Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi! Egyébként egyetértek, az egy lefutott meccs. Ha minket kitömtek 7:0ra akkor őket mennyire...?Leon írta:Senkinek nem kívánok rosszat de nem bánnám ha holnap nem játszana,életveszély a pali.
Bár nem egy emberes csapat az ATM,Costa kidőlésével egyértelműen nagyobb lenne az esélyünk 0 kapott góllal lehozni a meccset.
A Digi sport 1 adja!
Nem adja semmi?Leon írta:Hihetetlen moslék csatorna ez a sport1, jövő kedden az MU-Bayern meccset közvetíti a Barca meccs helyett!
Most komolyan,egy ilyen egyoldalú előre lefutott mérkőzést kell adni?
Balotelli egy klasszis játékos, azon fölösleges vitatkozni. Olyan megmozdulásai vannak amit nem lehet tanulni, arra születsz és akkor képes vagy rá, ha meg nem születsz akkor tanulhatatlan.Orange írta:Jó legyen... 23 éves csak valóban.
Ronaldo 23 évesen nyerte az első aranylabdáját... Messinek már 2 is volt belőle...
Még lehet belőle bármi... de azért ő jelenleg nem különösebben nagy tényező a legjobbak között közel sem emlithető.
Egy EB elődöntő miatt meg itt ajnározni kicsit vicces.
Hú, azért ezt gondold át még1x.Orange írta:Jó legyen... 23 éves csak valóban.
Ronaldo 23 évesen nyerte az első aranylabdáját... Messinek már 2 is volt belőle...
Még lehet belőle bármi... de azért ő jelenleg nem különösebben nagy tényező a legjobbak között közel sem emlithető.
Egy EB elődöntő miatt meg itt ajnározni kicsit vicces.
Azért azt tegyük hozzá, hogy most 23 éves és 19 évesen igazolt Angliába. Milyen statjai voltak 16-19 éves kora között Ronaldonak, vagy Messinek?Orange írta:Na ez aztán ütős érv volt.
2006 olasz Lumezzane 2 (0)
2007–2010 olasz Internazionale 59 (20)
2010–2013 Anglia Manchester City 54 (20)
2013– olasz AC Milan 13 (12)
Ó yeah...
6 szezon alatt 52 rúgott bajnoki gól
This is Word class striker![]()
Csoda nem kapott még szobrot az országában![]()
Balo Te vagy a legnagyobb király!
Na ez aztán ütős érv volt.Leon írta:Jah,ez a bohóc Balotelli egymaga kiejtette a német válogatottat az EB elődöntőben,tényleg tök ...r a pali!![]()
Most se kell megverni őket, elég két döntetlen. Idehaza egy null-null, idegenben, pedig egy-egy elég!Boixos1981 írta:Az Atleti sokkal jobb opció, mint a Real, Bayern, Chelsea, PSG, de az a szívás, hogy idén eddig mindig dontetleneket játszottunk velük, egyszer sem nyertünk. Vagyis ha otthon nem tudjuk eldönteni, a Calderonban nagyon nehéz lesz. Ettől függetlenül szerintem esélyeshez méltóan tovább megy a csapat, mert a BARCA a legjobb!!!
mindenesetre nem lenne rossz ha Costa, Arda vagy Koke kipontozódna a visszavágóraS.Agüero írta:3 sárga után van eltiltás. Hogy utána van-e olyan, hogy eltörlik, azt nem tudom. Kétévente változtatnak rajta.BarcafanTomee írta:énse találtam semmit, de mivel a Milan elleni visszavágón csak R. Garcia kapott sárgát ezért gondolom max ő lehet. Amúgy hány sárga után jár eltiltás? Mert az odavágón Costa, Adrian, Suarez és Insua is besárgult, szal ők lehet majd veszélyben első meccsen, plusz még akiknek van sárga kártyájuk a csoportmeccsekről ( vagy azok törlődnek?).visca el barca írta:tudja vki h ki lesz eltiltott az atmában? uefa honlapon probaltam keresni de nem talaltam semmit.
