Hol olvastad? Sehol sem találom, nem hinném, hogy van igazságalapja.Barca96 írta:több helyen is olvastam, hogy Reus ultimátumot adott a Barcelonának. Ide szeretne jönni, de gyors visszejelzést akar. Ha a Barca nem jelez, akkor másik klubhoz megy.
Szerintetek lehet igazságalapja?
Barca Igazolások
-
- Entrenador del Barça
- diagonal
- Jugador d'estrella
Ilyen formában biztos nem, de azt simán el tudom képzelni, hogy szeretné tudni a Barca komolyan számít-e rá. Gondolom van más lehetősége is és nem akar két szék között a pad alá esni. Vagyis egy olyan helyzetet nyilván el akar kerülni, hogy amíg ő a Barcára vár hogy akkor végre akarnak-e tárgyalni vele vagy nem komolyan addig mondjuk egy másik érdeklődő, legyen a City, a Chelsea vagy akárki ( nem tudom, csak példának írom ) ezt megunja és helyette leigazol valaki mást. Ő meg hoppon marad.Barca96 írta:több helyen is olvastam, hogy Reus ultimátumot adott a Barcelonának. Ide szeretne jönni, de gyors visszejelzést akar. Ha a Barca nem jelez, akkor másik klubhoz megy.
-
- Llegenda del Barça
Holnap én is megírom levelemet Zubinak, h ha nem igazolnak le nem leszek a szurkolójuk.visca el barca írta:Barca96 írta:több helyen is olvastam, hogy Reus ultimátumot adott a Barcelonának. Ide szeretne jönni, de gyors visszejelzést akar. Ha a Barca nem jelez, akkor másik klubhoz megy.
Szerintetek lehet igazságalapja?![]()
azért ahhoz elég nagy arc kellene h vki ultimátumot adjon a barcelonának

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
klasszikust idézzek módosítva: "szeretném ha leigazolnátok, ha nem fel fogok jelenteni mindenkit"visca el barca írta:Barca96 írta:több helyen is olvastam, hogy Reus ultimátumot adott a Barcelonának. Ide szeretne jönni, de gyors visszejelzést akar. Ha a Barca nem jelez, akkor másik klubhoz megy.
Szerintetek lehet igazságalapja?![]()

nem hiszem,hogy ennek van alapja. Azt hogy szeretne idejönni egy dolog, de nem gondolom róla,hogy úgymond követelőzne.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- visca el barca
- Presidente del Barça
Barca96 írta:több helyen is olvastam, hogy Reus ultimátumot adott a Barcelonának. Ide szeretne jönni, de gyors visszejelzést akar. Ha a Barca nem jelez, akkor másik klubhoz megy.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

több helyen is olvastam, hogy Reus ultimátumot adott a Barcelonának. Ide szeretne jönni, de gyors visszejelzést akar. Ha a Barca nem jelez, akkor másik klubhoz megy.
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
- Lionel85
- Llegenda del Barça
A gesztus dolgot úgy értem, hogy most itt a lehetőség, hogy védjen még jópár meccsen, és nem lenne illendő csak azért hozni másik kapust, mert Pinto mindig csak egy második számú kapus. Nem esne jól neki szerintem, de úgy néz ki a vezetőség is ezt gondolja. Maradjon a kezdőcsapatban.

- Varatrix
- Director del Fútbol
Lionel85 írta:Pinto felé nagy gesztus lenne, ha ő fejezhetné be a szezont és nem vennének elé másik kapust. Ugyanakkor arra is kell gondolni, hogy ő is megsérülhet, ahogy a Celta ellen meg is történt, de folytatni tudta a játékot. Oier kevés szerintem a kapuba. Pinto képes lehet befejezni a szezont, nagy bravúrokra képes, csak lábbal gyengébb kicsit Valdésnél.
Itt az elején ez úgy értendő, hogy második kapust ne vegyünk, mert szerintem az nem kérdés ha Pinto vállalja a játékot jövőre akkor nem hoznak senkit, de Ter Stegen meg biztos.
Szerintem szó sincs gesztusokról, csak rajta múlik hogyan dönt.
Szerintem kifogástalan teljesítménye van, a legtöbb csapatba első kapus lenne.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Én is így vagyok ezzel a dologgal. De még nem is inkább illem, mint az, hogy tényleg jó kapussá nőtte ki magát az ipse. Jól véd, magabiztosan. Amióta leszoktatták a cselezgetésről, tényleg profi munkát nyújt. Én vele védetném végig a szezont. Úgy látszik az idei eddig a feltámadás éve, hadd kapjon még utoljára szerepet mindenben.Lionel85 írta:Pinto felé nagy gesztus lenne, ha ő fejezhetné be a szezont és nem vennének elé másik kapust. Ugyanakkor arra is kell gondolni, hogy ő is megsérülhet, ahogy a Celta ellen meg is történt, de folytatni tudta a játékot. Oier kevés szerintem a kapuba. Pinto képes lehet befejezni a szezont, nagy bravúrokra képes, csak lábbal gyengébb kicsit Valdésnél.

