sjay írta:City - Pool meccs
Abszolút úgy érzem, hogy a bajnokság legfontosabb mérkőzése vár mindkét félre. Ha jól tudom, sajnos Kompany megsérült, így elképzelhető egy nagyon gyenge védelmi variáció a kékeknél, a Demichelis - Lescott, vagy a Demichelis - Javi Garcia párosoktól mindenesetre a hányinger is elfog sajnos. Ha így lesz, a Pool szerintem dominálhat, mindenesetre remélem, hogy az Agüero vezette támadószekció kitalál valami ellenszert a vörösök ellen. Elvégre csak egy góllal kell többet rúgni.

A mai meccset nagyon várom már, ez legalább izgalmas, érdekes találkozónak ígérkezik és olyan hajtás lesz, aminek tegnap este a negyede nem volt meg Granadában.
A Poll szerintem abszolút esélyes hazai pályán. Olyan közönsége és a stadionnak olyan atmoszférája van, mint a világon senkinek. Ráadásul hosszú évek után végre a csapat is jó.
Suarez egy igazi ragadozó, hozzá jön a "szélvészgyors" Sterling, Sturridge duó. Ezeket egy jó formában levő Coutinho tömi jobbnál jobb labdákkal.
A védelem is masszívabbnak tűnik jelenleg a Citynél. A Belső védők, Skrtel és Agger nem penge játékosok, de iszonyat fizikai erejük van és a fejjátékuk nagyon jó (egy álom a mi csapatunk védőihez képest

).
Mellettük ott van a nagy öreg, a Pool ikonja Gerrard, aki az utóbbi két meccsen szerencsésen kibekkelte az 5. sárgáját. A korához képest még mindig tanárian játszik, rengeteget fut.
Kompany térdsérülést szenvedett a tegnapi edzésen állítólag, ez a Citynek egy részt nagy veszteség, másrészt egy Demichelis játékában benne van bőven a hiba.
A döntetlen csak egy csapatnak lenne jó, a Chelsea csapatának.
Valóban fontos meccs, de ha jól tudom (javítson ki valaki, ha nem így van) a Pool meccsel még Mourinho csapatával is, talán két hét múlva. Onnantól már teljesen tiszta lesz a PL állása.