Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2014.04.17. 13:43:17

Ohh, azt hittem, hogy Pepe a pantomimes srác. De akkor az nem más, mint Coentrao.
Sorry!

Off vége.
.
ferninho
Madridista

2014.04.17. 12:58:53

B. Tamás írta:
Ferninho, ahogy én olvasgattam eddig a fórumot, szerintem Te egy korrekt madridista vagy.

Szóval Alves egy idióta, akit ellenfélként csakis utálni lehet, de pls, Pepét semmilyen tekintetben ne tüntessük fel jobbnak nála. Ennyi kijár Alvesnek is. :)
Pepe, hogy jött most ide? egy szóval nem hoztam fel, nem is értem ezt az írásodat.
Nem tüntettem fel nála jobbnak, tudom Pepe is mikre képes, de ma azt leszámítva, hogy kapott egy jogtalan sárgát, mert Coentraot meg Neymart szétszedte semmi mást nem csinált, ami olyan lenne.
Megértem, ha rajta és a Coentraon kívül bárki mást védesz a Madridból, mert Marcelo eszméletlen, mennyire érett lett a csk karszalaggal (viselkedésről beszélek), Modric maga az elegencia stb., most nem dicsérem őket tovább, de Pepe nem változott semmit. Mindössze annyi történt, hogy amíg José engedte nekik és támogatta a hentes műveleteket, addig Ancelotti inkább játszana, és szemmel láthatóan azt mondja nekik, hogy kuss a bíró felé is.
megint a Pepe téma, még mindig nem értem hogy jött elő a jelenlegi szituációban.
egy szóval nem hoztam fel és emeltem Alvest Pepe felé bizonyos szempontokból.

amúgy amit leírtál az nagyjából fedi az igazságot, csak még mindig nem értem, most hogy jött ez elő.
Az ominózus esetnél pedig azért nem gyilkos erővel nyomta Modric arcába a labdát, hanem úgy, mint aki rohadt dühös a vereség miatt, és nem tudja megemészteni azt most hirtelenjében. Ettől függetlenül nem helyes, amit tett, de sportszerűtlen cselekedet és sportszerűtlen cselekedet között is van különbség.
Alves már 1-1es állásnál is rohadt dühös lehetett, amikor Ramos tényleg minden segítő szándékkal szerette volna felsegíteni a földről, Alves meg tojt Ramos fejére és még el is lökte Ramos kezét.... és hát Ramos magát nem meghazudtolva reagálta ezt le.
madridista
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.04.17. 09:27:13

Neymar is elég indulatos tud lenni, tény, és művel olyat, ami a túloldal, vagy az aktuális ellenfél szurkolóinak szemében hasonlóan szimpi.
Viszont a koentráó gyereknek mentsége is van: Portugál. Még egy ilyen kancsó nemzet nincs a földön, úgyhogy én elnézem a fiatalembernek, hogy nem hazudtolta meg a származását.
A meccsről: Az a csapat győzőtt-megérdemelten, teszem hozzá én is-akinek a játékában több volt a tudatosság. Mi jobban tudunk futballozni, ez látszott, de ezzel nem érünk semmit, mert lassú, ötlettelen, és színtelen az egész. Ők egyet tudtak, azt meg is csinálták, és bizony elég sok lehetőségük maradt még ki, vagy éppen csak azért nem alakult ki, mert bél meg a dimária technikai képzettsége finoman szólva hiányos.
Rivaldo-A Legnagyobb.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2014.04.17. 09:10:46

ferninho írta:
Boixos írta:de neki pantomimezni kellett.
inkább pantomimezzen, minthogy direkt beletossza az ellenfél arcába a labdát, mint Alves...
értem, hogy előtte ott kötekedtek Modriccsal egymással, de nah...
Ferninho, ahogy én olvasgattam eddig a fórumot, szerintem Te egy korrekt madridista vagy.

Szóval Alves egy idióta, akit ellenfélként csakis utálni lehet, de pls, Pepét semmilyen tekintetben ne tüntessük fel jobbnak nála. Ennyi kijár Alvesnek is. :)

Megértem, ha rajta és a Coentraon kívül bárki mást védesz a Madridból, mert Marcelo eszméletlen, mennyire érett lett a csk karszalaggal (viselkedésről beszélek), Modric maga az elegencia stb., most nem dicsérem őket tovább, de Pepe nem változott semmit. Mindössze annyi történt, hogy amíg José engedte nekik és támogatta a hentes műveleteket, addig Ancelotti inkább játszana, és szemmel láthatóan azt mondja nekik, hogy kuss a bíró felé is.

