A távoli lövés kippattanhat, abból kontrázhat az ellenfél, meg golt is kaphatszjethrotull írta:Csak két kérdésre várom a választ, bárkitől: MIÉRT NEM LŐNEK A 16-OS-ON KÍVÜLRŐL...KI NEM TUDJA EZT MEGÉRTENI VELÜK?

A távoli lövés kippattanhat, abból kontrázhat az ellenfél, meg golt is kaphatszjethrotull írta:Csak két kérdésre várom a választ, bárkitől: MIÉRT NEM LŐNEK A 16-OS-ON KÍVÜLRŐL...KI NEM TUDJA EZT MEGÉRTENI VELÜK?
fl szemmel néztem a meccset, de most aránylag sokat próbálkoztak. csak nehéz ugy lőni h 52 játékos próbál előtted (többnyire sikerrel) blokkolni.jethrotull írta:MIÉRT NEM LŐNEK A 16-OS-ON KÍVÜLRŐL...KI NEM TUDJA EZT MEGÉRTENI VELÜK?
Ez nem egészen így van. A 70akárhány százalékos labdabirtoklás igenis a korábbi stílus maradványa és a dominálás egyik formája. Csak éppen értelmetlen ezen a módon. Az új edzőnek a dolga lesz, hogy jó és eredményes focit csináljon azokkal, akik a keretében lesznek. Csak azt kell elfelejteni, hogy a jövőnk a múltunk.Barcaman1993 írta:Srácok, taps a győzelemért és taps a harcolásért. De semmi több. Ez a csapat továbbra is rengeteg sebből vérzik (most Titótól függetlenül). Teljesen elvesztette a csapat a korábbi stílusát, nem tudunk dominálni, nincsenek helyzeteink, a védekezésünk könnyen átjátszható. Olyan érzésem van már ezzel a csapattal, hogy a szezon végére elfelejtettek focizni. Ez nem jó egyáltalán. Sok igazolás kell, új taktika, kemény felkészülés. Ez sajnos továbbra is nagyon gyenge.
.
Újra: a baj itt nem az, hogy tegnap rezgett a léc (én ilyen finoman fogalmazokInitom írta:Nem érdemeltünk győzelmet?? Uram atyám... ilyen körülmények között készülő és tragédiát frissen megélt csapat küzdötte végig a meccset,az ellenfél meg 2 szer lőtt kapura,nekünk meg megint nem ment be semmi. Ha ez a csapat nem gálázik ,akkor úgy látszik ,hogy semmit se érdemel egyesek szerint![]()
![]()
Más ember 2 nap múlva még full depis egy barátja halála miatt,ők meg -2 ről megnyertek idegenben egy meccset. A csapatra akkor sem lehetett volna egy rossz szót sem szólni ha kikap 3-0 ra a körülményeket ismerve,nem hogy így. Egy két embernek az értékrendjét át kéne fogalmazni és nem úgy gondolkodni,hogy ez a Fifa és minden játékos gép és tökéletesen teljesít.![]()
Jó lenne leszállni a földre. Részemről minden tiszteletem a csapaté !
Én is pont abban bíztam még 2-0nál is,hogy a tizenhatoson belül fetrengő 8-9 (!) Villreal játékosról csak lövünk már 1-2 flipper gólt és a nagy számok törvénye alapján végül be is jött!Igaz ő szerencsétlenkedték össze maguknak és mint LG is írta a 2. öngóljuk abszolút vicc kategória jó eséllyel pályázik az év öngólja címre!mess2009 írta:a hsz.-ek híven tükrözik a csapat állapotát : labilis, szélsőséges. a tegnapi meccs 0:2 ig egy szétesett középcsapaté, aztán egy szétesett de felpiszkált öreg harcos " ..na ne má..." produkciója.
ami a szerencsét illeti -öngólok- u.az, mint a kontráik! ha beállnak 9-en az ötösre?! ez bizony benne van, csakúgy mint ha mi odaát tilitolizunk kényelmesen, átadva nekik a saját térfelünket.
az biztos, soha nem látszott még ennyire, hogy egy eredmény miatt felszívták magukat!!! de az is igaz sajnos, hogy a lényegen ez nem változtat: sok mindent újra kell gondolni, ha a Barca nem akar belesüppedni tartósan a Liga közép mezőnyébe jövőre.
