Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Szerintem is fölösleges játékosok.doki írta:Recoba és Mancini tényleg nagy játékosok,de ki helyett játszanának? A jobb oldali védő szerintem nagyobb probléma!(persze,ha Chivu jönne,ha nem akkor a ball is)
Van Bommel, és Ezquerro nem terhelte meg a pénztárcát...totobike írta:azért a van bommel meg az esquerro nem senk plussz azért fejlődött egy kicsit a messi iscocu8 írta:Szerintem a Chivu, Mancini, Henry projekt nem rossz!! Gondoljatok bele: sem tavaly nyáron sem idén télen az átigazolási szezonban nem igazoltunk senkit! Most beleférne 1-2 drágább (jobb) játékos leigazolása!
persze nem azért hogy mindenképpen vegyünk valakit, de a két szélsőhátvéd posztra jöhetnének jó playerek.
Recoba-t a világ egyik legjobb zsugásának tartom, de, ha idejönne, akkor Motta mellett lenne kégegy állandóan sérült játékosunk.Zsolti írta:Hát egy Recoba lazán elférne sztem!és nem azért mondom,mert az egyik kedvenc játékosom..nagoyn nagy spíler!
Cissé meg..na ő télleg nem barca szint
esetleg még vila,de ő meg naon drága most..
Henry,meg hát ő meg vagy jön,vagy nem.
azért a van bommel meg az esquerro nem senk plussz azért fejlődött egy kicsit a messi iscocu8 írta:Szerintem a Chivu, Mancini, Henry projekt nem rossz!! Gondoljatok bele: sem tavaly nyáron sem idén télen az átigazolási szezonban nem igazoltunk senkit! Most beleférne 1-2 drágább (jobb) játékos leigazolása!
persze nem azért hogy mindenképpen vegyünk valakit, de a két szélsőhátvéd posztra jöhetnének jó playerek.
Ezek kozul csak Henry, v. max Villa Barca szintu-de utobbi se nagyon. Elosszor gondolt át h a Barcának milyen csatárai voltak sokéves torténelme soránweisz001 írta: csatárnak:henry ha akar jöjjön de ha esetleg nem akkor sztem jó lenne cissé,villa,recoba vagy akár (Tisza![]()
)
1., Sylvinho mögött ott van Gio... Őt úgysem adják el...weres01 írta:Kell ide Henry meg az Anton Ferdinand a védelem jobb oldalára!
Akkor lazán jöhetne a 4-4-2.
Valdés
(Jorquera)
Anton Ferdinand----------Puyol-------Marqés--------Sylvinho
(Belleti) (Gallas) (Oleguer) (no ide kell mégvalaki)
Messi----------------------Deco----------Xavi-------------------Dinho
(Gyula) (Edmilson) (Bommel) (pótolhatatlan, Ezquerro)
Eto'o-------------Henry
(Maxi) (Baros)