A Magyar Barca!

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
lacibanez
Barça B
Kapcsolat:

2006.03.03. 14:35:09

Melkor írta:
gnorbert írta:Úgy érzem rengeteget ismétlem magam... Ennyire nem írom érthetően a dolgokat???

üdv
gnorbert
De, nagyon is érthető, csak nincs igazad :!:
Ha nem leszünk ott 8-10-en szombatonként a Karácsony Sándor suliban, akkor kb 6-8-an maradnak, és ebben az esetben BIZTOSAN meg fog szűnni az ottani foci :!:
Norbi!

Szerintem fontold meg, hogy esetleg vasárnap lehetne az edzés, így aki akar és belefér idejébe/pénzébe, az mehet mindkettőre, a többiek meg amelyikre akarnak.
LACA 1 - Hungarian F.C. Barcelona
Melkor
Entrenador del Barça

2006.03.03. 14:08:55

gnorbert írta:Úgy érzem rengeteget ismétlem magam... Ennyire nem írom érthetően a dolgokat???

üdv
gnorbert
De, nagyon is érthető, csak nincs igazad :!:
Ha nem leszünk ott 8-10-en szombatonként a Karácsony Sándor suliban, akkor kb 6-8-an maradnak, és ebben az esetben BIZTOSAN meg fog szűnni az ottani foci :!:
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
ZTE!
Barça B

2006.03.03. 14:05:14

Helló!

Én vállalnám a "keménykezű edző" szerepét.
Konzultálnék egykori nagypályás kollégámmal(Ronáldinnyó17tel) és sztem elég jó kis edzést hoznánk össze :!:
üdv
gnorbert
Capitá del Barça

2006.03.03. 13:56:03

Bercy írta:Lesz egyáltalán most foci hétvégén??? :cry: :cry: :shock: :shock:
:twisted:
Természetesen... én jövök, Te jössz?
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
gnorbert
Capitá del Barça

2006.03.03. 13:52:21

Melkor írta:Ez így nem lesz jó sztem.... :x
Én szívesen részt vennék az edzésen és az örömfocin is

Kedves Melkor!
Nem vagy ezzel egyedül (lásd Bercy),
de meg kell hogy értsd/értsétek, nem mindenki tudja/akarja "feláldozni" a hétvége MINDKÉT napjának egy bizonyos részét (kb. 4 órát/nap) - vagy ha egy napon lenne, akkor szinte az egész szombatját...
Melkor írta:...és nem értem, hogy miért kell egy időpontra rakni :?: :?:

Azért tenném (ha tehetem...) ugyanarra az időpontra, mert akkor nem kellene változtatnunk semmin (ugyanúgy szombaton kellene jönni, ugyanúgy 17-19-ig, ugyanúgy Csepelre - csak egy másik helyszínre - ez mindössze néhány percnyi eltérést kíván az eddigiekhez képest...).
Melkor írta:A társaság nagyobb része gondolom az edzést választaná, és ezzel párhuzamosan megölnénk a csepeli örömfocit, mivel ott vészesen lecsökkenne a létszám.

Nem vagyok biztos benne, hogy a társaság nagyobb része az edzést választaná.
Szerintem a társaság nagyobb része játszani akar inkább, mintsem dolgozni, de ez hamarosan kiderül.
Hogy megölnénk ezzel a csepeli örömfocit? Aki szeretne lemenni szombaton, minden további nélkül lemehet, hiszen az időpont adott, és ha összejön ott 10-12 ember máris lehet játszani...

Melkor írta:Ez nekem nem olyan nagy baj, mert én is az edzést részesíteném előnyben, viszont GONDOLNI KELL azokra is akik csak egy jó foci miatt jönnek le - mert ugye végig azt hangoztattuk a fórumon, hogy jöjjön nyugodtan bárki aki barcás, itt és itt szívesen látjuk szombaton ekkor és ekkor....
Aki akart már csatlakozott, aki szeretne csatlakozhat akár holnaptól a szombati 17-19-igbe. Aki meg csak ígérget meg kérdezget, az már régen nem érdekel...
Melkor írta: ...vagy akkor most teljesen kirekesztjük azokat a barcásokat akik nem tudnak rendszeresen jönni és nem akarnak edzésre járni :?: :?:
Nem, nekik marad meg a Karácsony Sándor utca...

