Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.04.16. 16:09:29

MessiCesc írta:Hiába van jó formában csodálkoznék ha a két valencia kirándulásából összesen 6 pont születnek az Atletico-nak. A Realban pedig reménykedjünk.
A Real semmiképp ne nyerje meg. Inkább akkor adjuk oda a meccset az Atleticonak hazai pályán.
Egyébként korántsem reménytelen a helyzetünk, ha csak a pontokat és a hátralévő meccseket nézzük. Én is úgy gondolom, hogy az Atletico az utolsó meccs előtt legalább egyszer botlik. A Real már neccesebb, de egy x azért náluk is összejöhet.
Azzal a játékkal van a baj, amit a klasszikus óta mutatunk. Mert ha azt fogjuk játszani továbbra is, akkor kizárt dolog, hogy az összes hátralévő meccsünket hozni tudjuk. Benne lehet egy nagy feltámadás a részünkről, de én nem nagyon hiszek benne. Ha akkor nem küzdött a csapat, amikor igazán közel került a bajnoki cím, akkor nem hinném, hogy most, szinte veszett helyzetben tennék meg.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2014.04.16. 15:24:43

Deus írta:Mindegy, hogy mi lesz a végkifejlet az utolsó meccsen, ha az AtMa az összes többi meccset megnyeri, akkor is bajnok lesz.

http://www.marca.com/2014/03/30/multime" target="_blank ... 39847.html

AtMa hátralévő meccsei:

1. AtMa - Elche
2. Valencia - AtMa
3. Levante - AtMa
4. AtMa - Malaga
5. Barca - AtMa

5 meccsből 3 idegenben lesz, ami nem könnyű, pláne ha BL -ben is bent vannak.
Valencia és Barca elleni meccsek lesznek a nehezek számukra.
Ahogy te is írtad, az utolsó meccs már nem feltétlenül lesz döntő számukra. Biztos vagyok benne, hogy a Nou Camp-ba nem akarnak győzelmi készerben utazni, mert onnan nehéz lenne számukra a dolog. Gyakorlatilag a két valenciai kiránduláson dől majd el a bajnoki címük. Ha bármelyik meccsen is pontokat veszítenek, akkor már a Barca "jóindulatában" is bízniuk kell. Annyi szól most mellettük, hogy egyik valenciai csapat sem kell feltétlenül megszakadjon a pályán. Kiesés nem fenyegeti őket, nemzetközi szereplésre szinte semmi esély, lesérülni meg mi értelme lenne a szezon végefelé. A Valencia ráadásul az EL-ben is érdekelt még, vélhetően ők a maradék energiájukat inkább oda fogják már összpontosítani, tehát nem lesznek pihentebbek, mint az ATMA.
MessiCesc
Capitá del Barça

2014.04.16. 14:11:09

Hiába van jó formában csodálkoznék ha a két valencia kirándulásából összesen 6 pont születnek az Atletico-nak. A Realban pedig reménykedjünk.
A Real semmiképp ne nyerje meg. Inkább akkor adjuk oda a meccset az Atleticonak hazai pályán.
Leon
Director del Fútbol

2014.04.16. 13:08:59

A Realnak elég könnyű a sorsolása,ráadásul CR hiánya sem okoz gondot nekik,kizártnak tartom,hogy akár csak egy pontot is elpazaroljanak. Az ATM viszont ha csak egyet x-el(márpedig elég húzós a sorsolásuk) akkor a végén mindenképp nyerniük kell ellenünk és ez esetben nagyon remélem,hogy a Barcánál egy C csapattal felállva bukjuk a meccset! :oops:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.04.16. 11:22:52

MQuC írta:Matematikailag simán lehetséges, de én sem gondolnám, hogy mindkét riválisunk legalább leixelne egy meccset.

szerk.: Nyugodtan szavamon lehet fogni szezon végén. Ha innen megnyerjük a bajnokságot, veszek egy real mezt és rakom fel a selfiet ide,s facebookra is a hősies csata tiszteletére :twisted:

Mehet valakinek aláírásba, hogy ne felejtődjön el.
Nem hiszem, hogy ez a veszély fenyegetne téged. Az Atleticoból még talán kinézném, de a Real innentől minden meccset be fog húzni. :wink:
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.04.16. 11:12:12

