Leon írta:A Realnak még 2 meccse van,nekünk egy,majd ha lemegy akkor érdemes kombinálni.
Nem kell egyébként bundának lenni ahhoz,hogy a játékosok ha úgy adódik (Real megy a szünetben az Espnanyol ellen 2-3 góllal) visszább vegyenek a tempóból.
Most őszintén:tegyük fel,hogy Barca játékosként ott vagy az öltözőben és szünetben azt hallod,hogy a Real (a legősibb rivális) vezet 2-3 góllal az Espanyol ellen, te kihajtanád a beled azért,hogy megverd az Atletikót azért,hogy a Real Madrdid bajnok legyen?Ne röhögtessetek már....

Profi focisták, ez a dolguk. Az Atleticonak is szeretnének visszavágni, és egy harmadik hely elég csúfos lenne, nem hiszem,, hogy bárki is örülne neki.
Nem mellesleg annyi becsület van bennük, hogy győzelemre játszanak, legalábbis remélem. Inkább legyen bajnok a Real, minthogy azt lássam, hogy a kedvenc csapatom játékosai látványosan lődörögjenek a pályán, főleg úgy hogy a klub egyik legnagyobb ikonját búcsúztatják.
Mindent összevetve igen én elhiszem, hogy a másik meccstől függetlenül fognak játszani. Mondjuk addig még van 4 meccs, ami sok mindent befolyásolhat.
Én inkább a Valladolidban hiszek mint a Celtaban vagy az Espanolban. Az előbbinek nagyon teperni kell, hogy kijöjjön a kiesőzónából, nekik élethalálharc, a Celtanak már annyira nem az Espanol ritka sz...r formában van, ráadásul idegenben játszanak.
Ha a Zorrillaban simáznak, a többit már szerintem simán behúzzák.