Z. Iván írta:Hasonló a bajom ezzel, mint Melkornak.

Kedves Iván!
Akkor nagyon bízom benne, hogy a Melkornak címzett válaszaim kielégítőek számodra is...

Z. Iván írta:Szívesebben mennék edzése, de ettől még a szokásos foci öröme igencsak hiányozna. Nekem annyira nem tetszene, ha ezzel föladnánk a rendes játékot. És oda tényleg mindenki lejöhet.
Egy kétórás edzés - aminek bevezetését szeretném elérni - megközelítőleg 1 óra valódi edzésből, és 1 óra játékból állna, ergó semmit nem kell felednod. De ide valóban nem jöhet le mindenki.
Z. Iván írta:A másik pedig, hogy addig amíg nem tudjuk az időpontját sem az esetleges edzésnek, kicsit elhamarkodottnak érzem ezt a választást. Nehezen határozom el magam bármi mellett, ha még az időpontot sem tudom...
O.K. AZ EDZÉS IDŐPONTJA - ha sikerül elérnem - MINDEN SZOMBAT 17-19-IG.
Mivel most már könnyebben elhatározod magad kíváncsian várom - a többieké mellett - válaszod. :wink:

Úgy érzem rengeteget ismétlem magam... Ennyire nem írom érthetően a dolgokat???

üdv
gnorbert
Bercy
Entrenador del Barça

2006.03.03. 13:38:40

Lesz egyáltalán most foci hétvégén??? :cry: :cry: :shock: :shock:
:twisted:
Z. Iván
Adminisztrátor

2006.03.03. 12:44:14

Hasonló a bajom ezzel, mint Melkornak. Szívesebben mennék edzése, de ettől még a szokásos foci öröme igencsak hiányozna. Nekem annyira nem tetszene, ha ezzel föladnánk a rendes játékot. És oda tényleg mindenki lejöhet.

A másik pedig, hogy addig amíg nem tudjuk az időpontját sem az esetleges edzésnek, kicsit elhamarkodottnak érzem ezt a választást. Nehezen határozom el magam bármi mellett, ha még az időpontot sem tudom... :?
Melkor
Entrenador del Barça

2006.03.03. 12:20:33

Ez így nem lesz jó sztem.... :x
Én szívesen részt vennék az edzésen és az örömfocin is, és nem értem, hogy miért kell egy időpontra rakni :?: :?:
A társaság nagyobb része gondolom az edzést választaná, és ezzel párhuzamosan megölnénk a csepeli örömfocit, mivel ott vészesen lecsökkenne a létszám. Ez nekem nem olyan nagy baj, mert én is az edzést részesíteném előnyben, viszont GONDOLNI KELL azokra is akik csak egy jó foci miatt jönnek le - mert ugye végig azt hangoztattuk a fórumon, hogy jöjjön nyugodtan bárki aki barcás, itt és itt szívesen látjuk szombaton ekkor és ekkor...., vagy akkor most teljesen kirekesztjük azokat a barcásokat akik nem tudnak rendszeresen jönni és nem akarnak edzésre járni :?: :?:
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
Bercy
Entrenador del Barça

2006.03.03. 12:12:30

2. szombat (változhat), kb. 17-19 (változhat), nagyterem, edzés=kötelező megjelenés felelősség, EGY CSAPAT stb...

SEMMILYEN FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK !!!

De benne vagyok- lehet rossz poén volt. :evil: Nekem tetszett. :lol: :!:
Büky-bá
Barça C

2006.03.03. 11:58:04

Ti aztán nem vicceltek.
gnorbert
Capitá del Barça

2006.03.03. 11:46:12

Néhány fontos kérdés, ami megválaszolásra vár tehát:

Kérek mindenkit, MIELŐBB (pl. jövő hét péntekig) DÖNTSE EL, hogy melyik foglalkozáson kíván részt venni:

1. Jelenlegi idő: szombat (17-19-ig), hely: Karácsony Sándor utca - kisterem, örömfoci, lazaság, játék, hepaj...

2. szombat (változhat), kb. 17-19 (változhat), nagyterem, edzés=kötelező megjelenés :!: felelősség, EGY CSAPAT stb...