Football, bloody hell. /SAF/
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Pinto felé nagy gesztus lenne, ha ő fejezhetné be a szezont és nem vennének elé másik kapust. Ugyanakkor arra is kell gondolni, hogy ő is megsérülhet, ahogy a Celta ellen meg is történt, de folytatni tudta a játékot. Oier kevés szerintem a kapuba. Pinto képes lehet befejezni a szezont, nagy bravúrokra képes, csak lábbal gyengébb kicsit Valdésnél.

-
- Llegenda del Barça
félreértések elkerülése végett, ebben a jelenlegi szituban nem valdes az, aki diktálhat, vagy bármit kéregethet (nem mondhatja azt, h bocs, de mégis inkább maradnék), max a Klub az, aki méltányosságból vmilyen átmeneti megoldást kínálhat neki, ha már így sz.rban van. ez egy vis mayor helyzet, ilyen módon lehetne kezelni. ettől még, ha később a körülmények visszaállnak a normális rendbe, lazán elküldhetnék, és ő lazán el is mehetne.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Csalódott leszek, ha az utóbbi több, mint egy év után Valdes nem távozik becsülettel a nyáron. Nem egyszer próbálhatták meggyőzni a maradásról, de neki nem kellett, nem egyszer tisztázta, hogy megy. Ki örült neki, ki nem (én nem), de elfogadta mindenki. Hülyét csinálna kb. az egész csapatból ha mégis maradna. Menjen csak szépen 2. számú kapusnak a City-be vagy szórakozni Monaco-ba. Mi keressünk egy hosszabb távú megoldást. 

Elvben van egy olyan szabály, hogy ha egy játékos súlyos sérülést szenved (ami azt hiszem 5 vagy 6 hónapnál hosszabb sérülés), akkor átigazolási időszakon kívül is lehet igazolni a helyére. Így tehát nem csak klub nélküli kapust lehet igazolni, és ez a szabály nem is csak a kapusokra vonatkozik.
Régebbről dereng ez a szabály, de gondolom még most is él.
Haliloviccsal kapcsolatban Roselléknek sikerült elérnie, hogy ennek a 2,2M + jóisten tudja milyen egyéb kiegészítő záradékoknak nem örülök, mert megint tök nem tiszta az egész, kicsit maszatolás szagot érzek. Főleg, hogy ahogy többen is írták 10M körüli összegről volt szó eredetileg.
Régebbről dereng ez a szabály, de gondolom még most is él.
Haliloviccsal kapcsolatban Roselléknek sikerült elérnie, hogy ennek a 2,2M + jóisten tudja milyen egyéb kiegészítő záradékoknak nem örülök, mert megint tök nem tiszta az egész, kicsit maszatolás szagot érzek. Főleg, hogy ahogy többen is írták 10M körüli összegről volt szó eredetileg.
- diagonal
- Jugador d'estrella
Szerintem sincs semmi esély ilyesmire, de jobb is. Azért képzeljük már el, hogy valaki jön a semmiből és egyik nap még véd valahol Németországban, Franciaországban, akárhol, másik nap meg beáll mondjuk egy Bayern vagy Real ellen egy BL elődöntőben a kapuba a Nou Campban úgy hogy nem ismeri a játékostársait, nem tudja hogy mozognak előtte a védők stb. Ez nonszensz lenne.visca el barca írta:én nem igazán értem, hogy miért lehetne igazolni. legalabb is a cikkből nem derül ki.
amugy meg pintyő simán elintézi a bayernt, felesleges igazolni. max padra. hulye az aki egy noname kapust dobna be a mélybe ugy hogy azt sem tudja barcelonaban merre hány óra. pintonal jobbat ilyenkor usem lehet hozni.
- Leon
- Director del Fútbol
Állítólag lesz még 2 barátságos meccsünk a koszovói ensz békefenntartókkal kompenzáció gyanánt.bence-barca írta:Hogy lett Halilovic végül 2.2m? Nemrég még 10m+ -os árakról lehetett olvasni.

