Alfa írta:Az ember csak most jön rá , hogy egy holmi bajnoki cím mennyire nem számít.. A csapatra kétféleképpen hathatnak a történtek vagy nagyon dekoncentráltak lesznek vagy Titoért címszóval szétszedik a Villarealt. De egy biztos bárhogy fognak játszani senkinek egy rossz szava sem lehet majd a csapatra
teljesen egyetértek, bár én úgy fogalmaznék, hogy hirtelen mennyire el tud törpülni a bajnokság tétje.
Én is úgy vélem, hogy két véglet lesz lehetséges és most semmiképp nem fogom lehordani egy esetleges vereség miatt a csapatot, kivétel, ha az akarást, hajtást nem fogom látni rajtuk. Most ez szerintem hatványozottan elvárható tőlük.
Arra kíváncsi leszek, hogy ha gólt rúgunk felhúzzák-e a mezt valami üzenettel alatta bevállalva a büntetést.
Nagyon kíváncsi leszek, hogyan fognak reagálni a pályán ezután a borzalmas dolog után.
Igazából nem tudom, hogy jobb lenne-e ha elhalasztanák a meccset. A szövetségnek biztos nem az lenne az érdeke, mert ha megtartanák, akkor nagyon kiélezett lehetne a bajnokság vége, ellenkező esetben az utolsó, de akár az utolsó előtti forduló is érdektelen lehetne.