiképpen nem jön jól, hogy ez pont a Barca esetében vizsgálják, mert van egy olyan sanda gyanúm, hogy hasonló szerződések vannak százszámra más cluboknál is.
Így van ahogy írod. Majd a bíróság eldönti.
Arra próbáltam keresni példát, ahol ennyire részletesen bemutatja egy giga club a szerződését, de nem találtam, így akár precedens is lehetne ez az ügy. Persze az semmiképpen nem jön jól, hogy ez pont a Barca esetében vizsgálják, mert van egy olyan sanda gyanúm, hogy hasonló szerződések vannak százszámra más cluboknál is.

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
elolvastam. és sokat világosodott a kép.a helyzet most a következő: azok a "technikák" amelyekkel a Barcelona operált törvényesek e vagy sem? erre ad világos választ majd a bíróság. ha lesz törvénytelenség az milyen minősítést kap? ettől függ ugyanis, hogy mik lesznek a következmények!Normandia írta:Na de kedves fórumtársak, senki sem olvasta el a főoldalon lévő transzferről szóló írást? Annyi zöldség van itt leírva, hogy az már fáj.![]()
Lehet vitatkozni, hogy egyes tételek mihez tartozhatnak, pl az aláírási bónusz. Ez szerintem még a vételárhoz sorolható, de a többi nem.
Amennyiben belegondolunk, hogy a Madrid 140-et is fizetett volna érte (ha ez igaz), akkor nyugodtan lehet mondani, hogy a teljes transzfer kb a felében volt és már most 100 felett lehetne értékesíteni, ergo rossz üzletet nem kötöttek.
ami még itt szóba jöhetne az némi kitekintés (néhány ismert transzfer révén), hogy mások máshol hogyan csinálják! említettem korábban, hogy a Barca Perez miatt különösen nehéz helyzetben abszolválta ezt a kontraktust csak az nem világos hogy mi volt az oka a költségek manipulálásának? ( marketing? adó elkerülés? vagy "csak" mert ezt mindenki így csinálja?!....?)
gondolom még később ezekre is választ kaphatunk.
- Normandia
- Director del Fútbol
Abban is biztos vagyok, hogy az N&N/N&R az nem csak a szülők cége, hanem NJ-é is.
Ismerni kellene a dél-amerikaiak szülőkhöz való viszonyát és rögtön nem lenne furcsa ez sem.
Ismerni kellene a dél-amerikaiak szülőkhöz való viszonyát és rögtön nem lenne furcsa ez sem.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- Normandia
- Director del Fútbol
Na de kedves fórumtársak, senki sem olvasta el a főoldalon lévő transzferről szóló írást? Annyi zöldség van itt leírva, hogy az már fáj.
Lehet vitatkozni, hogy egyes tételek mihez tartozhatnak, pl az aláírási bónusz. Ez szerintem még a vételárhoz sorolható, de a többi nem.
Amennyiben belegondolunk, hogy a Madrid 140-et is fizetett volna érte (ha ez igaz), akkor nyugodtan lehet mondani, hogy a teljes transzfer kb a felében volt és már most 100 felett lehetne értékesíteni, ergo rossz üzletet nem kötöttek.

Kényes kérdés ez az átigazolási pénzek kinek mennyi ment, viszont az egy vicc, ami Dél-Amerikában megy, hogy egy játékos játékjoga nem a csapaté teljes egészében, sőt többségét nem is a klub birtokolja. (Sarkítva: pl egy macska nevén vagy egy játékos játékjogának többsége és ő dönti el, hogy hova igazol, ami azért egy vicc. Tudom ez csak egy elméleti példa de akkor is előfordulhat ismerve milyen emberek vannak a világon) Ezért lehet ez a mostani helyzet is, ahol apuci anyuci zsebét kellett először megtölteni, hogy Neymar a mienk legyen. Ezt a FIFÁnak szabályozni, kéne, hogy ne legyen több ilyen eset.
(Ennyi erővel a fővárosban is lehetne vizsgálódni a lekommunikált díjak összergéről, ami nem egyezik a 2 fél szerint.)
Remélem ez az ügy minél hamarabb tisztázódik, és Neymar tud majd a játékra koncentrálni. (A szüleinek meg nem engedném, hogy ők legyenek az ügynökei, mert nem azt nézik, ami neki jó hanem, ami saját maguknak több mint valószínű.)
