Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Norbi!Melkor írta:De, nagyon is érthető, csak nincs igazadgnorbert írta:Úgy érzem rengeteget ismétlem magam... Ennyire nem írom érthetően a dolgokat???
üdv
gnorbert![]()
Ha nem leszünk ott 8-10-en szombatonként a Karácsony Sándor suliban, akkor kb 6-8-an maradnak, és ebben az esetben BIZTOSAN meg fog szűnni az ottani foci
De, nagyon is érthető, csak nincs igazadgnorbert írta:Úgy érzem rengeteget ismétlem magam... Ennyire nem írom érthetően a dolgokat???
üdv
gnorbert
Természetesen... én jövök, Te jössz?Bercy írta:Lesz egyáltalán most foci hétvégén???![]()
![]()
![]()
![]()
Melkor írta:Ez így nem lesz jó sztem....![]()
Én szívesen részt vennék az edzésen és az örömfocin is
Melkor írta:...és nem értem, hogy miért kell egy időpontra rakni![]()
![]()
Melkor írta:A társaság nagyobb része gondolom az edzést választaná, és ezzel párhuzamosan megölnénk a csepeli örömfocit, mivel ott vészesen lecsökkenne a létszám.
Aki akart már csatlakozott, aki szeretne csatlakozhat akár holnaptól a szombati 17-19-igbe. Aki meg csak ígérget meg kérdezget, az már régen nem érdekel...Melkor írta:Ez nekem nem olyan nagy baj, mert én is az edzést részesíteném előnyben, viszont GONDOLNI KELL azokra is akik csak egy jó foci miatt jönnek le - mert ugye végig azt hangoztattuk a fórumon, hogy jöjjön nyugodtan bárki aki barcás, itt és itt szívesen látjuk szombaton ekkor és ekkor....
Nem, nekik marad meg a Karácsony Sándor utca...Melkor írta: ...vagy akkor most teljesen kirekesztjük azokat a barcásokat akik nem tudnak rendszeresen jönni és nem akarnak edzésre járni![]()
Z. Iván írta:Hasonló a bajom ezzel, mint Melkornak.
Egy kétórás edzés - aminek bevezetését szeretném elérni - megközelítőleg 1 óra valódi edzésből, és 1 óra játékból állna, ergó semmit nem kell felednod. De ide valóban nem jöhet le mindenki.Z. Iván írta:Szívesebben mennék edzése, de ettől még a szokásos foci öröme igencsak hiányozna. Nekem annyira nem tetszene, ha ezzel föladnánk a rendes játékot. És oda tényleg mindenki lejöhet.
O.K. AZ EDZÉS IDŐPONTJA - ha sikerül elérnem - MINDEN SZOMBAT 17-19-IG.Z. Iván írta:A másik pedig, hogy addig amíg nem tudjuk az időpontját sem az esetleges edzésnek, kicsit elhamarkodottnak érzem ezt a választást. Nehezen határozom el magam bármi mellett, ha még az időpontot sem tudom...
Te csak ne tervezgess az én kontomra.gnorbert írta:lacibanez írta:Örülök Silva hozzászólásának, mert úgy érzem egy cipőben járunk.gnorbert írta:Vagyunk így ezzel egy páran (vének előnyben...)!
Sajnos kellemetlen (és maximálisan értelek - különösen a gyermeked miatt - de megígérem csinál egy bébit Bercy is, meg én is, oszt a nők összejárnak addig babázni, hmmm... Bercylacibanez írta:Sajnos én a hétvégéimből nem nagyon tudok/akarok időt áldozni csapatra, úgyhogy én is inkább a hétköznapi edzésre szavaznék (pl. a szerdai bajnokik helyett lehetne).:?:
![]()
), de ebből nem engedhetek...!!
Szükség van a bajnokikra (persze nem feltétlenül a TippMix Bajnokságban - bár a jobbaktól csak tanulni lehet...), hogy hétről hétre le tudjuk mérni hol is tartunk, és a hétvégi edzésre is...
Kedves Silvanus!Silvanus írta: Természetesen az első reakcióm nekem is az, mint az előttem szólóknak, hogy én is mennék mindkettőre, mert FOTNOS A CSAPAT, DE!!! Félek ez nem ilyen egyszerű, és csak egyike vagyok, leszek azoknak, akik azt írják, hogy: bármennyire is akarom, ez nem olyan könnyen megoldható. Tudom, nem mondok ezzel újat, de van aki suliba jár, ráér, de nincs pénze. Van aki dolgozik, van pénze, de szinte sosem tud jönni, vagy csak ritkán, és akkor még nem is beszéltem a CSALÁDRÓL, mint 'hátráltató' tényezőről(ez persze csak vicc), akik kedvéért azért az ember sokszor távol marad!!!
Silvanus írta:No, akkor ezt összefoglalva: nekem fontos a csapat, szeretnék még hosszú távon veletek játszani, egyénileg sokat fejlődni, eredményes lenni, de nem tudom, hogy ezt a jövőben mennyire tudom időben, és anyagilag összeegyeztetni magammal, illetve kis családommal.