Persze ha úgy alakul a dolog, hogy XY, az edzés után (már amennyiben emígyen sikerül szervezni), szeretne lemenni örömfocizni természetesen menjen bátran (mindenki arra megy edzés után amerre csak akar... :wink: ).
Ám azt megígérhetem: az edzés célja az lesz (szorosan az alapvető taktikai elemek elsajátítása ill. gyakorlása mellett), hogy annyira széthajtsuk magunkat, hogy ne nagyon bírjunk szuflával semmi mást.

Mert kérdem én: van-e értelme annak, hogy olyan foglalkozást tarsunk magunknak amiután simán letolunk még két órát...?

E gondolatmenetet továbbfűzve pedig, amennyiben úgy hozza a sors - bár roppant elenyésző esélyét (kb 0%) látom annak, hogy szombaton este 19 óra utánra kerülne az edzés - AKI EDZÉSRE JÖN, NE MENJEN ELŐTTE KÉT ÓRÁT FOCIZNI :!: :!: :!:

IDEJE HOGY VÁLTOZTASSUNK a dolgokon - FIZIKÁLISAN, MENTÁLISAN egyaránt - HOGY JOBBAK LEHESSÜNK :!:

Akik eddig EGYÉRTELMŰEN jelezték szándékaikat:
/ha valamit félreértettem, kérlek jelezzétek!!/

1. szombat, 17-19, kisterem, örömfoci, lazaság, játék, hepaj...
1. Mehrlin - jelezte hogy neki ez az edzés már sok... - külön köszönöm neki, hogy ELSŐKÉNT képes volt értelmesen beírni, hogy - bár szívesen tenné - NEM TUD JÖNNI edzésre, csak a szombati játékra...

2. szombat (változhat), kb. 17-19 (változhat), nagyterem, edzés=kötelező megjelenés :!: felelősség, EGY CSAPAT stb...
1. Bercy
2. Silvanus
3. Barca52
4. Barcafan
5. Ronaldinho 17
6. gnorbert
Bercy
Entrenador del Barça

2006.03.02. 20:56:18

gnorbert írta:
lacibanez írta:Örülök Silva hozzászólásának, mert úgy érzem egy cipőben járunk.
gnorbert írta:Vagyunk így ezzel egy páran (vének előnyben... :wink: )!
lacibanez írta:Sajnos én a hétvégéimből nem nagyon tudok/akarok időt áldozni csapatra, úgyhogy én is inkább a hétköznapi edzésre szavaznék (pl. a szerdai bajnokik helyett lehetne).
Sajnos kellemetlen (és maximálisan értelek - különösen a gyermeked miatt - de megígérem csinál egy bébit Bercy is, meg én is, oszt a nők összejárnak addig babázni, hmmm... Bercy:?::?: :lol: :lol: ), de ebből nem engedhetek...!!
Szükség van a bajnokikra (persze nem feltétlenül a TippMix Bajnokságban - bár a jobbaktól csak tanulni lehet...), hogy hétről hétre le tudjuk mérni hol is tartunk, és a hétvégi edzésre is...

Te csak ne tervezgess az én kontomra.
Vagy ha igen akko' adjál pénzt is az eltartásra!!!
Gábor
Jugador del Barça

2006.03.02. 20:23:35

A kettő együtt nálam nem megy. Tekintve, hogy két nap kivételével minden nap 1,5-2 órát edzek, ezért ez már túlságosan megterhelő lenne számomra. Ha eltérő időpontban lenne még akkor sem tudnám vállalni a rendszeres részvételt az edzéseken. Pedig jó megoldásnak tartom és kedvem is lenne hozzá... Nekem ezek szerint marad a lötyögés. :cry:
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2006.03.02. 18:13:42

Természetesen résztvennék az edzésen!Majd meglátjuk melyik nap,mikor, hogyan is lesz ez!

