Hát bizony most nem lennék a Norbi helyében, szerintem egyikőnk sem! Hogy miért...?
Nos: nagyon pozitívnak tartom a hozzáállását, és ezt tisztelem, örülök neki, nem kevés munka, idő míg ezeket a dolgokat összehozza, megszervezi, stb...
Természetesen az első reakcióm nekem is az, mint az előttem szólóknak, hogy én is mennék mindkettőre, mert
FOTNOS A CSAPAT, DE!!! Félek ez nem ilyen egyszerű, és csak egyike vagyok, leszek azoknak, akik azt írják, hogy: bármennyire is akarom, ez nem olyan könnyen megoldható. Tudom, nem mondok ezzel újat, de van aki suliba jár, ráér, de nincs pénze. Van aki dolgozik, van pénze, de szinte sosem tud jönni, vagy csak ritkán, és akkor még nem is beszéltem a CSALÁDRÓL, mint 'hátráltató' tényezőről

(ez persze csak vicc), akik kedvéért azért az ember sokszor távol marad!!!
No, akkor ezt összefoglalva:
nekem fontos a csapat, szeretnék még hosszú távon veletek játszani, egyénileg sokat fejlődni, eredményes lenni, de nem tudom, hogy ezt a jövőben mennyire tudom időben, és anyagilag összeegyeztetni magammal, illetve kis családommal.
Felmerülhet a kérdés, hogy ezt most miért írtam ide, illetve így le, és kérdezhetitek, hogy ez kit érdekel...?! Nos én azt hiszem, hogy csak egy vagyok sokak közül, akik ezt így érzik, ami azt jelentheti, hogy sokan bizonytalanok, attól teljesen függetlenül, hogy NAGYON KOMOLYAN veszik a gárdát, ez pedig igen csak megnehezítheti a jövőbeli terveinket, azok leszervezését, megvalósítását. Persze ha nem így van, akkor tessék vitázni velem...
Végezetül azzal fejezném be, amivel kezdtem: nem lennék a Norbi helyében... DE AMIBEN CSAK TUDOM PERSZE TÁMOGATOM!
FORCÁ H.F.C.B!!!