Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
visca el barca
Presidente del Barça

2006.03.02. 10:11:45

Mr. Master írta:Barzagli és Cris is érdekel minket. Úgy tűnik, mégis csak erősüdünk a nyáron?
igen igen a cris jo jatekos. már ha a leverkusen vedojerol van szo. szinte mindég benne a bundesliga fordulonkénti 11-be. bár ha jol tudom "öreg". 29 köruli. de nem biztos...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.03.01. 21:18:08

az összes, amit írtam, a goal.com-ról való :wink:
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2006.03.01. 21:03:12

Mr. Master írta:Állítólag a szakvezetés most egy új játékost szemelt ki Larsson pótlására, nevezetesen: Farfan a PSV-ből.
Felmerül a kérdés: Miért nem inkább Saviola jön vissza?
A válasz igen egyszerű, erről is szól a következő cikk: Ő lehet a kulcs DAniel Alves szerződtetésében!
ezt hol olvastad ???
amugy en imadom azt a tagot... hihetetlen kepesegekkel ellatot ember...
Tiziano Crudeli fan :!:
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.03.01. 19:56:38

Barzagli és Cris is érdekel minket. Úgy tűnik, mégis csak erősüdünk a nyáron?

Mr. Master
Director del Fútbol

2006.03.01. 19:54:04

Következő:
A Barca látókörében van Christian Chivu-n kívül még a másik római játékos: Mancini is.
Ő sem lenne egy rossz vétel..

Mr. Master
Director del Fútbol

2006.03.01. 19:50:56

Állítólag a szakvezetés most egy új játékost szemelt ki Larsson pótlására, nevezetesen: Farfan a PSV-ből.
Felmerül a kérdés: Miért nem inkább Saviola jön vissza?
A válasz igen egyszerű, erről is szól a következő cikk: Ő lehet a kulcs DAniel Alves szerződtetésében!

Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.03.01. 19:06:17

Ez a Bilbaos léc idén nagyon rezeg, lehet megszakad a sorozatuk...
Amúgy meg nem veszitek észre? Meg kell találni az egyensúlyt a hazai és a külföldi játékosok között. Nem lehetne a Barça akkora csapat, ha csak spanyolok/katalánok alkotnák a keretet... Szép dolog a baszkoké, de mire mennek vele? Biztos büszkék rá, csak hát ez a szép, csak sz**t sem ér kategória... Kellenek az idegenlégiósok is, igaz, nem szabad túlzásba vinni.

Meg eleve, kevésbé lehet válogatni a spanyol piacon egész Európa játékospiacával szemben... Lehet, hogy azért nem hoznak fel például a B csapatból senkit, mert nincs azon a szinten. Egy-egy közép, kiscsapat szintjét megütik, de a Barçánál magasra tették a mércét, az játsszon csak, aki képességei alapján valóban megérdemli. És azt sem lehet mondani, hogy "Ménemhoznakfelmávalakit a B-ből", mert tessék megnézni az utóbbi 4-5 évben hány játékos került fel a nagyokhoz - nem sorolom, sok...

Más: Aki + eladná Eto'ot, az kérem gondolja át mégegyszer... Meg ezek a csapatfelírások, igazolások, néha nem tudom sírjak, vagy nevessek mikor meglátom a neveket (Nem bántásból). Nem vagyunk mi olyan csapat, hogy minden jött-ment Jo(bb) játékost megvegyünk, akivel szóba hoz minket a sajtó...
totobike
Jugador del Barça

2006.03.01. 18:45:55

doki írta:Ha sok spanyol játékost igazolunk,akkor a Bilbao szintjére sülyedünk le.
Reina,és Del Horno tényleg jó,de a Ramos szerintem nem, a Fabregas meg még nem.
Mi az hogy "lesüllyedünk" a biélbao szintjére hallod példát lehetne róluk venni hog így ilyen módon még egyszer sem estek ki a la ligából és ezt tisztelni kell nem lenézni mér jobb amit itt nálunk magyarországon csinálnak idehozzák az utolsó román meg szerb fost is csak nehogy egy magyar tehetség jáccon
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.03.01. 17:29:48

doki írta:Ha sok spanyol játékost igazolunk,akkor a Bilbao szintjére sülyedünk le.
Hát szerintem Ramos nagyon jó védő,csak rosz csapatot választott.én szívesen láttma volna itt a Barcában!nagoyn nagy játékos lesz belőlle :roll:
igeorgy
Jugador del Barça

2006.03.01. 17:14:01

van Bommel írta: A vezetőség pénzügyile okos lenne: Eto'o megy a ruszkihoz,

nanemárna
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2006.03.01. 16:55:29

