Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
MessiCesc
Capitá del Barça

2014.05.08. 16:06:00

A szezonunk megmentéséért, Titoért, Puyol és Valdés szép visszavonulásáért és Martinoért kell harcolnunk az hátralévő 2 meccsen! FORCA BARCA!!!

Talán picit off, de a sérültekkel mi van? Jó Valdést én is tudom, de Puyol, Piqué, Alba és Neymar ott lehet az Atleti ellen?
Leon
Director del Fútbol

2014.05.08. 11:06:19

visca el barca írta:
zola8787 írta:Neymar zavarja Kurtóát
honnan? :D a lelátóról? :D majd jól megdobálja szotyival :D
:lol:

Elvileg van rá esély,hogy felépül addig és beszáll egy félidőre! :)
Ami jó lenne,ugyanis idén ellenük csak ő lőtt gólokat! :twisted:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.05.08. 10:38:58

zola8787 írta:Neymar zavarja Kurtóát
honnan? :D a lelátóról? :D majd jól megdobálja szotyival :D

egy dolog miatt fogom "sajnálni" ha megnyerjük a ligát: lehet az atletico annyira megtörik, h a bl-t is bukja.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.05.08. 10:30:03

Ezt a bajnokságot már többször is elbuktuk, de Fortuna megint kikaparta a gesztenyét. Innen hozni kellene. És ezen a két meccsen nincs mese, olyan hajtást várok el a csapattól mint a Milan elleni 4-0. Az volt talán az utóbbi 3 év legjobb meccse részünkről. Az AtMát meg táncsak megverjük már hatodjára. Neymar hiányozni fog, mégiscsak ő lőtt csak nekik gólt.

Vaaamooos!
Richi
Jugador d'estrella

2014.05.08. 09:52:57

Nagyon elégedett, lennék a szezonnal(csak eredményességre és nem mutatott játékra értem), ha végül bajnokok lennék az utolsó fordulóban megelőzve az Atletico-t, real csak a 3. helyen végezne, valamint az Atletico megverné a BL-ben a balettos brigádot. Ugyanis a bajnokságot aki megnyeri az 38 meccsen a legjobb volt, míg a BL-ben maradna az ami az elmúlt éveket jellemzi, h vagy a Barca nyer, vagy az aki legyőzi a Barcát. A vége meg az lenne, hogy a real-nak lenne sikertelenebb éve és nem nekünk. Jövőre meg új igazolásokkal építünk egy új alapot, 2-3 év múlva meg akár jöhet egy újabb sikerkorszak. :wink: :D
Addigis VISCA EL BARCA! VISCA EL CATALUNYA! TITO PER SEMPRE ETERN!
neobarca
Director del Fútbol

2014.05.08. 09:45:44

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... os-2334265" target="_blank

Érdekes cikk. Kezdem elhinni, hogy még meglehet. Nyerni kell mind a 2 meccsen ennyi. Hajrá Barca!
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
corol
Entrenador del Barça

2014.05.08. 09:40:22

corol írta:Hát igen, egy közepes Barca ezt a bajnokságot is simán behúzta volna, a kicsik közül kellett volna legalább kettőt megverni.
A jelenlegi helyzet szerint valóban a Real-nak áll a zászló, bár ha a Real a négyből egyet betlizik, vagy kétszer X-el és a Barca nyerné a hátralévő két mérkőzését, akkor pontszámban esetleg hármas holtverseny és a Barca a bajnok. Nem mintha megérdemelnénk!!! :D
Hát, amikor leírtam, azért nem gondoltam volna, hogy ez a forgatókönyv jön be. :D :D :D :D :D
zola8787
Director del Fútbol

2014.05.08. 09:37:36

Castiel írta:
Léfe írta:Azzal foglalkoni, hogy ki érdemli meg a bajnoki arnyat hülyeség. Az érdemli meg aki a legtöbb pontot gyüjti a vgére. A többi duma. Botlotttunk, de a ké Madridi csapat is, ugyhogy, ez egál.
Igaz, de azért ha a 3 bajnokaspiráns egymás ellenijét megnézed, akkor: Real---1 pont
Atmad----5 pont Barca---7 pont
Barca szurkolóként nekem kicsit böki a csőröm, h így legyenek bajnokok a blancok! Nyílván a többi csapat elleni meccsek is fontosak ilyen szempontból! Sokat szenved(t)ünk a "kicsik" ellen!
A lényeg h kaptunk egy nem várt, utolsó utáni esélyt, élni kell vele!
Értem én, hogy miért böki a csőröd, viszont ez bajnokság. Nem 4 meccsről van szó, hanem 38-ról. Cseszhetjük, hogy vertük oda a Real-t, ha kikapunk az Elche-től, ikszeltünk a Granadával.

