Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
PCsabi
aka Game90

2014.01.24. 18:44:00

Tényleg nem akarom elrontani senkinek sem a játékát, de továbbra sem értem, hogy:
1. Lee mellé minek kell még 2 játékost bedobni (GT-nek teljesen mindegy, hogy Sullinger dupla-duplás játékos, semmit sem ér vele ebben a szezonban).
2. miért kell 3 pickcsere.

Lee, 2/3. kör for Hayward (GT állítólag nem akarja keepelni), 1. kör. Vagy mittudomén.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2014.01.24. 18:34:21

Gareth Tello írta:Csak hogy védjem magam, nekem csupán egy első körös pickem volt. :lol:
Nem is rólad van szó, te 12. vagy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.01.24. 18:31:45

Sokat nem tudok hozzátenni a dologhoz, nekem nagy szükségem lenne egy olyan magasra, akit keepelni tudok, ezt Lee személyében találtam meg, nyilván nem szívesen adok cetliket, de hát ez van, mégiscsak keeper játékosról van szó.

Ha ezt is megvétózzátok, akkor viszont valaki írja már le, hogy milyen cetlikkel mehetne át ez a csere... :D
neobarca írta:Fejenként 2 első körössel.
Csak hogy védjem magam, nekem csupán egy első körös pickem volt. :lol:
neobarca
Director del Fútbol

2014.01.24. 18:27:44

Bob_Marley írta:kinek mennyire értékesek a draftjogok, az én szememben azok
Pontosan. Számodra azok, mások számára nem. Nem feltétlen attól függ, hogy milyen pickjeid vannak. Ott van pl Game. Rendesen ki volt fosztva, mégis top várományosa idén is a PO-nak. De ellenpéldának ott van a jelenlegi 11 és 12. helyezett. Mind a ketten jól el voltak látva pickekkel. Fejenként 2 első körössel. Aztán tessék. Értékesek, értékesek a pickek de azért nélkülük is van élet. Nem tőlük függ elsősorban egy csapat eredményessége.

Anno az első évben amikor játszottunk pont azt szerettem, hogy volt esemény, pörögtek az események. Tavaly már akadozott, idén meg... :?
Pedig emlékezz csak vissza. 2 éve kb annyit cseréltél mint más 3 csapat összesen. Konkrétan nekem is jó ha 3 emberem maradt az eredeti csapatból. Most meg. Vért kell izzadni, hogy összejöjjön egy valamire való mindenben tökéletesen egyenlő csere. :(

Számomra ezzel csak egyre jobban elveszíti a játok a varázsát...

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.01.24. 17:28:02

Azon mindig ellehet vitatkozni kinek mennyire éri meg a draft. Burke számomra értékes ember, a legjobb passzolóm gyakorlatilag.
Felton gyengébb, de Morris meg jó, had tudjam már, hogy számomra ki értékes meg ki nem. :D Azért húztam a számat, mert pl Kembára nincs szükségem, mi napok óta 1 emberről vitatkozunk, Chandlerről, engem a többiek kevésbé érdekelnek mint Chandler, de miután ő lenne a harmadik NY-i emberem így nehezebb.

Statisztikát meg lehet jobbról balról értelmezni. Ariza 14-2-2-3 majd 13-7-5-1

Szerintem meg egy nyolcadik-kilencedik körnek ugyanúgy van értéke, az még az a határ ahol lehet jó embereket szerezni. Itt megint az jön elő, kinek mennyire értékesek a draftjogok, az én szememben azok.

Szerintem nincs azzal baj, ha picket szeretnél, de akkor nem Youngokat meg Arizákat kell beletenni. McRobi-Wrightokat tudom is én. Így egy nagyjából iksz cserében olyan pickcserék vannak, amik baromi értékesek. Részemről ezért lenne ez vétó.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.01.24. 17:17:39

Bob_Marley írta:Hangsúlyozom nekem a cetlikcseréje nem tetszik.
Márpedig nekem pont a cetlicsere a fontos. Azok nélkül eszem ágában nem lenne elcserélni az egyik leghasznosabb magast. A nagy semmire nem adnék fel egy Keeper szintű játékost.
Ariza pedig a következő számokat hozza mostanában átlagosan: 9-6-4 pocsék százalékokkal. Ha ez neked nem rossz forma akkor nem is tudom mi. :mrgreen:

Amúgy amikor a cseréket nézi az ember, gondoljon már bele a saját helyzetébe is. Pl Bob tessék. A Howardos cserénket kb 5 perc alatt megvétózták. És nem azért mert én jártam volna jól, hanem mert te iszonyatosan megerősödtél volna. Pedig alig alig, nagy szájhúzással mentél bele, hogy ez nem éri meg neked. Holott Howard kivételével senki jelentőset nem vesztettél volna, míg én meghatározóbb playereket küldtem neked. És ilyen 8-9. pickcserékről beszélgetünk. Nérd meg az idei draftot. Ott már a fű sem nő. Nehogy azt hidd, hogy úgy át fog menni. Pedig nekem is az lenne a célom... 8)

Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.01.24. 17:07:27

Olyan érvelés nincs, hogy bíró úr más is lop. Illetve megkérdezném, hogy miért is volt elviselhetetlen az Eazzy-Bob csere? Ha jól emlékszem DAJ-Mayo-Big Babyt adtam Burke-Ibaka-Olynyk trióért. Én visszagondolva se látom, hogy ez elviselhetetlen lenne.

Részemről ha pickcsere van, akkor felkapom a fejem, itt te is leírod közeliek a dolgok, pont emiatt nem értem a cetlicserét, főleg ilyen értékes cetlik cseréjét.
Ariza formájával semmi gond nincs, akkor inkább Marvin Williamset venném elő, akinek gyenge a formája és nem is játszik annyit mostanában.

Részemről ez továbbra is inkább vétó mint nem, de én csak egy vagyok és jelzem nem is nyomtam, hogy megtudjuk beszélni. Gareth Tello véleményére is kíváncsi lennék meg másokéra is. Hangsúlyozom nekem a cetlik cseréje nem tetszik.
És ha jól látom az előző is ezért lett megvétózva. Egyszerűen nem indokolja semmi, hogy neo ilyen értékes kört ugorhasson, ráadásul még az első körben is előrébb lépne, potenciális 1/1-nek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2014.01.24. 17:18:57-kor.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.01.24. 16:55:25

Lentebb már le lett írva mid a 2 részről, de nagy vonalakban: GT-nek kell Lee, nekem meg picit jobb pick. A cseréből se Young, se Ariza (főleg a mostani formája alapján), se Chalmers nem keeper és meg se tartanám. Mivel én nem valszínű, hogy bejutok a PO-ba gy GT nem sokat veszít.
Mellesleg Andersont direkt azért vettük ki, hogy még jobban közelítsünk. Sztem ez sokkal elviselhetőbb mint pl anno Game-Eazzy cseréje vagy a Te-Eazzy csere.
Én alapjáraton sem vagyok vétózós, nem akarom senkinek se a játékát elcseszni. Valszeg azért egyezik bele mind a 2 fél, mert megfelelő neki. Jó egy Durantet-J.R.-ra cserélni valóban vétó, de nálunk... Főleg, hogy még attól sem kell tartani, hogy valamelyikünk nagyon megerősödne a PO-ra... :mrgreen:

Erről egyébként a tavalyi dráma jut eszembe amikor 1 helynyi különbségért lett állandóan megvétózva a Wall csere. Amikor Wall vastagon keeper és TOP5 irányító. Na az volt tényleg csak a viccek vicce.

Nem hinném, hogy ez kirívó csere lenne. Jó lenne ha hagynánk játszani a játékot. :wink:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.01.24. 16:36:03

Én az előző vétókból kimaradtam, gyorsan mennek itt a dolgok, sem a Vucevic sem az előző neo-GT házasságot én már nem is láttam. :D
Itt én még nem nyomtam vétót, de a pickcserét nem nagyon értem.
Szerintem ez egy egyenlő csere, halál feleslegesen vannak benne cetlik, főleg ilyen értékesek, hogy harmadik kör meg első kör. Résztvevők írják már le, miért van ez így, mert nekem nem tiszta, s részemről most 70-30ra ez vétó, de megvárom miért nem az.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.01.24. 14:02:06