Matematikailag simán lehetséges, de én sem gondolnám, hogy mindkét riválisunk legalább leixelne egy meccset.

szerk.: Nyugodtan szavamon lehet fogni szezon végén. Ha innen megnyerjük a bajnokságot, veszek egy real mezt és rakom fel a selfiet ide,s facebookra is a hősies csata tiszteletére :twisted:

Mehet valakinek aláírásba, hogy ne felejtődjön el.
Kép
Deus
Boixos Nois

2014.04.16. 10:29:12

Mindegy, hogy mi lesz a végkifejlet az utolsó meccsen, ha az AtMa az összes többi meccset megnyeri, akkor is bajnok lesz.

http://www.marca.com/2014/03/30/multime ... 39847.html" target="_blank

AtMa hátralévő meccsei:

1. AtMa - Elche
2. Valencia - AtMa
3. Levante - AtMa
4. AtMa - Malaga
5. Barca - AtMa

5 meccsből 3 idegenben lesz, ami nem könnyű, pláne ha BL -ben is bent vannak.
Valencia és Barca elleni meccsek lesznek a nehezek számukra.

Hajrá AtMA xD

Viszont!

Ha az AtMa és Real valamelyik meccsen X -el, és Barca minden meccset megnyeri, akkor Barca lesz a bajnok. De ennek kicsi a valószínűsége.
KépKép
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.04.16. 09:23:31

kukeckeee írta:Engem az érdekelne hogy ténylegesen mekkora Spanyolországban a Barca - Real rivalizálás. Ha az utolsó fordulóban a Barca esélytelen lenne, de az Atleticonak mindenképp győzelem kéne hogy bajnokok legyenek a Real előtt, megfordulna e a játékosok és a vezetőség fejében hogy hagyjuk őket nyerni?!
Ha már matematikai esélyünk sem lenne, akkor szerintem igen. Persze ez hivatalosan nem lenne kimondva, le lenne nyilatkozva, hogy meg akarjuk nyerni a meccset, meg hasonlók, de a valójában ebben az esetben nem tanúsítanánk igazán nagy ellenállást.
Ha a másik meccs alakulásától függően, egy Real botlásával, és az Atletico legyőzésével esetén lenne még esélyünk a bajnoki címre, akkor azért odatennénk magunkat, max ha a Madrid nagyon gyorsan eldöntené a másik meccset, akkor visszavennénk. Mert ugye az utolsó fordulót egyszerre szokták játszani.
kukeckeee
Barça C

2014.04.16. 00:31:16

Engem az érdekelne hogy ténylegesen mekkora Spanyolországban a Barca - Real rivalizálás. Ha az utolsó fordulóban a Barca esélytelen lenne, de az Atleticonak mindenképp győzelem kéne hogy bajnokok legyenek a Real előtt, megfordulna e a játékosok és a vezetőség fejében hogy hagyjuk őket nyerni?!
MessiCesc
Capitá del Barça

2014.04.14. 18:20:45

"Egy kihagyott helyzet es Messi kiegett. Fck logic"

Igen, csak ilyet ő nem hagy ki pláne a Real ellen. Nem azt mondom, lehetnek még sikerei, lehet VB győzelemhez segíti argentínát, és nem kizárt, hogy nyerünk még vele BL-t, csak az utolsó néhány évben sokkal nehezebb helyzetekben lőtte be. És ez fontos helyzetben idén nem először történt, tehát lehet nemcsak a motiváltsággal van probléma.
De lehet én vagyok pesszimista.
ZolTano
Jugador d'estrella

2014.04.14. 17:03:16

mvik írta:üdv. szerintem Messivel mentálisan van gond, mármint szerintem nagyon frusztrálja az h mindenki azt mondja h ő a világ legjobbja erre idehoznak egy brazil kölyköt aki még "semmit" nem tett le az asztalra és mégis többet keres mint ő. szerintem ez elkedvetleníti és nem hajt annyira mint amikor még ő volt a legjobban kereső és érezte h ő körülötte forog a világ, de most h idehozták Neymart és őt is agyon istenítik azóta egy kicsit kedvetlen lett szerintem és azért nem hajt annyira. de ez csak az én véleményem.
én nem így látom. az elmult 5 év csúcs focija után, jött egy komoly sérülése, amiből csak harmadjára tudott kijönni. jól lakott a sikerek terén is. törvényszerű sajnos egy ilyen idei "gyengébb" év neki, és sztem a vb is benne van. az az érzésem, hogy a vb-n nagyon agresszíven és megújulva fog játszani. jövőre meg az új korszak nyítása elengedhetetlen, sztem ez is jó hatással lesz rá, vissza fog térni ebben biztos vagyok, de azt is meg kell hagyni, hogy az idei Messi sem rossz sőt, sztem ebbe a szisztémába beleunt, de egy másikkal idén is remekelt volna.
mvik
Jugador d'estrella