Az eu-s téma miatt ne aggódjatok. Nyorn akár mind a 3 légiósunk megkaphatja a papírokat. Sztem meg is fogják kapni. Ezzel valszeg gond nem lesz.
van Bommel
Capitá del Barça

2006.03.01. 16:11:32

Hogy festene jövőre? Valdes-Daniel Alves,Puyol,Marquez,Chivu-Edmilson,Xavi,Deco-Messi,Eto'o,Ronaldinho mellett egy Jorquera,Belletti,Oleguer,A.Ferdinand,Gio-Motta,van Bommel,Iniesta-Giuly,Maxi,Ezquerro keret? És akkor még csak reménykedem, hogy régi kedvencem, Saviola visszatér. Egyébként Chivu nem EU-n kívüli? Mert ez több mint gyanús. Hoznák őt, nyilván nem a kispadra. De akkor kell egy hely. Ronaldinho érinthetetlen,Marquezzel most akarnak hosszabítani. Kizárásos alapon marad Eto'o. A vezetőség pénzügyile okos lenne: Eto'o megy a ruszkihoz,kap a Barca 60M Eurot. Megveszik Henry-t 42M-ért és a 18M-t odaadják Chivuért. Nem tartom elképzelhetetlennek, de csak akkor ha Chivu Eu-n kívüli(márpedig sztm az). Én azt mondom nem kell Henry, abból a pénzből hozzanak 2 szélsővédőt(pl.:D.Alves,Heitinga,Heinze,Emanuelsson) és hozzák vissza a már 2ős állampolgár Saviolát.
doki
Entrenador del Barça

2006.03.01. 16:09:05

Ha sok spanyol játékost igazolunk,akkor a Bilbao szintjére sülyedünk le.
bobby
Barça C

2006.03.01. 16:02:34

Neveket említetek de ezek mind külföldiek, sokkal jobb lenne ha a saját (katalán) vagy uram bocsá spanyol játékosokról is esne szó ha az igazolásokról beszélünk. A baj az hogy erről a vezetésen belül sem gondolkodnak így. Vannak hazai tehetségek, miért nem őket vásároljuk meg, vagy emeljük fel a B csapatból? Én a leigazolásuk előtt nem nagyon hallottam róluk hogy milyen jók: Reina, Sergio Ramos, Fabregas, Del Horno. Mégis előbbi három meghatározója a klubcsapatának. (Delnek meg köszi a BL meccset :D )Ja és nem az Oleguer mellett kampányolok sztem is egy kalap szrt ér.
Rajmó
Capitá del Barça

2006.03.01. 15:48:38

Tincho írta:
Rajminho írta:Szerintem nem kell ide nagy nevű kapusok mint pl.: Robinson, Reina mert a padot egyikük sem viselné el sztem :roll:
Nem hinném, ha jönne Reina, akkor Valdés mögött padozna, mert Reina szerintem jobb, mint Valdés!
Ha viszont jön Reina és Valdes a padra kerül akkor sztem Valdes nem fogja kibírni h ne szólogasson be és ezáltal megrontaná a csapategységet!
Jó nekünk Valdes elsőszámú míg Jorqeura második számú kapusnak! sztem :roll:
Inkább védőt és ne kapust igazoljunk :D :wink:
visca el barca
Presidente del Barça

2006.03.01. 15:45:19

off

HAPPY B-DAY EUROBARCA! :D

on
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.03.01. 15:28:18

Mancini inkább támadó típusú játékos, szerintem semmi esetre sem védő. Mondjuk támadónak igen jó, dehát ide támadót felesleges igazolni...
visca el barca
Presidente del Barça

2006.03.01. 15:02:39

hm :?
van itt pár ember aki perezeset játszik magában (akinek nem inge, annak nadrágja :D )
van aki megvenne mindenkit.
nem értem minek? vegyuk meg mancinit mer' jo jatekos. akkor vegyuk meg emersont, vieriat, buffont, freyt, shevcsenkot, meg a tököm tudja még kit.
GYŐZTES CSAPATON NE VÁLTOZTASS!!!!

tény, jo jatekosok neve vetodik fel, de mint tegnap irtam elol nincs sok hely. a mancinit pl hova tennétek?
egy védő kell az tény. eddig nem nagyon volt baj, mert puyol allandoan jatszott. de gondolni kell arra is ha ne adj Isten serult v eltiltott lesz akkor kaki van... :roll:
Kép
Richi
Jugador d'estrella

