2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szeritnem valószínűbb hogy Kolarov lesz valahogy középpályán nem?Gareth Tello írta:TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany (c), Nastasic, Kolarov, Navas, Demichelis, Toure, Silva, Dzeko, Negredo.
Team v Man City: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; David Luiz, Matic; Ramires, Willian, Hazard; Eto'o.
Demichelis vékápé?![]()
Remélem, jó meccs lesz...
Majdnem összejött.bence-barca írta:Fejeljük meg egy holnapi OM vereséggel és tökéletes hétvégét tudhatunk magunk mögött.
Cazorla gólpassza nem volt rossz.Game90 írta:Ox dupla![]()
Szerintem most fogok életemben először a Citynek drukkolni.Game90 írta:Holnap ManCity - Chelsea döntetlen és tökéletes ez a forduló.
Fejeljük meg egy holnapi OM vereséggel és tökéletes hétvégét tudhatunk magunk mögött.Gareth Tello írta: Jó nap ez a mai, az a lényeg. Spurs-döntetlen és Barça-vereség...
Sorry...Piquenbauer írta:Köszi a bő elemzést, akkor húzom is őket.
Azért kíváncsi lennék, hogy az ágyúsok mit csinálnak edzésen, kamiont húznak?ab1daL írta:Most mondjam azt, hogy meglepő?!
Kim Källström az első arsenalos edzésén sérülést szenvedett – írja az Aftonbladet svéd újság, amely az „ágyúsok" sajtófőnökétől tudta meg az információt.
A 31 éves svéd középpályás hátsérülést szenvedett a londoniak mai edzésén. Egyelőre nem lehet tudni, hogy mennyit hagy ki a játékos, de az biztos, hogy az Arsenal holnapi, Crystal Palace elleni mérkőzésén nem lép pályára.
Hát sajna nagyon le lettünk alázva. A legfájóbb az egészben, hogy a játékosaink az utolsó negyed órában rátettek erre egy lapáttal arra is, hogy csak sétáltak. Legalább szakad volna meg, és kaptak volna ki úgy... Egyébként Pardewt sem értettem, minek hozta le Samyt a félidőben, egyedül ő volt értékelhető...Gareth Tello írta:
szerk.: Holtby kezd a Soton ellen, a Newcastle-t meg éppen alázza a Szunderland.
Köszi a bő elemzést, akkor húzom is őket. Meg a bókot is az írásra:DGareth Tello írta:- a Hull utóbbi négy bajnokiján kikapottPiquenbauer írta:GT szerinted ütni fogjátok a Hullt? (Kéne böknöm majd mixet, emiatt kérdem)
- a Hull utóbbi négy bajnokiján összesen nulla gólt szerzett
- Vertonghen, Paulinho és Sandro visszatérhet
- a City elleni zakó után kettőzött erővel fogunk küzdeni
- idegenben jók vagyunk idén
Szóval szerintem nyerünk.![]()
Egyébként jó kis írás lett.
- a Hull utóbbi négy bajnokiján kikapottPiquenbauer írta:GT szerinted ütni fogjátok a Hullt? (Kéne böknöm majd mixet, emiatt kérdem)
Örülhetsz, kölcsönvettétek őt:DGame90 írta:Most komolyan...
Kim Källström?
De, mindkettő kéne. Sőt, vigyék még el Moratát is!bence-barca írta:Vucinic szerintem rosszabb igazolás lenne.
De mondjuk úgy egyik sem kéne oda.
Vucinic szerintem rosszabb igazolás lenne.Game90 írta:Most komolyan...
Kim Källström?
Most fognak "vékonynak találtatni", innentől a Cityvel csak a Chelsea fog (vagy ők sem)lépést tartani. Év elején látszódott, hogy vékony a kispad, eddig jól ellensúlyozták, de tavaszra, az igazán döntő meccsekre ez vissza fog ütni.messideco írta:Ramsey 6 hétre esik ki
Wenger szerint középpályásokra van szükség, a legújabb pletykák szerint Kallström (mondjuk ha négy éve vette volna...) és Tello került képbe.
Annyira azért nem bonyolult, a labához épp csak hozzáér Rose, az iránya gyakorlatilag semmit nem változik, ellenben az ellenfél borul, másodpercek alatt kell dönteni, távol volt, a partjelző is emeli a zászlót... Nem jó döntés, de ez korántsem volt egy könnyű szituáció.Barcaman14 írta:Ez egy színtiszta szerelés volt szerintem. El nem tudom képzelni mi játszódott le a bíró fejében, amikor ezért büntetőt fújt és még egy pirosat is kiosztott.
Hát nem tudom, pont akkor kezdtünk feljönni. Az első 30 percünk pocsék volt, de aztán fokozatosan javultunk. Az ominózus eset előtt pár perccel villant be, hogy bizony érik már egy Spurs-gól...bence-barca írta:Pazar szerelés, pechjére a bíró távolabb is ill. rossz szögből láthatta az esetet.
Kérdés mi lett volna, ha itt nincs a piros+tizi... bár sztem City mindenképp behúzta volna, ha nem is ötöt gurítva.