Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.01.28. 13:05:28

Slither írta:Ugyanugy lenne hatarido a vetozasra (csak mondjuk 3-5 napra lenne emelve). Ha addig nem jon eleg veto akkor ugyanugy atmegy a csere. Ha meg eleg beleegyezo szavazat jon, akkor elobb is at lehet engedni a csereket. Igy a viszonylag kiegyensulyozott cserek hamar atmehetnenek, a neccesebbekre van ido atgondolni. Es nem itt a forumon csinalnam, hanem minden tradehez csinalnank yahoon egy topikot es ott menne a diszkurzus, es akkor nem keverednek a hsz-ek. :wink:
Ez már jobban hangzik, főleg a vége. :) Így elsőre ebben benne is lennék.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.01.28. 13:01:58

Gareth Tello írta:
Slither írta:Kicsit tenyleg tul sok a veto, ha a vetozast kotelezo lenne megindokolni, akkor legalabb konnyebben ujra lehetne dolgozni a csereket hogy tobb emebernek is megusse az ingerkuszobet.
Csak mondjuk vannak páran, akik ugyan aktívak, foglalkoznak rendesen a csapatukkal, de a fórumon, illetve ebben a topikban nem annyira vannak jelen. Az meg nem biztos, hogy jó lenne, ha egy trade-nél egy-két ember álláspontjára kellene várni napokat. :? Egyébként én is a vétórendszer átalakítása mellett vagyok, mert ez így tényleg röhejes már néha.
Ugyanugy lenne hatarido a vetozasra (csak mondjuk 3-5 napra lenne emelve). Ha addig nem jon eleg veto akkor ugyanugy atmegy a csere. Ha meg eleg beleegyezo szavazat jon, akkor elobb is at lehet engedni a csereket. Igy a viszonylag kiegyensulyozott cserek hamar atmehetnenek, a neccesebbekre van ido atgondolni. Es nem itt a forumon csinalnam, hanem minden tradehez csinalnank yahoon egy topikot es ott menne a diszkurzus, es akkor nem keverednek a hsz-ek. :wink:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.01.28. 12:35:40

Slither írta:Kicsit tenyleg tul sok a veto, ha a vetozast kotelezo lenne megindokolni, akkor legalabb konnyebben ujra lehetne dolgozni a csereket hogy tobb emebernek is megusse az ingerkuszobet.
Csak mondjuk vannak páran, akik ugyan aktívak, foglalkoznak rendesen a csapatukkal, de a fórumon, illetve ebben a topikban nem annyira vannak jelen. Az meg nem biztos, hogy jó lenne, ha egy trade-nél egy-két ember álláspontjára kellene várni napokat. :? Egyébként én is a vétórendszer átalakítása mellett vagyok, mert ez így tényleg röhejes már néha.

Neo, válaszoltam, MichaaBee, neked is. :D
neobarca
Director del Fútbol

2014.01.28. 09:53:47

varnagykrisztian írta:Remélem hogy nem harapjátok le a fejemet de megkérdezném hogy mi értelme van a vétónak?Ha 2 ember megegyezik a trade-ről miért nem lehet azt elfogadni.
2 éve volt egy nagyon durván egyoldalú csere, ami miatt hatalmas lázadás volt. Így aztán ki lett találva ez a vétó rendszer (jelzem szerintem is jogosan), hogy a jövőben elkerüljük a kirívó eseteket. Sajnos ez mostanra annyira "elfajult", hogy lassan szinte lehetetlen cserélni. Sajnos sokan elfelejtik, hogy teljesen egyenlő csere nincsen (hisz akkor minek cserélni :mrgreen: ) és valamelyik managernek ez fontos, a másiknak meg az. Mindenki magából indul ki és nem tud elfogulatlan lenni. Így szépen lassan ez a vétó rendszer megöli a csere lehetőségének szépségét ami sztem ennek a játéknak az egyik legjobb része lenne...
Javaslom új vétórendszer bevezetését. Slither! Olyan lehetőség nincs, hogy nem csak így rányom az ember hanem indokolnia kell. Vagy érted kicsit bonyolultabb a művelet. Sajnos, beleértve magamat is, ebben a formában könnyen elfog a kísértés, hogy rányomjak arra a gombocskára ha már valami pici dolog szúrja a szememet. Itt Game, Bob és Te kivételeddel senki sem fogja megírni a dolgot. Így viszont nem tartom hitelesnek. Természetesen fordított esetben sem.
Mindenképpen javaslom a vétórendszer módosítását rövid időn belül, lsz lassan itt a deadline és véleményem szerint rengeteg balhé várható az utolsó rohamokban, ahogy aztán tényleg nem mind1 az idő...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.01.28. 09:31:36