Silvanus írta:Felmerülhet a kérdés, hogy ezt most miért írtam ide, illetve így le, és kérdezhetitek, hogy ez kit érdekel...?! Nos én azt hiszem, hogy csak egy vagyok sokak közül, akik ezt így érzik, ami azt jelentheti, hogy sokan bizonytalanok, attól teljesen függetlenül, hogy NAGYON KOMOLYAN veszik a gárdát, ez pedig igen csak megnehezítheti a jövőbeli terveinket, azok leszervezését, megvalósítását. Persze ha nem így van, akkor tessék vitázni velem...
lacibanez írta:Örülök Silva hozzászólásának, mert úgy érzem egy cipőben járunk.
gnorbert írta:Vagyunk így ezzel egy páran (vének előnyben...)!
Sajnos kellemetlen (és maximálisan értelek - különösen a gyermeked miatt - de megígérem csinál egy bébit Bercy is, meg én is, oszt a nők összejárnak addig babázni, hmmm... Bercylacibanez írta:Sajnos én a hétvégéimből nem nagyon tudok/akarok időt áldozni csapatra, úgyhogy én is inkább a hétköznapi edzésre szavaznék (pl. a szerdai bajnokik helyett lehetne).
A kérdés jó.lacibanez írta:Norbi! Hogy képzelnél el egy ilyen edzést? Mit gyakorolnánk, és hogyan? Ki vezényelné le ezeket?
Bercy írta:Ha mondjuk szombat 13-15-igy van edzés és 17-19 "örömfoci" - milyen hülyén hangzik, mint a templomban az örömóda pfffffffffff- akkor nekem jó.
...mivel ezzel tökéletesen egyetértek, csak annyit tudok mondani, hogy HA ugyanazon a napon (szombaton) lesz az edzés is, nekünk/nekem az edzést kell figyelembe vennünk/vennem az örömfoci kárára...Gábor no.:2 írta:...ha meg ugyan azon a napon van a kettő az vagy az edzésnek vagy az örömfocinak árt, attól függ mi lenne előbb. (Ez arra vonatkozik, ha nagyobb pályára megyünk és máshova, mert utazgatni kell stb...)
Ha ez a variáció bejön akkor jó.....Gnorbert írta:Egyébként nem biztos hogy pont szombatra lesz hely az edzésre, lehet hogy vasárnapra.
deffent írta:Norbi!
Olyat nem lehetne választani, hogy hétköznap edzés, hétvége örömfoci?
Ez semmi változást nem hozna a több futáson (ami bizony nagyon kell...) kívül. Nem örömfocira van szükség, hanem munkára. Aki örömfocizni kíván (amivel az égvilágon semmi, de semmi baj nincs, sőt!!), ottmarad neki a jelenlegi helyszín, s időpont.deffent írta:Vagy szombati örömfoci, de nagyobb teremben? (több futás)
Kedves Gábor!Gábor no.:2 írta:Na ezek jó kis tervek. De nekem vagy 1-2 gondom.
Én mennék mind a kettőre, szóval ha egy időpontban van az nekem nem jó.
Gábor no.:2 írta:Ha meg kétfelé nyílik a társaság, akkor megint kevesen leszünk, így drágább is lesz a bérlés.
Igazad van, pontosan emiatt kell szétválasztani. Az örömfocizók örömfocizzanak, aki meg edzésre jár, az élvezze a munkát és a vele járó sikert vagy éppen kudarcot. Vagy ez, vagy az. Ráadásul mindenki maga választhat! Hát nem remek?Gábor no.:2 írta:Az utolsó, hogy ha meg ugyan azon a napon van a kettő az vagy az edzésnek vagy az örömfocinak árt, attól függ mi lenne előbb. (Ez arra vonatkozik, ha nagyobb pályára megyünk és máshova, mert utazgatni kell stb...)
Ezt hogy...?? Előttünk is utánunk is vannak...ergó Mission Impossible.Gábor no.:2 írta:...(sztem 3-4 óra jó lenne a karácsonyba)
Kedves Bercy!Bercy írta:Szerintem: Maradjon meg a szombati foci!!!
Aki pedig szeretne komolyabban is a csapattag lenni az járhat "különórákra" is.
Ezt arra értem,hogy én pl szeretnék mindkettőn résztvenni, de valszeg nem csak én vagyok így ezzel a kérdéssel.
gnorbert írta:...Mérlegelj, és döntsd el hogy melyik fontosabb Neked!...
Kedves Marci!Marci írta:Ha nem találunk más termet ami hasonlóan olcsó, szerintem is maradjunk ott ahol eddig voltunk, csak három órában.
gnorbert írta:Ezt hogy...?? Előttünk is utánunk is vannak...ergó Mission Impossible.
Köszi, ezt megnézem...Marci írta:Itt van egy nagyon jó kis oldal, sok taktika egész könnyű technikailag, és nagyon jók!