Norbi!Már több edzőt is láttam,sőt meg is dolgoztattak,keményen :lol:
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
barca52
Jugador d'estrella

2006.03.02. 17:02:45

Sziasztok!
Én szeretnék komolyabban edzeni, mert amióta abbahagytam a focizást, azóta minden foci alkalmával 20 perc után "meghaltam" a pályán, és az edzésen gondolom, az erőnlétre is rá kéne dolgozni. A szombati foci pedig nem nagyon szolgálta eddig a fejlődésemet, és ha már focizom, szeretnék fejlődni is. A hétköznapi bajnokságban viszont nem biztos, hogy részt tudnék venni, kéthetente kedden kb nyolcig vagyok suliban, és úgy tűnik, hogy ezentúl kéthetente szerdánként is sokáig kell bent maradnom...nem is beszélve arról, hogy néha délután derül ki, hogy aznap menem kell forgatni :)
gnorbert
Capitá del Barça

2006.03.02. 16:41:56

Hello HFCB!
Silvanus írta: Természetesen az első reakcióm nekem is az, mint az előttem szólóknak, hogy én is mennék mindkettőre, mert FOTNOS A CSAPAT, DE!!! Félek ez nem ilyen egyszerű, és csak egyike vagyok, leszek azoknak, akik azt írják, hogy: bármennyire is akarom, ez nem olyan könnyen megoldható. Tudom, nem mondok ezzel újat, de van aki suliba jár, ráér, de nincs pénze. Van aki dolgozik, van pénze, de szinte sosem tud jönni, vagy csak ritkán, és akkor még nem is beszéltem a CSALÁDRÓL, mint 'hátráltató' tényezőről :wink: (ez persze csak vicc), akik kedvéért azért az ember sokszor távol marad!!!
Kedves Silvanus!
Pontosan így van, család, pénz, idő ill. energiahiány esetén úgyis borul minden, s mivel nem a futballból élő emberek Társasága a miénk, ezeket mind mérlegelni kell. Na meg a lustaságról se feledkezzünk meg!

Silvanus írta:No, akkor ezt összefoglalva: nekem fontos a csapat, szeretnék még hosszú távon veletek játszani, egyénileg sokat fejlődni, eredményes lenni, de nem tudom, hogy ezt a jövőben mennyire tudom időben, és anyagilag összeegyeztetni magammal, illetve kis családommal.

Vagyunk így ezzel egy páran (vének előnyben... :wink: )!
Silvanus írta:Felmerülhet a kérdés, hogy ezt most miért írtam ide, illetve így le, és kérdezhetitek, hogy ez kit érdekel...?! Nos én azt hiszem, hogy csak egy vagyok sokak közül, akik ezt így érzik, ami azt jelentheti, hogy sokan bizonytalanok, attól teljesen függetlenül, hogy NAGYON KOMOLYAN veszik a gárdát, ez pedig igen csak megnehezítheti a jövőbeli terveinket, azok leszervezését, megvalósítását. Persze ha nem így van, akkor tessék vitázni velem... :wink:

Nos, erre csak azt tudom mondani, hogy el kell döntened, de az azóta írt hsz-edből kiderül hogy már túl vagy ezen a kérdésen...
lacibanez írta:Örülök Silva hozzászólásának, mert úgy érzem egy cipőben járunk.
gnorbert írta:Vagyunk így ezzel egy páran (vének előnyben... :wink: )!
lacibanez írta:Sajnos én a hétvégéimből nem nagyon tudok/akarok időt áldozni csapatra, úgyhogy én is inkább a hétköznapi edzésre szavaznék (pl. a szerdai bajnokik helyett lehetne).
Sajnos kellemetlen (és maximálisan értelek - különösen a gyermeked miatt - de megígérem csinál egy bébit Bercy is, meg én is, oszt a nők összejárnak addig babázni, hmmm... Bercy:?::?: :lol: :lol: ), de ebből nem engedhetek...!!
Szükség van a bajnokikra (persze nem feltétlenül a TippMix Bajnokságban - bár a jobbaktól csak tanulni lehet...), hogy hétről hétre le tudjuk mérni hol is tartunk, és a hétvégi edzésre is...

lacibanez írta:Norbi! Hogy képzelnél el egy ilyen edzést? Mit gyakorolnánk, és hogyan? Ki vezényelné le ezeket?
A kérdés jó.
Van kispályás/edzős/taktikás/figurás könyvem, és abból kinézhetjük/megvalósít6juk/elsajátít6juk az ötleteket ill. Marci is ajánlott valami weblapot, meg Ronaldinho17 is tud okosakat mondani - Ő (állítólag) látott már igazi labdarúgóedzőt közelről... :lol:

Bercy írta:Ha mondjuk szombat 13-15-igy van edzés és 17-19 "örömfoci" - milyen hülyén hangzik, mint a templomban az örömóda pfffffffffff- akkor nekem jó.

