Nem akarok hülyeséget mondani, úgyhogy javítsatok ha tévedek, de nekem úgy rémlik, hogy csak volt rá visszavásárlási opciónk a Chelseaből, de az utolsó évben amikor még élhettünk volna vele helyette Songot vettük meg. Akkoriba még szó is volt róla, hogy Romeu jön, aztán mégse. Remélem jól emlékszem és nem csak álmodtam..Varatrix írta:
Romeura nincs visszavásárlási opciónk?

szerk.: Na közbe látom GT elmondta már, de legalább félig jól tudtam.
Maschot meg nem tudom hova tenni idén, az eddigi leggyengébb szezonja. Meccsenként van átlagban 1 olyan megoldása, amiből csak a szerencsén múlt hogy nem kaptunk több gólt. Tegnap is az amit lefújás előtt fél perccel produkált.. Ha Pique nincs ott, akkor simán kapuig gyalogol az ellenfél. Piquevel amúgy az utóbbi 5 meccsen nem tudom mi baja van sok mindenkinek, rendre remek teljesítménnyel rukkol elő mostanában, tegnap is sok támadást megakasztott, és végig magabiztos volt. Mostanában nem lehet rá mondani hogy csak celebeskedik és a pályán nem mutat semmit, bár gondolom nehéz elfelejteni a berögződéseket, de látni kéne hogy mennyit javult a játéka. Masc talán csak annyiban volt rosszabb nála tegnap, hogy olyan hülyeséget csinált a végén, de ez nagyon sokadik neki már idén.. Ha hozná azt a szintet, amit fénykorában itt, akkor el nem adnám semmi pénzért, de sajnos az egész szezonja rapszodikusra sikeredik eddig - bár néha vannak kiváló meccsei is -, nagyon kíváncsi leszek az ő sorsára.