2014.04.14. 16:14:45

üdv. szerintem Messivel mentálisan van gond, mármint szerintem nagyon frusztrálja az h mindenki azt mondja h ő a világ legjobbja erre idehoznak egy brazil kölyköt aki még "semmit" nem tett le az asztalra és mégis többet keres mint ő. szerintem ez elkedvetleníti és nem hajt annyira mint amikor még ő volt a legjobban kereső és érezte h ő körülötte forog a világ, de most h idehozták Neymart és őt is agyon istenítik azóta egy kicsit kedvetlen lett szerintem és azért nem hajt annyira. de ez csak az én véleményem.
mvik
Barca_10
Entrenador del Barça

2014.04.14. 16:11:24

MessiCesc írta:Még az őszi el clásicón volt egy Messi helyzet nem sokkal Neymar gólja után. Szemben állt Lópezzel, de kihagyta. Akkor gondoltam, hogy ez a Messi már nem a régi, és a szezon további része meg is erősített ebben. Nem tudom hogy miért van ez, de szerintem nem kizárt, hogy Messi a legszebb évein már túl van.
Ez nem tudom miért lehet talán hamar befutott, már 19-20 éves korában befutott sztár volt, és talán picit elhasználódott... Nem tudom...
Egy kihagyott helyzet es Messi kiegett. Fck logic
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
MessiCesc
Capitá del Barça

2014.04.14. 16:02:31

Még az őszi el clásicón volt egy Messi helyzet nem sokkal Neymar gólja után. Szemben állt Lópezzel, de kihagyta. Akkor gondoltam, hogy ez a Messi már nem a régi, és a szezon további része meg is erősített ebben. Nem tudom hogy miért van ez, de szerintem nem kizárt, hogy Messi a legszebb évein már túl van.
Ez nem tudom miért lehet talán hamar befutott, már 19-20 éves korában befutott sztár volt, és talán picit elhasználódott... Nem tudom...
Rumig
Entrenador del Barça

2014.04.14. 15:53:03

visca el barca írta:messit egyértelműen akkor kell betenni kp-ra ha belassul. 31-32 éves kora körül.
Én pont azon gondolkoztam a napokban, h lehet Messinél nem csak az akarással van baj. Ugyanis mostanában már ha akar és hajt (pl a Granada ellen sem volt ezzel gond sztem), akkor is alig van jó megoldása, sokszor még az egyszerű oldalra passzt is lefülelik, ill. a testcseleinél meg egyszerűen belevezeti a védőbe a labdát.
Szóval arra jutottam, h bizony lehet (bár furcsa lenne, h ilyen hirtelen, még a sérülése ellenére is), h hirtelen megkopott a robbanékonysága, ezért nem jönnek be a cselei és ezért nem tudja már kipasszolni 2-3 ember közül. Márpedig ha így van, akkor középcsatárként nagyjából használhatatlan, hisz a fizikai paraméterei ugyebár messze vannak az ideális középcsatárétól.

Summa summarum, korántsem biztos, h 31-32 éves koráig várni kellene az ötlet megvalósításával, már ha tényleg bárki is meg merné húzni ezt és Messi is elfogadná.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.04.14. 15:40:04

messit egyértelműen akkor kell betenni kp-ra ha belassul. 31-32 éves kora körül.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MessiCesc
Capitá del Barça

2014.04.14. 15:20:49

Igazából ha Messi visszamegy irányítónak Reusnak is van értelme, hisz Neymar bemegy középre, Reus meg megkapná a balost. De akkor a másik támadó kp poszton picit túlnépesedés lenne, Iniesta, Xavi, Cesc + ugye Rafinha majd később Denis....
De igazából így is csak elméleti dolog, aligha hiszem, hogy megmerné ezt húzni Tata vagy aki jön helyette.
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.14. 14:47:06

Ez a felvetés: "Messi a középpályán irányítóba" szerintem nem rossz gondolat, bennem nagyon régóta megfogalmazódott már ez, de nem írtam le, az esetleges negatív beszólások miatt.