(Ennyi erővel a fővárosban is lehetne vizsgálódni a lekommunikált díjak összergéről, ami nem egyezik a 2 fél szerint.)
Remélem ez az ügy minél hamarabb tisztázódik, és Neymar tud majd a játékra koncentrálni. (A szüleinek meg nem engedném, hogy ők legyenek az ügynökei, mert nem azt nézik, ami neki jó hanem, ami saját maguknak több mint valószínű.)
-
- Az Év fórumozója 2013
Ezt a cikket a túloldalon linkelte valaki, áthozom ide is, ha nem gond, mert szerintem nagyon érdekes írás. (Ha már úgyis nem egyszer szóba került Neymar marketingértéke.)
http://sportandbrands.wordpress.com/201 ... -analysis/" target="_blank
http://sportandbrands.wordpress.com/201 ... -analysis/" target="_blank
- Chino
- Llegenda del Barça
Lehet, hogy ku...va kevésnek néz ki ez a 17,1 millió egy nagy IGÉRETÉRT, amit a játékjogáért fizettek, de ha belegondolsz, hogy egy fiatal játékos, akinek már csak egy éve van a szerződéséből, (ergo egy év múlva ingyen igazolható), a Santos kényszerhelyzetben volt, mindenképp értékesítenie kellett, ráadásul elkívánkozott a klubjától akkor már kicsit más a helyzet. Ezzel nem azt mondom, hogy ennyi volt, de sokan csak meghallják ezt, el sem gondolkoznak ezen csak fújják amit hallanak.daffy írta:Csbal írta: 1. 40et nem szokás aláírásnál odaadni
2. 17,1 korunk legnagyobb ígéretéért gyenge poén.
Nem tudom ki volt utoljára akiért ennyi pénzt adtak utolsó évükben, úgy, hogy egy bizonyos klubba ő is el akart menni. Az 57 millió még nagyobb poén.
A 40 milliós aláírási pénz meg nagy kérdés, az biztos hogy túlzás, de 20-25 millák nem olyan ritkák arányokban a nagy volumenű igazolásoknál.
Én sem hiszem, hogy annyi volt amennyit lekommunikáltak, őszintén szólva nem is érdekel, (Bale-nél, Cr-nél sem érdekelt) ha beváltja a hozzá fűzött ígéreteket (márpedig eddig úgy tűnt), csak attól félek, hogy ez a teljesítményére ki fog hatni, nem is kicsit.
Forca Barca!!!!
Szerintem (REMÉLEM), hogy Rosellnek azért volt annyi esze, hogy le volt papírozva minden a Neymar játékjogát birtoklókkal. Szóval ha ők aláírták,hogy kaptak ennyit, meg ennyit, akkor kész, azon mit lehet vitatkozni?!daffy írta:neymar apja a hírek szerint 40 milliót kapott. amennyiben a barca ténylegesen 57,1et fizetett ki,úgy neymar játékjogának 70%-ának kellett volna a család kezében lennie. de nem így volt. a santos és talán még minimum egy másik cég is birtokolt jogokat. ezáltal ha a barca 57,1et fizetett ki és neymaréknál 40 landolt,akkor még a santosnak és a másik cégnek is kellett volna fizetni rendesen.Csbal írta:Az a véleményem, hogy nem zörög a haraszt...
A másik meg h kinek mi köze van hogy mennyit fizettünk Neymar-ért? Nekem sem tetszik h ennyit fizettünk, de mit kell megmagyarázni ezen? Valaki nem engedi hogy többet fizessünk? Hogy lehet itt bűnös a Barcelona? Mondja el valaki, mert ezt nem értem egyáltalán. Vagy ez inkább etikai kérdés?
úgy lehetne tiszta,ha 17,1 került volna szétosztásra a játékjogokat birtoklók között és 40 aláírás pénzként neymarékhoz,de:
1. 40et nem szokás aláírásnál odaadni
Nem hinném,hogy vitathatatlanul bebizonyosodik,hogy mi történt. senki nem fog kiállni és azt mondani,hogy elk*tuk. max annyit látunk,hogy a barca nem igazolhat 2 évig vagy fizetni kell még x milliót,de részletes beszámolót aligha. 1-2 belső ember majd felböfög összefüggéstelenül információkat,laporta majd kampányol,hogy ha megválasztják nyilvánosságra hozza az egészet,ilyesmire számítok.