3 sárga után van eltiltás. Hogy utána van-e olyan, hogy eltörlik, azt nem tudom. Kétévente változtatnak rajta.BarcafanTomee írta:énse találtam semmit, de mivel a Milan elleni visszavágón csak R. Garcia kapott sárgát ezért gondolom max ő lehet. Amúgy hány sárga után jár eltiltás? Mert az odavágón Costa, Adrian, Suarez és Insua is besárgult, szal ők lehet majd veszélyben első meccsen, plusz még akiknek van sárga kártyájuk a csoportmeccsekről ( vagy azok törlődnek?).visca el barca írta:tudja vki h ki lesz eltiltott az atmában? uefa honlapon probaltam keresni de nem talaltam semmit.
énse találtam semmit, de mivel a Milan elleni visszavágón csak R. Garcia kapott sárgát ezért gondolom max ő lehet. Amúgy hány sárga után jár eltiltás? Mert az odavágón Costa, Adrian, Suarez és Insua is besárgult, szal ők lehet majd veszélyben első meccsen, plusz még akiknek van sárga kártyájuk a csoportmeccsekről ( vagy azok törlődnek?).visca el barca írta:tudja vki h ki lesz eltiltott az atmában? uefa honlapon probaltam keresni de nem talaltam semmit.
Igen, sokkal reálisabb a 70%-30% mint a 99%-1% . Nekünk áll, de ha nem tudjuk megismételni a City elleni meccsen mutatott játékot akkor simán lehet meleg ez.Chino írta:egy olyan 70-30 százalék esélyt adok magunknak, de azt is csak azért, mert kétmeccses párharc lesz.
Hú, ennél nagyobb bókot.MikeTyson írta:Eddigi itlétem során Te voltál az egyik fórumozó akire azt mondtam, hogy azért viszonylag helyén kezeli a dolgokat erre irsz egy ilyet.... Hát ne mond már nekem, hogy a Milan-Ajax-Celtic erős csoport volt, mert tökön döföm magam... A mi csoportunk sem volt bika ez tény, de az a kijelentés, hogy "Ilyen erős sorsolása még senkinek sem volt" elég erős. A City erős volt az oké, de a többi... Az Arsenal az tudna mesélni
![]()
![]()
Ezzel lesz egész a hozzászólásom.Leon írta:Jah,ez a bohóc Balotelli egymaga kiejtette a német válogatottat az EB elődöntőben,tényleg tök ...r a pali!![]()
A sorsolás nehéz volt,de lehet volna rosszabb is. Pl a Real tavalyi 4ese az igazán kemény csoport volt.De az idei 4esük+ 8ad döntő a vicc kategória határát súrolja és most is megúszták egy könnyű ellenféllel.
Az odavágó kedden lesz majd,ami jó is lehetne csak szerintem a sport 1 majd a már most lefutott MU-Bayern párharcot fogja inkább közvetíteni!
Na látom veled lesz bajom rendesenLeon írta:Érdekes,ha egy Barca drukker nem úgy látja a dolgokat (pl a Barcával(!) kapcsolatban) mint egy madridista akkor nem kezeli helyesen a dolgokat.
Nem hiszem,hogy ami nekünk fehér az nektek bármikor is fekete lesz . (vagy rózsaszín mint a jövő évi Real mez). :
Nekünk igen is kellemetlen volt pl a 7szeres Bl győztes bekkelős Milan vagy a nagy termetű játékosokból álló favágó erőszakos szintén betonvédelmű Celtic.
Ez kb olyan mint,hogy nálatok többen azért sírtak mert a Barca megint(!)könnyű ellenfelet kapott a Bl-ben. (Nem tudtam,hogy a City az volt)
Azt persze elfelejtik,hogy pl a Real az ATM ellen a bajnokságban a 6ból mindössze 1 nyomorult pontot tudott összekaparni.
Amúgy annyi előnye van,hogy az ATM ellen játszunk,hogy ismerjük kb minden mozdulatukat (Costa takonydobálás,meg ilyenek) és már kb ezerszer meccseltünk velük.
Annak viszont nem örülök,hogy vlaszeg a BL-ben még inkább agyonfogják rúgni Messiéket.
De 100% hogy mi megyünk tovább.