Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig VV az ősszel élete legjobbját nyújtotta, és sok meccsen voltak nagyon fontos védései.eimenis1212 írta:jaja. Én nagyon bírom. Meg tudom én hogy meccshiányos, és öreg. Csak jó lenne a barcában végre barca szintű kapust látni (VV sem az számomra)Laza írta: azt ne felejtsd el hogy pinto 40 éves lassan és második számú kapusunk,hozzáteszem sok élcsapat örülne egy ilyen kapusnak,a kispadra ha mondjuk 15évvel fiatalabb lenne...
jaja. Én nagyon bírom. Meg tudom én hogy meccshiányos, és öreg. Csak jó lenne a barcában végre barca szintű kapust látni (VV sem az számomra)Laza írta:azt ne felejtsd el hogy pinto 40 éves lassan és második számú kapusunk,hozzáteszem sok élcsapat örülne egy ilyen kapusnak,a kispadra ha mondjuk 15évvel fiatalabb lenne...eimenis1212 írta:ja csak olyan gólokat kap amiket jó kapus nem kaphat... (ami megh kijött róla és utánna tolt két bravúrt arról annyit, hoigy az nem jött volna ki egy jobb kapusról). Szval hagyjuk Pintot, jó arc, de kapusnak max. egy közepesbojankrkic27 írta:annak ellenére, hogy a fejemet fogtam V.V. sérülésénél, Pintora egy rossz szavunk nem lehet...
azt ne felejtsd el hogy pinto 40 éves lassan és második számú kapusunk,hozzáteszem sok élcsapat örülne egy ilyen kapusnak,a kispadra ha mondjuk 15évvel fiatalabb lenne...eimenis1212 írta:ja csak olyan gólokat kap amiket jó kapus nem kaphat... (ami megh kijött róla és utánna tolt két bravúrt arról annyit, hoigy az nem jött volna ki egy jobb kapusról). Szval hagyjuk Pintot, jó arc, de kapusnak max. egy közepesbojankrkic27 írta:annak ellenére, hogy a fejemet fogtam V.V. sérülésénél, Pintora egy rossz szavunk nem lehet...
Előbb szándékosan belerohan a védőbe, fetrengés, halál. Pár percre rá szerelik, majd utána rúg az ellenfélnek...Ronaldinho&Barca írta:Neymar hajt csak egyedül, Montoyának is jár a piros. Az hogy Messinek ívelgetjük fejre a labdát, mindent elmond a meccsről.
ja csak olyan gólokat kap amiket jó kapus nem kaphat... (ami megh kijött róla és utánna tolt két bravúrt arról annyit, hoigy az nem jött volna ki egy jobb kapusról). Szval hagyjuk Pintot, jó arc, de kapusnak max. egy közepesbojankrkic27 írta:annak ellenére, hogy a fejemet fogtam V.V. sérülésénél, Pintora egy rossz szavunk nem lehet...
Montoya mindig így játszik, a legutóbbi meccsén is gólpasszt adott, ezért nem értem, miért nem játszik többet...palesz77 írta:Montoya annak ellenére, hogy mellőle szerezték a gólt szerintem marha jól játszik most. Mondjuk a gólnál se tudom mi többet tudott volna tenni, lökte ahogy tudta szabályos keretek közt. De a beadásokat taníthatná Alvesnek, 30 perc alatt több jó labdája volt a szélről mint Brazilnak az Atléticó elleni 2 meccsen..
Közbe meg egy elég szép Neymar löket.. Nem sokon múlt.
szerk.: Neymarral meg mi történt itt?
én jobban örülnék ha veszélyes lenne a csatárunk, nem harcias...zola8787 írta:Pedríííto nagyon harcias, csak így tovább.
Azt leszamitva, hogy az osszes golt a rovidbe kapjabojankrkic27 írta:annak ellenére, hogy a fejemet fogtam V.V. sérülésénél, Pintora egy rossz szavunk nem lehet...