neobarca írta: Ez a csere ami most meg lett vétózva, ha jól emlékszem pontosan Slither tanácsa alapján lett összerakva. Mégsem tetszett senkinek.
Nem mondtam hogy mindenkinek tetszeni fog, csak azt hogy nalam neccesen, de atmenne (nem is vetoztam most). :)

Kicsit tenyleg tul sok a veto, ha a vetozast kotelezo lenne megindokolni, akkor legalabb konnyebben ujra lehetne dolgozni a csereket hogy tobb emebernek is megusse az ingerkuszobet.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.01.28. 06:07:27

EuroBarca Auction League, 13. week

Csúnya 3-9-es vereség NBAiley ellen, az utolsó nap elött 3-7-es állásnál már tudtam hogy zacsi lesz de bíztam egy szépítésben mert FG% minimálisan álltam rosszabbul és BLK + 3 PTM-ban is döntetlen volt, ha ezeket hozzuk akár x-re is lehozhattuk volna a párharcot......de nem így lett......nem szégyen kikapni a liga elsőtől. :mrgreen:

Remélem hogy nem harapjátok le a fejemet de megkérdezném hogy mi értelme van a vétónak?Ha 2 ember megegyezik a trade-ről miért nem lehet azt elfogadni.
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.01.27. 23:05:41

Slither féle rendszer kőkemény betartása mellett vagyok, s akkor nem az menne, hogy majd biztos xy vétózik meg yx leírta neki nem tetszik, ráadásul 50% kellene. Lehet állna egy csere 1 hétig, mire mindenki beböfögi, hogy mi a helyzet, de legalább lenne valami,de ehhez tényleg az kellene, hogy akkor nincs pardon vagy így vagy nincs csere.

Thad Young szerintem első 5 körben lévő emberke, ha valaki hosszútávon gondolkozik keeper szintű. Rizikós ha elcserélik, úgyhogy jelen formában egyetértek azzal, hogy nem érdemes megtartani, de idén remek, megkockáztatom Lee nem sokkal jobb mint ő (idén).
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.01.27. 23:00:10

Nyugi Bob, nyugi! Némi idegességet érzek a hangodban. Én abszolúte nyugodtan írok. :lol:
Ez a csere ami most meg lett vétózva, ha jól emlékszem pontosan Slither tanácsa alapján lett összerakva. Mégsem tetszett senkinek.
Leet meg el szeretném cserélni (had ne írjam le 20x-ra is miért), GT meg szeretné a soraiba tudni. Próbálunk közelíteni, ennyi... Előbb utóbb csak lesz olyan amire még David Stern is rábólint. :mrgreen: (tudom, hogy a napokban mondott le még mielőtt kiokosít valaki :mrgreen: )

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2014.01.27. 22:55:47

Szerintem xy nem azért fog vétózni, mert Bob vagy én beírtuk, hogy vétóztunk.

(Viszont jó lenne, ha megjelennének azok az emberek, akik még vétóztak.)
neobarca írta:Ahhoz nekem több kell.
Csak nekem ebből ez jött le:
De most legszívesebben kiraknék mindenkit az FA-ra és öljétek egymást értük. :wink:
Jah és vihető James és CP3-is.
Mostantól sztem meg érdemes résen lenni az FA-n. Lehet gondolok egyet és hirtelen elárasztja sok jó játékos...

Bob_Marley írta: Ez a vádaskodás, meg a dögöljön meg a szomszéd tehene is, nagyon nem kéne, Game is leírt egy ötletet, én mondjuk 2-4 kört cserének erősnek ítélek meg (2 kör ugráshoz 2 jó ember is kellene az egyik oldalról), Young miatt, aki remek szezont fut, s most értékre nagyon jó (ráadásul keeper értékű halkan jegyzem meg), de az engem nem zavarna, az viszont hogy Young átmegy, meg Ariza is, plusz még 2 körben is ugrás előre (ráadásul 1/1ért) na az elég szembetűnő volt.
Jó, ezt a cserét kb. fél perc alatt dobtam össze :mrgreen:

Amúgy nálam egyértelmű, hogy Thad Young nem keeper szintű.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.01.27. 22:47:34

Jön Bob az ellen kampányával
Milyen ellen kampány??? Akkor úgy fejezem ki magam, hogy nem vádaskodsz, valótlant állítasz.

