Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Közel sem tudtok úgy focizni, mint régen. Az Atleticot meg 6 meccsen nem tudtátok legyőzni.Rivaldo11 írta:Lehet akármilyen a szezonunk, az biztos, hogy futballban továbbra sem közelítenek meg,-erre példa a mai meccs többek között- brusztban, párharcokban, taktikában viszont elmaradtunk a szinttől, amit kellett volna hozni. Vicc, hogy még így is meg kellett volna nyerni a bajnokságot, de aki a kiscsapatok ellen ennyi pontot elhullajt, az nem lehet bajnok.

Kitörölhetjük vele, hány kupát nyertünk idén?Leon írta:A Ligát biztos nem nyerik meg,az ATM-nek már csak 2 könnyű meccse van és bajnokok. Mi azért a City ellen sem voltuk rosszak idén.
Biztos vagyok benne, hogyha nem kapunk ki tőletek a Bernabeuban, hanem mondjuk 3-3, akkor nincs se kupa siker, se Bayern verés. Ancelotti rájött, hogy nem tudunk dominálni egy ilyen stílusú csapat ellen.Leon írta:Elismerem ma nagyon hatékony a Madrid és köze nincs a meccshez a Bayernek. De mi ezt a hatékony Madridot oda-vissza csaptuk a bajnokságban a Barbenauba négyet rúgva!Szóval a Ligához sok köze nincs a Realnak,azt a Barca bukta el a kis csapatok ellen.
Jövőre sem félek a Realtól,egy normális védelemmel még jobban megagyaljuk majd a blankókat.
A gálafoci úgy tűnik már nem lesz meg német részről. Szerintem jövőre egy még stabilabb Madridot láthatunk majd. Beérni látszik Carlo munkája. Annak meg kifejezetten örülök, hogy nem két csapatos a spanyol bajnokság.Leon írta:Mezner2 írta: Azért sajnàlom is őket mert àltalában a Bernabeuban akkor látnak jó focit csak ha mi vendégeskedünk .... (2-6 , 0-2, 3-4)![]()
Elképesztő,hogy pont ők rinyálnak emiatt!![]()
Remélem kedden a bajorok szanaszét csapkodják a fejüket egy gálafocival és akkor majd nem mondhatják a madridisták,hogy egy csúnya játékot toló csapattól kaptak ki!

Mezner2 írta: Azért sajnàlom is őket mert àltalában a Bernabeuban akkor látnak jó focit csak ha mi vendégeskedünk .... (2-6 , 0-2, 3-4)
Hát, ne is haragudj, de ebben az esetben ez nem túl nyerő megfogalmazás. Ilyeneket ide felesleges írogatni szerintem, csak agyhúzás van belőle, mert alap értelmezésében az ennyit tudnak című mondatod egyszerűen nem helytálló, ismerve az előzményeket.GonzalezRaul írta:Most ennyit tudnak. Kitartok a véleményem mellett. Akkor meg most nem ugyanaz. 1 év alatt is sokminden történik. Nem hogy 4-5 év alatt. Nem tudnak többet. Lehet tudnának, de nem tudnak.
Most ennyit tudnak. Kitartok a véleményem mellett. Akkor meg most nem ugyanaz. 1 év alatt is sokminden történik. Nem hogy 4-5 év alatt. Nem tudnak többet. Lehet tudnának, de nem tudnak.Barcaman1993 írta:Ezek a játékosok 6-ot rúgtak a Bernabeuban és 5-öt itthon a kedvenc csapatodnak.GonzalezRaul írta:Tök gáz, hogy hetek óta azt hallom, hogy ennél sokkal jobban tud a Barca focizni. Szerintem nem. Ennyit tudnak. Nehéz megemészteni a szurkolóknak, hogy ennyire képesek, de ez van. Ha meg nem tudtok igazolni, ez sajnos csak rosszabb lesz.Gondolom ezt hamar sikerült elfelejtened. Ha szted ennyit tudnak, akkor ott komoly problémák vannak. Megjegyzem, hogy az idei 3 meccsből mi húztunk be 2-őt, nem tudom mi értelme volt ezért átjönnöd trollkodni? Örülj, hogy nyertetek, indulatkeltésre nincs szükségünk.

Tehát te is azok közé a szurkolók közé tartozol akik nehezen emésztik megBarcaman1993 írta:Ezek a játékosok 6-ot rúgtak a Bernabeuban és 5-öt itthon a kedvenc csapatodnak.GonzalezRaul írta:Tök gáz, hogy hetek óta azt hallom, hogy ennél sokkal jobban tud a Barca focizni. Szerintem nem. Ennyit tudnak. Nehéz megemészteni a szurkolóknak, hogy ennyire képesek, de ez van. Ha meg nem tudtok igazolni, ez sajnos csak rosszabb lesz.Gondolom ezt hamar sikerült elfelejtened. Ha szted ennyit tudnak, akkor ott komoly problémák vannak. Megjegyzem, hogy az idei 3 meccsből mi húztunk be 2-őt, nem tudom mi értelme volt ezért átjönnöd trollkodni? Örülj, hogy nyertetek, indulatkeltésre nincs szükségünk.
Ezek a játékosok 6-ot rúgtak a Bernabeuban és 5-öt itthon a kedvenc csapatodnak.GonzalezRaul írta:Tök gáz, hogy hetek óta azt hallom, hogy ennél sokkal jobban tud a Barca focizni. Szerintem nem. Ennyit tudnak. Nehéz megemészteni a szurkolóknak, hogy ennyire képesek, de ez van. Ha meg nem tudtok igazolni, ez sajnos csak rosszabb lesz.
Visszaolvastam, szerintem nem volt itt semmilyen sárdobálás!hank1ee írta:Komolyan, ennek a topiknak így mi értelme? Hát az a lenézés meg sárdobálás ami itt megy... kifordul a gyomrom
Pedig előbb-utóbb a BL-t is meg fogják nyerni! Az elmúlt években már-már mániákusan kergették a 10-ediket, szerintem éppen ezért nem sikerült nekik. Idén kevésbé érzem rajtuk ezt a nyomást, akár be is húzhatják.mirko1199 írta:Amúgy kajak imádom, mikor a Real megnyeri a kupát. Aztán elindulnak buszozni, mintha BL-t nyertek volna
Ezt teszem én is, gratulálok a kupagyőzelemhez.Cooh írta:Gratulálok a Realnak!
Látom már az idézet gombhoz is diploma kell.mirko1199 írta:Amúgy kajak imádom, mikor a Real megnyeri a kupát. Aztán elindulnak buszozni, mintha BL-t nyertek volna
igaz,nem kéne,elég lett volna majd a bajnoksággal együtt..![]()
de amugy meg nyugi,nektek ilyen gondotok nem lesz ebben az évben..