Gareth Tello írta:Azért szerintem előrébb leszel :) A PO is simán meglehet.
Hosszú még az idény, kemény ellenfelek várnak rám és rengeteg a sérültem. Realista vagyok. Az idei év iszonyat kemény. Nem fér bele egyetlen rossz sorozat sem, így nem hiszem, hogy meglesz sajnos...
Game90 írta:Vagy GT, húzd be Brook Lopez-t :mrgreen:
Héééééé! Lopez az én prédám! :mrgreen: Mondjuk közben rájöttem, hogy fölösleges olyan emberrel számolni, aki 15-20 meccsen bevethető egy szezonban. (mentségemre szolgáljon, nem tudtam, hogy tavaly is rengeteget volt sérült)

Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.01.24. 13:13:37

neobarca írta:Én szezon végén nagyjából a 9-10. helyre várom magamat
Azért szerintem előrébb leszel :) A PO is simán meglehet.
Game90 írta:Vagy GT, húzd be Brook Lopez-t :mrgreen:
Inkább keepelem PP-t. :mrgreen:
neobarca
Director del Fútbol

2014.01.24. 13:08:59

Slither írta:Kell vkinek Horford keepernek?
Ha átmegy a cserém GT-vel, akkor érdekes lehet számomra. Írj, h kb mi lenne az elképzelésed. :wink:

Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.01.24. 12:25:39

Kell vkinek Horford keepernek?
neobarca
Director del Fútbol

2014.01.24. 10:01:23

lijacska írta:Az elsőkörös pick csere miatt ment a vétóm.
Nah megpróbáljuk még1x, egyszerűbben, a sérült Anderson nélkül. Az az 1es pickcsere kb 2-3 hely különbség. Én szezon végén nagyjából a 9-10. helyre várom magamat, GT 12-11 lesz. Nehogymár Lee ne érjen 2 húzás különbséget 1es szinten. Megjegyezném én tavaly ha jól emlékszem, egy első és egy harmadik körös picket adtam Lee-ért. Akkor bezzeg senkinek nem volt vele gondja.

Jah és ma veletek álmodtam. csak 11-en jöttetek el. Körbeültük a nagy kerek asztalt nálam és átbeszéltük mit, hogyan csináljunk+ személyesen is megismertük egymást. Bobra kifejezetten emlékszem. Nagy kopasz fejed olt. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lehet azt a Gyros tálat nem kellett volna bezabálnom lefekvés előtt... :D :D :D

lijacska
Jugador del Barça

2014.01.24. 08:01:18

Az elsőkörös pick csere miatt ment a vétóm.
neobarca
Director del Fútbol

2014.01.24. 00:06:49

Ment a vétó látom, de nem értem. Örülnék ha Slither és Game (akik jelezték) kivételével a többiek is leírnák, hogy mi a probléma. Lee alaphangon keeper szint. Sztem ő megér első körben kb 4 helynyi különbséget. Mellé Sully közel állandó dupla duplás. Anderson Február végére már lesz. Williams meg hasznos kis játékos. Cserébe Young akit cserélni fognak és messze nem keeper, Ariza aki mostanában kb FA szint Evans aki többet sérült mint amennyit játszik és Chalmers aki egy jó kis közepes player.

GT-nek egy keeper magas kell, én meg át akarom alakítani a teljes csapatomat jövőre. Egy kevés pickmozgás van ennyi. Sztem ez messze nem volt aránytalan csere. Mind a 2 félnek teljesül amit szeretne.

Vicc amúgy tényleg ez az egész. Kb elveszi ez a vétó rendszer az ember kedvét az egész játéktól.
Itt egy lehetőség van. Vagy év elején jól draftolsz és akkor van esélyed, vagy nem. Mert cserélni kb esélytelen. Játszom más ligákban is, ahol messze egyszerűbben megy a dolog. Nagyon nagyon ritka a vétó és mindenki happy, mindenki élvezi. Nem tudom, de ami itt van idén az vicc. De ha csak megnézem azt, hogy 1-2 éve milyen cserék mentek át (vétós rendszer alatt) nálunk, idén meg mik nem, hát komolyan mondom tragédia.