Egy olyan edzővel, akinek lenne tekintélye (még előtte is) meg lehetne őt próbálni, mert a képességei alapján a világ legjobb irányítója lehetne egy szezon alatt is akár.
Itt inkább az a kérdés, ő lemondana-e arról, hogy szezononként zsákszámra termelje a gólokat, a társak kiszolgálása lenne a fő feladata. Inkább ezt gondolnám nehezen megoldható, sőt szinte lehetetlen feladatnak. Igazán a labdarúgásban erre hirtelen nem is tudnék példát mondani, hogy valakinek a posztját így megváltoztatnák ezen a szinten.

Talán inkább csak elméleti játékra jó ez a felvetés.
Leon
Director del Fútbol

2014.04.14. 12:13:38

Ha a Levante elleni kupa visszavágót nézem akkor ott Messi gyakorlatilag középpályásként 4 óriási labdát is kiosztott Tellonak amiből 4 gól lett (Tello 3,1 öngól). Nem az a kérdés,hogy Messi jó lenne-e a középpályára (bár erősen kétlem,hogy lenne kedve meccseként átlag 10 kilométert oda-vissza futkosni) hanem az,hogy hogyan viselné azt,hogy szezononként nem rúg 50-60 gólt hanem csak 12-20at? :roll:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Vakmacska
Llegenda del Barça

2014.04.14. 11:58:05

Van itt egy cikk, mely azt taglalja, hogy Tata megtört. Én nem így fogalmaznék.
Inkább nincs kedve harcolni neki sem egy olyan vezetőséggel, ami nem tesz meg mindent a klubért.
Könnyen el tudom képzelni, hogy Pep is emiatt ment el.
Ez a vezetőség csökönyösen ragaszkodik a játékosokhoz, a taktikához, a mindenhez.
Azt hiszik, hogy a FIFA14-gyel játszadoznak, ahol Puyol 87-es pontszámmal védő, és simán játszik, de a valóság nem ez, és nem hajlandók észrevenni.
Tata látja belülről, hogy kumma nagy gondok vannak itt, változásra nem számíthat, úgyhogy inkább elmegy egy olyan klubhoz, ahol hagyják is dolgozni.

Az, hogy nincs védőnk, az a vezetőség hibája, nem az övé.
Ez a vagy Thiag, vagy senki, ez remek taktika volt, most isszuk a levét.
Azt, hogy Puyol játszani fog, mindenki tudta, hogy egy nagy marhaság, senki nem hitte el, hogy
pályára fog lépni. Talán annyit megérdemelne, hogy eredménytől függetlenül, a kupadöntőn játszhasson 10 percet a Real ellen, illetve az utolsó Camp Nou-ban rendezendő bajnokin is beküldeném, szintén eredménytől függetlenül. Ennyit mindenképpen megérdemelne. Hadd búcsúzhasson el méltón.

Arra leszek kíváncsi, hogy ki fog jönni Tata helyett?
Mert ide olyan szakvezetőt nem fognak tudni hozni, aki belemegy abba, hogy nincs egy KH igazolás sem. És biztos, hogy lesz itt szép számmal szelektálás.
Ha én kerülnék oda a padra, biztos azzal kezdeném az első sajtótájékoztatót, hogy elindulunk egy új úton, ki tudja hova vezet, de az biztos, hogy emberekbe fog ez kerülni.
Sajnos egy kulcsembert elvesztettünk Thiago személyében, mert ő bizony Xavi méltó utóda lehetett volna.
Fognám, és visszahoznám a fiatalokat, és rájuk építkeznék. Lehet, hogy nem nyerünk jövőre sem semmit, de valahol el kell kezdeni. Ez a generáció már kiöregedett, egy részük megfáradt.

Messit is gondolom frusztrálja, hogy jött Neymar, aki a babérjaira törne.
Azért emlékezhetünk, anno, mikor ő tört Ronaldinho babérjaira, őt Ronaldinho segítette, támogatta, sőt, mikor mindketten pályán voltak, hihetetlen volt, milyen jól össze tudtak játszani.
Most ez nincs meg Messi és Neymar között. Szinte kerüli Messi Neymart, de lehet, hogy ez a taktika miatt van. Pedig szerintem pont abban rejlene egy hatalmas potenciál, ha ők ketten elkezdenék végre tolni a figurákat.