Csak kérdezem, te tudod hányszor vétóztam??? Leírom, ha jól emlékszem kétszer...Slither féle cserében meg most. Megint miről beszélünk???Az hogy leírom én nekem nem tetszene, meg is indokoltam ezt (ezeket hozzáteszem néha várnám, mert csak bedobálsz itt szavakat mögöttes dolog nélkül...).

Én meg ezt unom, hogy állandóan megy a harakiri, megvétózták leírták az emberek mi a bajuk? A cetlik cseréje, akkor újból nem tudok mit használni, miről beszélünk? Jön egy olyan, ami az összes eddigiek közül szerintem a legdurvább volt.

Az hogy kinek mi a fontosabb ezt múltkor leírtam, valakinek draft kevésbé számít valakinek jobban, de könyörgöm ne te mérlegeld már, hogy nekem mi a megfelelőbb. Még azt se mondhatod, hogy sunyiban jönnék én vagy bárki, s nyomogatnám anonymusban a vétó gombot. Game vagy én, Slither minden esetben szól ha neki nem tetszik. Még ötletet is adtak, de semmi nem változik, csak megy a "megsértődés". Akkor ne cseréld el Lee-t ha szerinted ez így neked nem érné meg, vagy ha elcseréled olyat találj ki, ami megfelelő (láthatók az ígények).

Game is leírta, Lee-nél jobb játékost lehet behúzni az első körben, te kapnál erre egy jogot (ráadásul előrejelzésben a legelső választást), plusz idénre jó játékost, de még ezen felül még egy kört....Ha ez szerinted így jó, akkor leírom a hsz végére századszorra, miről beszélünk....
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.01.27. 22:31:16

Bob_Marley írta:Vádaskodni nem ildomos
Én ugyan nem vádaskodom. Akkor vagy én fejezem ki rosszul magam, vagy te nem vagy tisztában a szó jelentésével. ;)
Egyébként meg nem, nem voltam jós. De keress vissza. Tavaly a szezon végefelé (amikor a csere végbement) Evans egy nagy 0 volt Wallhoz képest. És én pl abszolúte nem csinálnám vissza. Sőt. Kifejezetten örülök, hogy GT-hez került, mert ő boldog vele és megbecsüli (ez olyan b*zis volt :mrgreen: )

Én pusztán csak abba fáradtam bele, hogy 100 ajánlatunk se megy át mert valakinek nem fog tetszeni, az leírja itt, a többi meg random vétózik. Tessék, itt van Game ajánlata. Neked nem tetszik. Elküldöm, GT elfogadja, te majd ellenzed, mindenki vétózik és ennyi. Újabb napok/hetek telnek el. Na ebbe kezdek belefáradni... Más ligákban miért megy ez mint a karikacsapás? (pedig ott is vannak nagy szakértők, még lehet nagyobbak is mint bármelyikünk)

Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.01.27. 22:19:36

Vádaskodni nem ildomos. Semmiféle ellenkampányról nincsen szó, úgy gondolom leírtam normálisan, érvekkel, hogy miért vétóztam a cserénél. Az hogy utána felvettem egy lehetőséget, annak a bizonyítása akart lenni, hogy GT egy cserében még az a hetedik körösét is elveszti, ami nagyon erősnek ítéltem miközben hasraütésre én jobbat tudtam volna, de nem s ez a lényeg, hogy én jobbat tudnék vagy más. Mondom engem aztán hidegen hagy, hogy ti egyeztek meg, vagy Game-GT vagy Kis Jóska, én azt láttam két környi számomra jogtalan körugrás is volt, ezt leírtam miért gondolom így. És GT érvei nem "hatottak" meg, a jó magasat akarok, mert rendben ez a gondolata, de miért ad ezért jó játékost, meg baromi értékes cetliket. Keeper lehetőségeket is felvázoltam, s a Slither dolgot is azért írtam le, hogy pluszban érveljek amellett, hogy rengeteg lehetőség van, s irreális 2 jó játékos mellé 2 jó cetlit is adni.