Ez sem volt jó nektek, a Howardos csere sem, akkor hol van a megoldás? Sztem még mindig az a lényeg, hogy a két fél elégedett legyen. Mi meg aztán GT-vel még csak a PO-ra sem vagyunk veszélyesek. Nem tudom akkor meg mi a baja annak a minimum 6 embernek.

Cumbee
Entrenador del Barça

2014.01.23. 23:33:10

Slither írta:
Game90 írta:Gondolkodtam ezen a Bob - neo cserén, mert Bob azért csak ad egy keeper-t, de végül úgy döntöttem, hogy vétózok.

Megint megkérdezem, ezzel a rendszerrel most mi van?

Az utóbbi pár csere/vétó és a hozzászólások alapján javaslom a következő új rendszer bevezetését:
- Ha megköttetik egy csere, akkor a benne résztvevő 2 félnek meg kell indokolnia, hogy ő mi miatt ment bele a dologba.
- Ezután a maradék 10 ember beírhatja hogy neki megfelel-e a dolog vagy sem. Ha vki nemre szavaz, annak érvekkel kell alátámasztania a vétóját (ha vki statisztikákra hivatkozik, azt írja be a pontos számokat).
- A többségi szavazat fog dönteni, azaz 10-ből 6-nak kell elfogadnia/vétóznia a cserét hogy az átmehessen.
Ma aztan gyorsak dolgoztak a vetozok. Nem is lattam hogy volt csere, mire elolvastam ezt a hsz-t es felneztem yahoo-ra, mar csak a vetot lattam. :D

Ezt veto rendszert ugy latom senkit sem erdekel igazan. A szavazasban eddig csak 9 ember vett reszt (6-3 az allas), ha be akarjuk vezetni akkor kell meg egy beleegyezo szavazat.
Nekem tetszene ha változtatnánk, csak a változtatások nem tetszenek:D Ennyire szerintem nem kéne bonyolítani, meg húzni sem a dolgot. Nekem a javaslatom, hogy a csere menjen le úgy ahogy eddig, csak az ingame vétót vegyük ki, helyette aki vétózni akar, az ide írja be hogy vétó és 1-2 sorban indokolja meg, hogy miért vétózik.(Illetve nem lenne rossz, ha 1-2 percet rászánna és javaslatot tenne, hogy mit kellene változtatni.) Ne kelljen már azt is beírni, hogy nem vétózok, mert akkor sosem jön össze 1 csere. Illetve a csere résztvevői részéről a kötelező indoklás is fölös szerintem,(igazságos cserénél fölösleges billentyűkoptatás) de pl az teljesen jó, hogy ha valaki gondolkozik a vétón az beírja, hogy necces a dolog és kér egy indoklást. A játékon belüli vétó kivételével remélhetőleg csökkennének a vétók, mert ott nyomogatni a gombot nonstop könnyű, de szerintem sokszor annyira már nem cseszné az emberek csőrét 1-1 csere, hogy időt szánjanak rá, hogy ide írjanak. + az indoklás segítene egy újabb cserét összerakni. Pl. a múltkori cserém megvétózásával semmit nem tudok kezdeni, mert 1-2 ember írt csak, de azok is ilyen tök általános dolgok voltak, 1 javaslatot nem kaptunk, hogy hogyan lehetne igazságosabb, úgyhogy mehetett is a kukába az egész. Ha csak rá kell nyomni egy gombra, akkor senki sem veszi a fáradtságot, hogy jobban átgondolja miért is vétózik.
Ja, a másik kérdés, hogy hány ember kelljen a vétóhoz. Nekem az 50% tetszene leginkább, de az gyanítom, hogy nem lesz, szóval részemről akár még az 5-6 ember is belefér.

szerk.: Egyébként Andersonnal akkor most mi a helyzet? Ő most sima keeper szint? Vagy mi? Mert idén már nem nagyon fog valszeg játszani, szóval az értéke eléggé közelít a nulla felé.
PCsabi
aka Game90

2014.01.23. 23:22:35

Én már csak azt nem értem, hogy Lee és Anderson mellé minek kell még 2 embert betenni. Szerintem sokkal egyszerűbben is össze lehetne hozni ezt a dolgot.

