Szerintem is fölösleges játékosok.doki írta:Recoba és Mancini tényleg nagy játékosok,de ki helyett játszanának? A jobb oldali védő szerintem nagyobb probléma!(persze,ha Chivu jönne,ha nem akkor a ball is)
Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
- laci18
- Jugador d'estrella
Barca 4ever
- laci18
- Jugador d'estrella
Sztem Chivu és Henry jöjjön. Meg max. 1 jobb oldali védő.
Frank azt mondta megoldaná hogy ha Henry jön akkor mindenki játszon.
A távozók szerintem ők legyenek, ha az előbbi nevek jönnek: Ezqu, Oleguer vagy Belletti,Gio és Edmilson vagy Motta(jobb mint Edmilson de sokat sérült). Maxi és Giuly kell cserecsatárnak ha a lenti felállás szerint játszanánk szóval ők maradjanak. A Chelsea elleni 2. félideji felállás nagyon tetszett.
Aszt hiszem így volt:
kapus, 4 védő, 2vkp-Ronni osztogatott mint amikor idejött, és elől a 3 csatár. Ezzel a felásban Deco kimaradna így erre módosítanám:
-------------VV------------
--Belletti--Puyol---Rafa----Syl
---------Xavi---------
----Deco-----Ronni----
-Messi----Eto'o----Larsson
A lehetséges új igazolásokat nem írtam bele. Sztem ez a felállás nem túl támadó mert 5védekező és 5 támadó játékos van. Emellett a mi sztárainkal nincs az a gond hogy nem segítenek be védekezni.
Ja és ha valaki beírja hogy kiket akar azt is írja hogy ki menjen mert nem lehet hogy 30 embernek adjunk fizetést !
Frank azt mondta megoldaná hogy ha Henry jön akkor mindenki játszon.
A távozók szerintem ők legyenek, ha az előbbi nevek jönnek: Ezqu, Oleguer vagy Belletti,Gio és Edmilson vagy Motta(jobb mint Edmilson de sokat sérült). Maxi és Giuly kell cserecsatárnak ha a lenti felállás szerint játszanánk szóval ők maradjanak. A Chelsea elleni 2. félideji felállás nagyon tetszett.
Aszt hiszem így volt:
kapus, 4 védő, 2vkp-Ronni osztogatott mint amikor idejött, és elől a 3 csatár. Ezzel a felásban Deco kimaradna így erre módosítanám:
-------------VV------------
--Belletti--Puyol---Rafa----Syl
---------Xavi---------
----Deco-----Ronni----
-Messi----Eto'o----Larsson
A lehetséges új igazolásokat nem írtam bele. Sztem ez a felállás nem túl támadó mert 5védekező és 5 támadó játékos van. Emellett a mi sztárainkal nincs az a gond hogy nem segítenek be védekezni.
Ja és ha valaki beírja hogy kiket akar azt is írja hogy ki menjen mert nem lehet hogy 30 embernek adjunk fizetést !
- visca el barca
- Presidente del Barça
mancini nagyon nagy jatekos, már akkor az volt mikor a romaba kerult...(csak boixosnak --- abba a CSÓRÓ ROMÁBA
)
de.
ha itt sokatok szerint anri nem férbe sehova akkor mancini mégúgy nem...
azert anri klasszisokkal nagyobb spíler...

de.
ha itt sokatok szerint anri nem férbe sehova akkor mancini mégúgy nem...
azert anri klasszisokkal nagyobb spíler...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Capitá del Barça
Van Bommel, és Ezquerro nem terhelte meg a pénztárcát...totobike írta:azért a van bommel meg az esquerro nem senk plussz azért fejlődött egy kicsit a messi iscocu8 írta:Szerintem a Chivu, Mancini, Henry projekt nem rossz!! Gondoljatok bele: sem tavaly nyáron sem idén télen az átigazolási szezonban nem igazoltunk senkit! Most beleférne 1-2 drágább (jobb) játékos leigazolása!
persze nem azért hogy mindenképpen vegyünk valakit, de a két szélsőhátvéd posztra jöhetnének jó playerek.