Remélem így alakul: AtMa, Real meg a Barca most nyer és az utolsó fordulóban egy 97. percben szerzett lesről történt elfutás utáni Messi által felrúgott AtMa védőről bepattan a labda úgy, hogy Neymar zavarja Kurtóát és így nyerünk 1-0ra.
Castiel
Capitá del Barça

2014.05.08. 09:33:15

Léfe írta:Azzal foglalkoni, hogy ki érdemli meg a bajnoki arnyat hülyeség. Az érdemli meg aki a legtöbb pontot gyüjti a vgére. A többi duma. Botlotttunk, de a ké Madridi csapat is, ugyhogy, ez egál.
Igaz, de azért ha a 3 bajnokaspiráns egymás ellenijét megnézed, akkor: Real---1 pont
Atmad----5 pont Barca---7 pont
Barca szurkolóként nekem kicsit böki a csőröm, h így legyenek bajnokok a blancok! Nyílván a többi csapat elleni meccsek is fontosak ilyen szempontból! Sokat szenved(t)ünk a "kicsik" ellen!
A lényeg h kaptunk egy nem várt, utolsó utáni esélyt, élni kell vele!
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
corol
Entrenador del Barça

2014.05.08. 09:23:04

Egy vélemény...
http://sportgeza.hu/futball/2014/05/07/tatabarca/" target="_blank
etooka9
Capitá del Barça

2014.05.08. 09:17:07

Nem tudom, hogy a sracokat mi motivalna, de ha az nem, hogy otthon majdnem 100 ezer ember elott meglehet a bajnoki cim akkor semmi. (persze az elche legyozese utan)

Gyerunk! Gyujtsuk be a huszonharmadikat. :twisted:
Kép
Léfe
Entrenador del Barça

2014.05.08. 09:13:29

Azzal foglalkoni, hogy ki érdemli meg a bajnoki arnyat hülyeség. Az érdemli meg aki a legtöbb pontot gyüjti a vgére. A többi duma. Botlotttunk, de a ké Madridi csapat is, ugyhogy, ez egál.
Leon
Director del Fútbol

2014.05.08. 09:10:30

Ha nem vernénk meg az Elchét akkor tényleg nem érdemelnénk meg a címet de akkor már mindegy is mert az ATMA 99%,hogy veri a Malagát otthon.
Viszont a Camp Nouban legyőzve őket nagyon is kijárna nekünk a cím,az eseteben mégiscsak 10 pontot szednénk össze a 2 nagy lenne. 8)
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
19Messi19
Jugador del Barça

2014.05.08. 09:04:37

Csodás napra ébredtem.
Tegnap a 85. percig néztem a Real meccsét, úgy voltam vele, hogy na ezt is kiszenvedte a Madrid. Elkapcsoltam, megnéztem egy filmet, majd úgy hajtottam a fejem nyugovóra, hogy végleg elúszott a bajnoki címünk.

Erre kelek fel ma. Megnézem, hogy még is mi lett a végeredmény ... nem akartam hinni a szememnek. :D A 87. percben egyenlített a Valladolid. Hihetetlen !! Nem tudom ki akarta így, a sors vagy Tito, de lényegtelen.

Amondó vagyok, hogy ezt a bajnokságot meg KELL nyernünk magunkért, a játékosokért, de legfőképpen Tito-ért!

Nagyon, de nagyon nehéz lesz az ATM elleni meccs, de bízzunk benne, hogy hazai pályán végre sikerül elkapnunk őket. Az sem érdekelne, ha egy 93. percben rúgott öngóllal verjük meg őket, csak legyünk bajnokok!

Visca el Catalunya !!!
„Magyarnak lenni: Büszke gyönyörűség! Magyarnak lenni nagy szent akarat, Mely itt reszket a Kárpátok alatt.”
mess2009
Director del Fútbol

2014.05.08. 08:25:34

Alcantara írta:Mekkora sanszot kaptunk az élettől (és a Valladolidtól :lol: )!

Ma reggel láttam, el sem akartam hinni. Kérdés, hogy a mentálisan szétesett csapatunk tud-e produkálni valami ütőset az Atl. Madrid ellen.