Kedves Bercy!
Távol álljon tőlem hogy bárki örömfociját elrontsam de...

Gábor no.:2 írta:...ha meg ugyan azon a napon van a kettő az vagy az edzésnek vagy az örömfocinak árt, attól függ mi lenne előbb. (Ez arra vonatkozik, ha nagyobb pályára megyünk és máshova, mert utazgatni kell stb...)
...mivel ezzel tökéletesen egyetértek, csak annyit tudok mondani, hogy HA ugyanazon a napon (szombaton) lesz az edzés is, nekünk/nekem az edzést kell figyelembe vennünk/vennem az örömfoci kárára...

üdv
gnorbert
Silvanus
Director del Fútbol

2006.03.02. 15:46:20

Hát Norbikám, gratulálok, nem semmi kis hozzászólást szerkesztettél ide, már önmagában ez is 3 óra lehetett!?... :lol:

Számomra valóban nem voltál elég egyértelmű eddig, de legutolsó hozzászólásod már abszolút egyértelművé tette számomra, hogy miről is beszélsz, illetve mi is a cél!?... :roll: Itt volt az ideje, mi!?... :D

Tovább, együtt, előre, HAJRÁ!!! :D
"Més Cuen un Club"
gnorbert
Capitá del Barça

2006.03.02. 15:26:33

Még egy fontos gondolat, mert úgy érzem nem voltam egyértelmű.

Nem kívánok két Társaságot, két helyszínen, több időpontra leszervezni, ugyanis egyre inkább azt látom, hogy hiába beszélek nem jelent semmit (lásd megbeszélés - aki nem volt ott = baszott a Csapatra, baszott a Csapattársaira, és - nem utolsó sorban - baszott rám is - még fel sem hívott hogy nem jön...), és hiába szeretném a Csapat javát, ha szép szóval nem érek el semmit!!!

EZ ÍGY NEM MEHET TOVÁBB :!: :!: :!:

Én (-nel nem kezdünk mondatot :oops: ) keresek egy nagyobb pályát, és aki dolgozni akar - és eredményeket, meg reményeim szerint újra jó társaságot (ugyanis ami most van az nem az, és itt mindenki belegondolhat a hétvégi /időnként kicsinyességbe is átcsapó/ bajuszösszeakasztásokra miegyebekre) - velem tart, aki pedig egy kis hétvégi lötyögésre (örömfocira) vágyik, marad a Karácsony Sándor utcai suliban.

Ezek után döntsön mindenki szíve szerint (és kívánom hogy jól :wink: ).
Bercy
Entrenador del Barça

2006.03.02. 15:11:24

Gnorbert írta:Egyébként nem biztos hogy pont szombatra lesz hely az edzésre, lehet hogy vasárnapra.
Ha ez a variáció bejön akkor jó.....
Ha mondjuk szombat 13-15-igy van edzés és 17-19 "örömfoci" - milyen hülyén hangzik, mint a templomban az örömóda pfffffffffff- akkor nekem jó.
Persze most jön az, hogy aki kocsival jár annak könnyű.
Erre én: egy embert eltudok vinni és valszeg nem csk én megyek focira.

Szal mindenképp SZÁMOMRA -kérem mindenki olvassa a vastagon szedett részt mielött a fejemet akarná- a fent említett időpont lenne a legalkalmasabb vagy még akár a 14-16-ig is.
gnorbert
Capitá del Barça

2006.03.02. 14:56:25

Hello HFCB!

Elöljáróban annyit, hogy köszönöm a gyors reagálásokat, hiszen ezek - az építő gondolatok, vélemények és hozzászólások - viszik előre a Csapatot!

deffent írta:Norbi!
Olyat nem lehetne választani, hogy hétköznap edzés, hétvége örömfoci?