Ezt meg a zsák szotyiért dolgot felejtsük már el, mi volt akkor??? Akkor is kaptál egy kört, ráadásul JO-Evans jobb volt, akkori értékben az egy teljesen jogos csere volt. Vagy gondolom te előre tudtad, hogy Evans a Pelicanshoz megy, és kevesebbet fog játszani.....Senki nem kötelezett arra, hogy cseréld el Wallt, akkor értékre az volt egy normális csere. Olyan még soha nem volt a világtörténelemben, hogy utólag valaki okosabb....Csak mondom nekem idén (nem tavaly, meg előtte, mert akkor mindent belelehetne magyarázni) legalább két olyan cserém volt, amit ha lehetne rég visszacsinálnék.

Ez a vádaskodás, meg a dögöljön meg a szomszéd tehene is, nagyon nem kéne, Game is leírt egy ötletet, én mondjuk 2-4 kört cserének erősnek ítélek meg (2 kör ugráshoz 2 jó ember is kellene az egyik oldalról), Young miatt, aki remek szezont fut, s most értékre nagyon jó (ráadásul keeper értékű halkan jegyzem meg), de az engem nem zavarna, az viszont hogy Young átmegy, meg Ariza is, plusz még 2 körben is ugrás előre (ráadásul 1/1ért) na az elég szembetűnő volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2014.01.27. 22:31:29-kor.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.01.27. 21:46:16

Game90 írta:Neo, azért nem kell besértődni.
Ahhoz nekem több kell. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Egyszerűen csak belefáradtam, hogy 21314214224212 variációt agyaltam már ki és vagy GT-nek nem jó, vagy nektek... És akkor még jön itt Bob az ellenkampányaival, hogy miért nem ezzel meg azzal egyezik meg.
Tiszta Wall trade deja vu érzésem van. Akkor is egy zsák szotyiért voltam kénytelen odaadni GT-nek egy húzó emberemet az állandó okoskodás és vétó miatt. Idén valahogy nincs kedvem elkótyavetyélni a nehezen megszerzett és számomra értékes Leet... Szal tovább próbálkozom. Hátha. De már k**vára unom. :lol:

Bob! Te meg hiába küldöd ugyan azokat az ajánlatokat 1121210x is, megírtam. Vagy picket szeretnék, vagy oldjuk meg úgy a Howardos trade-et, hogy a mélyen tisztelt vétó bíróságnak is megfeleljen... :wink:

PCsabi
aka Game90

2014.01.27. 21:35:32

Neo, azért nem kell besértődni.

Amúgy gondolom, hogy mi a terved az 1. körös draftjoggal, de ezt most nem fogom mindenki előtt elárulni :) :D

Ötlet: Lee, 4. kör for Thad Young, 2. kör?
neobarca
Director del Fútbol

2014.01.27. 21:13:53

Nah látom megint meg lett vétózva. Pedig már egész sokáig kitartott. Az ellen kampány elérte a célját. Nem tudom miért baj itt 1-2 embernek, az, hogy próbálunk GT-vel cserélni. Egyébként én Game és Slither tanácsára 4db ajánlatot küldtem. volt bene 2db 1-1 emberes csere.
GT ezt találta a számára legmegfelelőbbnek. Mind1 akkor tovább próbálkozunk. Csak az a baj, hogy 1-2 hangadó mindig lesz aki majd hujjog és ha már valaki mozgolódik, akkor viszi a többit is.
Erre jó példa a mostani is. 2 napot nem zavart senkit aztán megjelent az első "vészmadár" és egyből vétó...
Lee egyébként egy megbízható magas. Keveset sérült és kb 0 konkurenciája a Warriorsban. Lehet nem 18 éves, de még jó pár év benne van és én nem hiszem, hogy 5 évig nyomni fogjuk az egészet. Én is csakis kizárólag azért akarom cserélni, mert teljesen át akarom alakítani a csapatomat. De most legszívesebben kiraknék mindenkit az FA-ra és öljétek egymást értük. :wink:
Jah és vihető James és CP3-is. Sz**ok én már rá... :wink:
Mostantól sztem meg érdemes résen lenni az FA-n. Lehet gondolok egyet és hirtelen elárasztja sok jó játékos...