Vagy GT, húzd be Brook Lopez-t :mrgreen:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.01.23. 22:46:27

Andersont nem szeretném keepelni, csak Lee-t, kénytelen voltam bevállalni a cetliket is sajnos, de ez van... Anderson meg elsősorban azért kell, hogy legyen még egy viszonylag jó emberem, akit adott esetben el tudok cserélni egy erős harmadik keeperre. (Wall és Lee mellé, mert Kobe ugyebár már nem játszik, Jrue statjai csökkentek, Hayward meg... Elmegy, de van jobb lehetőség is.)

Persze elfogadom, hogyha vétózzátok, mi mást is tehetnék, legfeljebb megpróbálunk egy újabb Lee körüli cserét összehozni neo-val. (Esetleg ugyanezt, csak más cetlikkel.)
PCsabi
aka Game90

2014.01.23. 22:36:00

Slither írta:Kérdezném GT-t hogy ez a csere miért jó neki?

Ha csak nem azt tervezed hogy Andersont és Leet is megtartod, ezek a pick cserék nagyon erősen egyoldalúvá teszik a trade-t. :roll:
Tőlem ment is egy vétó.

Illetve ha GT keeper-t akar, akkor máshol tudna jobbat is szerezni (bocs neo, hogy rontom a bizniszed :mrgreen: ).
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.01.23. 22:04:12

Slither írta:Ezt veto rendszert ugy latom senkit sem erdekel igazan. A szavazasban eddig csak 9 ember vett reszt (6-3 az allas), ha be akarjuk vezetni akkor kell meg egy beleegyezo szavazat.
Én nem igen akarok senki üzletébe belepiszkítani így felőlem nyomjátok csak ezerrel......ja és ezáltal haragosokat sem kívánok magamnak. :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.01.23. 21:57:39

Kérdezném GT-t hogy ez a csere miért jó neki?

Ha csak nem azt tervezed hogy Andersont és Leet is megtartod, ezek a pick cserék nagyon erősen egyoldalúvá teszik a trade-t. :roll:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.01.22. 16:25:05

Game90 írta:Gondolkodtam ezen a Bob - neo cserén, mert Bob azért csak ad egy keeper-t, de végül úgy döntöttem, hogy vétózok.

Az utóbbi pár csere/vétó és a hozzászólások alapján javaslom a következő új rendszer bevezetését:
- Ha megköttetik egy csere, akkor a benne résztvevő 2 félnek meg kell indokolnia, hogy ő mi miatt ment bele a dologba.
- Ezután a maradék 10 ember beírhatja hogy neki megfelel-e a dolog vagy sem. Ha vki nemre szavaz, annak érvekkel kell alátámasztania a vétóját (ha vki statisztikákra hivatkozik, azt írja be a pontos számokat).
- A többségi szavazat fog dönteni, azaz 10-ből 6-nak kell elfogadnia/vétóznia a cserét hogy az átmehessen.
Ma aztan gyorsak dolgoztak a vetozok. Nem is lattam hogy volt csere, mire elolvastam ezt a hsz-t es felneztem yahoo-ra, mar csak a vetot lattam. :D

Ezt veto rendszert ugy latom senkit sem erdekel igazan. A szavazasban eddig csak 9 ember vett reszt (6-3 az allas), ha be akarjuk vezetni akkor kell meg egy beleegyezo szavazat.
neobarca
Director del Fútbol

2014.01.22. 16:12:46

Game90 írta:hogy vétózok
Látom ment a vétó. Valaki leírná, mondjuk te Game, hogy milyen formában mehetett volna át?
Amúgy sztem már az aktivitás miatt sem fogja mindenki leírni, hogy ok egy csere vagy sem. Sajna ebben az évben nem pörgött fel a lép igazán erre vagy nem tudom. Lehet csak én látom rosszul.

PCsabi
aka Game90

2014.01.22. 14:23:53

Gondolkodtam ezen a Bob - neo cserén, mert Bob azért csak ad egy keeper-t, de végül úgy döntöttem, hogy vétózok.

Válasz küldése