Az ominózus esetnél pedig azért nem gyilkos erővel nyomta Modric arcába a labdát, hanem úgy, mint aki rohadt dühös a vereség miatt, és nem tudja megemészteni azt most hirtelenjében. Ettől függetlenül nem helyes, amit tett, de sportszerűtlen cselekedet és sportszerűtlen cselekedet között is van különbség.
.
GonzalezRaul
Barça B

2014.04.17. 08:58:07

Azért ez nem Mou féle technika volt, az sem igaz, hogy kétszer jutottunk el a kaputokig. Gyengék voltunk ugyan, de mindenben jobbak nálatok. Ilyen unalmas, töketlen focit a Barcától 2000 óta nem láttam.
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2014.04.17. 08:48:23

nem vitatkozom, hogy két gyenge csapat közül nyert e a gyengébb, ez csak nyilván szójáték.....de: a szomorú tény az, hogy a Madridnak vannak jól körülírható erényei míg a Barcelona totál üres!
- a játékosállományából teljességgel hiányoznak a korszerű (mai!) fociban elengedhetetlen kiváló felépítésű, erős ,a labdával is és anélkül is gyors játékosok (nem mindnek kell ilyennek lenni!!)
- az edzője egy közepes képességű délamerikai, akiből hiányzik a mentális erő.
- a csapat mögött rogyadozik a klub vezetése, nyilván az öltöző sem a béke szigete
- Messi akire a (sikeres) csapat épült, mára nyilvánvalóan visszaesett( okok nagyjából ismeretlenek)
- A sokpasszos (híres!) Barca stílus megújításra szorul - lásd a Guardiola féle Bayer M. ehhez azonban más képességű játékos állományra van szükség.
a megújulás esélye nyilván szóba sem jöhet, ha a beígért büntetések életbe lépnek, úgy hogy "szűk esztendőre" készüljünk.......
Cooh
Jugador del Barça

2014.04.17. 08:47:34

Cseri írta:Először is gratulálok a Madridnak! Másodszor,ha ez a két legjobb spanyol csapat,akkor a tegnap esti produkció mindkét fél részéről, több,mint elgondolkodtató,bűn rossz meccs volt. A Barca játékosok motiválatlansága,hisztije rendkívül zavaró és szembeötlő volt, a madriddal nem foglalkozom azt ítéljék meg a saját szurkolóik.Teljesen szét esett a csapat tavaszra,nem tudom mi történik a háttérben,de remélem,hogy az idei "kupátlan" év és,ha lesz rá lehetőség a keret frissítése rendet tesz a fejekben és extra motivációt jelent majd a következő szezonra. Nem örülnék neki,ha nem reagálnának időben a szakavatottak mert nagyon gyorsan középszerbe lehet süllyedni (lsd. az általam sokra tartott és tisztelt AC Milan).
A Atleticot ne felejtsük azért ki. :)
Gratulálok a Realnak!
Tény, hogy nem volt igazán jó meccs, de az nyert aki tett/tenni akart is érte és ez a Realon látszódott.

A szemléletváltást/vérfrissítést szerintem a Bayern elleni csúfos vereség után kellett volna elgondolkodni, amit nem tettek meg...
Cseri
Entrenador del Barça

2014.04.17. 08:21:20

Először is gratulálok a Madridnak! Másodszor,ha ez a két legjobb spanyol csapat,akkor a tegnap esti produkció mindkét fél részéről, több,mint elgondolkodtató,bűn rossz meccs volt. A Barca játékosok motiválatlansága,hisztije rendkívül zavaró és szembeötlő volt, a madriddal nem foglalkozom azt ítéljék meg a saját szurkolóik.Teljesen szét esett a csapat tavaszra,nem tudom mi történik a háttérben,de remélem,hogy az idei "kupátlan" év és,ha lesz rá lehetőség a keret frissítése rendet tesz a fejekben és extra motivációt jelent majd a következő szezonra. Nem örülnék neki,ha nem reagálnának időben a szakavatottak mert nagyon gyorsan középszerbe lehet süllyedni (lsd. az általam sokra tartott és tisztelt AC Milan).
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Motaro
Jugador del Barça

2014.04.17. 08:00:33

koncentráló, aki olyan sötét, hogy akkor is átöltözik, ha a kutya nem mondta neki? :-) Megérdemelte volna, ha eltörik az orra.
ferninho
Madridista

2014.04.17. 03:04:48

Boixos írta:de neki pantomimezni kellett.
inkább pantomimezzen, minthogy direkt beletossza az ellenfél arcába a labdát, mint Alves...
értem, hogy előtte ott kötekedtek Modriccsal egymással, de nah...
madridista
Boixos
Llegenda del Barça

2014.04.17. 02:52:30

hülye volt neymar, mert a semmiért reklamált. a madridi gyökér meg lehet, h jobban tette volna, ha ugyanúgy leszrja a "kisasszony hisztijét", mint a barcelona játékosai, de neki pantomimezni kellett.
mindegy, ez nem változtat az eredményen sem és a véleményemen sem.
PUYOL-XAVI-INIESTA
tucsoki
Barça C

