2014.02.03. 23:42:16
Zisgerből gyűlölöm mindazt amit Mou képvisel,de védekzésben még mindíg ő a király...Bárkit megfolyt a taktikájával...Beparkoltatja a buszt,azt amint a labda náluk sprint előre,keresztbe futva,de max 4 jétékossal a többi hátul marad buszt parkolni...És elől ha megoldja a 4 játékos akkor jó hanem hát nem...Szökőévente meg tévejegjen fel egy védő is,de az mindenképp fejezze be lövéssel ne lehessen leindítani őket...Ennyi...Borzalmas,sokszor nézhetetlen,de nem nagyon lehet vele mit kezdeni...Az európai szuperkupa döntőn a Bayern is majdnem benyalta,kb ugyan ezt a filozófiát be is nyalták münchenben a bl döntőn...Mi is rendre benyaltuk...Nem nagyon van ellenszer...Az ellenfélnek akármekkora penge is,max 4-5helyzete lesz,az is szorongatott szituból,ha azokból nem megy be,akkor vége...Akkor van esély,ha korán bekapnak egyet,és ki kell jönniük akkor üthető ez a taktika...Vagy játszunk úgy mint az 5-0ás Barca -Real meccsen...Csakhát kb az a valaha volt legjobb csapat legjobb meccse volt...
Amúgy ezen a meccsen egész jól játszott a Chelsea,egész nézhető is volt,de ez elsősorban nem az ő érdemük,egész egyszerűen a city védelme vicc volt...Eddig is zavarba lehetett őket hozni,de azzal hogy Fernandinho kiesett és DeMichelis játszott a helyén kényszerből,egész egyszerűen pocsékok voltak,szétestek hátul...De ellenünk miért érzem hogy nem így lesz...A mai citynek Messi egymaga rúgott volna egy 3mas,formán kívül is...Akkora területek alakultak ki,ha mi ilyen tisztán vihetnénk 2 meccsen kb 10et kapna a city...De persze nem így lesz,meg ugye mi elfelejtettünk kontrázni,meg visszaállni se tudunk, illetve inkább ne ezzel a védelemmel, innentől nem leszenk ekkora területek...
Amúgy kiváló a city kerete,de vicc hogy nincs egy félig értelmes ember Fernandinho helyett...Bár Pellegrini azt se magyarázza meg nekem,hogy Tourét miért nem húzta vissza eredeti posztjára védekezni,hamár nincs ott embere,ő meg top3 azon a poszton...Mert Touré újabban rohadtul nem vkp,ma sem az volt...Elől értem én hogy Touré vágja a gólokat,de előrébb lett volna ki beálljon ott meg egy lassú körülményes védőnek is vicc DeMichelist állít be...És rendbe van ezt így elképzelte jó lesz,de mikro látta hogy rendre az argentín miatt van baj,akkor nem ártott volna egy csere...Azért sztem Pelle is benne volt ebbe a vereségbe...De ettől függetlenül a city hosszú távon több meccset fog tudni hozni,a Mou féle antitaktika csak rangadókon működik,kisebb meccseken ahol ők kell hogy kezdményezzenek bukni fognak pontokat...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!