Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.13. 16:39:08

Nagyon jó kis meccs volt, igazi rangadó. Nem gondoltam volna, hogy a City vissza tud jönni az első félidő után a meccsbe. Az is igaz Agger nélkül bizonytalanabb volt ma a védelem.

A Citynél viszont ma Kompany volt a "Demichelis"! :lol:
Ezen a szinten ilyen bugyuta hibát véteni, több mint bűn. Ez sokba került a Citynek.

A játékvezető hozta a szokásos formát, szerencsére mindkét oldalon egyet-egyet tévedett, így nem volt jelentősége elvileg.
Kompany szabálytalan volt Suarezzel szemben, amit tisztán látnia kellett, mert senki nem állt előtte a játékosok közül.

A végén pedig Skrtel egyértelműen kezezett a felugrásnál. Ez mondjuk nehezebben kiszúrható volt, de szintén tizi járt volna.
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.04.13. 15:55:21

Én is a Poolnak szurkolok, a meccsen is, és a bajnokságba is.
Bár alapvetően őket sem szeretem jobban mint a Cityt vagy Chelseat, de nagyon rég voltak bajnokok már, kijárna nekik meg szurkolóknak, és főleg Gerrardnak, aki azon kevesek közé tartozik, aki klubhűséget választotta a címek és pénz helyett.

De 2-1, és nyom a City, nincs még lefutva. :?
Pff, 2-2. Silva parádézik a második félidőben. Előtte Suarez elönzőzött egy nagyon ígéretes szituációt.
Egy 11-es járt volna a Poolnak, Suarezzel szemben egyértelműen szabálytalankodtak, viszont az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy előtte az uruguayi annyit színészkedett már, hogy már a pályán sem kéne lennie.
Végül is meglett 3-2re a Poolnak, jó kis meccs volt! Henderson csúnya megmozdulásáért kár volt, jogosan kapta a pirosat.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.04.13. 15:48:32

jó kis hajtós csapat ez a pool, nem gondoltam volna h esélyesebbek lesznek a pl címre mint a sokkal, de sokkal jobb kerettel rendelkező cselzi vagy city.... szurkolok nekik h behúzzák...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.13. 14:31:43

Kicsit megváltoztak a kezdők a meccs előtti percekre.

Kompany hirtelen felépült, Agüero viszont a kispadon marad, helyette Dzeko kezd.
Agger is is kispados, helyette Sakho nyomja belső védőként.

Pellegrininél viszont nem nagyon értem Clichy szerepeltetését Kolarov helyett.
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.13. 11:02:01

sjay írta:City - Pool meccs

Abszolút úgy érzem, hogy a bajnokság legfontosabb mérkőzése vár mindkét félre. Ha jól tudom, sajnos Kompany megsérült, így elképzelhető egy nagyon gyenge védelmi variáció a kékeknél, a Demichelis - Lescott, vagy a Demichelis - Javi Garcia párosoktól mindenesetre a hányinger is elfog sajnos. Ha így lesz, a Pool szerintem dominálhat, mindenesetre remélem, hogy az Agüero vezette támadószekció kitalál valami ellenszert a vörösök ellen. Elvégre csak egy góllal kell többet rúgni. :mrgreen:
A mai meccset nagyon várom már, ez legalább izgalmas, érdekes találkozónak ígérkezik és olyan hajtás lesz, aminek tegnap este a negyede nem volt meg Granadában.

A Poll szerintem abszolút esélyes hazai pályán. Olyan közönsége és a stadionnak olyan atmoszférája van, mint a világon senkinek. Ráadásul hosszú évek után végre a csapat is jó.
Suarez egy igazi ragadozó, hozzá jön a "szélvészgyors" Sterling, Sturridge duó. Ezeket egy jó formában levő Coutinho tömi jobbnál jobb labdákkal.
A védelem is masszívabbnak tűnik jelenleg a Citynél. A Belső védők, Skrtel és Agger nem penge játékosok, de iszonyat fizikai erejük van és a fejjátékuk nagyon jó (egy álom a mi csapatunk védőihez képest :roll: ).
Mellettük ott van a nagy öreg, a Pool ikonja Gerrard, aki az utóbbi két meccsen szerencsésen kibekkelte az 5. sárgáját. A korához képest még mindig tanárian játszik, rengeteget fut.