Ez nagyon jó végszó lenne, cseppet sem érdekelne, ki érdemli meg jobban a bajnoki címet.
Legyen a mienk és utána ráérnék olvasni a fanyalgó kritikákat a sajtóból. Teljesen jó érzéssel tenném ezt. 8)
én is éppen így vagyok!
én (őszintén)már eltemettem az idei szezonunkat, szidtam akit lehetett, de az élet nagy játékos!!
csak egy dologgal nem értek egyet: hogy ki érdemli meg és ki nem?! ha van verseny ahol a teljesítmény és a potenciál (ugy an.blokk) valóban döntő akkor az a hosszú kétfordulós foci-ligákra igaz. ha pedig ez így van akkor, aki több pontot gyűjt az érdemli meg és na többi kevésbé!
itt már nem a csapatot csak a sors fintorait érdemes kicsit elemezni: eddig szinte minden gyenébb csapattal betliztünk, akkor most mit akarunk?! - éppen azt, hogy egyszer ennek is vége!
nem sikerült megverni a matracosokat öt meccsen? akkor mit akarunk?? - éppen azt!! összejöhet az utolsón! vagy nem.
elsirattuk a ligát? igen (én biztosan) akkor most mi van? saját kezünkben a sorsunk? hányszor is dobtuk?? akkor mit akarunk? - na mit? :lol:
Lionel85
Llegenda del Barça

2014.05.08. 08:21:53

Az eddigi formánkból kiindulva az Elche ellen szenvedhet a csapat, ha megint csak a mezüket küldik ki a pályára a fiúk. Ha nyernek és továbbra is él a remény, akkor a bajnoki döntő fogja meghozni az idei győztest. Az Atlético ellen nem is kell mondanom, hogy mennyire nehéz lesz, de meg kell próbálni a győzelmet, mert csak így lehet megmenteni ezt a kudarcokkal teli szezont. Csak akarni kell.
Kép
Kép
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2014.05.08. 08:02:51

Mekkora sanszot kaptunk az élettől (és a Valladolidtól :lol: )!

Ma reggel láttam, el sem akartam hinni. Kérdés, hogy a mentálisan szétesett csapatunk tud-e produkálni valami ütőset az Atl. Madrid ellen.

Ez nagyon jó végszó lenne, cseppet sem érdekelne, ki érdemli meg jobban a bajnoki címet.
Legyen a mienk és utána ráérnék olvasni a fanyalgó kritikákat a sajtóból. Teljesen jó érzéssel tenném ezt. 8)
ozsimiki
Adminisztrátor

2014.05.08. 07:33:07

Elképesztően örülök! :)

Na nem azért,mert biztos vagyok benne,h megnyerjük mindkét hátralévő meccsünket, hanem azért,mert hogy jó helyre kerüljön a cucc, már annyi is elég,h a következő fordulóban mindkét csapat nyerjen (Atma,MI). Innentől nagyon rossz forgatókönyv nem lehet 8)

Valóban kevesebbet tettünk azért,h bajnokok legyünk,mint pl az Atma, így kevésbé is érdemelnénk meg,ettől függetlenül ha a köv kör megvan,onnantól csapjunk oda. Ha ez sem pörgeti fel a srácokat az utolsó MINDENT ELDÖNTŐ HAZAI meccsünkre,akkor semmi.

FORCA BARCAAA!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kristop
Entrenador del Barça

2014.05.08. 07:15:25

Elismerem én is sokszor szapultam a klub elemeit az idény során, de olyat soha nem mondtam hogy "nem érdemeljük meg". Ellenben sajnos sok helyen ezt olvasom a fórumon. Miért nem érdemeljük meg?
egyszerűen ott van az emberekben, hogy egy "kiscsapat" felnőtt a nagyok közé, kisebb költségvetéssel, rosszabb játékosokkal, végig darálós, kifutom a szívem focit mutatva és ez mindig szimpátiát szokott kiváltani az emberekből. ugyanígy az angol ligában a poolt is mindenki sajnálja majd, ha nem ők nyernek (pedig ők se igazi kiscsapat).

ettől függetlenül megérdemeljük, ha megnyerjük, mert nagyot küzdöttünk érte.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
MatyiG
Adminisztrátor

2014.05.08. 01:08:38

Amúgy hihetetlen, gondoljatok vissza, hogyan vertük meg a Villarrealt. 2 öngóllal. Azon a meccsen már rég feladtam, hogy lehet itt némi esélyünk, erre tessék.
Most már meg kell csinálni!
VISCA!