A védő dolgot nem részletezem, az is már csontig le lett rágva. Kell legalább kettő KH, és kész.
Az egyik mindenképpen alapembernek kell, hogy legyen.
Mascheranot nem küldeném el, inkább kipróbálnám KH poszton. Ha ott beválik, akkor, Song mehetne inkább, és akkor Businak máris van alternatívája.
Xavi helyett is kell valaki, mert tuti, hogy ő sem fog már éveket lehúzni, egy, max két év van még benne. Ennyi időnk van kinevelni egy új karmestert. Sajna SR nem tudni mennyire jó alternatíva, hiszen alig-alig játszik. És itt jön megint az, hogy hej, ha Thiagot nem kergetik el.
Nagyon fontos lenne egy fiatal, jó karmester.
Számomra ez a két poszt a legfontosabb: KH, és a karmesteri.
Esetleg Messit visszavonni oda? Érdekes megoldás lehetne.
Elől rendben vagyunk szerintem, Pedro és ALexis is termelték a gólokat.

És az is biztos, hogy tényleg a vezetőséget el kell küldeni a levesbe, húzzanak a francba.
diagonal
Jugador d'estrella

2014.04.13. 22:39:45

Bob_Marley írta:A jelekkel egyetértek, de varázsütés dolog inkább arra irányult, hogy az idei évben rengeteg dolog érte a klubbot és hirtelen lett egy mentálisan rotty társaság és igaz játékosra szurkolóra, egész "miliőre". Tényleg folyamat lehetne sorolni a dolgokat, attól hogy lenne itt most x helyett, x+5 játékos, attól még egy olyan közeg lenne, amiben edzőváltáson át Neymar, Fifa, Valdes, Pique s ezer seb lenne. Ezért sem küldeném el Tata-t, mert szerintem nem rossz szakember, s egy teljes felkészülést, szezont megérdemel.

Neymaros résszel amúgy diagonal egyetértek, tavaly ezt szajkóztam végig, hogy mindegy ki, abból a pénzből 2 embert is vehettünk volna, sőt akár hármat is (s az eredeti 57 millióról beszélek, fogadjuk el ennyi volt).
Ez így van, sajnos örök törvény, hogy a baj csőstöl jön, most sincs máshogy, azokhoz amit írtam hozzá jön még amit te írsz.
Neymar... hát igen, de ez késő bánat. Magával Neymarral semmi baj nincs mint emberrel vagy mint játékossal. Mindent megtesz és klasszis ez nem vitás, de az is tény, nem rá kellett volna elkölteni azt az irdatlan összeget. Nem tudom mennyi volt igazából az ára, talán nem is tudjuk meg soha, de az biztos hogy tudnék mondani 3 argentin ( azért pont azt mert azt a bajnokságot követem hellyel közzel mert tetszik ) nagyon tehetséges és garantáltan nagyon motivált játékost most akiket ennyiért ide lehetett volna hozni a problémás posztokra.
Én azt el tudtam volna fogadni, ha tavaly a vezetőség karakán módon kiáll és azt mondja: Elérkeztünk egy fordulóponthoz a csapat életében. Óriási sikereket értünk el éveken át, de most váltanunk kell, a váltás fájdalmas lesz, ikonok kerülnek majd ki a csapatból és bekerül több új játékos, talán új játékrendszer is jön stb. Türelmet kérünk, lehet ebben a szezonban nem fogjuk halmozni a címeket, lehet egyet sem nyerünk, de lerakjuk egy új jövőbeni sikeres csapat alapjait.
E helyett a mai napig próbálják elkenni a saját felelősségüket, lásd Zubi nyilatkozatai mostanában és ez nekem nem túl szimpatikus.
Boixos
Llegenda del Barça

2014.04.13. 22:25:51

nem akarom "bántani" martinót, úgyis kap éppen eleget csórikám mostanában mindenhonnan, de úgy került ő a barcába, mint pilátus a krédóba. ez abszolút nem az ő világa. neki is és mindenki másnak is jobb lenne, ha jövőre máshol melózna. de mehetne az egész vezérkar is vele együtt, ha már olyan szépen "összehozták" a körülményeket.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.04.13. 22:16:41