2006.03.01. 14:05:25

én úgy látom h mancini széleken szokott játszani a középpályán és egyáltalán nem látszik rajta h védekező jellegű játékos lenne... :roll: az Henry témára visszatérve úgytudom h Henry régen jobbszélsőt játszott és onnan vitték be középre bár az arsenalban sem tipikus középső támadót játszik hanem nagyobb teret kap és oda megy ahova akar pont úgy mint Eto'o,Ronaldinho,Messi csak ők kissé viszafogottabban de azért váltogatják ők is egymás helyét.Szóval ha jönne Henry játszhatnánk ugyanezt a játékot nyugodtan csak akkor Messi kikerülne a kezdőből,de végülis még nem is baj ha csak cserember bár amit művel a pályán mostanában...a csapat legjobbja mostanság Larssonnal eggyüt.De még fiatal és van ideje és csereként is játszhat sokat...NA LÉNYEG A LÉNYEG!!:Ronaldinho-Eto'o-Henry elöl tökéletes lenne
fcjoc
Entrenador del Barça

2006.03.01. 13:01:07

Az FC Barcelona állítólag érdeklődik az AS Roma két játékosa, Mancini és Christian Chivu iránt.--
HA VAN ISTEN8) 8),,AKKOR HOZZUK EL MANCINI-t!!(én úgy tudom h az eredeti posztja jobb-bekk) Chivu-ról pedig már tudtam..
ha volt ez a hír itt akkor bocsika!!!! :(
Tincho
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2006.03.01. 10:34:16

Rajminho írta:Szerintem nem kell ide nagy nevű kapusok mint pl.: Robinson, Reina mert a padot egyikük sem viselné el sztem :roll:
Nem hinném, ha jönne Reina, akkor Valdés mögött padozna, mert Reina szerintem jobb, mint Valdés!
Boixos
Llegenda del Barça

2006.03.01. 08:48:55

srácok, chivura azért ne vegyetek mérget. tudom, h az összes eddig szóba került gyerek közül ő lenne a tökéletes megoldás, mivel a hátvédsor minden posztján bevethető, állat szabadrúgásokat lő, meccseket tud eldönteni. nem is túlságosan sérülékeny, az előző problémáján kívűl nem nagyon szokott a gyenguszra menni.
de! rómában most hihetetlenül együtt van a brigád, ez a derbin is bebizonyosodott. a közönség imádja a csapatot, a szó szoros értelmében tűzbe menne mindenki mindenkiért. ahogy a barca katalóniában, úgy az asr rómában is több, mint egy klub. ha chivu római születésű lenne, akkor 1000%ig biztos lennék benne, h nem hagyná ott a csapatot a világ minden kincséért sem, ahogy totti, de rossi, aquilani sem fog onnan eligazolni sohasem. chivura visszatérve, őt, amióta felépült folyamatosan kergeti a milan és a juve, ennek ellenére nem foglalkozott velük, pedig náluk sincsenek azért rossz kondiciók, és ha bl-t akarna nyerni, az ezekkel is sanszos lenne. szal sztem nem fog eljönni onnan, bármennyire örülne neki a fociszívem egyik fele. a másik viszont...
de ki fog derülni hamarosan, merre hány méter.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Subinho
Director del Fútbol

2006.03.01. 08:17:03

én sem értem, h edmilson miért marad ki??? max akkor maradhatna ki a csapatból, ha marquez visszatérne a helyére. csak mert nem csinál biciklicseleket és nem lő annyit kapura nem kell leírni őt. az ő feladata szűrni a támadásokat, nem pedig segítemi! szinte észrevétlenül végzi a dolgát. ha észrevennénk, akkor átmennének rajta és hátul gondok lennének, de sztem szépen segíti a védekezést, sokat hátra is megy!
szóval ez a 4-4-2 csak akkor elfogadható, ha vagy xavi, vagy deco kimarad. de ez nem működik. viszont a 3 középpályás pont ezért IGEN! és a 3 támadó ugyanígy! ha henry jön akkor vagy messi helyett, vagy ronaldinho hátrébb megy és akkor deco helyett. áldozatot kell hozni miatta, ezt el kell fogadni. ne legyünk real, h 1 emberhez alakítjuk a csapatot (lásd: Beckham: semmi szükség nem volt rá, de nem baj, eladták figot és átrendezték a csapatot, h legyen helye...)
a csapat az első. henry majd beilleszkedik!!!
a 4-4-2-t csak akkor lehetne játszani ha roni és messi lenne szélső kp. és középen 2 klasszikus labdaszerző, mint pl. Juve: Emerson-Viera...
itt xavinak, deconak nem nagyon van helye. a barca pont azért játsza ezt a felállást, mert a keret ezt engedi meg. ha reikard 4-4-2-t akart volna kialakítani, nem a jelenlegi srácokat igazolják...
Lezárt