Nyilván átgondoltad, különben nem fogadtad volna el, az hogy te Lee-t akarod megtartani szíved joga, s ehhez senkinek semmi köze. Részemről is nem azért vétóztam erre, mert xy ide megy a másik játékos meg emide, hanem a kör ugrás mérhetetlenül sok. Megvétózott a társaság 2 köztetek lévő cserét, s szerintem a legdurvábbat meg átengedik.
Csak számolgatva:
Michaa: Bosh-Jennings-Gasol-Smith Beal-Ellis
Game: Lillard-Love-Harden-Batum-Vucevic
Bob: Howard-Griffin-Melo-MCW-Burke-Ibaka-Thompson
Cumbee: Curry-Cousins-Irving-Davis-Bledsoe-Oladipo
neo: CP+-James-Lee-Lowry-Anderson-Kemba
Slither: Drummond-Horford-Aldridge-Noah-Lawson
fcbarca0827: George-Monroe-Pekovic-Westbrook-Rubio
kanty: Wade-Deron Williams-DeRozan-Gay-Dragic
kamaj_Parker-Conley-Gasol-Parsons-Durant
meslija: Teague-Randoplh-Nowitzki-Millsap
Eazzy: Turner-Jefferson-Duncan-Rondo-Rose
Ezeket úgy első ránézésre írtam, pont emiatt jó hogy csak 3 keeper van, mert mindenhol akár 5 embert is megtarthatna az adott menedzser. Ha akarod Lee-t legyen ez egyéni döntés, de a kér ugrás ebben a formában sok. S mindenki máshogy játszik, de ha csak a felsorolt embereket nézem, s kik maradhatnak, plusz az erős draftosztályt, pláne vétó nálam, hogy Lee-ért Young meg Ariza is átvándorol. Ariza baromi jó kis emberke idén, sok tripla jó százalékkal, meg sok labdalopás amúgy. Mondom még egyszer az hogy kiket cseréltek mindegy, mindkettőtöknek értem a logikáját, te Lee-t szeretnéd neo meg cetlit, de akkor valahogy úgy okoskodjatok, hogy akkor te gyenge embereket adjál ha mindenképp cetliért szeretnél keeper értékű embert.
Mire leírtam annullálták a cserét.
És nem más bizniszét rontva, de pl Slither nyíltan fel is ajánlotta, hogy szívesen megválna egy keeperétől.
Slither írta:Kell vkinek Horford keepernek?
Neked Lee kell, de pl ez is mutatja, hogy a 3 keeper miatt, vannak még bőven jó játékosok jövőre is. Ráadásul számomra tök egyértelmű lenne, hogy ti köttök házasságot, Slither harcol a PO-ért, de van 1 idénre használhatatlan játékosa, aki keeper, neked meg jó magas kell, viszont az idei évet "feladtad", mindkettőtöknek elérhetné a célját, Slither megerősödne, te meg jó magassal gazdagodnál. Ez csak felvetés volt részemről, vegye mindenki apró betűs résznek.