kamaj
Capitá del Barça

2014.01.27. 19:56:30

Ha valaki szeretné megszerezni Gordont vagy Parkert nálam cserélhetőek lettek, így várom az ajánlatokat. Keepert vagy picket várok, de mindenki gondolja át, hogy tényleg átmenne-e a csere, mert túl sok olyan ajánlatot kapok, ami már ránézésre se menne át, meg hát én se fogadnám el. :D Komoly ajánlatokat várok.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.01.27. 18:35:34

Nyilván átgondoltad, különben nem fogadtad volna el, az hogy te Lee-t akarod megtartani szíved joga, s ehhez senkinek semmi köze. Részemről is nem azért vétóztam erre, mert xy ide megy a másik játékos meg emide, hanem a kör ugrás mérhetetlenül sok. Megvétózott a társaság 2 köztetek lévő cserét, s szerintem a legdurvábbat meg átengedik. :D

Csak számolgatva:
Michaa: Bosh-Jennings-Gasol-Smith Beal-Ellis
Game: Lillard-Love-Harden-Batum-Vucevic
Bob: Howard-Griffin-Melo-MCW-Burke-Ibaka-Thompson
Cumbee: Curry-Cousins-Irving-Davis-Bledsoe-Oladipo
neo: CP+-James-Lee-Lowry-Anderson-Kemba
Slither: Drummond-Horford-Aldridge-Noah-Lawson
fcbarca0827: George-Monroe-Pekovic-Westbrook-Rubio
kanty: Wade-Deron Williams-DeRozan-Gay-Dragic
kamaj_Parker-Conley-Gasol-Parsons-Durant
meslija: Teague-Randoplh-Nowitzki-Millsap
Eazzy: Turner-Jefferson-Duncan-Rondo-Rose

Ezeket úgy első ránézésre írtam, pont emiatt jó hogy csak 3 keeper van, mert mindenhol akár 5 embert is megtarthatna az adott menedzser. Ha akarod Lee-t legyen ez egyéni döntés, de a kér ugrás ebben a formában sok. S mindenki máshogy játszik, de ha csak a felsorolt embereket nézem, s kik maradhatnak, plusz az erős draftosztályt, pláne vétó nálam, hogy Lee-ért Young meg Ariza is átvándorol. Ariza baromi jó kis emberke idén, sok tripla jó százalékkal, meg sok labdalopás amúgy. Mondom még egyszer az hogy kiket cseréltek mindegy, mindkettőtöknek értem a logikáját, te Lee-t szeretnéd neo meg cetlit, de akkor valahogy úgy okoskodjatok, hogy akkor te gyenge embereket adjál ha mindenképp cetliért szeretnél keeper értékű embert.

Mire leírtam annullálták a cserét.

És nem más bizniszét rontva, de pl Slither nyíltan fel is ajánlotta, hogy szívesen megválna egy keeperétől.
Slither írta:Kell vkinek Horford keepernek?
Neked Lee kell, de pl ez is mutatja, hogy a 3 keeper miatt, vannak még bőven jó játékosok jövőre is. Ráadásul számomra tök egyértelmű lenne, hogy ti köttök házasságot, Slither harcol a PO-ért, de van 1 idénre használhatatlan játékosa, aki keeper, neked meg jó magas kell, viszont az idei évet "feladtad", mindkettőtöknek elérhetné a célját, Slither megerősödne, te meg jó magassal gazdagodnál. Ez csak felvetés volt részemről, vegye mindenki apró betűs résznek.
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.01.27. 15:13:41

Game90 írta:GT:
1. Neked miért éri meg bebukni egy potenciális 1/1-es draftjogot? Ha egy Love-ról lenne szó, akkor azt mondom, hogy ok, de egy 30 éves Lee-ről beszélünk. És azzal a pick-kel be tudnál húzni egy Irving-et vagy egy Cousins-t (ha úgy alakulnak a dolgok).
2. Miért kell Sullinger?

(És el akarom rontani a játékotokat, ezért vétóztam.)
1. Nyilván nem szívesen adom oda az első körös cetlimet, de mégiscsak egy keeper játékosról van szó... Végre lenne egy minőségi magasom. Persze csinálhatom azt is, hogy keepelem Haywardot és Holiday-t Wall mellett, aztán reménykedek egy minél jobb draftban, de ez nem biztos, hogy jó ötlet. (DMC-ék meg úgyis keepelve lesznek, legfeljebb nem Cumbee-nál.)
2. Nincs kifejezetten nagy szükségem rá, összehoztunk pár trade-lehetőséget neóval, erre esett végül a választás, persze nem Sully miatt. :D (Haywardot biztonság kedvéért azért megtartanám, ő ezért nem lett belevonva a cserébe.)

