barlacy írta:Nyertünk.Nem volt kétséges, hogy győzni fogunk.Azonban amíg eljutottunk a hátradőlés lehetőségéig, sok volt a bosszankodás, a mérgelődés.Ennyi rossz beadást, (Alves)elprédált labdát(Sanchez),pontatlan passzt régen láttunk!Alves továbbra sem ér vissza ( nem is akar?), (Hol van a jobbszélső?? is!!)ezért ki kell húzódni a belső védőnknek, középen meg!!!ott az üres ember...!! Így estünk ki a City ellen, kaptuk a gólokat a Bayerntől, és sorolni lehetne!!
A bal szélen Pedro mindig visszajön!!( ha jobb oldalon játszik akkor is!!)
Busi nagyon jól szűr szerez labdát, sajnos Xavi lassult,néha olyan érzésem van, hogy nemcsak a futósebessége kopott...Ini nagyon hiányzott.Mash jól megfelelt, tetszett végre Alba is.Pique tetszett.
Messi? Egyedül van,nincs társa és kedvetlennek látom.Korábban arra játszottunk, hogy Ő megrúgja a szükséges gólokat,az egész csapat neki alárendelve aládolgozva játszott.Ez az ő kivételességének a következménye,és eredményes is volt.Ez persze érthető ha a kapu előtti bénázást látjuk,(Alexis) a sokat formán kívüli Fabre, vagy a sérülten játszatott és visszasérült Pedro munkáját nézzük.D.Alves nagyon jól cselez, passzol, de a kapu előtt elfogy a tudomány, és jönnek -azok a beadások...ami után nem jön vissza, szabálytalankodik, és...
Nem mehetünk el szerintem az edző mellett sem. Nekem nem meggyőző amit csinál! Szinte szétesik a csapat!!Nem látom az örömet, a játékot.A rotálással elérte, hogy nincs stabil kezdő 11-ünk.És az egész csapat zilált,teljesít de mint egy robot úgy fociznak!
Nem tudom mi lesz a vége!?--Beszélik, hogy Messi megy a PSG-be?..Ennek oka van!!
1. Konkrétan az idei szezon legjobb játékát hoztuk, erre arról beszélsz, hogy szétesik a csapat... Ilyen gyors labdajáratást és dominanciát nagyon rég nem láttam a csapattól. Ha csak a tiszta ziccereket berúgjuk, akkor 10 lett volna közte. Úgyhogy ajánlom figyelmedbe, hogy jobban figyeld a meccseinket, mert ezt a véleményt nem tudom, hogyan sikerült összehoznod?
2. City ellen mikor estünk ki? Úgy látszik lemaradtam vmiről...
3. Elmondod, hogy Xavi lelassult (ami igaz is) egy olyan meccs után, ahol félelmetesen gyorsan járattuk a labdát...
4. Messi egyedül van? A Fabregas-Xavi-Iniesta 3-as, szélen Alvessel és Albával, elől Neymarral és a nagy formában lévő Pedroval és Alexisszel.... Nincsenek egyáltalán társai...
5. Azt megint nem értem, hogy Fabregas miért is van sokat formán kívül? Az egész szezonban bombaformában játszik, veszélyes a kapura és rengeteg gólpasszt ad. Idei évben a legjobb kp-nk és a csapat egyik legjobb embere...
6. Milyen Pedro munkája? Az utóbbi időben rendre lövi a gólokat és sokat védekezik, amit Te is írsz. A mondandódat úgy folytattad, hogy Tata állandóan rotál, és most is lecserélte, amikor sérültnek érezte magát. Nem tudom milyen sérült játékáról beszélsz, mikor Tata sosem kockáztat senkit sérülés esetén?
7. Messi PSG? Nem tudom, hogy ilyeneket honnan veszel, de ezek szerint azt meg nem olvastad, hogy Messi papa kijelentette, hogy a fia nem fog távozni, emellett Messi tett egy olyan nyilatkozatot, amiben kifejtette, hogy itt akar visszavonulni.
Majdnem sikerült egy értelmes hozzászólást összehozni.