Kompany térdsérülést szenvedett a tegnapi edzésen állítólag, ez a Citynek egy részt nagy veszteség, másrészt egy Demichelis játékában benne van bőven a hiba.

A döntetlen csak egy csapatnak lenne jó, a Chelsea csapatának.
Valóban fontos meccs, de ha jól tudom (javítson ki valaki, ha nem így van) a Pool meccsel még Mourinho csapatával is, talán két hét múlva. Onnantól már teljesen tiszta lesz a PL állása.
sjay
Entrenador del Barça

2014.04.13. 10:23:27

Game90 írta:
Fabianski for Prez!
Lassan ki lehet kiáltani a lengyelt egy igazi tizenegyesölőnek. :lol:

Más: Korábban ugye fejtegettem, hogy a Tottenham jövőbeli eredményeinek kulcsa abban rejtőzhet, hogy elküldik Sherwoodot a nyáron. Ezt azzal bővíteném ki - főleg a tegnapi mérkőzés miatt - , hogy szerintem csak a vezetőedzői posztról kellene felállítani, a padon kötelező lenne maradnia. Kétségkívül nagy elme és nagy motivátor, láthatóan a játékosok a fél karjukat is odaadnák érte, ugyanakkor én még mindig úgy érzem, hogy nem ő a megfelelő ember egy csapat elsődleges irányítójának. Viszont egy tapasztalt, minden hájjal megkent és taktikailag felszerelkezett vezetőedző mellé leülve abszolút Joker-kártya lehet, kíváncsi vagyok hogyan alakul számára a jövő.

City - Pool meccs

Abszolút úgy érzem, hogy a bajnokság legfontosabb mérkőzése vár mindkét félre. Ha jól tudom, sajnos Kompany megsérült, így elképzelhető egy nagyon gyenge védelmi variáció a kékeknél, a Demichelis - Lescott, vagy a Demichelis - Javi Garcia párosoktól mindenesetre a hányinger is elfog sajnos. Ha így lesz, a Pool szerintem dominálhat, mindenesetre remélem, hogy az Agüero vezette támadószekció kitalál valami ellenszert a vörösök ellen. Elvégre csak egy góllal kell többet rúgni. :mrgreen:
PCsabi
aka Game90

2014.04.12. 20:56:23

Végre, vége van ennek a borzalmas meccsnek.

Fabianski for Prez!
Gareth Tello írta:Nagy kár ezért, Game, pedig olyan szép avád lett volna... :( :mrgreen:
Majd a döntő után.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.12. 20:53:45

Nagy kár ezért, Game, pedig olyan szép avád lett volna... :( :mrgreen:

Nekünk legalább a döntetlen meglett Eriksennek köszönhetően (KATT), de az első félidő maga volt a pokol.

Eriksen egyébként utóbbi négy meccsén négy gólt és három gólpasszt jegyez, nem rossz. :)
ferninho
Madridista

2014.04.12. 20:03:56

az Arsenal majdnem összehozta ezt is..... :lol: :lol:
Merte nagy nehezen egyenlített, most meg Streamen kell nézni a hosszabbítást a csúnya gonosz Barca miatt.... :(

:mrgreen:

Innen már csak megnyerik bakker....
madridista
PCsabi
aka Game90

2014.04.12. 17:30:46

bence-barca írta: 2. Tényleg, el is felejtettem, h ő nálatok játszik. Vele mi van, mit tud? Az van meg belőle, h sérülten igazolt a Senalhoz.
Idáig kemény 10 percet játszott.

Nincs mese, nyerni kell.

Arsenal‬ team to play Wigan: Fabianski, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Monreal, Arteta, Ramsey, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Podolski, Sanogo.
Subs: Szczesny, Jenkinson, Gibbs, Kallstrom, Eisfeld, Akpom, Giroud.

44 éves Bergkamp >>> Giroud:
http://youtu.be/W-LBArkc6bM" target="_blank
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.12. 16:13:36

Negyedik perc, West Brom 2-0 Spurs.

