B. Tamás írta:
Ferninho, ahogy én olvasgattam eddig a fórumot, szerintem Te egy korrekt madridista vagy.
Szóval Alves egy idióta, akit ellenfélként csakis utálni lehet, de pls, Pepét semmilyen tekintetben ne tüntessük fel jobbnak nála. Ennyi kijár Alvesnek is.
Pepe, hogy jött most ide? egy szóval nem hoztam fel, nem is értem ezt az írásodat.
Nem tüntettem fel nála jobbnak, tudom Pepe is mikre képes, de ma azt leszámítva, hogy kapott egy jogtalan sárgát, mert Coentraot meg Neymart szétszedte semmi mást nem csinált, ami olyan lenne.
Megértem, ha rajta és a Coentraon kívül bárki mást védesz a Madridból, mert Marcelo eszméletlen, mennyire érett lett a csk karszalaggal (viselkedésről beszélek), Modric maga az elegencia stb., most nem dicsérem őket tovább, de Pepe nem változott semmit. Mindössze annyi történt, hogy amíg José engedte nekik és támogatta a hentes műveleteket, addig Ancelotti inkább játszana, és szemmel láthatóan azt mondja nekik, hogy kuss a bíró felé is.
megint a Pepe téma, még mindig nem értem hogy jött elő a jelenlegi szituációban.
egy szóval nem hoztam fel és emeltem Alvest Pepe felé bizonyos szempontokból.
amúgy amit leírtál az nagyjából fedi az igazságot, csak még mindig nem értem, most hogy jött ez elő.
Az ominózus esetnél pedig azért nem gyilkos erővel nyomta Modric arcába a labdát, hanem úgy, mint aki rohadt dühös a vereség miatt, és nem tudja megemészteni azt most hirtelenjében. Ettől függetlenül nem helyes, amit tett, de sportszerűtlen cselekedet és sportszerűtlen cselekedet között is van különbség.
Alves már 1-1es állásnál is rohadt dühös lehetett, amikor Ramos tényleg minden segítő szándékkal szerette volna felsegíteni a földről, Alves meg tojt Ramos fejére és még el is lökte Ramos kezét.... és hát Ramos magát nem meghazudtolva reagálta ezt le.