Szerk.: OMG, mi ez az új ava, ki ez a pali a képemen? :mrgreen:
trey88
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2014.05.08. 00:56:04

Elismerem én is sokszor szapultam a klub elemeit az idény során, de olyat soha nem mondtam hogy "nem érdemeljük meg". Ellenben sajnos sok helyen ezt olvasom a fórumon. Miért nem érdemeljük meg?

1. Ha megverjük Atleticót akkor a négy derbiből gyűjtünk tíz pontot. (míg Atletico 5 pont, real 1 pont)

2. Ha megnyerjük a bajnokságot lesz 91 pontunk, ez 8-9 ponttal kevesebb az előző bajnoki címekhez képest.

3. A játék nem lehengerlő, de a góljainkat így is szépen meglőttük.

4. Védekezés nem a legjobb, de 32 kapott gól nem a világ vége.

5. Tatának sok amatőr húzása volt, de végig komolyan vette a feladatot.

6. Az ellenfelek mellett több külső negatív tényezőt is le kellett gyűrni (pl. a nyakamat teszem rá hogy verjük az Atleticót ha nincsen Pique és Valdes sérülése).

7. Puyol nem érdemli meg hogy felemelje a trófeát? (aminek lehetőségét szerintem átadja majd Valdesnek)

8. A magyar katalányok nem érdemlik meg? Idegroncs lettem a szezon alatt, ennyit csak megérdemlek már!!

Ha ezeket mérlegelem, akkor nem tudom azt mondani hogy "nem érdemeljük meg". Valakik azért csak összegyűjtöttek 85 pontot, meg valakik azért csak levezényelték az edzést, még ha tehették volna azt profibban is akár..

Biztos vagyok abban hogy oroszlánok leszünk, sikerülnie kell!!!

Visca el BARCA :)
shutterisland
Director del Fútbol

2014.05.08. 00:46:40

az elchét meg kell verni, igaz, hogy kiesés elől menekülnek, de kényelmes helyzetben vannak, 4 csapatnak kellene őket megelőznie ahhoz, hogy kieső helyen legyenek, és még a mögöttük lévő csapatok több esetben is játszanak egymással, szóval még akkor is szinte biztosan bennmaradnak, ha nem csak tőlünk, de az utolsó fordulóban is kikapnak.

nekünk fontosabb ez a meccs, mint nekik, ott beleférhet a vereség, nekünk már a döntetlennel is elszáll a liga.

ha azon a meccsen betlizünk, akkor szóra sem érdemes, de az is igaz, hogy otthon rosszabb lenne elbukni.
szóval nyerjük már meg. :lol:
Gali
Capitá del Barça

2014.05.08. 00:14:07

Ismét a kezünkben van a sorsunk. Ezek után, ha nem nyerünk Messi vezérletével az Elche ellen, akkor nagyon csalódott leszek. Május 17-én egy BL döntőhöz hasonló körítésű bajnoki döntőt szeretnék látni, teltházzal, fergeteges szurkolással, megalkuvás nélküli játékkal és természetesen Barca győzelemmel. Tudom nem lesz könnyű, de nem hagyhatnak minket, szurkolókat cserben!!!
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.05.08. 00:08:22

Megint visszajött a remény, de óvatosan kell ezt kezelni. Utóbbi hetekben mindenki megremeg, ahogy ezt már írták is páran tuti meccs, meg kötelező győzelem egyáltalán nincsen se nekünk se senkinek. Elche is bitang nehéznek ígérkezik, nagyon kéne nekik még pont, hogy biztosabbak legyenek a bent maradást tekintve. Utána Atletico meg ugye egyértelműen pokoli nehéz, szóval most higgadtan ki kell menni és megpróbálni. Aki a következő két meccset lehozza győzelemmel az megnyeri a bajnokságot, a három közül viszont ezt nem fogja tudni szerintem mindenki abszolválni, remélem mi viszont igen. Hajrá innentől fog csikorgatva de be kell gyömöszölni a kapuba. Két darab 1:0 és mindenkinek kicsengettek. :D
Kép
Kép
Kép
crixus
Entrenador del Barça

2014.05.07. 23:52:54

etooka9 írta: A donto: Majus 21, Girona.
Szuper, köszönet!
Akkor ez biztos nem fogja zavarni a csapatot. Remélem a jövő hétközi meccs sem. (A Barca B amúgy is jól áll a másodvonalban, nekik talán nem lesz probléma az az 1 plusz meccs, kiesni már nem fognak.)
Válasz küldése