Van ennél lejjebb?
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.04.10. 19:50:32

Game90 írta: Úriember biztosra nem fogad :mrgreen:

Kallström
1.Úriember nőkkel sem fogad. Most akkor egyszerre mindkettőt megtettem. :mrgreen: :mrgreen:

2. Tényleg, el is felejtettem, h ő nálatok játszik. Vele mi van, mit tud? Az van meg belőle, h sérülten igazolt a Senalhoz.
Gareth Tello írta: Már előre félek... :( Amúgy nem akarod most odaadni azt az avát? A BL úgysem lesz meg, és szeretnék minél hamarabb túl lenni azon az egy hónapon... :lol:
Muhahaha :twisted:
Áh, még érlelem egy kicsit. Az viszont elképzelhető, h már májusban 'kiérdemled', mivel nyáron kevesebben látnák a vakációk miatt. :lol:
PCsabi
aka Game90

2014.04.10. 19:23:37

bence-barca írta: Kicsit rosszul is éreztem magam, h illik-e ilyen fogadásba bemenni, de aztán belegondoltam mi minden avát találhatok ki GTnek és gyorsan bele is mentem. :lol:

Amúgy hülye kérdés lesz Game lehet, de tutira kell mennem. Ugye megrakhatom az Arsenalt hétvégén a Wigan ellen? 1,45ért ajándéknak tűnik, de elbizonytalanodtam előző körben mégiscsak a Cityt verték ki,meg Senal sincs most vmi csúcsformában. De fenébe is, mégiscsak 2. osztályúak. :D
Úriember biztosra nem fogad :mrgreen:

Azért a családi vagyont nem tenném fel a Senal-ra, tipikusan az ilyen meccseken/ellenfelek ellen szoktunk szenvedni. Meg te bíznál egy ilyen kezdőben? Fabianski - Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Monreal - Arteta, Kallström/*Ox/*Rosicky - Cazorla, Ramsey, Podolski - Giroud/Sanogo.

*Egyiküket úgyis összedrótozzák majd.

Szóval a helyedben meggondolnám azért, hogy ez az Arsenal @1,45 mennyire ajándék :D
Gareth Tello írta: 11 players possibly out for Arsenal on Saturday. Gibbs, Oxlade-Chamberlain, Rosicky, Koscielny, Özil, Wilshere, Walcott, Gnabry, Diaby, Bendtner, Flamini (banned). :-k
Gyakorlatilag a legerősebb kezdőnkből 5 ember sérült.

Jelenleg 11 játékosunk sérült, míg a második legtöbb sérüléssel az Everton küzd, náluk szerény 5 játékos harcképtelen.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.10. 18:56:28

Tottenham ask fans to send in their Adebayor salute pictures. Arsenal fans jump on board immediately
http://www.101greatgoals.com/blog/totte ... ly-tweets/" target="_blank
Game90 írta:Lallana meg 15-nél tart, akkor ő most jobb, mint Eriksen/Özil? :-k
Naná, Depay meg 17-nél jár, szóval ő még Lallanánál is jobb. 8)
bence-barca írta:Kicsit rosszul is éreztem magam, h illik-e ilyen fogadásba bemenni, de aztán belegondoltam mi minden avát találhatok ki GTnek és gyorsan bele is mentem. :lol:
Már előre félek... :( Amúgy nem akarod most odaadni azt az avát? A BL úgysem lesz meg, és szeretnék minél hamarabb túl lenni azon az egy hónapon... :lol:
bence-barca írta:Ugye megrakhatom az Arsenalt hétvégén a Wigan ellen?
11 players possibly out for Arsenal on Saturday. Gibbs, Oxlade-Chamberlain, Rosicky, Koscielny, Özil, Wilshere, Walcott, Gnabry, Diaby, Bendtner, Flamini (banned). :-k
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.04.10. 18:47:58

Game90 írta: Ilyen könnyen szerintem még nem nyertél fogadást :mrgreen:
Kicsit rosszul is éreztem magam, h illik-e ilyen fogadásba bemenni, de aztán belegondoltam mi minden avát találhatok ki GTnek és gyorsan bele is mentem. :lol:

Amúgy hülye kérdés lesz Game lehet, de tutira kell mennem. Ugye megrakhatom az Arsenalt hétvégén a Wigan ellen? 1,45ért ajándéknak tűnik, de elbizonytalanodtam előző körben mégiscsak a Cityt verték ki,meg Senal sincs most vmi csúcsformában. De fenébe is, mégiscsak 2. osztályúak. :D
PCsabi
aka Game90

2014.04.09. 12:40:44

bence-barca írta: GT azt mondta a Spurs elcsípi az egyik BL helyet. Én nem gondoltam így, adva is volt egy jó kis fogadás. 8)
Ilyen könnyen szerintem még nem nyertél fogadást :mrgreen:
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.04.08. 16:17:19

Gareth Tello írta: Bakker, tényleg, mekkora barom voltam... #-o Mennyi időről is volt szó? Egy hónapról, ugye? #-o
Én 1 évre emlékszem. :o
Csak vicc, 1 hónap. :D
Game90 írta: Amúgy milyen fogadásotok volt? :)
GT azt mondta a Spurs elcsípi az egyik BL helyet. Én nem gondoltam így, adva is volt egy jó kis fogadás. 8)
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.04.08. 15:10:36

DEhogynem, ott van a MÁS. Aki rájuk gondolt, mint azt nyomta :twisted: :mrgreen:
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2014.04.08. 15:03:36

Szavazásba ki sincs írva a 'Pool, közben meg behúzzák a PL-t, remélem. :P :D
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.04.08. 14:22:17

Mata moonwalk :D
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.04.08. 12:20:47

Gareth Tello írta: 12 - Christian Eriksen has now been involved in as many PL goals (scored & assisted) as Mesut Özil this season.
Lallana meg 15-nél tart, akkor ő most jobb, mint Eriksen/Özil? :-k

Amúgy milyen fogadásotok volt? :)

Mata :mrgreen:

Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.08. 10:57:29

Elég sima lett a vége, nagyon kellett már egy ilyen siker. :)

Eriksen:
Total passes 64
Pass accuracy 85%
Key passes 7 (!)
Assists 2
Goals 1
=D>

12 - Christian Eriksen has now been involved in as many PL goals (scored & assisted) as Mesut Özil this season.

A nap képe:
Kép
bence-barca írta:Ha már itt tartunk remélem emlékszel a mi kis éveleji fogadalmunkra... :wink:
Mert te is lecserélheted lassan ezt a pofás kis avádat. :) :mrgreen:
Bakker, tényleg, mekkora barom voltam... #-o Mennyi időről is volt szó? Egy hónapról, ugye? #-o
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.04.07. 23:09:06

Gareth Tello írta: ... lesz egy jó avád :) :mrgreen:
Ha már itt tartunk remélem emlékszel a mi kis éveleji fogadalmunkra... :wink:
Mert te is lecserélheted lassan ezt a pofás kis avádat. :) :mrgreen:
PCsabi
aka Game90

2014.04.07. 22:57:06

Gareth Tello írta:... lesz egy jó avád :) :mrgreen:
Na, az meg a másik :mrgreen:

Hiába egy suttyó, azért Adebayor-t bármikor elnézegetném az Arsenal-ban Giroud helyett.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.07. 21:55:00

Félidőben 1-1 a Sunderland ellen, szokás szerint álmosan kezdtünk, szerencsére a bekapott gól után sikerült felpörögni és egyenlíteni is tudtunk, sőt, simán rúghattunk volna még egyet-kettőt...

Eriksen megint remekül játszik, Chiriches visszatért, Kane jól kezdett, aztán beleszürkült a mezőnybe... Nagyjából ennyi. Ja, Paulinho a legvédekezőbb szellemű játékosunk a középpályán, ebből szerintem mindenki számára egyértelmű, mennyire hatékony a középpályás védekezésünk. :twisted:

Be kell húzni.
Game90 írta:FA-Kupa meg szinte kötelező, ha az nincs meg, akkor
... lesz egy jó avád :) :mrgreen:

Egyébként a negyedik hely azért meglesz nektek szerintem, ez a minimum azok után, hogy sikerült így lecsúszni az élről. Bár azért szurkolok az Evertonnak, hátha...
Válasz küldése