A jelekkel egyetértek, de varázsütés dolog inkább arra irányult, hogy az idei évben rengeteg dolog érte a klubbot és hirtelen lett egy mentálisan rotty társaság és igaz játékosra szurkolóra, egész "miliőre". Tényleg folyamat lehetne sorolni a dolgokat, attól hogy lenne itt most x helyett, x+5 játékos, attól még egy olyan közeg lenne, amiben edzőváltáson át Neymar, Fifa, Valdes, Pique s ezer seb lenne. Ezért sem küldeném el Tata-t, mert szerintem nem rossz szakember, s egy teljes felkészülést, szezont megérdemel.

Neymaros résszel amúgy diagonal egyetértek, tavaly ezt szajkóztam végig, hogy mindegy ki, abból a pénzből 2 embert is vehettünk volna, sőt akár hármat is (s az eredeti 57 millióról beszélek, fogadjuk el ennyi volt).
Kép
Kép
Kép
diagonal
Jugador d'estrella

2014.04.13. 21:53:46

Bob_Marley írta:Sajnálatos nagyon, s átérzem mindenki csalódottságát, a sok szép év után egy varázsütésre hullik össze minden, s ezt nem egyszerű feldolgozni a szurkolóknak (lehet írni tavaly voltak jelek miért így igazoltak stb, de ilyen problémás szezon és millió külső körülmény nagyon ritka egy csapat életében, hogy 1 év alatt bekövetkezik). Nehéz mit mondani kellett 1 nap feldolgozni, de reménykedni kell, továbbra is meglehet akár két cím is.
Nyilván folyamatosan vannak jelei másfél-egy éve már. Nem varázsütésre hullik szét minden, hanem egy hosszú folyamat végeredményeként. Pontosan lehetett tudni, hogy megtörténik majd és semmit nem tett a vezetés ellene az elmúlt 1.5-2 évben, hogy ezt a helyzetet elkerüljük.
Ahhoz szerintem nem kellett volna egy lángelme, hogy megmondja olyan két évvel ezelőtt, hogy emberek Puyol, Xavi nem a 20-hoz hanem a 40-hez fognak közelíteni minden évben most már, Iniesta ma még igen, de 2 év múlva már nem fogja tudni hozni azt a teljesítményt amit eddig, Valdes távozni fog. Akkor tegyünk valamit, igazoljunk, keressük a lehetséges alternatívákat, sikeréhes, megfelelő játékosokat akik majd őket kiválthatják.
Én azért tényleg kíváncsi lennék, hogy ezt hogy gondolták, de komolyan kérdezem mert nem értem. Azt hitték, hogy ezek a játékosok konzerválódnak majd és 50 éves korukig játszanak adott szinten mi meg addig a csúcson leszünk velük vagy mi a fenét hihettek vajon?
És akkor még ott van az edzőkérdés, ott van a Neymar ügy akinek az árából amúgy megoldhattuk volna a védő- és középpályás kérdést egy füst alatt. És sokkal kevesebb gondunk lenne ha lenne egy vagy két komoly középső védőnk most + egy motivált ember a középpályán. Állítom több gondunk vagy így sokkal, mintha ezek az emberek a csapatban lennének most és Neymar helyén akár egy Tello játszana. Azért ilyen komoly klubnál ekkora dilettantizmus, hogy ezeket így sorban mind elkövetik ritkán látható, legalábbis szerintem.
Az meg hogy meglesz a két cím, most attól függetlenül hogy semmi nem mutat rá hogy egy is meg lehet a kettőből akár, még az is lehet meglesz mert a futball furcsa dolgokat produkál. Igazából azon nem sokat változtatna akár egy bajnoki cím sem most, hogy ezeket a dolgokat meg kell oldani.
Boixos
Llegenda del Barça

2014.04.13. 21:52:31

Bob_Marley írta:...a sok szép év után egy varázsütésre hullik össze minden, s ezt nem egyszerű feldolgozni a szurkolóknak...

hát... pont az a gáz, h nem egy varázsütésre történik a szitu, hanem ez egy folyamat eredménye.
és az a legbosszantóbb ebben az egészben (legalábbis számomra), h nem tett ez ellen senki semmit. legalábbis érdemben nem.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Válasz küldése