2014.04.17. 02:37:03

Boixos írta:a kevésbé tré csapat nyert, remélem, ezt a vázát is összetörik, mint a legutóbb, amikor ilyen került a kezükbe.
a gratulációt pedig meghagyom arra az időre, amikor az efféle taknyokat kiszűrik maguk közül:

Kép
http://www.marca.com/2014/04/16/en/foot ... 85403.html

Csak a tisztánlátás végett, mellékeltem a teljes eseménysort.
Árulkodó, hogy még a csapattársak is nagy ívben tojtak a kisasszony hisztijére...
Boixos
Llegenda del Barça

2014.04.17. 00:44:02

neymarét nem láttam, de mondjuk alvesnél el tudok képzelni ilyen momentumokat látatlanban is. mindegy, erről a falloszról itt van a kép.
igaz, akár verekedhettek is volna, ahhoz képest semmi sem történt.
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.04.17. 00:38:25

Boixos írta: a gratulációt pedig meghagyom arra az időre, amikor az efféle taknyokat kiszűrik maguk közül:

Kép
Azért a mieinket sem kellett ma félteni, Neymarnak és Alvesnek is voltak hasonló megmozdulásai, nekem inkább ezek fájtak.
Boixos
Llegenda del Barça

2014.04.17. 00:30:00

a kevésbé tré csapat nyert, remélem, ezt a vázát is összetörik, mint a legutóbb, amikor ilyen került a kezükbe.
a gratulációt pedig meghagyom arra az időre, amikor az efféle taknyokat kiszűrik maguk közül:

Kép
PUYOL-XAVI-INIESTA
StickyFingaz
Capitá del Barça

2014.04.17. 00:14:47

Jár a gratuláció a Madridnak.Ők is rosszul tolták,de legalább belőtték a helyzeteiket.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.04.17. 00:09:20

Buitre írta:hát ha szívemre teszem a kezem, itt mi nem nagyon nyerünk már más kupát az idén. aztán ki tudja, a foci az foci...
labda gömbölyű,bármi lehet. Viszont a BLre nagyobb esélyt látok számotokra,mint a bajnokságra.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Buitre
Jugador d'estrella

2014.04.16. 23:58:46

hát ha szívemre teszem a kezem, itt mi nem nagyon nyerünk már más kupát az idén. aztán ki tudja, a foci az foci...
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.04.16. 23:50:56

Buitre írta:mindent elmond, hogy rosszul játszottunk, de ellenetek ma ez is elég volt. Helyzetünk mondjuk több volt
Így van. Megérdemeltétek a győzelmet, ti voltatok a kevésbé rossz csapat. Lélektanilag fontos győzelemnek tartom ezt, mi a földön voltunk, most még egyet belénk rúgtatok, így szinte biztos ott is maradunk szezon végéig, nektek viszont lökést adhat. Más kérdés, hogy az a lökés mire lesz elég, hisz az Atleticonak kétszer kéne botlania, hogy beérjétek, és szerintem mi az utolsó fordulóban már nem leszünk harcban a címert, és a leadjuk nekik a meccset.
A Bayern ellen pedig még ha csúcsformában lennétek sem adnék sok esélyt nektek.
Buitre
Jugador d'estrella

2014.04.16. 23:36:15

mindent elmond, hogy rosszul játszottunk, de ellenetek ma ez is elég volt. Helyzetünk mondjuk több volt
Alfa
Entrenador del Barça

2014.04.16. 23:35:20

Tényleg grat a Realnak de az tuti, hogy ilyen játékkal a Bayern úgy kitömi őket, hogy öröm lesz nézni.....
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
ozsimiki
Adminisztrátor

2014.04.16. 23:27:42

Grt a Realnak...

ők belőttek kettő kontrát, mi meg kb egy helyzetet tudtunk kialakítani,azt is elszabtuk.

Igaz a habfehéreket nem fogja érdekelni,h hogy nyerték meg a kupát,de azért biztos arrafele is remélik,h nem a kontrákból fog állni a jövő Madridja. Bár ez működött ma (is).

részünkről lassú halál volt elől megint, nem igen érdemeltünk mást.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.15. 16:57:12

Gareth Tello írta:
Ez még jobb felvezetés:
http://www.youtube.com/watch?v=BDHwZ1gUnrY" target="_blank
:lol:
Atyaég! Erre már nem is emlékeztem. "Remek" technikai kivitelezés! :lol:
salas9
Entrenador del Barça

2014.04.15. 15:52:03

A legfrissebb hírek szerint Bartra játékra alkalmas lehet, de engedélyt még nem kapott. Piqué biztosan nem játszik, illetve a Real keretében immár biztosan nincs ott Cristiano Ronaldo és Marcelo. Ez már hivatalos.
Kép
Válasz küldése