Szerintem meg kabaré szintű öngól volt mind2. Az első még inkább balszerencsés a Villarreal részéről, szerintem Alves fölszabadított volna, ha nem ér bele a védő. A második gól viszont vicc kategória, kb. senki nem zavarta a Villarreal védőjét, ez nagyobb ciki volt mint Devecserié. De ezeket leszámítva is sokat bohóckodtak hátul, ők hoztak vissza minket a meccsbe. Onnan viszont végre tényleg felébredtünk, a 3. gólunk már elég pofásra sikerült. Összességében megérdemelt győzelem volt, de kellettek hozzá az ellenfél orbitális hibái.Chino írta:Zolee23 írta:0-2-nél kinyomtam a tv-t. az életemet rátettem volna, hogy itt nem hogy győzelem, de még 1 pont sem lesz.
aztán most látom hogy 2-3....mondjuk ennél nagyobb malaca nem tudok melyik csapatnak van, két öngólt vágott a villareal. ilyen kb. 5 évente 1x van.
Azért nem csak úgy jött a semmiből az a két gól és nem érdemtelenül, főleg az első. Ha védő ott nem ér bele akkor Iniesta üres kapura csak be teszi. Egyébként meg 2:0-nál és 2:1-nél is nagyon nyomott a csapat, persze kellett a szerencse is, de hát az annak van aki tesz is érte.
Ha annyi mákos gólt szereztek már így ellenünk, akkor most mi is mondhatjuk.
Zolee23 írta:0-2-nél kinyomtam a tv-t. az életemet rátettem volna, hogy itt nem hogy győzelem, de még 1 pont sem lesz.
aztán most látom hogy 2-3....mondjuk ennél nagyobb malaca nem tudok melyik csapatnak van, két öngólt vágott a villareal. ilyen kb. 5 évente 1x van.
Igen, néha tényleg nem látom a fától az erdőt... Köszönöm, hogy rávilágítottál a lényegre.Initom írta:Nem érdemeltünk győzelmet?? Uram atyám... ilyen körülmények között készülő és tragédiát frissen megélt csapat küzdötte végig a meccset,az ellenfél meg 2 szer lőtt kapura,nekünk meg megint nem ment be semmi. Ha ez a csapat nem gálázik ,akkor úgy látszik ,hogy semmit se érdemel egyesek szerint![]()
Ebben van igazság. Ezzel a mai meccsel kár foglalkozni. Egy ténylegesen nehéz körülmény után léptek ma pályára. Soha sem szerettem azokat az ürügyeket, hogy "azért nem játszottunk jól, mert baj van a vezetőséggel" és társai. Attól, hogy Sandro elment még fognak fizetést kapni a játékosok, egyikük megélhetése sem volt veszélyben. Ezt csak mi fújtuk így fel. Messi és Neymar kicsit még ráfoghatja a személyét ért támadásokra a rossz produkciót, de a többieket nem támadták jogilag. Süket duma az egész, ezekre nem lehet a tavaszi eredményeket ráfogni.Initom írta:Nem érdemeltünk győzelmet?? Uram atyám... ilyen körülmények között készülő és tragédiát frissen megélt csapat küzdötte végig a meccset,az ellenfél meg 2 szer lőtt kapura,nekünk meg megint nem ment be semmi. Ha ez a csapat nem gálázik ,akkor úgy látszik ,hogy semmit se érdemel egyesek szerint![]()
![]()
Más ember 2 nap múlva még full depis egy barátja halála miatt,ők meg -2 ről megnyertek idegenben egy meccset. A csapatra akkor sem lehetett volna egy rossz szót sem szólni ha kikap 3-0 ra a körülményeket ismerve,nem hogy így. Egy két embernek az értékrendjét át kéne fogalmazni és nem úgy gondolkodni,hogy ez a Fifa és minden játékos gép és tökéletesen teljesít.![]()
Jó lenne leszállni a földre. Részemről minden tiszteletem a csapaté !
Szerintem addig is kifejezetten lendületesebben és jobban játszottunk támadásban, mint az utóbbi meccseken. Csak hát közben a Villarreal is támadott, míg 2-0 után nem, ezért tűnhetett az pörgősebbnek, mert akkor már szinte csak mi vezettünk támadást.Léfe írta:Kellettek persze az öngolok is de azt mondja meg valaki, ha fel tudtak pörögni 0-2 től, mert mentek elöre rendesen -sok hibával ugyan- miért sétáltak addig. Mert az lötyögs volt.
Lehet itt fogni mindenre, de az az érdekes, hogy elől senki, hátul senki, akkor hol vannak a játékosok? na mindegy tippmix nem volt ígyse úgyse volt tétjejangamen írta:Így van.CsocseX írta: Szerk. (02): Nem érdemeltünk volna egy pontot sem...
Így van.CsocseX írta: Szerk. (02): Nem érdemeltünk volna egy pontot sem...