Amin itt szerintem megy most a dráma az valami olyasmi lehet, amit írsz, hogy Neymar apja kapott 40, vagy X milliót, és az nem a legmegfelelőbben volt lepapírozva, illetve a többiek, akik kevesebb pénzt láttak belőle, fel vannak háborodva ezért.
Aztán gondolom Rosellék sem akarták lekommunikálni,hogy hát vettünk egy Neymar gyereket 17millióért, jaaa meg az apját megvettük 40ért, hogy ide jöjjön. Meg még ki tudja kinek mennyit fizettek zsebbe.
Istenem, ez a Neymar család nem lehet kis piskóta... Én sem tudom mi az igazság, de az biztos hogy most ennek a csapat fogja a kárát látni. Köszönjük Rosell-nek... Pont jól jött ez így a City elleni derbi előtt.
nem tudom hol az igazság,ahogy kb senki sem. csak leírtam,amit olvastam.Totoka88 írta:Miért? Mindenkivel megegyeztek nem? Mindenkinek akinek a tulajdonában állt a játékjoga egy része kifizettek annyit, amennyit kért, nem? Nyílván, mivel ha nem így lett volna az nem most derült volna ki. Akkor miről beszélünk? Mindenki megkapta a pénzt amit kért érte és kész, ebben semmi féle szabálytalanság nem volt... Meg van valahol írva, hogy a tulajdoni hányad arányában kell kapnia a minden tulajdonosnak? Szerintem mindegyikkel meg kell állapodni külön-külön és kész.max annyit látunk,hogy a barca nem igazolhat 2 évig vagy fizetni kell még x milliót
Az már más kérdés hogy olyan helyekre is mehetett a klub pénzéből, ahova nem is kellett volna és Rosell-nél meg a haverjainál landolt, ezt hívjuk sikkasztásnak, de ezért nem a klubot fogják büntetni ha kiderül, mert itt pont hogy ők a károsítottak, hanem majd szépen Sandro-t.
btw pont le*rom az egészet,mint az aranylabdát,igazolásokat is. nem az én zsebem bánja,nem én kapom a díjat. csak az érdekel,amit a tv-ben a 90 perc alatt látok. ha egy játékos varázsol,akkor felőlem lehet 300 millió is,engem ingyen szórakoztat
Miért? Mindenkivel megegyeztek nem? Mindenkinek akinek a tulajdonában állt a játékjoga egy része kifizettek annyit, amennyit kért, nem? Nyílván, mivel ha nem így lett volna az nem most derült volna ki. Akkor miről beszélünk? Mindenki megkapta a pénzt amit kért érte és kész, ebben semmi féle szabálytalanság nem volt... Meg van valahol írva, hogy a tulajdoni hányad arányában kell kapnia a minden tulajdonosnak? Szerintem mindegyikkel meg kell állapodni külön-külön és kész.max annyit látunk,hogy a barca nem igazolhat 2 évig vagy fizetni kell még x milliót
Az már más kérdés hogy olyan helyekre is mehetett a klub pénzéből, ahova nem is kellett volna és Rosell-nél meg a haverjainál landolt, ezt hívjuk sikkasztásnak, de ezért nem a klubot fogják büntetni ha kiderül, mert itt pont hogy ők a károsítottak, hanem majd szépen Sandro-t.
neymar apja a hírek szerint 40 milliót kapott. amennyiben a barca ténylegesen 57,1et fizetett ki,úgy neymar játékjogának 70%-ának kellett volna a család kezében lennie. de nem így volt. a santos és talán még minimum egy másik cég is birtokolt jogokat. ezáltal ha a barca 57,1et fizetett ki és neymaréknál 40 landolt,akkor még a santosnak és a másik cégnek is kellett volna fizetni rendesen.Csbal írta:Az a véleményem, hogy nem zörög a haraszt...
A másik meg h kinek mi köze van hogy mennyit fizettünk Neymar-ért? Nekem sem tetszik h ennyit fizettünk, de mit kell megmagyarázni ezen? Valaki nem engedi hogy többet fizessünk? Hogy lehet itt bűnös a Barcelona? Mondja el valaki, mert ezt nem értem egyáltalán. Vagy ez inkább etikai kérdés?
