Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is most olvastam. Megnézném a Newcastle kispadján... (Egyébként Pardew-val sincs különösebb bajom, csak zavar h pl meccsen belül nem tud változtatni ha vesztésre állunk...)bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... re-2313047
Laudrupot menesztették a Swansea éléről!
Nem igazán értek egyet a döntéssel. Persze nagyon rossz mérleg az, h utóbbi 10 meccsből csak egyet nyertek meg, de szerintem hosszútávon azért nem lett volna rossz.
Szerintem a Puma első dolga az lesz, hogy egy normális kabátot csináljon Wenger-nek.Gareth Tello írta: Wenger meg szenvedett kicsit a kabátjával.
KATT
Én viszont hosszú hetek, hónapok óta minden meccsét láttam. "Valóban ilyen jó, meg olyan jó".corol írta:A Chelsea rúghatott volna simán 6-7 gólt is, ha csak a kapufák és a kontrák bemennek, nekem a City nagy csalódás volt, otthon ennyire szétesően játszani. Mondjuk korábbi meccseit nem láttam, csak olvastam hogy ilyen jó, meg olyan jó - háááát.......
Szokásos Mourinho forgatókönyv: 1 gól, majd az ellenfél megfojtása taktikailag.BarcafanTomee írta:Milyen a meccs?
Csak az eredményt tudom. De nem birom nézni.
Remélem azért fordit a City
Énis azon a véleményen vagyok, hogy ez a meccs után essenek szét
Már egy jó ideje játszik bal oldalon is a spanyol..bence-barca írta:Én inkább azon lepődtem meg, Azpi bhv?Gareth Tello írta:TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany (c), Nastasic, Kolarov, Navas, Demichelis, Toure, Silva, Dzeko, Negredo.
Team v Man City: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; David Luiz, Matic; Ramires, Willian, Hazard; Eto'o.
Demichelis vékápé?![]()
Én inkább azon lepődtem meg, Azpi bhv?Gareth Tello írta:TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany (c), Nastasic, Kolarov, Navas, Demichelis, Toure, Silva, Dzeko, Negredo.
Team v Man City: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; David Luiz, Matic; Ramires, Willian, Hazard; Eto'o.
Demichelis vékápé?![]()
Szeritnem valószínűbb hogy Kolarov lesz valahogy középpályán nem?Gareth Tello írta:TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany (c), Nastasic, Kolarov, Navas, Demichelis, Toure, Silva, Dzeko, Negredo.
Demichelis vékápé?![]()
Remélem, jó meccs lesz...
Majdnem összejött.bence-barca írta:Fejeljük meg egy holnapi OM vereséggel és tökéletes hétvégét tudhatunk magunk mögött.
Cazorla gólpassza nem volt rossz.Game90 írta:Ox dupla![]()
Szerintem most fogok életemben először a Citynek drukkolni.Game90 írta:Holnap ManCity - Chelsea döntetlen és tökéletes ez a forduló.
Fejeljük meg egy holnapi OM vereséggel és tökéletes hétvégét tudhatunk magunk mögött.Gareth Tello írta: Jó nap ez a mai, az a lényeg. Spurs-döntetlen és Barça-vereség...
Sorry...Piquenbauer írta:Köszi a bő elemzést, akkor húzom is őket.
Azért kíváncsi lennék, hogy az ágyúsok mit csinálnak edzésen, kamiont húznak?ab1daL írta:Most mondjam azt, hogy meglepő?!
Kim Källström az első arsenalos edzésén sérülést szenvedett – írja az Aftonbladet svéd újság, amely az „ágyúsok" sajtófőnökétől tudta meg az információt.
A 31 éves svéd középpályás hátsérülést szenvedett a londoniak mai edzésén. Egyelőre nem lehet tudni, hogy mennyit hagy ki a játékos, de az biztos, hogy az Arsenal holnapi, Crystal Palace elleni mérkőzésén nem lép pályára.