Amúgy meg a teljesítményétől függően még csengethet a Barca majd pár plusz pénzt érte.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Grácies Messi!
-
- Llegenda del Barça
Hogy lett Halilovic végül 2.2m? Nemrég még 10m+ -os árakról lehetett olvasni.
- Leon
- Director del Fútbol
Van esetleg valaki aki képben a jelenleg igazolható kapusokról? Van közülük olyan aki legalább elégséges lehet?Illetve az idén lejáró szerződéssel rendelkező kapusok ilyen vészhelyzet esetében sem igazolhatók?
Ha Ter Stegen már megállapodott a Barcával akkor sem jöhetne?Persze nem lenne fair a jelenlegi csapatával de ez engem most a legkevésbé sem érdekel.
Előre is elnézést ha marhaságokat kérdezek de lövésem sincs az igazolási időszakon kívüli lehetőségekről.
Pinto esetleges megsérülése miatt érdekelnek ezek a dolgok.
Ha Ter Stegen már megállapodott a Barcával akkor sem jöhetne?Persze nem lenne fair a jelenlegi csapatával de ez engem most a legkevésbé sem érdekel.
Előre is elnézést ha marhaságokat kérdezek de lövésem sincs az igazolási időszakon kívüli lehetőségekről.

Pinto esetleges megsérülése miatt érdekelnek ezek a dolgok.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
- visca el barca
- Presidente del Barça
én nem igazán értem, hogy miért lehetne igazolni. legalabb is a cikkből nem derül ki.
amugy meg pintyő simán elintézi a bayernt, felesleges igazolni. max padra. hulye az aki egy noname kapust dobna be a mélybe ugy hogy azt sem tudja barcelonaban merre hány óra. pintonal jobbat ilyenkor usem lehet hozni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- fanbarca
- Entrenador del Barça
Nem csak szerződés nélküli kapust lehet igazolni. Ha egy csapat gondban van kapusok terén, akkor átigazolási időszakon kívül is lehet játékost venni. Persze indokolni kell és engedélyt kell kérni rá. Ha jól emlékszem, pár éve Fülöp Marci is így kerül a Citybe.
més que un club
Tudom, hogy nem veretes hírportál, de talán a fő nyomvonalban nem téved( lehetséges-e igazolás átigazolási szezonon kívül)
http://barcanoticias.blog.hu/2014/03/27 ... ulese_utan" target="_blank
http://barcanoticias.blog.hu/2014/03/27 ... ulese_utan" target="_blank
- visca el barca
- Presidente del Barça
elvileg klub nélküli kapust lehetne. talán.albicelesteX írta:Sziasztok!
Valaki mondja már el nekem, hogyan tudna kapust igazolni a csapat?
Olvasgatom a lapokat és cikkeznek ilyenről hogy igazol e vagy sem a klub új kapust.
Hogyan van erre esély?Vagy milyen szabály van rá igazolási időszakon kívül.

- albicelesteX
- A Vadász
Sziasztok!
Olvasgatom a lapokat és cikkeznek ilyenről hogy igazol e vagy sem a klub új kapust.

Opciókhoz kötötték a további kifizetéseket. Nagy valószínűséggel a 15 minden feltétel teljesülése estén jön ki.visca el barca írta:2.2 millio euro? multkor 15ről cikkeztek, nehezen hiszem h egy ekkora tehetségért csak ennyit kértek. remélem kiderül h ő is 542 millio volt és barto is lemond
Ne kérdezd mi az, mert én sem tudom! BL serleg háromszori felemelése vagy csak 15 kispados meccs a nagy csapatnál?