Kedves István!
Hétköznap??
Szerinted hányan jönnének el hétköznap, ha a hétvégén is képtelenek vagyunk időnként (bár szerencsére ez egyre ritkább) kellő számban megjelenni...??
Bár kíváncsi lennék ha a két Gábor nem jönne és hozná barátait (kb. 3-4 embert - egy teljes "fehérpólós csapatot!!! alkalmanként) hogy is nézne ki a hétvégi játék??
S itt jegyezném meg, hogy - bár nem szeretnélek megbántani - Te is azok között vagy akik nem váltják meg a világot a hétvégi megjelenésük számával.

deffent írta:Vagy szombati örömfoci, de nagyobb teremben? (több futás)
Ez semmi változást nem hozna a több futáson (ami bizony nagyon kell...) kívül. Nem örömfocira van szükség, hanem munkára. Aki örömfocizni kíván (amivel az égvilágon semmi, de semmi baj nincs, sőt!!), ottmarad neki a jelenlegi helyszín, s időpont.

Gábor no.:2 írta:Na ezek jó kis tervek. De nekem vagy 1-2 gondom.
Én mennék mind a kettőre, szóval ha egy időpontban van az nekem nem jó.
Kedves Gábor!
Mérlegelj, és döntsd el hogy melyik fontosabb Neked!

Gábor no.:2 írta:Ha meg kétfelé nyílik a társaság, akkor megint kevesen leszünk, így drágább is lesz a bérlés.

Ez tökéletesen így van!
Gábor no.:2 írta:Az utolsó, hogy ha meg ugyan azon a napon van a kettő az vagy az edzésnek vagy az örömfocinak árt, attól függ mi lenne előbb. (Ez arra vonatkozik, ha nagyobb pályára megyünk és máshova, mert utazgatni kell stb...)
Igazad van, pontosan emiatt kell szétválasztani. Az örömfocizók örömfocizzanak, aki meg edzésre jár, az élvezze a munkát és a vele járó sikert vagy éppen kudarcot. Vagy ez, vagy az. Ráadásul mindenki maga választhat! Hát nem remek?
Egyébként nem biztos hogy pont szombatra lesz hely az edzésre, lehet hogy vasárnapra. Akkor sem kívánom terhelni a Csapatot (azokat akik edzésre jönnek), mert sok edzőmeccset, és Bajnokságot akarok nekik szervezni, és az pont elég lesz (kinek-kinek mennyire "engedi" a családja ill. szabadideje ill. a pénztárcája)!

Gábor no.:2 írta:...(sztem 3-4 óra jó lenne a karácsonyba)
Ezt hogy...?? Előttünk is utánunk is vannak...ergó Mission Impossible.

Bercy írta:Szerintem: Maradjon meg a szombati foci!!!
Aki pedig szeretne komolyabban is a csapattag lenni az járhat "különórákra" is.
Ezt arra értem,hogy én pl szeretnék mindkettőn résztvenni, de valszeg nem csak én vagyok így ezzel a kérdéssel.
Kedves Bercy!
gnorbert írta:...Mérlegelj, és döntsd el hogy melyik fontosabb Neked!...

Marci írta:Ha nem találunk más termet ami hasonlóan olcsó, szerintem is maradjunk ott ahol eddig voltunk, csak három órában.
Kedves Marci!
gnorbert írta:Ezt hogy...?? Előttünk is utánunk is vannak...ergó Mission Impossible.
Marci írta:Itt van egy nagyon jó kis oldal, sok taktika egész könnyű technikailag, és nagyon jók!
Köszi, ezt megnézem...

Azért valaki - aki mindkét foglalkozáson részt kíván venni pl. C. Gábor, Bercy, stb. - vázolja már fel nekem hogy hogyan képzeli ezt megvalósítani a gyakorlatban!!! Mi lenne az elképzelés?

to be continued.... (Silvanus & Laca)

üdv
gnorbert
Silvanus
Director del Fútbol

2006.03.02. 14:14:49

Más! Mint azt már tudjátok, közeleg a jövő hét kedd: Barcelona-Chelsea!!! Élő egyenesben megtekinthető a Silvanus Arénában :twisted: , a stadion elvileg abszolút telt, ha jól tudom jön mindenki, aki volt az odavágón, plusz: Bercy, Barca52, és Sz. Zoli! Ez így akkor velem együtt 12 ember. Kérem, akinél változás van, és tudja jelezze, egyébként a szokásos feltételek mellett minden résztvevőt szeretettel várok 2006. március 7-én, kedden este 7-8 óra között az Arénában!!! Forcá Barca!!! Továbbmegyünk!!!
"Més Cuen un Club"
lacibanez
Barça B
Kapcsolat:

2006.03.02. 13:48:42

Örülök Silva hozzászólásának, mert úgy érzem egy cipőben járunk. Sajnos én a hétvégéimből nem nagyon tudok/akarok időt áldozni csapatra, úgyhogy én is inkább a hétköznapi edzésre szavaznék (pl. a szerdai bajnokik helyett lehetne).