úgy lehetne tiszta,ha 17,1 került volna szétosztásra a játékjogokat birtoklók között és 40 aláírás pénzként neymarékhoz,de:
1. 40et nem szokás aláírásnál odaadni
Nem hinném,hogy vitathatatlanul bebizonyosodik,hogy mi történt. senki nem fog kiállni és azt mondani,hogy elk*tuk. max annyit látunk,hogy a barca nem igazolhat 2 évig vagy fizetni kell még x milliót,de részletes beszámolót aligha. 1-2 belső ember majd felböfög összefüggéstelenül információkat,laporta majd kampányol,hogy ha megválasztják nyilvánosságra hozza az egészet,ilyesmire számítok.
Az a véleményem, hogy nem zörög a haraszt...
Off:
Rosell nem mondott volna le, ha nem lenne valami ez mögött büdös. Valaki írta, hogy ő nem az a lemondó ember, hanem foggal körömmel ragaszkodik a posztjához... Nem tudom elképzelni hogy amikor elnök lett, nem kapott fenyegetéseket. Mégis vállalta. Most meg nem. Azt mond a médiának amit akar. Nem hiszek neki és örülök h lemondott, de a klub most Neymar ügyén jelen pillanatban nem nyer hanem veszít, ugyanis elég negatív megítélés alatt lehet... És az már régen baj, hogy nem a focinkról, hanem a botrányainkról beszélnek. Tudom én, hogy milyen a sajtó, de akkor is... Az a mondás hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél, nagyon igaz.
Off:
Rosell nem mondott volna le, ha nem lenne valami ez mögött büdös. Valaki írta, hogy ő nem az a lemondó ember, hanem foggal körömmel ragaszkodik a posztjához... Nem tudom elképzelni hogy amikor elnök lett, nem kapott fenyegetéseket. Mégis vállalta. Most meg nem. Azt mond a médiának amit akar. Nem hiszek neki és örülök h lemondott, de a klub most Neymar ügyén jelen pillanatban nem nyer hanem veszít, ugyanis elég negatív megítélés alatt lehet... És az már régen baj, hogy nem a focinkról, hanem a botrányainkról beszélnek. Tudom én, hogy milyen a sajtó, de akkor is... Az a mondás hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél, nagyon igaz.
- noname
- Llegenda del Barça
Amennyire értelmezni tudtam az esetet, vmi ilyesmi volt: Neymar játékjoga szét volt darabolva, többek között tán az apja is birtokolta és a kifizetett pénz legnagyobb részét ő is kapta, mert a klub 100%-os játékjogot akart. Ugyanakkor ez a pénz tán jóval nagyobb volt a többi összegnél(Santos+vmi cég) és ezért megvesztegetésként állítja be a sajtó. Vmi ilyesmi volt.
Mindemellett minden pénzről van szerződés, tehát nem lehet megvesztegetésként elkönyvelni, így nem tehetnek semmit a transzerrel.
Végső soron. ROHADJON MEG A SAJTÓ ÉS AZ A PÁR IDIÓTA, AKINEK AZ A SZÓRAKOZÁS H MÁSOKKAL KI....SZIK!
Mindemellett minden pénzről van szerződés, tehát nem lehet megvesztegetésként elkönyvelni, így nem tehetnek semmit a transzerrel.
Végső soron. ROHADJON MEG A SAJTÓ ÉS AZ A PÁR IDIÓTA, AKINEK AZ A SZÓRAKOZÁS H MÁSOKKAL KI....SZIK!
A Fifa egy szégyen
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
1. Milyen gáz lett volna? 1 vki mutasson már egy bizonyítékok arra, hogy bármi turpisság van a dologban! Mert a megmondó emberek beszólásain, meg a sajtó találgatásian kívül egyelőre semmi kézen fogható nem történt.palesz77 írta:Most ez lehet hülye kérdés, de Neymar szerződésével ha volt valami gáz, akkor semmissé is tehetik akár és el is veszthetjük? Elég gáz a Rosell ügy is, de jelenleg engem ez jobban aggaszt, szóval valaki megnyugtathatna..
2. Neymar akármennyibe is került, azt már kifizettük. Elvileg a játékosok árát nem is lenne kötelező bejelenteni, de ezt az elnökség megtette. Aligha azért, mert megakarták volna buktatni magukat...
3. Neymar annyi meccsen játszott és befolyásolt a játékával, hogy egyszerűen minden sorozatot újra kéne játszani. Ha csak a BL-re gondolok, akkor elég sokat számított az ő szereplése pl. a Celtic és a Milan ellen. Ő nincs, akkor lehet, hogy a Celtic pl. a 3. helyen végez, ami ugye már alapjaiban megváltoztatná az EL-t.