-
- Llegenda del Barça
Recoba-t a világ egyik legjobb zsugásának tartom, de, ha idejönne, akkor Motta mellett lenne kégegy állandóan sérült játékosunk.Zsolti írta:Hát egy Recoba lazán elférne sztem!és nem azért mondom,mert az egyik kedvenc játékosom..nagoyn nagy spíler!
Cissé meg..na ő télleg nem barca szint
esetleg még vila,de ő meg naon drága most..
Henry,meg hát ő meg vagy jön,vagy nem.
meg amúgy is a posztján vannak nála jobb játékosaink.
a többi srác nem lenne rossz.
nekem van egy olyan teóriám, hogy ugyanaz a csapat max 2-3 évig tud egyenleteset teljesíteni (Milan, MU, Real), sztem ezért is van szükség 2-3 évente 1-2 új, klasszis játékos csapatba építésére.
-
- Jugador del Barça
azért a van bommel meg az esquerro nem senk plussz azért fejlődött egy kicsit a messi iscocu8 írta:Szerintem a Chivu, Mancini, Henry projekt nem rossz!! Gondoljatok bele: sem tavaly nyáron sem idén télen az átigazolási szezonban nem igazoltunk senkit! Most beleférne 1-2 drágább (jobb) játékos leigazolása!
persze nem azért hogy mindenképpen vegyünk valakit, de a két szélsőhátvéd posztra jöhetnének jó playerek.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Hát egy Recoba lazán elférne sztem!és nem azért mondom,mert az egyik kedvenc játékosom..nagoyn nagy spíler!
Szerintem a Chivu, Mancini, Henry projekt nem rossz!! Gondoljatok bele: sem tavaly nyáron sem idén télen az átigazolási szezonban nem igazoltunk senkit! Most beleférne 1-2 drágább (jobb) játékos leigazolása!

Ezek kozul csak Henry, v. max Villa Barca szintu-de utobbi se nagyon. Elosszor gondolt át h a Barcának milyen csatárai voltak sokéves torténelme soránweisz001 írta: csatárnak:henry ha akar jöjjön de ha esetleg nem akkor sztem jó lenne cissé,villa,recoba vagy akár (Tisza![]()
)

- Subinho
- Director del Fútbol
sztem semmiképp nem kéne ide cole, mert kuva sok lenne! sylvinho most megint a régi formáját mutatja. még 2 jó év tuti van benne! gio viszont amilyen jó volt 1-2 éve... mostanában elég felejtős. ugyanígy giuly! rajtuk el kéne gondolkodni, kellenek-e...
ha veszünk védőt, akkor klasszis, BL-t megjártat csak! gallas minden szempontból nagyon jó lenne! ez a ferdinand gyerek meg ki??? csak mert rio öccse??? és akkor mi van?
a kp-ra ha felépül xavi és bommel formába jön, senki nem kell, de bommel helyett lehet hozni kéne vkit... engem nem győzött meg... pl. juninho remek kp!
edmilson egyenlőre jól játszik vkp-t. sokat hátrajön védekezni. ne feledjük, elvégre ő védő!
a jobb oldal izgat engem inkább. damiát mindenképp vissza kell hozni! belletti és oleguer sem az a szint... bár belletti tavaly még nem is volt olyan rossz... most meg... de nem játszik, sérülések. ugyanaz, mint tavaly sylvinho...
ha veszünk védőt, akkor klasszis, BL-t megjártat csak! gallas minden szempontból nagyon jó lenne! ez a ferdinand gyerek meg ki??? csak mert rio öccse??? és akkor mi van?
a kp-ra ha felépül xavi és bommel formába jön, senki nem kell, de bommel helyett lehet hozni kéne vkit... engem nem győzött meg... pl. juninho remek kp!
edmilson egyenlőre jól játszik vkp-t. sokat hátrajön védekezni. ne feledjük, elvégre ő védő!
a jobb oldal izgat engem inkább. damiát mindenképp vissza kell hozni! belletti és oleguer sem az a szint... bár belletti tavaly még nem is volt olyan rossz... most meg... de nem játszik, sérülések. ugyanaz, mint tavaly sylvinho...
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Chivu,Manchini,Gallas,Henry,Cole...hmm tetszenek ezek a nevek,nagyon is tetszenek!
És az az igazság,hogyezek még a megszerezhető kategóriába is tartoznak..ha ebből mondjuk jönne három tökm1 milyen felosztásban,akkor nem sok ellenfelünk lenne!

És az az igazság,hogyezek még a megszerezhető kategóriába is tartoznak..ha ebből mondjuk jönne három tökm1 milyen felosztásban,akkor nem sok ellenfelünk lenne!