Norbi!

Hogy képzelnél el egy ilyen edzést? Mit gyakorolnánk, és hogyan? Ki vezényelné le ezeket?
LACA 1 - Hungarian F.C. Barcelona
Silvanus
Director del Fútbol

2006.03.02. 13:04:14

Bocsánat, lehet hogy egy kicsit azért elkalandoztam, szóval érdemben azt tudom mondani, hogy szerintem maradnia kellene a szombati focinak, DE! Ki kellene azt egészíteni 1 óra edzéssel. Szóval szerintem nem kéne különvenni a kettőt, idő, pénz, és a társaság miatt sem, viszont azt tudjuk, hogy időben nem maradhatunk ott, mert vannak körülöttünk, és a pálya is kicsi, így részemről az tűnik a legjobb megoldásnak, hogy valahol Csepelen bérelünk hasonló időben (szombat 16-tól 19-ig), de 3 ÓRÁRA egy nagyobb, normál pályát, ahol 16-tól 17-ig edzés lenne, oda jöhetne, aki fontosnak tartja a csapatot ilyen szinten is, meg ilyenek, 17-től pedig bárki jöhet, és mehetne az örömfoci.... :wink:

Ez így szerintem időben, és pénzben is kiméletesebb, és benne van a lényeg, azaz a VÁLTOZÁS SZELE!... 8)
"Més Cuen un Club"
Silvanus
Director del Fútbol

2006.03.02. 12:53:08

Hát bizony most nem lennék a Norbi helyében, szerintem egyikőnk sem! Hogy miért...?

Nos: nagyon pozitívnak tartom a hozzáállását, és ezt tisztelem, örülök neki, nem kevés munka, idő míg ezeket a dolgokat összehozza, megszervezi, stb...
Természetesen az első reakcióm nekem is az, mint az előttem szólóknak, hogy én is mennék mindkettőre, mert FOTNOS A CSAPAT, DE!!! Félek ez nem ilyen egyszerű, és csak egyike vagyok, leszek azoknak, akik azt írják, hogy: bármennyire is akarom, ez nem olyan könnyen megoldható. Tudom, nem mondok ezzel újat, de van aki suliba jár, ráér, de nincs pénze. Van aki dolgozik, van pénze, de szinte sosem tud jönni, vagy csak ritkán, és akkor még nem is beszéltem a CSALÁDRÓL, mint 'hátráltató' tényezőről :wink: (ez persze csak vicc), akik kedvéért azért az ember sokszor távol marad!!!

No, akkor ezt összefoglalva: nekem fontos a csapat, szeretnék még hosszú távon veletek játszani, egyénileg sokat fejlődni, eredményes lenni, de nem tudom, hogy ezt a jövőben mennyire tudom időben, és anyagilag összeegyeztetni magammal, illetve kis családommal.

Felmerülhet a kérdés, hogy ezt most miért írtam ide, illetve így le, és kérdezhetitek, hogy ez kit érdekel...?! Nos én azt hiszem, hogy csak egy vagyok sokak közül, akik ezt így érzik, ami azt jelentheti, hogy sokan bizonytalanok, attól teljesen függetlenül, hogy NAGYON KOMOLYAN veszik a gárdát, ez pedig igen csak megnehezítheti a jövőbeli terveinket, azok leszervezését, megvalósítását. Persze ha nem így van, akkor tessék vitázni velem... :wink:

Végezetül azzal fejezném be, amivel kezdtem: nem lennék a Norbi helyében... DE AMIBEN CSAK TUDOM PERSZE TÁMOGATOM!

FORCÁ H.F.C.B!!!
"Més Cuen un Club"
Lezárt