Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Minden szavaddal egyetértek. Nem érdemeljük meg az elsőséget, de a Tito-Puyol-Valdes 3-as mindenképpen.MessiCesc írta:A szezonunk megmentéséért, Titoért, Puyol és Valdés szép visszavonulásáért és Martinoért kell harcolnunk az hátralévő 2 meccsen! FORCA BARCA!!!
Talán picit off, de a sérültekkel mi van? Jó Valdést én is tudom, de Puyol, Piqué, Alba és Neymar ott lehet az Atleti ellen?
visca el barca írta:honnan?zola8787 írta:Neymar zavarja Kurtóáta lelátóról?
majd jól megdobálja szotyival
honnan?zola8787 írta:Neymar zavarja Kurtóát
Hát, amikor leírtam, azért nem gondoltam volna, hogy ez a forgatókönyv jön be.corol írta:Hát igen, egy közepes Barca ezt a bajnokságot is simán behúzta volna, a kicsik közül kellett volna legalább kettőt megverni.
A jelenlegi helyzet szerint valóban a Real-nak áll a zászló, bár ha a Real a négyből egyet betlizik, vagy kétszer X-el és a Barca nyerné a hátralévő két mérkőzését, akkor pontszámban esetleg hármas holtverseny és a Barca a bajnok. Nem mintha megérdemelnénk!!!
Értem én, hogy miért böki a csőröd, viszont ez bajnokság. Nem 4 meccsről van szó, hanem 38-ról. Cseszhetjük, hogy vertük oda a Real-t, ha kikapunk az Elche-től, ikszeltünk a Granadával.Castiel írta:Igaz, de azért ha a 3 bajnokaspiráns egymás ellenijét megnézed, akkor: Real---1 pontLéfe írta:Azzal foglalkoni, hogy ki érdemli meg a bajnoki arnyat hülyeség. Az érdemli meg aki a legtöbb pontot gyüjti a vgére. A többi duma. Botlotttunk, de a ké Madridi csapat is, ugyhogy, ez egál.
Atmad----5 pont Barca---7 pont
Barca szurkolóként nekem kicsit böki a csőröm, h így legyenek bajnokok a blancok! Nyílván a többi csapat elleni meccsek is fontosak ilyen szempontból! Sokat szenved(t)ünk a "kicsik" ellen!
A lényeg h kaptunk egy nem várt, utolsó utáni esélyt, élni kell vele!
Igaz, de azért ha a 3 bajnokaspiráns egymás ellenijét megnézed, akkor: Real---1 pontLéfe írta:Azzal foglalkoni, hogy ki érdemli meg a bajnoki arnyat hülyeség. Az érdemli meg aki a legtöbb pontot gyüjti a vgére. A többi duma. Botlotttunk, de a ké Madridi csapat is, ugyhogy, ez egál.
én is éppen így vagyok!Alcantara írta:Mekkora sanszot kaptunk az élettől (és a Valladolidtól)!
Ma reggel láttam, el sem akartam hinni. Kérdés, hogy a mentálisan szétesett csapatunk tud-e produkálni valami ütőset az Atl. Madrid ellen.
Ez nagyon jó végszó lenne, cseppet sem érdekelne, ki érdemli meg jobban a bajnoki címet.
Legyen a mienk és utána ráérnék olvasni a fanyalgó kritikákat a sajtóból. Teljesen jó érzéssel tenném ezt.
egyszerűen ott van az emberekben, hogy egy "kiscsapat" felnőtt a nagyok közé, kisebb költségvetéssel, rosszabb játékosokkal, végig darálós, kifutom a szívem focit mutatva és ez mindig szimpátiát szokott kiváltani az emberekből. ugyanígy az angol ligában a poolt is mindenki sajnálja majd, ha nem ők nyernek (pedig ők se igazi kiscsapat).Elismerem én is sokszor szapultam a klub elemeit az idény során, de olyat soha nem mondtam hogy "nem érdemeljük meg". Ellenben sajnos sok helyen ezt olvasom a fórumon. Miért nem érdemeljük meg?