A kis Ferdinand jó lenne, tudna sokat tanulni Puyol-tól, szerintem balra Chivu kellene, ha a belsővédők sérülnének, akkor ők is be tudnak csúszni középre. A középpályát nem bojgatnám, Edmilson élete formáját játsza, Motta is sokat fejlődött, viszont Xavi és Deco si könyebben mozog, ha Edmilson a vkp. Előre megvenném Henryt és rotálnám elől a 4 sztárt, de ehhez le kell ülni velük és elfogadtatni, ami nem egyszerű:(
Sajnos Maxinak így nem lenne helye, pedig nekem egyik kedvencem...
Sajnos Maxinak így nem lenne helye, pedig nekem egyik kedvencem...
A mostani helyzetről:
1.Sztem mindenképp a védelem szorul korrekcióra, szégyen, hogy egy Oleguer játszik szinte stabil kezdőként.
2. A középpályára nagyon nem kéne senki, aki van az elég lesz jövőre vannak fiatalok és korosabbak egyaránt. 3. A csatársor. Remélem ameddig lehet együtt marad a Messi-Eto'o- Bokadinho hármas. De őket nem marasztánám: Giuly, Ezquerro.
Az igazolásokról:
1. Gio és Sylvy jók cserének, a helyükre jöhetne Ashley Cole.
Belletti meg kiegészítené a jobbot a visszahívott Damiaval. Középre tökéletes a Marquez-Puyol kettős. De nem probléma ha a B-ből vkit hoznának fel erre a posztra.
2. Motta egyre jobban teljesít, Van Bommel épp ellenkezőleg, ha visszatér Xavi ez lesz az egyik legütősebb csapatrész.
3. Egy Henryt ki ne látna szívesen? Csak ne a mostani hármas rovására jöjjön. Itt is meg lehetne nézni ki rugdossa a gólokat a B-ben.
Nálam ez lenne a következő évi best of:
Valdes
Damia-----Puyol----Marquez------Ash. Cole
------Motta--------
-------Xavi------------Deco--------
Messi--------Eto'o--------Ronnie
Bocs ha hosszú voltam.
1.Sztem mindenképp a védelem szorul korrekcióra, szégyen, hogy egy Oleguer játszik szinte stabil kezdőként.

Az igazolásokról:
1. Gio és Sylvy jók cserének, a helyükre jöhetne Ashley Cole.
Belletti meg kiegészítené a jobbot a visszahívott Damiaval. Középre tökéletes a Marquez-Puyol kettős. De nem probléma ha a B-ből vkit hoznának fel erre a posztra.
2. Motta egyre jobban teljesít, Van Bommel épp ellenkezőleg, ha visszatér Xavi ez lesz az egyik legütősebb csapatrész.
3. Egy Henryt ki ne látna szívesen? Csak ne a mostani hármas rovására jöjjön. Itt is meg lehetne nézni ki rugdossa a gólokat a B-ben.
Nálam ez lenne a következő évi best of:
Valdes
Damia-----Puyol----Marquez------Ash. Cole
------Motta--------
-------Xavi------------Deco--------
Messi--------Eto'o--------Ronnie
Bocs ha hosszú voltam.

ja és még támadónak elhoznám vagy Harewoodot a west hamtől vagy Lúket a newcastleből(hiszen úgyis katalán)

sztem anton ferdinand henry és chivu kell nyáron!!ők mindenféleképpen!!és mancini is jöhet de ő nem muszáj meg lehet nem lenne elég pénze se a csapatnak ennyi játékosra na mindegy...nyáron mehet larsson(akit sajnálok de így helyes sztem),ezqerro,gabri és ha jönne mancini akkor giuly is és akkor így nézne ki a csapat:
V.Valdes
(Jorquera)
A.Ferdinand Puyol Marques Sylvinho
(Belletti) (Oleguer) (Chivu) (Gio)
Edmilson
(Motta)
Deco Xavi
(Iniesta) (Mancini,V.Bommel)
Henry Eto'o Ronaldinho
(Messi) (Maxi)
V.Valdes
(Jorquera)
A.Ferdinand Puyol Marques Sylvinho
(Belletti) (Oleguer) (Chivu) (Gio)
Edmilson
(Motta)
Deco Xavi
(Iniesta) (Mancini,V.Bommel)
Henry Eto'o Ronaldinho
(Messi) (Maxi)
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Daily Mail: Michael Ballack valoszinu alair a Chelseahez 4 evre, es rekord osszegu fizetest kapna:121.000 fontot hetente (178.000 euro). Most 29 eves... ha bakker...csak igy tudnak ezek vasrolni? es shevchenkoert 60.000.000 kiadni... bolondok
)

