Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
eimenis1212 írta:Pedrot miért kell eddig a pályán tartani? Mert Init még csak csak értem, de pedrot???
Igaz ám... szánalmas egy teljesítmény, egyben lélekölő is.Gokuci írta:Azt hiszem most kell kimondani, hogy nagyon ideje, hogy jöjjön egy új Pep!
Akkor Ő elzavarta Decot, Eto'ot Ronaldinhot, mert látta, hogy jóllaktak.
Most rengeteg jóllakott játékost látok a pályán.
Reklamálni, magunkat dobálni, hisztizni tudunk, küzdeni nem!
Lassúak vagyunk, kényelmesek és motiválatlanok.
Nem merjük felvállalni az 1v1 -et és a gólvonalról akarunk gólt lőni.
A mai napon Messi a leggyengébb láncszem!
Passzív, magyaráz, reklamál, de egy visszatámadása nincs, egy megindulása sincs...
Kinézne neki a padozás...
Már, ha edző ülne a padon, akinek tekintélye van, nem egy ilyen paprikajancsi...
Még ha behozná sem bánnám, mert Fabre is Ini is kritikán aluli, de hogy Alexist miért nem lehetett a 60. tájékán behozni, meg minek kellett egy hátránynál becserélni egy balhátvédet, az számomra rejtélyAlcantara írta:Vajon mit lehet majd hazudni a meccs utáni sajtótájékoztatón?
Biztos lesz valami "meglepő" majd újra egy ilyen szép teljesítmény után!
Remélem behozza a 80. perc környékén Sergi Robertot, mint titkos fegyvert.

Mi lenne? Kizúgunk a BL csoportkörből, hogy tavasszal meglegyen az EL serleg.Gokuci írta:Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a csapattal..
Pedig VV az ősszel élete legjobbját nyújtotta, és sok meccsen voltak nagyon fontos védései.eimenis1212 írta:jaja. Én nagyon bírom. Meg tudom én hogy meccshiányos, és öreg. Csak jó lenne a barcában végre barca szintű kapust látni (VV sem az számomra)Laza írta: azt ne felejtsd el hogy pinto 40 éves lassan és második számú kapusunk,hozzáteszem sok élcsapat örülne egy ilyen kapusnak,a kispadra ha mondjuk 15évvel fiatalabb lenne...
jaja. Én nagyon bírom. Meg tudom én hogy meccshiányos, és öreg. Csak jó lenne a barcában végre barca szintű kapust látni (VV sem az számomra)Laza írta:azt ne felejtsd el hogy pinto 40 éves lassan és második számú kapusunk,hozzáteszem sok élcsapat örülne egy ilyen kapusnak,a kispadra ha mondjuk 15évvel fiatalabb lenne...eimenis1212 írta:ja csak olyan gólokat kap amiket jó kapus nem kaphat... (ami megh kijött róla és utánna tolt két bravúrt arról annyit, hoigy az nem jött volna ki egy jobb kapusról). Szval hagyjuk Pintot, jó arc, de kapusnak max. egy közepesbojankrkic27 írta:annak ellenére, hogy a fejemet fogtam V.V. sérülésénél, Pintora egy rossz szavunk nem lehet...
azt ne felejtsd el hogy pinto 40 éves lassan és második számú kapusunk,hozzáteszem sok élcsapat örülne egy ilyen kapusnak,a kispadra ha mondjuk 15évvel fiatalabb lenne...eimenis1212 írta:ja csak olyan gólokat kap amiket jó kapus nem kaphat... (ami megh kijött róla és utánna tolt két bravúrt arról annyit, hoigy az nem jött volna ki egy jobb kapusról). Szval hagyjuk Pintot, jó arc, de kapusnak max. egy közepesbojankrkic27 írta:annak ellenére, hogy a fejemet fogtam V.V. sérülésénél, Pintora egy rossz szavunk nem lehet...
Előbb szándékosan belerohan a védőbe, fetrengés, halál. Pár percre rá szerelik, majd utána rúg az ellenfélnek...Ronaldinho&Barca írta:Neymar hajt csak egyedül, Montoyának is jár a piros. Az hogy Messinek ívelgetjük fejre a labdát, mindent elmond a meccsről.