2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
igen igen a cris jo jatekos. már ha a leverkusen vedojerol van szo. szinte mindég benne a bundesliga fordulonkénti 11-be. bár ha jol tudom "öreg". 29 köruli. de nem biztos...Mr. Master írta:Barzagli és Cris is érdekel minket. Úgy tűnik, mégis csak erősüdünk a nyáron?
ezt hol olvastad ???Mr. Master írta:Állítólag a szakvezetés most egy új játékost szemelt ki Larsson pótlására, nevezetesen: Farfan a PSV-ből.
Felmerül a kérdés: Miért nem inkább Saviola jön vissza?
A válasz igen egyszerű, erről is szól a következő cikk: Ő lehet a kulcs DAniel Alves szerződtetésében!
Mi az hogy "lesüllyedünk" a biélbao szintjére hallod példát lehetne róluk venni hog így ilyen módon még egyszer sem estek ki a la ligából és ezt tisztelni kell nem lenézni mér jobb amit itt nálunk magyarországon csinálnak idehozzák az utolsó román meg szerb fost is csak nehogy egy magyar tehetség jáccondoki írta:Ha sok spanyol játékost igazolunk,akkor a Bilbao szintjére sülyedünk le.
Reina,és Del Horno tényleg jó,de a Ramos szerintem nem, a Fabregas meg még nem.
Hát szerintem Ramos nagyon jó védő,csak rosz csapatot választott.én szívesen láttma volna itt a Barcában!nagoyn nagy játékos lesz belőlledoki írta:Ha sok spanyol játékost igazolunk,akkor a Bilbao szintjére sülyedünk le.
Reina,és Del Horno tényleg jó,de a Ramos szerintem nem, a Fabregas meg még nem.
Ha viszont jön Reina és Valdes a padra kerül akkor sztem Valdes nem fogja kibírni h ne szólogasson be és ezáltal megrontaná a csapategységet!Tincho írta:Nem hinném, ha jönne Reina, akkor Valdés mögött padozna, mert Reina szerintem jobb, mint Valdés!Rajminho írta:Szerintem nem kell ide nagy nevű kapusok mint pl.: Robinson, Reina mert a padot egyikük sem viselné el sztem
Nem hinném, ha jönne Reina, akkor Valdés mögött padozna, mert Reina szerintem jobb, mint Valdés!Rajminho írta:Szerintem nem kell ide nagy nevű kapusok mint pl.: Robinson, Reina mert a padot egyikük sem viselné el sztem