-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
EL Mundo Deportivo:
Chivu-t(AS Roma), Mancini-t(AS Roma) es Andrade-t(Deportivo La Coruna) varjak a Barcahoz. Egy Terry- hez hasonlo ereju, jol fejelo vedot szeretnenek, aki el tud donteni egy meccset (el is dontotte
).
Chivunak a szerzodese 2008-ig szol, de kb 8 millio euroert meg lehetne venni, mert az uj Fifa szabalyzat szerint fel lehet bontani a szerzodest, miuran a szerzodese felet mar lejatszotta a jatekos, ez julius 1-en kovetkezik be.
hm megvalosulhatna egyik regi almom...hm....

Chivu-t(AS Roma), Mancini-t(AS Roma) es Andrade-t(Deportivo La Coruna) varjak a Barcahoz. Egy Terry- hez hasonlo ereju, jol fejelo vedot szeretnenek, aki el tud donteni egy meccset (el is dontotte

Chivunak a szerzodese 2008-ig szol, de kb 8 millio euroert meg lehetne venni, mert az uj Fifa szabalyzat szerint fel lehet bontani a szerzodest, miuran a szerzodese felet mar lejatszotta a jatekos, ez julius 1-en kovetkezik be.
hm megvalosulhatna egyik regi almom...hm....

- Subinho
- Director del Fútbol
1., Sylvinho mögött ott van Gio... Őt úgysem adják el...weres01 írta:Kell ide Henry meg az Anton Ferdinand a védelem jobb oldalára!
Akkor lazán jöhetne a 4-4-2.
Valdés
(Jorquera)
Anton Ferdinand----------Puyol-------Marqés--------Sylvinho
(Belleti) (Gallas) (Oleguer) (no ide kell mégvalaki)
Messi----------------------Deco----------Xavi-------------------Dinho
(Gyula) (Edmilson) (Bommel) (pótolhatatlan, Ezquerro)
Eto'o-------------Henry
(Maxi) (Baros)
2., Szép ez a 4-es a kp-n, de ki védekezne??? sztem a deco-xavi kettősből ebben a felállásban vki kimaradna és jönne egy igazi vkp.
3., Gallas nem hinném, h a padra jönne...
OFF:
Az álmok színháza az Old Trafford beceneve...
ne sértődjetek meg lécc csk eirtam
Az álmok színháza az Old Trafford beceneve...
ne sértődjetek meg lécc csk eirtam
HALA MADRID
-
- Entrenador del Barça
Anton F. oké, de én eltudnám képzelni Militót középső védőként. Henry meg jobb mint Eto'o, mert középpályárol indulva akttiv, és kreativ, de igazán együtt lenne a kettős pazar. Más nem is kellene. Csak középpályán lenne tumultus, főleg védekezők területén.
Valdes
Ferdinánd- Puyol- Militó- Sylvinhó
Deco - Xavi - Marquez - Roni
Eto'o - Henry
Messiröl sem kellene lemondani persze, hiszen elöl és középen is jó.
Bommel, Oleger, Maxi, távozhat.
Valdes
Ferdinánd- Puyol- Militó- Sylvinhó
Deco - Xavi - Marquez - Roni
Eto'o - Henry
Messiröl sem kellene lemondani persze, hiszen elöl és középen is jó.
Bommel, Oleger, Maxi, távozhat.
Fecó
- valkobela
- Barça B
Eggyértelmű, hogy anton ferdinandot kell megvennünk kerül amibe kerül. És chivut - persze őt már nehezebb lesz...
Ha az álmokról beszélgetünk akkor, meg szerintem mancini a hiányzó láncszem a csapatból. Ő aztán ténleg univerzális játékos. Rijkaard szereti az ilyeneket... Igazán b***ogathatná laportáékat, hogy vegyék meg. Vele erősödne a támadójáték és a középpálya is.
Ha az álmokról beszélgetünk akkor, meg szerintem mancini a hiányzó láncszem a csapatból. Ő aztán ténleg univerzális játékos. Rijkaard szereti az ilyeneket... Igazán b***ogathatná laportáékat, hogy vegyék meg. Vele erősödne a támadójáték és a középpálya is.