Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért szívesen meghallgattam volna az okításod a fociról a Dortmund-Real meccs után is. Én elég közelről láttam aznap, h mi a foci, majd mesélek egyszer róla.ferninho írta:az a komoly gond nálad, hogy a foci szó nagyon el van torzulva nálad... nagyon-nagyon...Rivaldo11 írta:Lehet akármilyen a szezonunk, az biztos, hogy futballban továbbra sem közelítenek meg,-erre példa a mai meccs többek között- brusztban, párharcokban, taktikában viszont elmaradtunk a szinttől, amit kellett volna hozni. Vicc, hogy még így is meg kellett volna nyerni a bajnokságot, de aki a kiscsapatok ellen ennyi pontot elhullajt, az nem lehet bajnok.
értem ,hogy nálad csak az a foci, amit anno a Barca csinált... de az egyedülálló volt és annak vége, ennyi volt, ez már nem a nagy betűs foci, bármennyire is szeretnéd, hogy az legyen.... annak vége... láthatjuk, hogy még benne van a potenciál, ez tagadhatatlan, de nagyon-nagyon nehéz dolga lesz a Barcának azt a játékot visszahozni...
a te fociddal 7et kaptatok tavaly és kipottyantatok az elődöntőben... idén az Atletico, a te fociddal a Bayern 5-0val kiesett az elődöntőben...
a Real focijával, ami ugye semmit nem ér meg 5tel küldte haza a Bayernt, ...
nem azt mondom ,hogy a Real focija a követendő példa, de most mégis miről beszélünk? tudom, hogy süket fülekre fog ez találni személyedben, de nem ártana átgondolni ezt az egészet...
Azért a Pep érában sem gáláztunk mindig, 2010-ben az Inter és 2012-ben a Chelsea jóval gyengébb csapatok voltak véleményem szerint, mint ez a Real. A tavalyi Bayern szerintem hasonló játékerőt képviselt, mint a 2009-es és 2011-es BL győztes csapat, az idei meg a 2010-es, 2012-essel lehet kb. egy szinten.fcjoc írta:talán életemben először most örültem egy kicsit a Real győzelmének.. a végén Cé szabija előtt kívántam hogy rúgja be.. Ez a Bayern, se a tavalyi, közel sincs olyan mint a Pep éra Barca-ja. Tényleg hatalmas grat a Realnak, de remélem a döntőben kizúgtokonnan még szebb
A Chelsea védekezést előnyben részesítő taktikáját udvariasan nem kritizálta.
„Én teljes mértékben tisztelem a labdarúgás egészét, úgy általában. Különböző módszerek állnak a rendelkezésedre ahhoz, hogy megnyerj egy mérkőzést, ezek közül kell kiválasztani a legmegfelelőbbet. Egyáltalán nem könnyű védekezni. A futball folyamatosan változik, a futballigazságot senki sem ismerheti. Mindannyian tudjuk, hogy fontos a játékosokkal való napi munka, és a játékstílus megfelelő kiválasztása. Nem szabad megkötni semmilyen hadrendet, tisztelni és alkalmazkodni kell bármilyen játékhelyzethez és az ellenfélhez, ez benne a szép és a jó, mert mindig más, különböző. Nyerhetsz tíz védővel a csapatban, de állíthatsz tíz játékost előre, vagy tízet a középpályára.”
Az eredmény magáért beszél nincs szükségük elismerésre...Leon írta:Nekem pl eszembe sincs gratulálni a Realnak de azt elismerem,hogy sokkal jobbak voltak a Bayernnél.
az a komoly gond nálad, hogy a foci szó nagyon el van torzulva nálad... nagyon-nagyon...Rivaldo11 írta:Lehet akármilyen a szezonunk, az biztos, hogy futballban továbbra sem közelítenek meg,-erre példa a mai meccs többek között- brusztban, párharcokban, taktikában viszont elmaradtunk a szinttől, amit kellett volna hozni. Vicc, hogy még így is meg kellett volna nyerni a bajnokságot, de aki a kiscsapatok ellen ennyi pontot elhullajt, az nem lehet bajnok.
+1Rivaldo11 írta:Kiderül. Frissítés kell-de ha meglesz az egyensúly, odacsapunk megint. De addig még sok munka vár a vezetőségre.
A döntőbe jutáshoz pedig gratulálok ezennel.
Azert azt ne feledd hogy az oszi meccsen meg csak tanultak focizni a real jatekosai az uj szisztemaban Ancelotti kezei alatt nem favagokent dolgoztak tovabb.Leon írta:5-0, 2-6 ?Rivaldo11 írta:Ellenetek háromból kétszer így is ment.Mi lenne, ha még focizni is tudtunk volna?
Az idő úgy is mindent eldönt majd. Kívánom legyen igazad, de nem lesz.Rivaldo11 írta:Ellenetek háromból kétszer így is ment.Mi lenne, ha még focizni is tudtunk volna?
5-0, 2-6 ?Rivaldo11 írta:Ellenetek háromból kétszer így is ment.Mi lenne, ha még focizni is tudtunk volna?
Közel sem tudtok úgy focizni, mint régen. Az Atleticot meg 6 meccsen nem tudtátok legyőzni.Rivaldo11 írta:Lehet akármilyen a szezonunk, az biztos, hogy futballban továbbra sem közelítenek meg,-erre példa a mai meccs többek között- brusztban, párharcokban, taktikában viszont elmaradtunk a szinttől, amit kellett volna hozni. Vicc, hogy még így is meg kellett volna nyerni a bajnokságot, de aki a kiscsapatok ellen ennyi pontot elhullajt, az nem lehet bajnok.
Kitörölhetjük vele, hány kupát nyertünk idén?Leon írta:A Ligát biztos nem nyerik meg,az ATM-nek már csak 2 könnyű meccse van és bajnokok. Mi azért a City ellen sem voltuk rosszak idén.
Biztos vagyok benne, hogyha nem kapunk ki tőletek a Bernabeuban, hanem mondjuk 3-3, akkor nincs se kupa siker, se Bayern verés. Ancelotti rájött, hogy nem tudunk dominálni egy ilyen stílusú csapat ellen.Leon írta:Elismerem ma nagyon hatékony a Madrid és köze nincs a meccshez a Bayernek. De mi ezt a hatékony Madridot oda-vissza csaptuk a bajnokságban a Barbenauba négyet rúgva!Szóval a Ligához sok köze nincs a Realnak,azt a Barca bukta el a kis csapatok ellen.
Jövőre sem félek a Realtól,egy normális védelemmel még jobban megagyaljuk majd a blankókat.
A gálafoci úgy tűnik már nem lesz meg német részről. Szerintem jövőre egy még stabilabb Madridot láthatunk majd. Beérni látszik Carlo munkája. Annak meg kifejezetten örülök, hogy nem két csapatos a spanyol bajnokság.Leon írta:Mezner2 írta: Azért sajnàlom is őket mert àltalában a Bernabeuban akkor látnak jó focit csak ha mi vendégeskedünk .... (2-6 , 0-2, 3-4)![]()
Elképesztő,hogy pont ők rinyálnak emiatt!![]()
Remélem kedden a bajorok szanaszét csapkodják a fejüket egy gálafocival és akkor majd nem mondhatják a madridisták,hogy egy csúnya játékot toló csapattól kaptak ki!
Mezner2 írta: Azért sajnàlom is őket mert àltalában a Bernabeuban akkor látnak jó focit csak ha mi vendégeskedünk .... (2-6 , 0-2, 3-4)