Auction League: grat a győzelemhez, Cumbee, nagy csata volt.
FGM: 269-265
FTM: 133-130
AST: 165-168
Mindhárom százalékos kategóriában kikaptam, ez azért sokatmondó. :oops:

Jöhet Slither, vereségre számítok, de azért jó lenne elcsípni pár kategóriát.
kanty
Llegenda del Barça

2014.01.27. 14:53:33

Cumbee!

Majd kérlek nézz rá az ajánlataidra.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2014.01.27. 02:31:20

GT:
1. Neked miért éri meg bebukni egy potenciális 1/1-es draftjogot? Ha egy Love-ról lenne szó, akkor azt mondom, hogy ok, de egy 30 éves Lee-ről beszélünk. És azzal a pick-kel be tudnál húzni egy Irving-et vagy egy Cousins-t (ha úgy alakulnak a dolgok).
2. Miért kell Sullinger?

(És el akarom rontani a játékotokat, ezért vétóztam.)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.01.26. 09:13:24

Én erre aztán tényleg vétóztam. Továbbra is a pickek ilyesfajta cseréje miatt. Ráadásul most kétszer kör ugrás van.
Game90 írta:Tényleg nem akarom elrontani senkinek sem a játékát, de továbbra sem értem, hogy:
1. Lee mellé minek kell még 2 játékost bedobni (GT-nek teljesen mindegy, hogy Sullinger dupla-duplás játékos, semmit sem ér vele ebben a szezonban).
2. miért kell 3 pickcsere.

Lee, 2/3. kör for Hayward (GT állítólag nem akarja keepelni), 1. kör. Vagy mittudomén.
Ugyanezt gondolom. Félreértés ne essék szintén senki játékát nem akarja az ember elrontani. Teljesen alaptalan, hogy neo megszerezzen egy potenciális 1/1 jogot, ráadásul még egy későbbi kör ugrást is kap, miközben jó játékosok cserélnek gazdát.

Ez nálam az eddigi legsimább vétó.
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2014.01.25. 11:13:58

Nálam mindenki cserélhető, bármilyen ajánlatot meghallgatok és valószínűleg rá is bólintok ha nem irreális. Szétesik a csapatom, legszívesebben visszaadnám a csapatot, de nincs kinek.

Szerk: A délelőtti letörtségem már lankadt, így hát bocsi Slither elutasítottam az ajánlatod, nagyon sokat veszítek lepattanókban, a többiben meg nem javulok annyit hogy kompenzálja.

Cumbee, a te ajánlatodra majdnem habozás nélkül rányomtam az acceptet, de még várok a döntéssel, lehet küldök egy ellenajánlatot.
Cumbee
Entrenador del Barça

2014.01.25. 02:07:42

Nekem van pár játékosom kint trading blockon. Nézétek már meg légyszi, hogy kiket tudnék elcserélni és kiket kaphatnék értük.

Azért ne hülyéskedjünk már gyerekek... Ez tényleg kezd paródiába átmenni már.
neobarca
Director del Fútbol

2014.01.24. 19:24:01

Köszi Game és Slither. Rendben, megpróbáljuk ezek alapján átfaragni a cserét. 8)

Viszont lenne egy kérdésem. Bobbal a cserénk sem ment át ugyebár. Megnéznétek légy szíves, hogy hogyan menne át a dolog?

Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.01.24. 19:00:44

3 pick csere 1 keeperért sztem is sok, mondjuk úgy már talán beleférne nálam hogy Lee megy vmi gyenge játékosért és a pickekért (bár még akkor is elég necces mert GT 1. körösével simán lehet jobbat húzni mint Lee). Ha azt a 3-3 játékost mindenképpen cserélni akarjátok (ez csak Neo-nak lehet fontos mert GT-nek tök mindegy kik vannak nála a keeperjein kívül), akkor egy pick csere bőven elég kéne hogy legyen, esetleg még egy késői pick-flip belefér ráadásként.
Válasz küldése