Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem is rólad van szó, te 12. vagy.Gareth Tello írta:Csak hogy védjem magam, nekem csupán egy első körös pickem volt.
Csak hogy védjem magam, nekem csupán egy első körös pickem volt.neobarca írta:Fejenként 2 első körössel.
Pontosan. Számodra azok, mások számára nem. Nem feltétlen attól függ, hogy milyen pickjeid vannak. Ott van pl Game. Rendesen ki volt fosztva, mégis top várományosa idén is a PO-nak. De ellenpéldának ott van a jelenlegi 11 és 12. helyezett. Mind a ketten jól el voltak látva pickekkel. Fejenként 2 első körössel. Aztán tessék. Értékesek, értékesek a pickek de azért nélkülük is van élet. Nem tőlük függ elsősorban egy csapat eredményessége.Bob_Marley írta:kinek mennyire értékesek a draftjogok, az én szememben azok
Márpedig nekem pont a cetlicsere a fontos. Azok nélkül eszem ágában nem lenne elcserélni az egyik leghasznosabb magast. A nagy semmire nem adnék fel egy Keeper szintű játékost.Bob_Marley írta:Hangsúlyozom nekem a cetlikcseréje nem tetszik.
Hosszú még az idény, kemény ellenfelek várnak rám és rengeteg a sérültem. Realista vagyok. Az idei év iszonyat kemény. Nem fér bele egyetlen rossz sorozat sem, így nem hiszem, hogy meglesz sajnos...Gareth Tello írta:Azért szerintem előrébb leszelA PO is simán meglehet.
Héééééé! Lopez az én prédám!Game90 írta:Vagy GT, húzd be Brook Lopez-t
Azért szerintem előrébb leszelneobarca írta:Én szezon végén nagyjából a 9-10. helyre várom magamat
Inkább keepelem PP-t.Game90 írta:Vagy GT, húzd be Brook Lopez-t
Ha átmegy a cserém GT-vel, akkor érdekes lehet számomra. Írj, h kb mi lenne az elképzelésed.Slither írta:Kell vkinek Horford keepernek?
Nah megpróbáljuk még1x, egyszerűbben, a sérült Anderson nélkül. Az az 1es pickcsere kb 2-3 hely különbség. Én szezon végén nagyjából a 9-10. helyre várom magamat, GT 12-11 lesz. Nehogymár Lee ne érjen 2 húzás különbséget 1es szinten. Megjegyezném én tavaly ha jól emlékszem, egy első és egy harmadik körös picket adtam Lee-ért. Akkor bezzeg senkinek nem volt vele gondja.lijacska írta:Az elsőkörös pick csere miatt ment a vétóm.
Nekem tetszene ha változtatnánk, csak a változtatások nem tetszenek:D Ennyire szerintem nem kéne bonyolítani, meg húzni sem a dolgot. Nekem a javaslatom, hogy a csere menjen le úgy ahogy eddig, csak az ingame vétót vegyük ki, helyette aki vétózni akar, az ide írja be hogy vétó és 1-2 sorban indokolja meg, hogy miért vétózik.(Illetve nem lenne rossz, ha 1-2 percet rászánna és javaslatot tenne, hogy mit kellene változtatni.) Ne kelljen már azt is beírni, hogy nem vétózok, mert akkor sosem jön össze 1 csere. Illetve a csere résztvevői részéről a kötelező indoklás is fölös szerintem,(igazságos cserénél fölösleges billentyűkoptatás) de pl az teljesen jó, hogy ha valaki gondolkozik a vétón az beírja, hogy necces a dolog és kér egy indoklást. A játékon belüli vétó kivételével remélhetőleg csökkennének a vétók, mert ott nyomogatni a gombot nonstop könnyű, de szerintem sokszor annyira már nem cseszné az emberek csőrét 1-1 csere, hogy időt szánjanak rá, hogy ide írjanak. + az indoklás segítene egy újabb cserét összerakni. Pl. a múltkori cserém megvétózásával semmit nem tudok kezdeni, mert 1-2 ember írt csak, de azok is ilyen tök általános dolgok voltak, 1 javaslatot nem kaptunk, hogy hogyan lehetne igazságosabb, úgyhogy mehetett is a kukába az egész. Ha csak rá kell nyomni egy gombra, akkor senki sem veszi a fáradtságot, hogy jobban átgondolja miért is vétózik.Slither írta:Ma aztan gyorsak dolgoztak a vetozok. Nem is lattam hogy volt csere, mire elolvastam ezt a hsz-t es felneztem yahoo-ra, mar csak a vetot lattam.Game90 írta:Gondolkodtam ezen a Bob - neo cserén, mert Bob azért csak ad egy keeper-t, de végül úgy döntöttem, hogy vétózok.
Megint megkérdezem, ezzel a rendszerrel most mi van?
Az utóbbi pár csere/vétó és a hozzászólások alapján javaslom a következő új rendszer bevezetését:
- Ha megköttetik egy csere, akkor a benne résztvevő 2 félnek meg kell indokolnia, hogy ő mi miatt ment bele a dologba.
- Ezután a maradék 10 ember beírhatja hogy neki megfelel-e a dolog vagy sem. Ha vki nemre szavaz, annak érvekkel kell alátámasztania a vétóját (ha vki statisztikákra hivatkozik, azt írja be a pontos számokat).
- A többségi szavazat fog dönteni, azaz 10-ből 6-nak kell elfogadnia/vétóznia a cserét hogy az átmehessen.![]()
Ezt veto rendszert ugy latom senkit sem erdekel igazan. A szavazasban eddig csak 9 ember vett reszt (6-3 az allas), ha be akarjuk vezetni akkor kell meg egy beleegyezo szavazat.
Tőlem ment is egy vétó.Slither írta:Kérdezném GT-t hogy ez a csere miért jó neki?
Ha csak nem azt tervezed hogy Andersont és Leet is megtartod, ezek a pick cserék nagyon erősen egyoldalúvá teszik a trade-t.
Én nem igen akarok senki üzletébe belepiszkítani így felőlem nyomjátok csak ezerrel......ja és ezáltal haragosokat sem kívánok magamnak.Slither írta:Ezt veto rendszert ugy latom senkit sem erdekel igazan. A szavazasban eddig csak 9 ember vett reszt (6-3 az allas), ha be akarjuk vezetni akkor kell meg egy beleegyezo szavazat.
Ma aztan gyorsak dolgoztak a vetozok. Nem is lattam hogy volt csere, mire elolvastam ezt a hsz-t es felneztem yahoo-ra, mar csak a vetot lattam.Game90 írta:Gondolkodtam ezen a Bob - neo cserén, mert Bob azért csak ad egy keeper-t, de végül úgy döntöttem, hogy vétózok.
Megint megkérdezem, ezzel a rendszerrel most mi van?
Az utóbbi pár csere/vétó és a hozzászólások alapján javaslom a következő új rendszer bevezetését:
- Ha megköttetik egy csere, akkor a benne résztvevő 2 félnek meg kell indokolnia, hogy ő mi miatt ment bele a dologba.
- Ezután a maradék 10 ember beírhatja hogy neki megfelel-e a dolog vagy sem. Ha vki nemre szavaz, annak érvekkel kell alátámasztania a vétóját (ha vki statisztikákra hivatkozik, azt írja be a pontos számokat).
- A többségi szavazat fog dönteni, azaz 10-ből 6-nak kell elfogadnia/vétóznia a cserét hogy az átmehessen.
Látom ment a vétó. Valaki leírná, mondjuk te Game, hogy milyen formában mehetett volna át?Game90 írta:hogy vétózok