A 16os ezerszer körbepasszolása már nekem is az agyamra ment,remélem jövőre változik valami mert a topik neve nem Barca vs Real lesz hanem kb Barca vs kieső jelöltek!

Jól beszélsz.Leon írta:Szerintem a tiki-takának annyi.
aham, azért volt utána a Real meg nem adott gólja, amit a bíró lefújt egy kamu lökésért.Rivaldo11 írta:1:1 után már nem volt helyzetük igazán, folyamatosan fölényben voltunk,
azért ez erős túlzás, Carlo el is taktikázta magát az első félidőben, de a 2.ban már sokkal jobb volt a Real az első fi.-höz képest és volt nem egy lehetősége gólt lőni, CR helyzete, Benzema kapufája stb, csak aztán jött Sanchez és eldöntötte a meccset.Ami tökéletesen látszott is az őszi, Clasicón, ahol esélye sem volt a Realnak
Én a tiki-takát elég sokszor bíráltam, de abban igazad van, hogy ha van benne dinamika meg sebesség, akkor majdhogynem verhetetlen.A tiki takáról az a véleményem, hogy ha a sebesség megvan, akkor bőven van még benne lehetőség. Sokkal inkább az a kérdés, tudná-e ez a garnitúra még egyszer játszani azt azon a szinten. Inkább valami keverékféle stílus kellene, megtartva a jó és hasznos elemeket, felfrissítve valami újjal...
1:1 után már nem volt helyzetük igazán, folyamatosan fölényben voltunk, és bár számítani lehetett kontrákra, benne volt simán, hogy nyerünk, onnantól nekünk állt a meccs. Ha meg Neymar kapufája bemegy, kiváncsi vagyok mi lett volna a hosszabbításban, ahol már nem volt támadójátékosuk a pályán, csak a futóbolond. De ugye a fociban nincs ha...Drigo írta: A kupa döntő pedig hasonlót hozott, mint a Real-Bayern párharc, csak itt mégis azok voltak a pályán, akiknek ezt az egészet anno kitalálta Pep, de ettől függetlenül egy percig sem volt kérdés, hogy ki fog nyerni.
Tavaly 1 fordulóval (nem egészen 2 héttel) később lett bajnok a Bayern, és ezután még következett 5 győzelem és egy döntetlen (a Dormund ellen idegenben), 19 lőtt góllal. Nem hiszem, hogy ennyit jelentene az az egy forduló, vagy a majdnem két hét.B. Tamás írta:amiben szerintem óriási szerepe volt, hogy túl korán megnyerték a Bundesligát.
Kell a sorozatos terhelés, különben nem tudod azt a színvonalat hozni akkor, amikor kellene. Tanulság? Nem kell minden meccset megnyerni ősszel
3 hete valahol meg csendben kussoltal .. Azota nonek ki a foldbol is a hozzad hasonlo kisebbsegi komplexussal kuszkodo egyedek, miota felcsillant a remeny, hogy 12 ev utan vmi ertelmeset is nyertek, remeljuk nem fogtok ... Azt nem ertem ti mit kerestek itt ??? Miert nem otthon vagytok ha csak provokalni jottok .. Te nyilvan nem emlekszel az utolso bl sikeretekre mert a hsz-ed szinvonalabol kovetkeztetve 2-3 eves lehettel akkoriban .. De ne feledd baratom, boven meg van ra az esely, hogy iden is egy nyamvadt kiraly kupa jut majd csak nektekmirko1199 írta:ki mondta hogy nekünk lesz?![]()
szép két meccs volt igen!a harmadik helyre úgy tűnik elég is lesz így!
mirko1199 írta:ki mondta hogy nekünk lesz?![]()
szép két meccs volt igen!a harmadik helyre úgy tűnik elég is lesz így!
