Leon írta:Rivaldo11 írta:Ellenetek háromból kétszer így is ment.

Mi lenne, ha még focizni is tudtunk volna?
5-0, 2-6 ?

Azert azt ne feledd hogy az oszi meccsen meg csak tanultak focizni a real jatekosai az uj szisztemaban Ancelotti kezei alatt nem favagokent dolgoztak tovabb.
Az hogy a marciusi clasicon ha neymart elengedi es nem allittatja ki magat ramos akkor max 3-3 es tuti hogy nem nyertetek volna ott sem, lenyegtelen ugy ahogy de nyertetek akkor is gratulaltam es nem szegyelltem, a lehetoseg az amit ki kell hasznalni meg akkor is ha azzal a masik csapatnak okozol rossz pillanatokat.
Azert a kiesojelolt granada valladolid vagy eppenseggel otthon a valencia ellen kikapni nagyobb eges mint az hogy anno megvertetek a Madridot 5-0 es 2-6 ra.
A tiki-taka meg volt olve a tavaly is 7-0val, az iden a Atma is megett titeket de az a legnagyobb teny hogy az uj tiki taka jatekot jatszo bayern is csunyan megegett.
A mai fociban az hogy birtoklod a labdat 60-70-80%ban semmit sem jelent, sot meg vissza is sulhet ha pl a dontoben a Chelsea visszaall es talal 1-2 golt mint a hetvegen a Liverpool ellen.
Jah es az buszparkolas volt igen, de aMadridi jatek nem mivel kozben 0 kapott golra hoztak 2 meccset es lottek 5golt europa egyik legjobb csapatanak.
Szoval kb alom volt hogy azt hinni hogy netan valaki ha keseruen is de gratulal, en anno tudtam de itt ugy nez ki nehezkes.
Jah es mielott kerdezned azert jarok ide mert van par barcas haberom is es szeretjuk kibeszelni a focit nem pedig egymast megutaltatni.