Rájöttem mi bosszant igazán...
Nem is a mai vereség főleg,csak az hozza ki az emberből,hanem azhogy most már biztos ,hogy a Barcát és fő zászlóvivő játékosait amibe,akikbe beleszerettem sajnos lassan el kell engedni.Nehéz ezt megfogalmazni,de legalább annyira nehéz látni ,hogy Puyol ,Xavi beadja a törölközőt.
Sajnos ott,hogy bejött Qatar és Pep elment,elindultunk valamiféle lejtőn és sajna nem úgy tűnik hogy van megállás.
Persze én mint mások hülyén gondolkodok,hisz hétközben még ujjongtam ,hogy megvertük a Cityt. De utólag belegondolva...hogyan is? Semmivel se voltunk jobbak még emberelőnyben sem...Demichelis megnyerette velünk a meccset. Elszomorító ,hogy ez a csapat ide jutott.
Talán az itt a gond,hogy mint én és mint "ti" még mindig a pár évvel ezelőtti Barcát képzeljük magunk elé,nehezen lépünk tovább,ami megfigyelhető lehet a vezetésben is,így Pep elküldésében(?). Folyamatos vérfrissítés kellett volna a csapatban...ebben 1-2 évvel el maradtunk.
Ennek tipikus jele,hogy szegény Puyolra alapozunk mint sztenderd 3-4. védő.
szerk.: Persze a ló túloldalára sem szabad átesni,hosszú még a szezon. Csak az ember szívesebben látna biztatóbb jeleket