Nektek sem lesz bajnoki cím,köszönhetően annak,hogy a Barca oda-vissza csapta a fejeteket a bajnokságban!mirko1199 írta:még mindig ilyenbe hisztek? örüljetek ha meg van a második hely..milyen bajnoki cím![]()
Ezt a Real Madridot senki sem filézi ki. Olyan fegyelmezetten védekeztek, és annyira kevés hibával, hogy az valami eszméletlen volt. Ancelotti szenzációsan meglátta, hogy Riberyt és Robbent 3v1-es szituációba kell hozni mindig, Kroosra és Schweinira pedig állandóan rázárt Cé és Bale, valamint Benzema. És ezt mindig meg is csinálták. Csodálkoztam is, hogy Robben nem húzta fel magát, hogy állandóan 3 ellenfélre kellett rávezetnie a labdát.Sr04 írta:Magán véleményem h amit ti ( nem mindenki) a futball csúcsának neveztek, ( tiki-taka) az vezetett a bayern csúfos bukásához (2 meccs max 2 komoly helyzet) tavalyi bayern kifilézi a mai reált, ezek fényében tényleg a Tiki-Taka a futbball alfája-omegája????? én nem hiszem.
Itt off, de nem értem, miért nézik le a legtöbben ennyire Luis Enriquét...barcafacan írta:Úgy látszik, LE lesz az edző és akkor feladhatjuk a reményt, hogy belátható időn belül felülkerekedhetünk a Margiton. Ők nemzetközi sztáredzőket szerződtetnek, nekünk meg csak a saját dagonyánk a jövő.
Nincs olyan, hogy egy taktika a futball alfája-omegája, legalábbis objektíven, egyértelműen megállapíthatóan nincsen. Mindenki saját maga dönti el, hogy számára mi a futball csúcsa, és mi nem az. A Barça-drukkerek többsége számára nyilván a Pep-érában játszott foci ez, egyrészt a játék szépsége, másrészt a fantasztikus eredményesség, sikeresség miatt. De ez embertől függ, van olyan, akinek a kontrafoci a mindene, és egy-egy villámgyorsan felépített ellentámadás láttán érzi azt, hogy megtalálta az élet értelmét, biztos van olyan is, aki a Chelsea-féle precíz védekezést dicsőíti, satöbbi, satöbbi.Sr04 írta:Magán véleményem h amit ti ( nem mindenki) a futball csúcsának neveztek, ( tiki-taka) az vezetett a bayern csúfos bukásához (2 meccs max 2 komoly helyzet) tavalyi bayern kifilézi a mai reált, ezek fényében tényleg a Tiki-Taka a futbball alfája-omegája????? én nem hiszem.
Ezt én is abszolút adom.ferninho írta:Diego Simeone![]()
A Chelsea védekezést előnyben részesítő taktikáját udvariasan nem kritizálta.
„Én teljes mértékben tisztelem a labdarúgás egészét, úgy általában. Különböző módszerek állnak a rendelkezésedre ahhoz, hogy megnyerj egy mérkőzést, ezek közül kell kiválasztani a legmegfelelőbbet. Egyáltalán nem könnyű védekezni. A futball folyamatosan változik, a futballigazságot senki sem ismerheti. Mindannyian tudjuk, hogy fontos a játékosokkal való napi munka, és a játékstílus megfelelő kiválasztása. Nem szabad megkötni semmilyen hadrendet, tisztelni és alkalmazkodni kell bármilyen játékhelyzethez és az ellenfélhez, ez benne a szép és a jó, mert mindig más, különböző. Nyerhetsz tíz védővel a csapatban, de állíthatsz tíz játékost előre, vagy tízet a középpályára.”
persze,de addig ne bukjanak! ez a fontos.visca el barca írta:amugy most nézem hogy 3 pont van köztük és ha jol tudom egyenlő pontszám esetén az egymás elleni számít, szoval az atleticonak belefér egy bukta tőlünk.
az milyen lenne?!visca el barca írta:az év csúcspontja lesz mikor az utolsó meccsen megverjük az atleticot és ezzel lesznek bajnokok