4. Semmissé tennék a szerződését, akkor mi lenne vele és velünk? Visszakapnánk a pénzt? Aligha. Ő csapat nélkül maradna, vagy menne vissza a Santosba? Ezt se igazán lehet megválaszolni.
5. A srác került amennyibe került, az árát kifizettük, a mi játékosunk. Az összeg a kérdés, de ahhoz meg senkinek semmi köze. Továbbra is tartom, hogy ilyen szakemberek, ilyen szinten,
ilyen pénzeknél nem követnek el olyan dolgokat, amik körüllengik a sajtót.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Most ez lehet hülye kérdés, de Neymar szerződésével ha volt valami gáz, akkor semmissé is tehetik akár és el is veszthetjük? Elég gáz a Rosell ügy is, de jelenleg engem ez jobban aggaszt, szóval valaki megnyugtathatna..
Azért mi is nyomattuk (tisztelet a kivételnek), hogy Bale valójában mennyibe is került. Volt olyan aki felhozta, hogy ilyenek miatt vagyunk mi többi náluk, hát khm. Amúgy biztos vagyok benne, hogy nem ennyibe került, de azt hozzá kell tenni, hogy az átigazolások nagyobb részében van fekete üzlet, a mai világban már mindenhol ez megy.
Ha 110 milla körül fizettünk volna érte, lenne pozitív hatása. CR parancsolná az eladását és minimum 111 millióért visszavásároltatni magát, különben bedurcizna
Ha 110 milla körül fizettünk volna érte, lenne pozitív hatása. CR parancsolná az eladását és minimum 111 millióért visszavásároltatni magát, különben bedurcizna

-
- Capitá del Barça
néhány oldalon úgy erőltetik ezt a "neymar valódi ára" történetet, mintha az ő pénzükből vették volna a gyereket.
mondjuk arra kb. az életemet rátenném, hogy nem 58 millió volt neymar ára, még ha papíron ennyit is írnak. biztos hogy fű alatt csúsztattak rosellék némi "jelentéktelen" összeget.
engem teljesen hidegen hagy, akkor is ha 500 millió volt, csak azért ne tévedjünk.

mondjuk arra kb. az életemet rátenném, hogy nem 58 millió volt neymar ára, még ha papíron ennyit is írnak. biztos hogy fű alatt csúsztattak rosellék némi "jelentéktelen" összeget.
engem teljesen hidegen hagy, akkor is ha 500 millió volt, csak azért ne tévedjünk.
- pezZy
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Hihetetlen, hogy milyen hülyeségeket tudnak kitalálni
Vigyázni kell, mert a végén a 2. osztályba sorolnak vissza minket
"Néhány Brazil és Spanyol forrás szerint, Neymar átigazolásában volt némi csalás. Állitólag a Katalán eggyüttes 110 millió eurót fizetett Neymar-ért nem pedig 58-at. Ha a Barcelona-t bünösnek találják, akkor 2 évig kitiltják őket a Bajnokok Ligájából, valamint levonnak tőlük 22 pontot a jelenlegi bajnokságból, ami azt jelenti, hogy az 51 pont helyett 29 pontjuk lenne, ezzel pedig a Real Madrid és az Atletico Madrid hatalmas előnyre tenne szert."

"Néhány Brazil és Spanyol forrás szerint, Neymar átigazolásában volt némi csalás. Állitólag a Katalán eggyüttes 110 millió eurót fizetett Neymar-ért nem pedig 58-at. Ha a Barcelona-t bünösnek találják, akkor 2 évig kitiltják őket a Bajnokok Ligájából, valamint levonnak tőlük 22 pontot a jelenlegi bajnokságból, ami azt jelenti, hogy az 51 pont helyett 29 pontjuk lenne, ezzel pedig a Real Madrid és az Atletico Madrid hatalmas előnyre tenne szert."

"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”
Culé per sempre!!
- shutterisland
- Director del Fútbol
101 millióval.
nekem már pont elegem van ebből a neymar ára témából.
vannak, akik lassan a barcelonai repülőjegyét is hozzáadják.
vagy azt is, hogy ingyen használhatja a vizet az öltözőben.

nekem már pont elegem van ebből a neymar ára témából.
vannak, akik lassan a barcelonai repülőjegyét is hozzáadják.
vagy azt is, hogy ingyen használhatja a vizet az öltözőben.